HomeViestejäDenise Le Fay29.1.2019 - Monien kerrosten läpi, usein tuskallisesti

29.1.2019 - Monien kerrosten läpi, usein tuskallisesti

MONIEN KERROSTEN LÄPI, USEIN TUSKALLISESTI

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
29.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedän, että aurinko ruiskuttaa meitä tällä hetkellä jumalaisesti ohjatuilla evoluutioplasmaenergioilla (aurinkotuulet), mutta eilinen – 28.1.19 – oli melkein liikaa minulle fyysisesti. Liikaa koska minun täytyi lähteä kotoa ja mennä Searsille. Se oli minulle tuskallista, jopa ehdottoman "ylivuotavaa" useista syistä, tämän aurinkoplasmaruiskutuksen ollessa yksi niistä, mutta minusta tuntuu, että koko tästä jutusta täytyy puhua vähän lisää. Eilen ei ollut ensimmäinen kerta, kun olen kokenut sen, mitä aion kertoa nyt, koska olen kokenut sitä kaikkien näiden ylösnousemusvuosien ajan. Eilinen oli vain hullua, ankaraa ja tuskallista fyysiselle keholleni, ja tiedän, että monilla teistäkin on äärimmäistä fyysistä kipua. Toivottavasti tämä päivä on vähemmän ankara, ja luultavasti onkin, koska en lähde kotoa päiväkausiin! Minun täytyy toipua eilisestä.
 
Eilen minun täytyi mennä Searsin autopuolelle vaihdattamaan autooni öljyt ja tuulilasinpyyhkijän sulat, koska Kaliforniassa tulee lisää vettä tällä viikolla. Sade on aina iso juttu kuivuuden vaivaamassa Kaliforniassa, erityisesti etelässä, ja täkäläiset kuskit hidastavat normaalia ajonopeuttaan. Olen lisäksi huomannut, että menneen Kalojen ajan kumituotteet ja monet muut asiat eivät sovi kovin hyvin paljon korkeamman taajuuden aurinkoplasmaenergioihin ja fotonivaloon. Ne tuntuvat huonontuvan hyvin nopeasti, ja jokseenkin kaikki muukin tuolta alemmalta taajuusasteikolta.
 
Teille jotka ette tunne Searsia, se perustettiin 1893 Pohjois-Amerikassa ja oli ensimmäinen postimyyntiliike. Se myy melkein kaikkea, ja monta vuotta myöhemmin siihen lisättiin auto-osasto. Olen vienyt autojani sinne pitkän aikaa, mutta käyn harvoin Searsin tavaratalossa. Teen ostoksia netissä Searsilla/K-Martilla, mutta teen kaiken voitavani, ettei minun tarvitse mennä fyysisesti mihinkään kauppaan tässä kohtaa ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessia.
 
Pari viikkoa sitten ostin netistä K-Martilta (Searsin omistama) pyjaman äidilleni, ja kuten on tullut normaaliksi kuluneiden vuosien aikana, tilaamiani tavaroita ei saavu etuovelleni. Joskus on väärä koko, väärä väri, eri merkki ja tässä viimeisimmässä tapauksessa pyjaman housut eivät olleet mukana – oli pelkkä paita. Koko nettishoppailuni pointti on, ettei tarvitse mennä fyysisesti kauppaan, mutta tämä Searsin/K-Martin viimeisin moka suututti minua, joten päätin palauttaa pyjaman yläosan samalla, kun Searsin mekaanikko vaihtoi öljyjä autooni. Tässä kohtaa sitten asioista tulee mielenkiintoisia meille vapaaehtoisporukoille. Miten monet teistä ovat kokeneet myös seuraavaa ylösnousemusvuosien aikana?
 
Kävelen Searsin autopuolelta suureen päätavarataloon palauttamaan pyjamaa ja saamaan veloituspalautuksen luottokortilleni. Yksinkertaista ja helppoa, eikö? Ei niinkään meille vapaaehtoisille, jotka elämme kotona korkeammalla taajuusasteikolla. Tämän lisäksi Sears/K-Mart on tekemässä hidasta, pitkää ja kurjaa kuolemaa. Olen yllättynyt, että se on enää auki, ja en usko, että ne pysyvät hengissä vuoden 2019, eivät ainakaan 2020. Monet Searsin kaltaiset kauan sitten perustetut yritykset kuolevat tänä vuonna tai seuraavana, monien, monien muiden vanhan patriarkaalisen maailman asioiden kera.
 
Ennen kuin menen yhtään pidemmälle, haluan kaikkien tätä lukevien ymmärtävän, että olen nähnyt selväjärkisiä unia varhaislapsuudesta saakka. Kaikki tämä merkitsee, että olen aina kyennyt pysymään tietoisena, kun nukun ja olen eetterikehossani, poissa fyysisestä kehostani. Olen selväjärkinen suurimmassa osassa unistani silloin, kun minun täytyy olla täysin tietoinen tapahtumista 4D-astraalimaailmassa. Korkeampi itseni tarvitsee sitä, että olen tietoinen voidakseni pitää mielessä, mitä koen ja opin, ja tuoda sen fyysiseen kehooni ja tilaani, jotta voin kirjoittaa siitä. Pitäkää tämän sydänmielessä, kun luette seuraavan osuuden.
 
Kun kävelen auto-osastolta päätavarataloon, näen ja tunnen fyysisesti, että olen tullut paljon tiheämpään ja alempaan taajuusasteikkoon, joka on tässä ylösnousemusprosessin kohdassa verrattavissa vanhaan, alempaan neljännen ulottuvuuden astraalitasoon. Astuin tarkoituksella ulos fyysisestä talostani, joka on korkeammalla valontäyteisellä värähtelyasteikolla ja aikajanalla ja ajoin autollani vanhan aikajanan alemmalle ja tiheämmälle taajuusasteikolle, koska minun täytyi mennä hoitamaan nämä kaksi asiaa. Lue tämä kappale uudestaan, jos sinun täytyy saada selkeä ja parempi tietoinen ymmärrys sinun, minun ja meidän kyvystämme tarkoituksella ja toistuvasti ajaa ja kävellä paljon tiheämmälle taajuusasteikolle, joka näyttää ja tuntuu fyysiseltä, koska se on edelleen sitä tällä erää. Katso tätä siitä näkökulmasta, että kykenemme fyysisessä kehossamme ja täysin tietoisena menemään korkeammasta vähemmän tiheästä taajuudesta ja paikasta paljon tiheämpään ja alempaan taajuuteen, jossa Maan vanhat 3D:n patriarkaaliset järjestelmät, rakenteet, yritykset jne. edelleen ovat. Voimme mennä tarkoituksella ja toistuvasti vanhoihin alempiin maatodellisuuksiin, jotka ovat kuolemassa ja häviämässä.
 
Pääsin puoliväliin matkalla palautustiskille, kun oivalsin, että minulta vaatisi megaponnistusta saada fyysinen kehoni kävelemään takaisin astraalitasolta, unenomaisesta tilasta, Searsin päätavaratalosta, joka oli kuin aavekaupunki suurimman osan yleisvaloista ollessa sammuksissa, koska Sears ei pysty maksamaan niistä – luulisin. Se ei ollut pelkästään kiduttavaa fyysiselle keholleni, vaan se oli täsmälleen samanlaista kuin selväjärkinen uni. Oli surrealistista, fyysisesti äärimmäisen tuskallista ja surullista nähdä tämän vanhan yrityksen kuolevan niin hidasta ja kurjaa kuolemaa, ja nähdä monien ihmisten edelleen räpiköivän tässä vanhassa alemmassa taajuudessa yrittäen saada sen toimimaan ja ansaita viikoittaisen palkkapussinsa Searsilla/K-Martilla ja kaikissa muissa yrityksissä, jotka tekevät tällaista hidasta kuolemaa. Se oli täsmälleen samanlaista, kuin selväjärkinen unennäkö.
 
Näetkö, miten paljon olemme kehittyneet vanhasta alemmasta maailmasta ja sen vanhasta tiheästä taajuusasteikosta siihen, missä olemme tänä päivänä? Ymmärrätkö, että niin hurjaa ja outoa kuin on ollutkin kaikkien näiden ylösnousemusvuosien aikana (vuodesta 1998–1999 saakka), se kaikki muuttuu paljon lisää luultavasti tänä vuonna, ja lopultakin eroamme täysin vanhoista alemmista maailmoista ja aikajanoista? Kyky mennä omasta kodistamme, joka on korkeammassa taajuudessa, vanhoihin, tiheämpiin maatodellisuuksiin, ja taas takaisin, on uskomaton, puhumattakaan siitä, että se on hyvin stressaavaa ja tuskaa aiheuttavaa fyysiselle kehollemme ja keskushermostollemme.
 
Kuten mainitsin aiemmin, tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun koin tällaista. Olen kokenut sen monta kertaa yli 10 vuoden kuluessa Targetilla (toinen tavaratalo), moottoriajoneuvovirastossa, mistä olen kirjoittanut, ja eri ruokakaupoissa, Home Depotissa ja pankeissa! Voi hyvänen aika, pankit olivat pahimpia rahaan liittyvän tiheyden ja negatiivisuuden vuoksi. Joka kerta kun astun pankkini ovesta, minuun iskee välittömästi musertava tiheys siinä määrin, että 2000-luvulla olen muutaman kerran menettänyt melkein tajunnan seistessäni pankkijonossa virkailijaa tapaamaan. Olen kokenut sitä myös, kun joku ihminen tulee ovelleni, ja minun täytyy olla tekemisissä hänen kanssaan. Ja tämä johtuu siitä, etteivät kaikki ole samassa taajuudessa.
 
Mutta hetkinen, olemme tehneet tätä paljon enemmän kaiken aikaa. Useimmat eivät vain ole olleet tietoisia siitä, mutta se muuttuu 2019, ja se on tämän kummallisen artikkelin varsinainen pointti. Ongelmani on, pystynkö täsmälleen ilmaisemaan sitä, mitä minun on tähän mennessä ollut melkein mahdotonta pukea lineaarisiksi sanoiksi. Sitä on todella mielenkiintoista, mutta myös hyvin vaikeaa, ilmaista sanoin ja kuvata täsmällisesti. Ainakin minulle on ollut. Tässä sitä mennään silti.
 
Se oli mielenkiintoista, mutta tämä on vielä parempaa
 
Yllä mainitut kokemukset olivat lineaarisia siinä mielessä, että se oli tietoista, tarkoituksellista, suunniteltua ja toteutettu fyysisesti tuolla lineaarisella tavalla. Herään, käyn suihkussa, nousen autoon, ajan Searsille, kehoon sattuu kovasti fyysisesti, ajan takaisin kotiin ja toivun niin kauan, kun tarvitsee. Se on, mitä on, ja on aina ollut fyysisen ylösnousemusprosessin alusta saakka.
 
Mutta tämä toinen asia, josta olen halunnut puhua vuosia, on hyvin erilainen ja täysin epälineaarinen. Se on kvanttinen, ja sitä mitä olen kutsunut "pallomaiseksi tietoisuudeksi", käytetään havaitsemaan, mitä sinä, Sinä ja SINÄ tekevät samanaikaisesti. Yhdestä perspektiivistä tämä fyysinen vapaaehtoinen itse joka on fyysisessä kehossa ja ankkuroi ylösnousemusprosessia, on havainnut lineaarisemmasta tasosta ja taajuudesta, mutta se muuttuu vapaaehtoisilla paljon tänä vuonna. Olemme tehneet ylösnousemustyötä ja henkilökohtaisia tehtäviämme jne. kaikki nämä vuodet, mutta mitä ruumiillistamme enemmän valoa, enemmän uutta DNA:ta, enemmän Kristus-kristallitaajuutta, enemmän uutta yleisesti, sitä enemmän meillä on kokemuksia, jotka ovat sekä lineaarisessa ajassa ja paikassa että sen ulkopuolella. Meistä tulee tietoinen siitä, että teemme samanlaista asiaa monilla tasolla, monissa ulottuvuuksissa ja Itsemme eri aspekteissa samanaikaisesti. Häh!? Tiedän – sitä on vaikea ilmaista.
 
Olemme kutsuneet tätä asiaa, jota yritän ilmaista täsmällisesti, sellaisiksi typeriksi asioiksi kuin "aikamatkustaminen", "aikahyppely", "aikajanojen vaihtaminen" jne., ja ne ovat kaikki oikein, mutteivät tarpeeksi laajoja sisältääkseen sitä, mitä olemme tehneet. Minäpä yritän tätä selitystä toisesta kulmasta.
 
Tiedän, kun osallistun kovasti Denise-aspektiin, joka ruumiillistaa vapaaehtoisena ylösnousevalla maapallolla fyysisessä kehossaan. Miten tiedän? Tähän mennessä on ollut hyvin tuskallista ruumiillistaa uusia korkeampia valoenergioita jne. Se on traumaattista fyysiselle keholle, keskushermostolle ja paljolle muulle, Kun olen syvällä tässä, tiedän – pyydän anteeksi, koska tässä tulee lisää lineaarisia sanoja kuvaamaan tätä – että olen tarkoituksellisesti fokusoitunut tähän Denise-aspektiin hänen aikajanallaan ja tasollaan jne. ja että se on erittäin tärkeää hänelle ja kaikille, koska hän ankkuroi erityisiä uusia valoenergioita jne. uuteen Maahan.
 
Muutaman päivän päästä tiedän, että olen toisella tasolla, toisessa taajuudessa ja toisessa aspektissani – pyydän anteeksi, koska tässä tulee lisää tylsiä termejä tällaisista asioista – joka on ja toimii samanaikaisesti ylösnousemusprosessissa tuolta tietyltä tasolta ja tietystä taajuudesta jne. Tuossa aspektissa näytän olevan "lähitulevaisuudessa", mutta tosiasia on, että hän on korkeammassa taajuudessa, kuin tämä Denise, joka kirjoittaa tätä nyt. Yritän sanoa sitä, että mitä enemmän ruumiillistan, sitä enemmän nämä eri itset eri kerroksissa ja ulottuvuuksissa jne. tulevat synkroniin toistensa kanssa, ja minusta tulee tietoisempi meistä kaikista ja siitä, miten olemme – pyydän anteeksi tätä todella äitelää termiä – "tulossa yhdeksi" tai yhdistymässä tai mitä termiä halutaakin käyttää. Kaikki tämä mikä on ollut tarkoituksella erillään, on nyt paljon nopeammin yhdistymässä tietoisesti.
 
Helpoin tapa selittää tätä on käyttää vertauskuvana televisiota. Televisiomme vastaanottaa 500 eri kanavaa, jotka esittävät 500 eri ohjelmaa samaan aikaan. Vain yksi televisio, mutta 500 kanavaa ja eri ohjelmaa. Viritymme tarkoituksella tiettyyn kanavaan ja tv-ohjelmaan, jota haluamme katsella tuolloin, mutta se ei merkitse, ettei 499 muuta kanavaa ja ohjelmaa ole samanaikaisesti. Näet, mihin olen menossa. Mitä enemmän ruumiillistamme, sitä enemmän pystymme olemaan tietoinen kaikista muista aspekteista, kaikista muista 499 itsemme kanavasta, eikä kukaan meistä tule heikommaksi sen vuoksi. Täysin päinvastoin, kun 500 eri kanavaa pystyy havaitsemaan toisensa samanaikaisesti ja työskentelemään yhdessä monissa asioissa, monissa ulottuvuuksissa ja fokusoitumaan kaikkien suurimpaan ja korkeimpaan hyvään. Nuo monet tulevat tietoiseksi henkilökohtaisesta ykseydestään. Kuvittele nyt, että jokainen vapaaehtoinen saavuttaa tämän uuden tason, eikä pysty vain ajamaan ja kävelemään taajuudesta toiseen toistuvasti, vaan myös vaihtamaan tietoisesti aspektista toiseen. Tätä teemme ja lisää on tietysti tuossa, mutta tällä erää tämä on todella suuri evoluutiomuutos, jota käsittelemme lisääntyvästi fyysisessä kehossamme, korkeassa sydämessämme ja itsessämme.
 
Niinpä samalla kun toivun retkestäni taaksepäin ajassa kuolevalle aikajanalle, joka on suuressa tiheydessä, siinä vanhassa alemassa taajuudessa, jossa Sears ja kaikki muu vanhassa maailmassa pitävät kiinni elämästään, haluan kaikkien tietävän, että koette lisääntyvässä määrin ilmiöitä, poikkeavuuksia, kipuja ja särkyjä ajamisesta ja kävelemisestä takaisin alemman taajuuden paikkoihin, samalla kun muut "sinut" työstävät jatkuvasti fyysisen tason maailmojen eroamista, joka on nyt lähempänä kuin koskaan.
 
Lisää on tulossa, lisää tarkastelua, mutta nyt minun täytyy mennä vähän pitkäkseen ja toipua lisää. Kiitollisuutta ja halauksia kaikille, jotka tekevät tätä ja enemmän itsen/Itsen/ITSEN ja kaikkien puolesta.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >