HomeViestejäDenise Le Fay13.9.2019 - Kolminaisuuselämä ja todellisuus

13.9.2019 - Kolminaisuuselämä ja todellisuus

KOLMINAISUUSELÄMÄ JA -TODELLISUUS

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
13.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2018/03/multilandings1.jpg?w=207&h=255
 
Kuin yllä olevassa kuvassa, ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessi on vienyt meitä vakaasti energiaportaita ylöspäin, kunnes saavutetaan seuraava porrastasanne. Muutetaan suuntaan ja jatketaan seuraavaan kerrosväliin, jossa lopulta on taas seuraava tasanne. Se jatkuu ja jatkuu, korkeammalle ja korkeammalle ylösnousemuksen energiaportaita ja syvemmälle ja syvemmälle fotonivaloon, ja tämä prosessi ja matka transformoi vähitellen yksilöä koko ajan.
 
Minä voin – kuten tiedän myös monien teidän voivan – helposti sanoa, että koko vuosi 2019 on ollut yksi vaikeimmista, raskaimmista, uuvuttavimmista, turhauttavimmista, fyysisesti ja tunteellisesti tuskallisimmista ja samaan aikaan vapauttavimmista ylösnousemusvuosista tähän mennessä. Se on toisinaan ollut julma ja tämä jatkuu monilla, ja juuri siltä kuolevien maailmojen, todellisuuksien ja alempien itsejen kirjaimellinen purkaminen tuntuu – julmalta. Tiivistetty evoluutio ei ole vain "sädetä minut ylös, Scott", vaan on vakaata ponnistelua saada edelläkävijäitsensä ylös energiaportaiden monia kerrosvälejä, samalla tehden koko joukon muita siihen liittyviä asioita. 
 
Minulla jokainen vuoden 2019 kuukausi on vastannut kokonaista kerrosväliä ylösnousemuksen energiaportaissa. Monet meistä ovat hyppineet monta porrasta kerralla vuoden joka kuukausi, mikä on lisännyt fyysisten sivuvaikutusten ja paineiden voimakkuutta. Sen millainen vuosi 2019 on ollut sinulla ja miltä se on tuntunut kehossasi, pitäisi auttaa sinua tajuamaan, miten kaikenkattava tammikuussa 2020 tuleva globaali muutos on. Me edelläkävijät menemme aina ensimmäisinä ruumiillistamaan ja ankkuroimaan uudet koodit, energiat ja DNA:n ylösnousevaan fyysiseen maailmaan muun ihmiskunnan puolesta, joka kohtaa ne myöhemmin. Tässä tapauksessa "myöhemmin" on vuoden 2020 alku. Ne ihmiset jotka kykenevät ruumiillistamaan ne vuonna 2020, eivät koe tätä evoluutiomuutosta uusiin koodeihin samalla tavalla kuin me ja heidän siirtymänsä on helpompi.
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2015/12/yin-yang-disintegrating-800x760.jpg?w=201&h=191
 
Vanha kaksinaisuus ja kaksinaisuustietoisuus ja -todellisuus olivat sitä, että sinä olet "tässä" ja kaikki "hyvät asiat" ovat kaukana, jossain "tuolla", pysyvästi ulottumattomissa ja perimmiltään saavuttamattomissa millään henkilökohtaisella tavalla, jos mitenkään. Kaksinaisuudessa oli kyse kaiken erillisyyden kokemisesta aina naurettavimmille ja olemattomimmille tasoille saakka vanhassa patriarkaalisessa todellisuudessa. Siinäpä vasta julmuutta!
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2019/05/crystaltriplecrown1.jpg?w=201&h=158
 
Trio, kolminaisuus, kolmistaan, kolminaistuminen, triadi, kolmikko, kolmoiskruunu, kolminkertainen.
 
Rakastan sitä, miten voi tietää jotain yhdessä vaiheessa ja yhdellä tasolla, mutta kun kasvaa, laajenee, ruumiillistuu ja tulee enemmäksi, havaitsee, että se mitä tiesi alkuun, oli vain pien osa jotain huomattavasti suurempaa ja monimutkaisempaa. Se on kuin huomaisi uudessa lelussa olevan monia muita piirteitä ja toimintoja, kuin alkuun hoksasi. Näin minulla on ollut "kolminaistumisen" ja kolminaisuustietoisuuden ja -todellisuuden osalta. Olen tiennyt siitä vain aloittelijavaiheet ja ajan kuluessa havainnut, että minä olen ja MINÄ OLEN jatkuvasti ja samanaikaisesti kaikkialla ja työstän ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessia ja paljon muuta. Tätä on jokseenkin vaikea ilmaista, ja olen yrittänyt sitä monta kertaa näiden ylösnousemusvuosien saatossa eri tavoin ja eri henkilökohtaisilla tasoilla.
 
Minä olen "täällä"; minä "en ole täällä"; MINÄ OLEN samaan aikaan, kuin minä olen "täällä"; MINÄ OLEN samaan aikaan, kuin minä olen kaikkialla; minä olen uupunut; MINÄ OLEN UUSI; minä olen vahvistunut ja voimaantunut ja jatkan eteenpäin, koska ei ole mitään muuta tekemistä kuin ruumiillistumis- ja ylösnousemusprosessi. Voitko samaistua? Mitä tärkeintä, voitko tuntea valtavasti lisääntyvät muutokset ja vapaudet kaikesta tästä sinun/meidän kollektiivisesta henkilökohtaisesta sisäisestä työstämme, ponnisteluistamme, jatkuvasta ruumiillistumisestamme, omistautumisestamme ja päättäväisyydestämme?
 
Seuraavassa yritän kuvata lähes mahdotonta – epälineaarisia ja kvanttisia entisiä, nykyisiä ja tulevia aspektejani ja niiden eri tasoja, kykyjä ja tehtäviä.
 
Silloin kun minä sekoan jostain, mitä se onkin tuolla hetkellä, Denise-minä kadottaa hetkellisesti moniulotteisten Itsejeni korkeamman yleistoimivuuden. Joka kerta kun olen tehnyt tämän, vanha entinen ylösnousevaa Maata edeltävä Denise panikoi jostain, mitä en tuolla hetkellä usko pystyväni käsittelemään tai korjaamaan jne. Toisin sanoen, entinen Denise tuntee ja uskoo, että hän on voimaton tuolla hetkellä ja tuossa tilanteessa. Avainsana ja oivallus tässä on "entinen".
 
Kun minä Denise olen syvällä tuskallisissa ylösnousemusoireissa, jotka tekevät melkein mahdottomaksi saada elämässä aikaan juuri mitään fyysisesti, se olen minä läsnä olevassa hetkessä ja ajassa ja elän ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessia. Se on täysin fokusoitunutta ja tuskallista monin tavoin ja todella eristävää, mutta ehdottoman tarpeellista ja tärkeämpää, kuin uskoisi.
 
Vuodesta 2013 saakka olen monta kertaa sättinyt itseäni siitä, että kun minä olen syvällä jossain uudessa vakavien ja voimakkaiden ylösnousemusoireiden ja tuskallisten sivuvaikutusten vaiheessa, en voi tehdä yhtään mitään saamaan itseni ulos siitä. En osaa lopettaa fyysisiä kipuja enkä osaa lopettaa tunnekipuja tai masennusjaksoja, silloin kun ne ovat ylivoimisia minulle. Minä voin vain elää ne läpi, ja silloin kun olen fiksu, kiinnittää huomiota niihin kaikkiin ja oppia sen, mitä voin koko prosessista. Toisin sanoen, noiden vakavien vaiheiden aikana minä voin vain selviytyä niistä.
 
Kiinnitän huomion tähän, koska – kuten sanoin – olen usein suuttunut itselleni kyvyttömyydestä vähentää, kumota, lyhentää tai nopeuttaa ylösnousemuksen vakavia sivuvaikutuksia, jotka panevat matalaksi päivien tai viikojen ajaksi. Meidät kaikki on hyvin ohjelmoitu tekemään välittömästi, mitä voimme, korjaamaan, parantamaan tai hoitamaan sen, kun meistä tuntuu pahalta, sairaalta tai surulliselta. Kuitenkin meillä jotka olemme edelläkävijöitä, energeettisiä tienraivaajia ja ensiruumiillistajia, nykyinen "minä" elää noita kipuja ja särkyjä ja sen vastuuna ja tehtävänä on elää, tuntea ja alkemisesti kehittyä korkeamman taajuuden valoenergioista riippumatta siitä, miten vakavia ne ovat fyysiselle kehollemme ja tunneitsellemme. Meidän on tarkoitus käydä läpi nämä muutokset, koska suostuimme vapaaehtoisesti ruumiillistumaan ensimmäisenä, ylösnousemaan ensimmäisenä ja ankkuroimaan ja raivaamaan tietä nykyisen ja tulevan ihmiskunnan puolesta.
 
Ensimmäistä todellista työtäni oppia neutraaliutta ja tulla neutraaliksi olivat ylösnousemusprosessin vakavat fyysiset ja toisinaan tunnemasennusvaiheet. Neutraaliksi tuleminen niiden suhteen oli minulle helppo tapa hyväksyä, rentoutua, avautua kaikin tavoin ja antautua tiivistetyn evoluution alkemiselle prosessille vapaaehtoisena, silloinkin kun se todella sattuu. Fyysinen ja tunnepuolen neutraalius siitä kaikesta oli paras, armollisin ja sujuvin tapa käsitellä elävänä muuntamisastiana oleminen tiivistetylle evoluutiolle, sekä oppia kehittymään kaksinaisuuden yli ja reagoida integroituihin kolminaisuus- ja neutraaliustaajuuksiin, -tietoisuuteen ja -olemiseen. Voi muuttaa kivut jumalaisen kvanttipaljastumisen ja vapauden vaiheiksi, jos on valmis antautumaan ja luottamaan jumaluuteensa ja siihen, miksi kokee niitä. Tai sitten pääsen viimeinkin yli syntymäkarttani auringon ja Kheronin yhtymästä – tai kumpaakin.
 
Nykyinen minä ja nykyinen sinä, joka lukee tätä ja joka on elänyt tätä kaikkea, ovat aspekteja, jotka ovat saaneet aikaan enemmän, kuin ensialkuun uskoisi. Jos ei olisi nykyistä sinua ja minua joka parhaillaan elää ruumiillistumisprosessia, meidän jokaisen entisistä ja tulevista aspekteista ei olisi paljon apua meille tai meistä heille. Tämä aspektisi joka on nykyisessä nyt-hetkessä, on se, joka kykenee ruumiillistamaan, ankkuroimaan ja siksi muuntamaan fyysistä kehoa, tietoisuutta, itseä ja ulkoista todellisuutta itsen ja kaikkien muiden puolesta. Todella tärkeä aspekti, eikö totta!
 
Silloin kun minä Denise olen täysin voimaantunut, innostunut, täynnä luovaa rakkautta, "cheerleader-moodissa", tietävä ja voimakas, olen tulevaisuuden "minä" Denise, jolle kaikki tämä on jo tuttu juttu, joten hän tietää jo, mikä on mitä ja miksi, ja mitä tulee seuraavaksi jne. Tuleva "minä" tietää kaiken niistä asioista, joita nykyinen minä on käynyt, käy ja tulee käymään läpi ja ruumiillistaa jne. Tulevan "minun" kannalta kaikki on jumalaista ja täydellistä, aikataulun mukaista ja tapahtuu aiottua paremmin ja nopeammin.
 
Jos pystyt viemään nämä kolme aspektiasi, nämä kolmoiskruunu-, kolminaisuus-, kolminaistumis- ja kolmistaan-aspektit, joista olen juuri puhunut – mennyt, nykyinen ja tuleva "sinä" jotka elävät ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessia ja tekevät yhteistyötä tämän aikaansaamiseksi fyysisessä todellisuudessa – jos pystyt viemään ne lineaarisesta tietoisuudesta pallomaiseen kvanttitietoisuuteen, niin tajuat todella, mitä yritän ilmaista. Mene lineaarisesta tietoisuudesta ja näennäisestä erillisyydestä "hei beibi, se kaikki olet sinä ja se kaikki tapahtuu nyt!" -tilaan, ja koko ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa on paljon enemmän tolkkua tälle nykyhetken aspekti-itselle.
 
Entinen "sinä" sekoaa aika ajoin milloin mistäkin. Nykyinen "sinä" on uupunut ja helvetin lyöty siitä, että se on elävä alkemia-astia koko ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessille fyysisessä ulottuvuudessa ja fyysisessä kehossa. Tuleva "sinä" on uusi ihminen, uusi Maa, uusi ihmiskunta, uusi SINÄ, ja se alkaa olla hyvin innoissaan, koska muut "sinät" ovat olleet tässä jutussa niin pitkään, että "hyvät asiat" ovat lopultakin aivan fyysisen ilmentymisen partaalla.
 
Avaimena tässä on olla koskaan unohtamatta, että sinä olet myös Sinä ja SINÄ ja vielä enemmän ja että kaikki "sinät" ovat aina työskennelleet yhdessä saadakseen tämän jutun tehtyä, jota kutsutaan ylösnousemusprosessiksi. Äläkä koskaan unohda, että nykyinen "sinä" on voimakkaampi, vahvempi ja pyhempi, kuin olet vielä ymmärtänyt.
 
Uusi aalto
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2017/12/ascswirl3.jpg?w=255&h=184
 
Muutama päivä sitten näin yhtäkkiä selvänäköisesti uuden, massiivisen energia-aallon tai energiasykkeen tulevan meitä ja Maata kohti, ja se oli vain muutaman jalan päässä minusta, kun näin sen. Sen läheisyys ja koko sai silmäni lentämään selälleen hetkeksi, ja tämä kertoi minulle, että uusi valtava energiasyke oli kohta iskemässä meihin. Oletan, että näin syyskuun 2019 päiväntasausenergiat, mutta minulle oli tärkeämpi se tieto, että on tulossa melkein jatkuvia – toistan "melkein jatkuvia" – tällaisia energia-aaltoja tai -sykkeitä tästä eteenpäin, ja ne repivät nopeammin kuin mikään koskaan aiemmin alas vanhaa ja entistä kaikkea ja samanaikaisesti ankkuroi paljon lisää tulevia uusia energioita, koodeja, tietoisuutta, DNA:ta ja ulkoista todellisuutta nykyhetkeemme. Ja tämä on vain alkutaso tietoisuudessamme, että olemme moniulotteisia ja lineaarisia epälineaarisia olentoja, jotka kykenevät liikkumaan ympäriinsä, toistuvasti.
 
Se mikä on ollut erillään ja kaukana toisistaan, on nyt vain tuumien päässä, mikä merkitsee, että menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden kolminaisuudesta tulee kohta uusi kaikki nyt-hetkessä yksilöllisesti, kollektiivisesti ja ulkoisesti.
 
Kaiken tämän ja muun vuoksi monet meistä ovat kokeneet ja kokevat jatkossa vielä enemmän ns. poikkeavuuksia lineaarisessa ajassa, lineaarisessa tilassa ja lineaarisessa tietoisuudessa ja todellisuudessa, maailmojen ja aikajanojen eroamisen, korkeamman itsemme ruumiillistumisen nykyiseen itseemme fyysisessä kehossa, ja kaikki tämä on laajentunut ja kehittynyt meissä jokaisessa ja se jatkuu nopeasti. Toisin sanottuna, kaikesta tulee vielä kummallisempaa ja ihanampaa, ylösnousemus- ja ruumiillistumistyötoverit!
 
Älä kaiken tämän vuoksi sekoa tai panikoi noina hetkinä, jolloin "todellisuus" vain häviää sinulta ja tunnet kelluvasi uuden olemistason ja -tilan mustassa avaruudessa. Se täyttyy pian uusilla poikkeuksellisen hyvillä jutuilla. Älä panikoi, kun lineaarinen aika pysähtyy ja hoidat asioitasi ajattomassa kvanttisuudessa, neutraaliudessa ja pitkähkön nyt-hetken korkean sydämen olotilassa. Älä panikoi, kun negatiivinen vanha jokin tai joku leijailee kotisi läpi nopeasti matkallaan ulos. Älä ole pahoillasi, kun sinusta tuntuu pahalta, koska kuka muu voi tehdä sen, mitä sinä voit, itsesi ja kaiken puolesta? Tästä eteenpäin asioista tulee aina vain huonompia yhdestä perspektiivistä katsottuna ja valtavasti parempia toisesta katsottuna – lopullinen maailmojen eroaminen. Selviydy tästäkin, aivan kuten olet selvinnyt kuluneista 20, 25 tai 30 vuodesta tässä elämässä. Ole nuo monet "sinät" ja ole ne tullen tietoiseksi, että te kaikki työskentelette yhdessä, jotta uusi Maa ja uusi ihmiskunta voi olla ja saada uuden paikan, mihin siirtyä.
 
Denise
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >