HomeViestejäDenise Le Fay11.2.2020 - Luottamus ja toinen vaihe

11.2.2020 - Luottamus ja toinen vaihe

LUOTTAMUS JA TOINEN VAIHE

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
11.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oma ylösnousemusprosessini lähti liikkeelle, kun Uranuksen oppositiotransiitti alkoi 39. syntymäpäivänäni joulukuun viimeisellä viikolla 1990. Tammi-helmikuuhun 1991 mennessä se oli vakavasti käynnissä ja purki täysin elämääni, suhteitani, uraani, asuinpaikkaani ja kaikkea muuta. Elämäni muuttui dramaattisesti tuolloin juuri niin, kuin Uranuksen oppositio ja tuleva ylösnousemus aikoivat, ja tein 1991–1998 jatkuvaa sisäistä työtä itseni kanssa, pääasiassa eteerisesti unissa, mutta myös hereillä muuntuneessa ja meditaatiotilassa. Nuo kahdeksan vuotta olivat minulla aikaa saada sisäinen tunnetaloni järjestykseen, eli nähdä, tuntea, ratkaista ja lopulta päästää irti elämänmittaiset tunneongelmat, joita minulla oli kenen tahansa kanssa. Järkyttävästi kahdeksan vuotta ei ollut läheskään riittävä aika, mutta pystyin kaivamaan monia pahimpia paksuja päällimmäisiä kerroksia omasta sisäisestä kamastani ja roskastani.
 
Minulle nuo kahdeksan vuotta sisäistä tunnetyötä olivat tärkeää valmistelua ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen alkamiseen. Tuo fyysinen taso alkoi joillain ensiruumiillistajilla 1998 tai 1999. Oma fyysinen ylösnousemusprosessini alkoi fyysisessä kehossani 1.2.1999. Kahdeksan vuoden sisäinen eetteritason tunnetyö valmisteli siihen ja kevensi sisäistä taakkaa sitä varten, mitä oli tulossa, eli ylösnousemusprosessin alkamiseen ensimmäisen aallon vapaaehtoisryhmällä fyysisen kehonsa ja itsensä kautta. Toisen ja kolmannen aallon vapaaehtoisryhmiä seurasi koko ensimmäisen vaiheen ajan – 1998–2019.
 
Tässä olemme nyt, ylösnousemusprosessin toisen vaiheen alussa helmikuussa 2020, ja fyysinen kehoni rekisteröi tämän evoluutioenergioiden paljon korkeamman oktaavin joillain herkillä, tuskallisilla ja liioitelluilla tavoilla, aivan kuten ensimmäisessäkin vaiheessa helmikuussa 1999. Ja masennuin tammikuussa ja helmikuun alussa vähäksi aikaa tuntiessani, että fyysinen kehon käy tämän taas läpi (ja ystävän menettämisen), mutta nyt korkeammassa oktaavissa. Se on kuin: "Voi hyvä luoja, en pysty tekemään tätä taas!" ja tiesin välittömästi, että pystyin. Juhlimme myöhemmin, lupaan sen, mutta tällä erää jokaisella meistä on vähän lisää työtä tehtävänä.
 
Se menee paljon nopeammin, kuin ensimmäinen tiheä ja ilkeä 21-vuotinen ensimmäinen vaihe, mutta se aiheuttaa meissä lyhyitä epäilyksen ja huolen hetkiä näistä korkeamman toisen vaiheen energioista fyysisessä kehossamme. Miten paljon Lähdettä, Jumalaa, korkeampaa itseä ja sielua sopii fyysiseen ihmiskehopukuun? Paljon enemmän kuin uskoisit koskaan mahdolliseksi. Meidän ehkä täytyy kuitenkin ostaa suurempia vaatteita toiseen vaiheeseen! Minusta tuntuu tällä hetkellä, että räjähdän taas, ja se on nyt pahempaa, kuin on koskaan ollut, ja minulla on ollut tämä ylösnousemuksen sivuvaikutus helmikuusta 1999 saakka. Lisätilan tekemisestä fyysiseen kehoon todella paljon korkeammalle kamalle tulee toisinaan tuskallista. Me sopeudumme. Ota rintsikat pois, laita päälle löysät vaateet ja antaudu sille, että sinusta tulee enemmän.
 
Itke, vaikeroi, juhli, ole surullinen, ole iloinen, naura, raivoa, nuku, ole tekemättä mitään, tuijota kattoa, tuijota tähtiä, tiedä, että olet jumalainen Lähde, joka ilmaisee ja luo sinuna – tee, mikä tahansa auttaa sinua toisessa vaiheessa ja henkilökohtaisessa ruumiillistumisprosessissasi. Emme voi möhliä tätä, voimme vain toteuttaa sen ja mennä vielä korkeammalle ja pidemmälle siinä kaikessa. Olemme niin taitavia tässä, ettemme edes oivalla sitä toisinaan, koska nyt ei ole muuta kuin ylösnousemus. Ei mitään. Tämä on olemuksemme yksi aspekti, joka työstää ylösnousemusprosessia lähitulevaisuudessa, ja sitten taas ruumiillistaa nykyajassa, -elämässä ja -todellisuudessa kaikkea, mitä juuri työstimme korkeammilla tasoilla lähitulevaisuudessa. Työstä se, ruumiillista se, mene takaisin ylös ja työstä vähän lisää, tule taas takaisin alas ruumiillistamaan vähän lisää jne.
 
En ole koskaan pitänyt ihmisistä, jotka ovat jonkin vaikutuksen alaisena. Ihmiskunta on ollut pimeystiimin syvän negatiivisuuden ja vastenmielisen ja alhaisen negatiivisen egotietoisuuden alaisuudessa tuhansia vuosia. Tämä on lopulta kuitenkin muuttunut, mikä merkitsee, että ihmiset voivat nyt olla orgaanisia kehittyviä ihmisiä sen sijaan, mitä he ovat olleet. Jos mikään muu ei anna teille hetken iloa kaikessa tässä ylösnousemussiirtymäjutussa, vapaustaistelijatoverit, niin tämän pitäisi auttaa suuresti näillä toisen vaiheen ekstra-ankarilla jaksoilla.
 
Tässä on muutamia satunnaisia lainauksia lukijoiden kommenteista edellisen artikkelini alla. Laitan niitä tähän, koska sillä tavalla hyvin monet ovat tunteneet monta kertaa näiden vaikeiden ylösnousemusvuosien aikana.
 
"Onko jokin kohta, jossa meistä alkaa tuntua paremmalta? Olen jatkuvasti fyysisesti heikko, ja nyt olen menettänyt kaiken kiinnostuksen asioihin, jotka tavallisesti pitävät minut hengissä …" "… Olen iloinen, että minulla on ollut jokin pieni osa ihmiskunnan siirtämisessä eteenpäin, mutta mietin, tuntuuko koskaan yhtään paremmalta. Joka kerta kun saavutamme jonkin suuren virstanpylvään, ajattelen, että kenties saamme vähän helpotusta – ja oivallan, ettei tuo helpotus ehkä näytä siltä, miltä odotan tai haluan sen näyttävän …" "… olen tämän kehon vankina, joka ei toimi lainkaan hyvin, ja on hyvin vaikeaa jatkaa sen liikuttamista ympäriinsä. Se on hyvin raskas … " "… Tuntuu sietämättömältä." kimdenise, 10.2.2020
 
"Tiedän, miltä sinusta tuntuu …" "Minulla on paljon työkaluja, mutta niillä ei ole mitään vaikutusta." Angie B, 10.2.2020
 
"Hiusteni ollessa pystyssä kuin sähköisenä halona ja kipinöiden lentäessä sormenpäistäni, kaikkien myrkyllisten aineiden fyysinen puhdistaminen jatkuu, ihmiset mukaan luettuna, ja olen liian keskeneräinen kuolemaan, mutta on paljon, mikä on kuollut." Cali Flower, 11.2.2020
 
"Minun, perheeni ja ystävieni elämät räjäytetään ja järjestetään uudelleen, ja minusta tuntuu, että olen vain silminnäkijä, vannoutunut uskollisesti katsomaan sen läpi tuomitsematta tai puuttumatta. Vanha minä olisi hypännyt siihen päätä pahkaa, mutta nyt katselen sen kuolevan ja transformoituvan …" "Lopultakin tänään olen tässä, alistunut ja sanon, mitä Denise aina sanoo: "Se on, mitä on, ihmiset." Kun sydämeni hyväksyy tämän, se on totuus ja nuo hetket ovat rauhallisimpia, mitä olen koskaan kokenut …" "Toinen vaihe on jotain muuta." Jain Lee, 11.2.2020
 
Ensimmäisen vaiheen aikana minulla oli jatkuvasti katkeruutta niitä tietämättömiä ihmisiä kohtaan, jotka parhaansa mukaan tekivät ylösnousemustyöstäni vielä vaikeampaa, kuin se jo oli. Tässä minä olin, kaikkien muiden kolmen pääaaltoryhmän vapaaehtoisten rinnalla ja toistuvasti kimppuuni hyökkäsivät, olivat epäkunnioittavia minulle, loukkasivat minua ja loisivat minussa ne ihmiset, jotka eivät tienneet, mitä oikeasti tapahtui ja miksi ja ketkä osallistuivat siihen fyysisissä kehoissaan. Siirryttyämme toiseen vaiheeseen tammikuussa 2020, minua ei voisi vähempää kiinnostaa nuo tietämättömät, väärin informoidut, vääristyneet, harhakuvaiset, itsepetoksiset jne. ihmiset. Se on, mitä on, ja se tapahtuu riippumatta siitä, mitä joku sanoo, uskoo, tekee tai yrittää. Se on jo tapahtunut, täytämme vain osia uuteen fyysisyyteen ainutlaatuisilla yksilöllisillä tavoillamme ja myös kollektiivisesti, uutena kollektiivina uutta Maata ja uutta ihmiskuntaa varten. Jos vanhan ensimmäisen vaiheen työkalusi, sankarisi, opettajasi ja todellisuustulkkisi eivät toimi nyt ollessamme toisessa vaiheessa, kehotan vahvasti sinua harkitsemaan rehellisesti sitä vaihtoehtoa, että olet ehkä vain kasvanut niistä yli. Kyllä, se oli epäsuora kohteliaisuus, kohtaa se.
 
Muistatko, kun ensimmäisen vaiheen alkuaikoina kehoosi sattui helvetisti, kehosi turposi ja pysyi sellaisena vuosia ja vuosia siinä määrin, että ylösnousemusyhteisö nimesi tämän ylösnousemusoireen Buddha-vatsaksi? Se palasi toisessa vaiheessa viime päivinä, koska ruumiillistamme paljon korkeamman taajuuden valoa ja erilaisia uusia energioita ja koodeja jne. mihin kykenimme ensimmäisessä vaiheessa. Energeettisiä portaita edelleen.
 
Melkein välittömästi 1.1.2020 ja ehdottomasti Saturnuksen ja Pluton Kauris-yhtymäpäivän jälkeen 12.1.2020, monista meistä ensiruumiillistajista on tuntunut kuin tältä vilkkuvalta, sähköiseltä ja hermoja raastavalta emojilta. Meistä on tuntunut tältä monta vuotta ensimmäisessä vaiheessa, mutta se oli alemmalla valotasolla. Ajattele sitä hetki: alemmalla valotasolla. Tiedän, että monet haluavat, toivovat ja odottavat kaiken tämän olevan lämmintä, pörröistä, lempeää ja sikahelppoa nyt 2020, ja älkää vihatko viestintuojaa, koska hän on sähköistynyt ja turvonnut äärimmilleen myös tällä hetkellä, mutta mitä korkeammalle kehitymme, ylösnousemme ja ruumiillistumme tässä uudessa valossa ja uusissa energioissa ja kaikkea muuta, sitä enemmän tunnemme ne fyysisessä kehossamme. Aivan kuten sopeuduimme jokaiseen uuteen energiaan, valoaaltoon, fotonivaloon, aurinkolähetykseen, galaktisen keskuksen energia-ammukseen, joita ensimmäinen vaihe sai aikaan, teemme saman ja enemmän toisessa vaiheessa näillä korkeammilla, laajemmilla, mutkikkaammilla ja täysin uusilla kristalli-timanttitasoilla.
 
Välähtelemme, saamme sähköiskuja, kärvennymme ja hypimme sisäisesti nyt vuoden 2020 alussa, koska ruumiillistamme toisen vaiheen valoenergiatasoja, jotka saavat näyttämään mitättömiltä ne, jotka melkein tappoivat meidät ensimmäisessä vaiheessa! Mutta aivan kuten totuimme ja ruumiillistimme ensimmäisen vaiheen kaikki energiat sillä tasolla ja vahvuudella, teemme saman nyt toisessa vaiheessa paljon korkeampien uusien valoenergioiden kanssa. Fyysisen kehosi jokainen solu ruumiillistaa jälleen paljon korkeampaa valotaajuutta, joka on nyt kristalli-timanttista, mikä saa meidät turpoamaan nesteen kerääntymisestä. Vatsamme räjähtää taas, koska ruumiillistamme näitä korkeamman tason timantti-kristallienergioita ja yhteensopivia uusia koodeja. Olemme pullistuneita, turvonneita ja värähtelemme fyysisesti korkeampia timanttivaloenergioita, eikä se ole mukavin asia tällä hetkellä. Sopeudumme tähän uuteen korkeampaan tasoon ja jatkamme eteenpäin tästä, koska sitä me teemme. Viitoitamme energeettisesti tietä ihmiskunnalle. Tee, mitä sinun täytyy, helpottaaksesi tämänhetkisiä hyvin ankaria toisen vaiheen oireitasi ensiruumiillistajana.
 
Jatkuvan ylösnousemus- ja/tai ruumiillistumisprosessimme yksi aspekti liittyy siihen, että jokainen meistä oppii toisessa vaiheessa, miten luodaan oma onnellisuutemme ja ilomme. Meidän täytyy myös oppia, miten inspiroidaan itseämme, miten lohdutetaan itseämme tarvittaessa, miten tuetaan itseämme tunteellisesti ja miten ylläpidetään itsemme kaikin tavoin. Toisin sanoen, meidän täytyy oppia, miten toimimme enemmän ja enemmän energeettisesti täysivaltaisina olentoina. Opettelemme, miten hyödynnetään kehittyvää ja lisääntyvää yhteyttämme jumalaiseen Lähteeseen, korkeampaan itseemme ja sieluumme fyysisessä kehossamme ja itsessämme. Kaikki tämä on uusi aspekti siinä, miten ulkopuolelle meneminen ei enää toimi, minkä vuoksi useammat ihmiset havaitsevat, että heidän vanhat työkalunsa ja vanha mikä tahansa tai kuka tahansa ei enää toimi. Täysivaltaisuus on tämän toisen vaiheen pelin henki näillä olemuksemme ja todellisuutemme uusilla korkeammilla tasoilla. Kuten kaikessa muussakin, pääsemme jyvälle tästä, joten ole ystävällinen itsellesi, kun opettelet, miten viihdytetään ja inspiroidaan itseäsi. Joskus minäkin haluan jonkun muun tekevän sen minulle, ja inspiroimme toisiamme, mikä on upeaa ja hyvin 5D:tä.
 
Mainitsin hiljattain tuntevani, että aurinkokin tekee kohta jotain uutta. Itse asiassa luulen, että se on tehnyt jo uudenvuodenpäivästä saakka, lisääntyvässä määrin, mutta tuntuu siltä, että raivaamme tiemme pian yhteen noista uusista energiavirstanpylväistä auringon energioiden kautta sekä ruumiillistujien tilan myötä jatkuvassa ruumiillistumisprosessissaan. Saatamme kerätä energiavauhtia tämän myötä, kun menemme kohti toisen vaiheen ensimmäistä kevätpäiväntasausta.
 
Tuntuuko meistä koskaan paremmalta? Kyllä tuntuu. Luultavasti ei kuitenkaan huomenna, koska olemme syvällä tässä uuden timanttivalon, uusien energioiden ja uusien koodien ruumiillistamisprosessissa, mikä vaatii vähän lineaarista, fyysistä aikaa.
 
Olemmeko koskaan enää onnellinen? Kyllä olemme, mutta hyvin uusilla ja erilaisilla tavoilla. Pystyn satunnaisesti saamaan jopa aikaan vähän sitä itsessäni, ja olen Kauris! ;) Mutta haluan teidän muistavan sen kaiken kosmisen harvinaisuuden, mitä nyt tapahtuu, ja että se tapahtuu meidän elämässämme, puhumattakaan siitä, että se tapahtuu fyysiselle kehollemme ja sen kautta. Tulimme vapaaehtoisesti tänne tekemään kaikkia näitä kurjia, tuskallisia ja vaikeita juttuja, joten kaikki tosionnellinen, iloinen ja helppo ei ole oikeasti listamme kärjessä. Olemme juhlineet – nyt teemme työtä. Juhlimme, lepäämme ja nauramme hupsulle itsellemme myöhemmin, mutta tällä erää saatamme tämän uuteen Maahan uutta ihmiskuntaa varten fyysisyydessä.
 
Tämä vaihe helpottaa pian – ei siksi, että se loppuu, vaan koska sopeudumme korkeampaan uuteen valoon. Ole parhaasi mukaan tällä hetkellä tyytyväinen siihen ja tiedä, ettei mikään tapahtuisi ulkoisesti, jos emme tekisi sitä sisäisesti ensin. Sinä ja fyysinen kehosi olette nyt timanttivaloa, joka säteilee ja lähettää korkeammalla kuin koskaan ennen. Kiitos teille kaikille siitä ja muusta.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >