HomeViestejäDenise Le Fay27.9.2019 - Syyskuun päiväntasaus ja vuoden 2019 kolme viimeistä kuukautta

27.9.2019 - Syyskuun päiväntasaus ja vuoden 2019 kolme viimeistä kuukautta

SYYSKUUN PÄIVÄNTASAUS JA VUODEN 2019 KOLME VIIMEISTÄ KUUKAUTTA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
27.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä on yksi niistä artikkeleista, joka käsittelee moniulotteisia asioita, monia vuosia ja monia erilaisilta näyttäviä aiheita, ja vaikka kuinka hyvin ilmaisen tämän, se ei saa ansaitsemaansa oikeutta. Teen parhaani, mutta tämä on monimutkaista ja kattaa monia ylösnousemus- ja ruumiillistumisvuosia monilla edelläkävijöillä. Sinun täytyy tehdä enemmän kuin vain lukea tämä materiaali – sinun täytyy tuntea sitä ja tehdä se korkeasta sydämestäsi. Ja tämä on yksi niistä artikkeleista, joka ei ole kaikille tai jossa ei ole kyse kaikista, jotka ehkä lukevat sen. Erottelukykyä, kunnioitusta, tilaa ja enemmän sallimista, mistä nyt olet tietoinen.
 
2019
 
Siis, vuosi 2019 on ollut kasapäin hauskanpitoa, eikö vain? Kyllä, olen sarkastinen. Vuosi 2019 on ollut ehdottoman uuvuttava monilla tasoilla useimmille meistä, eikä se ole vielä ohi. Tässä artikkelissa on kyse "se ei ole vielä ohi" -osasta, vuoden 10, 11 ja 12 kuukaudesta – lokakuu, marraskuu ja joulukuu – vaikka päiväntasaus 23.9.2019 oli se energeettinen loistojuttu, joka ohjasi meidät poikkeuksellisen vuoden 2019 kolmen viimeisen kuukauden kynnykselle.
 
Yhtenä päivänä ajatellessani syyskuun 2019 päiväntasauksen intensiivisyyttä ja kummallisuutta ja edellisen yön aamutuntien erittäin epätavallista unta, yhden ystävällisen ylösnousseen mestarin ääni korkeuksista sanoi huvittuneena: "Sinun täytyy käyttää jokaista tuosta kruunukolmikosta päästäksesi noiden kolmen viimeisen kuukauden läpi!"
 
Kuullessani ja tuntiessani tuon toteamuksen selväkuuloisesti, minulla ei ollut välittömästi mitään nenäkästä vastausta, koska tiesin, että se oli tärkeä vihje ja viittaus siihen, mitä oli tulossa joillekin ruumiillistajille vuoden 2019 kolmen (kolminaisuus, kolmikko) viimeisen kuukauden myötä. Minulta vei puoli minuuttia vastata nenäkkäästi Russel Crow'n Gladiator-repliikillä, jossa hän huutaa veristä sekasortoa katsovalle yleisölle: "Eikö teitä viihdytä?!" Korkeuksista ei tullut mitään verbaalista vastausta, sieltä huokui ainoastaan lisää huvittuneisuutta. Kyse on perspektiivistä.
 
Tämä äskettäisen vuoropuhelun jälkeen korkeuksien kanssa, minun täytyi palata artikkeleihini katsomaan, mitä olin kirjoittanut kolmesta henkilökohtaisesta kruunukokemuksestani ja milloin kaikki se tapahtui, koska en rehellisesti sanottuna voinut muistaa sitä. Kummankin näiden uudelleenlukeminen saattaa auttaa nyt-hetkessämme ja vuoden 2019 kolmessa viime kuukaudessa.
 
Seuraavaksi haluan jakaa hyvin epätavallisen päiväntasausuneni, jonka näin varhaistunteina 23.9.2019. Monilla meistä oli todella kummallisia ja erilaisia päiväntasausunia, ja sen perusteella mitä jotkut lukijat ovat kertoneet tästä aiheesta kommenteissa, monet niistä olivat hyvin samanlaisia.
 
Minun päiväntasausunessani valtavia asioita, kuten vuorien yläosia, räjähti yhtäkkiä ja osui rakennuksiin ja muihin rakenteisiin ja tappoi joitain ihmisiä. Jokin näkymätön energiavoima räjäytteli toistuvasti tuossa maailmassa ja aiheutti kummallista tuhoa ja kuolemaa ja paljon kaaosta ja hämmennystä, ja se oli tarkoituksellista. Kukaan ei tiennyt, mitä tapahtui, miten ja miksi se kiersi ympäri maata hävittäen tiettyä asioita joka paikassa. Eräs tuhoutuminen tapahtui mailin päässä sieltä, missä minä olin tässä unessa, ja fyysinen laskeuma lensi kaikkiin suuntiin ja osui muihin asioihin ja joihinkin ihmisiin mailien päässä.
 
Tein sen, mitä aina teen uni- tai fyysisen maailman tapahtumien osalta: käytän erottelukykyä parhaani mukaan selvittääkseni, mitä oikeasti tapahtuu ja miksi. Tein se välittömästi tässä unessa. Katsoin eri suuntiin ja tiesin, mistä seuraava energiavoima tuli, ja parhaani mukaan havainnoin, mitä se oli. Ymmärsin lopulta tässä unessa, että kaupunginosien, rakennusten, kotien ja joidenkin ihmisten tuhoutumisesta huolimatta, se oli positiivinen tapahtuma. Tämä näkymätön voima puhdisti energeettisesti ja fyysisesti suuria alueita itsepintaisia ja vastaanhangoittelevia pimeystiimin muukalaisia, olentoja ja niiden jäämänegatiivisuutta tuosta fyysisestä maamaailmasta. Sitten kun sain tämän oivalluksen, miksi näitä tarkkaan tähdättyjä tuhoisia räjähdyksiä tapahtui, herätin itseni. Kuitenkin oli joitain kovasti otsaa kuristavia hetkiä tämän unen jälkeen.
 
Ajattelin sitä Saturnuksen ja Pluton Kaurisyhtymää, joka tapahtuu pitkin tätä vuotta, kun se raivaa tietään yhteen ja ainoaan tarkkaan yhtymäänsä 12.1.2020. Tämä päiväntasausuni tuntui siltä, mitä tuo transiitti aiheuttaa energeettisesti, eteerisesti ja fyysisesti maan päällä ja ihmiskunnassa nyt ja vuoteen 2020 mentäessä.
 
Ajattelin pimeystiimin jatkuvaa poistamista. Ajattelin sen pimeystiimin tuhoutumista, joka loi tarkoituksella 911-aikajanan. Ajattelin niitä kertoja, jolloin olin osallistunut tämän negatiivisuuden poistamistehtäviin ja negatiivisten aikajanojen sulkemistehtäviin näiden ylösnousemusvuosien kuluessa eri tavoin ja monissa ulottuvuuksissa. Ajattelin ruumiillistumisprosessia ja meitä, jotka elämme sitä. Ajattelin, miten me jotka olemme päättäneet mennä ensimmäisenä ruumiillistumisprosessin läpi, olemme sen viimeisessä vaiheessa nyt vuoden 2019 lopussa ja vuoteen 2020. Ajattelin, miten nämä kaksi asiaa, nämä kaksi erilaista energiataajuutta ei voi olla rinnakkain samassa paikassa ja tilassa ja että mitä enemmän ruumiillistajat ruumiillistavat, sitä enemmän tämä prosessi jatkuvasti työntää alemman taajuuden pimeystiimin olentoja ja niiden energioita ja vääristymiä ulos.
 
Ajattelin maailmojen ja aikajanojen eroamista ja miten se on kehittynyt rakkaus-valonnopeudella pitkin tätä hurjan vaikeaa vuotta 2019. Ajattelin, miten paljon tästä tarpeellisesta tuhoutumisesta, jota näin tässä unessa, tapahtuisi tai ei tapahtuisi tässä fyysisessä todellisuudessa, jossa kirjoitan tätä. Ajattelin, etten oikeasti välitä suuntaan tai toiseen tässä kohtaa.
 
Ajattelin, miten voimakkaita me ruumiillistajat olemme ja miten voimme sekä poistaa vanhaa alempaa että samanaikaisesti ruumiillistaa ja ylläpitää uutta korkeampaa – uupumuksesta, fyysisistä kivuista, hetkellisistä sydänsuruista, pettymyksistä ja turhautumisesta huolimatta. Ajattelin, mitä tuo ylösnoussut mestari korkeuksista sanoi minun/meidän kolmoiskruunustamme, jonka saamiseksi olemme tehneet kovasti askel askeleelta työtä kuluneina kolmena vuotena. Ajattelin, miten meidän täytyy käyttää jokaista niistä jollain tavalla loka–joulukuussa 2019 siihen, mitä tulee esiin. Ajattelin, että tässä ei tarvita ajattelua, koska minä ja sinä olemme jo ruumiillistaneet sen.
 
Ajattelin, että ainoastaan uudet koodit ja energiat ovat ihmiskunnalla läsnä tammikuun 2020 tullessa. Ajattelin, miten se vaikuttaa ihmisiin, jotka ylösnousevat, ja ihmisiin jotka laskeutuvat. Ajattelin, miten väsynyt minä olen, ja tiedän, että sinäkin olet, mutta miten lähellä olemme nyt koko tätä uutena olemista uusin tavoin, mitä emme ole vielä kokeneet. Ja nyt annan sinun ajatella kaikkia näitä ja muita asioita itse.
 
Niin ylhäällä makrotasolla, kuin alhaalla mikrotasolla
 
Tiedät tämän jo, mutta aion toistaa sen, koska monilla meistä on ollut tämä makro-mikrojuttu hyvin iso ja selvä osa henkilökohtaista elämää vuonna 2019. Kävin tätä itse tänä vuonna läpi äitini loppuelämän ja kuoleman myötä. Käyn jatkuvasti tätä läpi vieraiden ihmisten ja naapureiden jne. kanssa, koska koko tämä universaali ylösnousemusprosessi tapahtuu meissä, kehossamme, sydämessämme ja elämässämme. "Sota taivaassa" on sama asia, kuin se mitä tapahtuu henkilökohtaisessa elämässämme, kehossamme ja todellisuudessamme. Monet ylösnousseet mestarit korkeuksissa hymyilivät juuri hiljaa tuolle lauseelle.
 
Ne kurjat jutut joita koet – mitä ne ovatkin tällä hetkellä – joidenkin ihmisten kanssa fyysisesti, eivät ole kovin erilaisia kuin kosmiset erimielisyydet, kamppailut, taistelut, massiiviset muutokset, massiiviset poistamiset ja se yleinen tiivistynyt evoluutio, jota koko universumi käy läpi parhaillaan. Käymme sitä läpi täällä, siellä ja kaikkialla, koska me olemme täällä, siellä ja kaikkialla. Lisää hymyjä korkeuksista. Tajuat, mitä sanon, ja toivon sinun tajuavan miksi. Olemme todella lähellä nyt, joten lepää, pidä ekstrahuolta itsestäsi kaikin tavoin, käsittele se, mitä tulee eteen, mutta käytä tietysti erottelukykyä siihen ensin, äläkä koskaan unohda, miten uskomattoman arvokas oikeasti olet kaikessa tässä. Sillä ei ole merkitystä, tiedätkö, että sinulla on oma kolmoiskruunusi, tai tiedätkö tietoisesti, mitä tarkkaan ottaen teet niillä. Niistä on tullut enemmän uutta korkeampaa sinua, ja kaikki tulee luonnostaan silloin, kun tarvitaan.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >