HomeViestejäDenise Le Fay25.1.2019 - Lisää vanhaa ulos ja uutta sisään

25.1.2019 - Lisää vanhaa ulos ja uutta sisään

LISÄÄ VANHAA ULOS JA UUTTA SISÄÄN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
25.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Niin paljon on muuttunut energeettisesti päiväseisauksen jälkeen 21.12.2018, että se huimaa, ja sitä tapahtuu edelleen. Sitten lisää muuttui superkuun pimennyksen myötä 20.1.2019. Näitä muutoksia seuraavaa melkein jatkuvasti muutoksia pitkin vuotta 2019, joten muuntajat, pitäkää silmät ja korkea sydän täysin auki.
 
Kun 20.1.2019 oli superkuun pimennys – joka tuntui tapahtuneen puoli vuotta eikä muutama päivä sitten – tarkkailin sitä toistuvasti illan aikana ja tunsin toisten ihmisten reagoivan siihen. Se oli visuaalisesti kaunista, ja olin kiitollinen kirkkaasta yötaivaasta, jotta pystyin katselemaan koko prosessin yksityisesti takapihaltani. Minulle oli kuitenkin yllätys, että kun se saavutti huippukohdan, energiat muuttuivat dramaattisesti hetkessä. Suuri kimpale vanhoja alempia asioita oli yhtäkkiä poissa, ja tunsin vanhaa poistettavan räjähdysmäisesti ja uusia energioita ja koodeja lisättävän välittömästi. Muistatko, miten huhtikuussa 2017 Saturnukseen osui seitsemän auringonpurkausta vapauttamaan sen vanhoista alemmista asioista? Kuunpimennyksessä 20.1.2019 tapahtui samanlainen energiatransformaatio, mikä vapautti kuun kaikista entisistä alemmista energioista, negatiivisuudesta ja vääristymistä, ja se ruumiillisti uudet energiat.
 
Tämä kuunpimennyksen energiavaihto oli ilmiselvä, voimakas, ja se vaati vain sekunnin murto-osan. Kun seisoin siinä katsellen ja tuntien tätä, olin melkein surullinen nostalgisella tavalla ja hurmioitunut, yllättynyt ja ei-yllättynyt tämän vauhdista ja myös tyhjä ja täysi. Tyhjä vanhasta ja täydempi uutta. Yksi kummallinen tuntemus ja tieto jatkuvasta vanhojen energioiden ja vääristyminen sekä sen poistamisesta, mitä niistä ja niiden eetterirakenteista oli jäljellä.
 
Joulukuun 2018 puolivälistä saakka vanhojen alempien energioiden poistaminen ja välitön uusien korkeampien valoenergioiden ja koodien jne. lisääminen ja ruumiillistaminen on kovasti kiihtynyt. Tämä nopeutuminen jatkuu 2019, joten ole valmistautunut tuntemaan – toistan "tuntemaan", ei ajattelemaan – että vanhaa maailmaa ja sen energioita sekä tahallisia ja tahattomia vääristymiä häviää yhtäkkiä energeettisesti enemmän ja enemmän ja enemmän. Tämä prosessi on tapahtunut kaiken aikaa, mutta se on kovasti kiihtynyt vuodesta 2017 saakka, koska me ja Maa olemme kykeneviä siihen, että paljon enemmän poistetaan ja korvataan paljon nopeammin, eivätkä nämä suuret evoluutiomuutokset ja maailmojen eroaminen vahingoita tai horjuta meitä.
 
Niin upeaa kuin kaikki tämä aina onkin, joka kerta tämän tapahtuminen merkitsee, että monien meidän edelläkävijöiden, sinisten säteiden, tähtisiementen, valotyöntekijöiden, ruumiillistajien, muuntajien, verkkotyöläisten jne. täytyy käydä fyysisesti läpi nämä kosmiset energiamuutokset fyysisessä kehossamme. Kaikki tässä ryhmässä eivät kuitenkaan tee sitä. Tämä on aina ollut suuri hämmennyksenaihe ylösnousemusyhteisössä alusta saakka.
 
Yli kymmenen vuotta sitten kirjoitin tästä Transitions-sivuilla ja sanoin, etteivät kaikki olleet ylösnousemusprosessin rakennusporukassa rungontekijöitä. Eivät kaikki olleet myöskään putkimiehiä tai sähkömiehiä, kivenhakkaajia tai maalareita, sokkelintekijöitä tai katontekijöitä. He kaikki olivat ja ovat edelleen ylösnousemusprosessin "rakennusporukkaa" – eli vapaaehtoisia – mutta meillä kaikilla ei ole samoja erikoistaitoja. Yksi minun erikoistaidoistani on muuntaja, yksi valotyöntekijä, yksi valonsoturi, yksi verkkotyöläinen jne.
 
Sanon tässä sitä, ettei kaikilla vapaaehtoisilla ole samoja kykyjä ja erikoistaitoja, minkä vuoksi "rakennusporukassa" on paljon jäseniä, jotka eivät koe henkilökohtaisesti vanhojen negatiivisten energioiden muuntamista ja kaikkia fyysisiä kehokipuja, joita tulee sen tekemisestä. Tämän vuoksi meidän vapaaehtoisten välillä on aina ollut valtavia eroavuuksia – kaikilla ei ole samoja kykyjä ja siksi meillä kaikilla ei ole identtistä työtä ollessamme inkarnoituneena maan päälle näihin kehoihin. Katontekijä ei ole parempi kuin putkimies, eikä putkimies ole parempi kuin maalari jne. Jokainen on uskomattoman arvokas, koska jokaisella on erilaisia kykyjä, erikoistaitoja ja tehtäviä kaikkien hyväksi. Ylösnousemusyhteisössä on aivan liian monia, jotka eivät tiedä tai ymmärrä tätä ja jotka katsovat alaspäin muita "porukan" vapaaehtoisia jäseniä, koska näillä on edelleen fyysisiä kehokipuja 2019 ja heillä ei ole.
 
Pointtini on, että joulukuun 2018 päivänseisauksen vuoksi, jolloin tapahtui Maan ydinmuutos – mikä jatkuu vieläkin – ja tammikuun 2019 kuunpimennyksen vuoksi, ne vapaaehtoiset jotka ovat erikoistuneet vanhojen negatiivisten energioiden muuntamiseen ja uusien energioiden ruumiillistamiseen ja ankkuroimiseen fyysisessä kehossaan, ovat tehneet tätä taas lisääntyvässä määrin joulukuun puolivälistä saakka. Ja tammikuun kuunpimennys työnsi tämän prosessin heillä uudelle tasolle.
 
Olen yrittänyt saada tämän artikkelin valmiiksi kuunpimennyspäivästä saakka, mutta aiemmin tässä kuussa fyysinen kehoni alkoi – taas kerran – tehdä sitä hyvin tuskallista juttua, jota se on tehnyt vaihtelevasti vuoden 2017 alusta saakka. Fyysisessä kehossani jokin osa on yhtäkkiä tullut hyvin kipeäksi, se ei toimi tai sitä ei pysty käyttämään normaalisti, kuten kyynärnivel, olkanivel, lonkkanivel, jalkaterin luut jne., ja seuraavana päivänä toista aluetta alkaa sattua ja seuraavana taas toista jne. parin viikon ajan. Lopulta se äityy niin pahaksi ja tuskalliseksi, että hädin tuskin pystyn kävelemään tai seisomaan ja laittamaan painoni jalkojen päälle, ja näin on ollut taas suurimman osan tammikuuta. Menen yksityiskohtiin tässä, koska tiedän, että monet teistä tätä lukevista (eivät kaikki mutta monet) ovat kokeneet samaa tuskaa ilman selvää syytä päivästä toiseen koko kuukauden.
 
Syynä tähän voimistuneeseen kehokipuun on joulukuun Maan ydinmuutos ja tammikuun kuunpimennys, mikä poisti runsaasti vanhoja negatiivisia vääristymiä, joita pimeystiimi laittoi kuuhun kauan sitten. Mitä auringolle tapahtuu, se tapahtuu myös meidän fyysiselle kehollemme. Mitä Maalle tapahtuu, se tapahtuu myös meidän fyysiselle kehollemme. Mitä kuulle tapahtuu, se tapahtuu myös fyysiselle kehollemme. Ja niin edelleen. Joka kerta kun vanhoja negatiivisia energioita ja vääristymiä poistetaan jostain kosmisesta kappaleesta, sama tapahtuu fyysiselle kehollemme, koska nuo vanhat vääristymät olivat myös fyysisessä ja energiakehossamme. Niinpä innostuessamme siitä, kun lisää vanhoja alempia energioita, vääristymiä ja niiden rakenteita poistetaan, monilla meistä (mutta ei kaikilla) on sama prosessi tapahtunut myös fyysisessä kehossa, ja se sattuu, hitto soikoon!
 
Olen varma, että koemme jokainen tämän omalla ainutlaatuisella tavallamme, mutta kipu on kipua ja tiheiden energioiden muuntaminen on tiheiden energioiden muuntamista, joten älä ole huonona, koska olosi on huono. Miksi? Koska olet ainoita, jotka osaavat tehdä tällaista vapaaehtoista muuntamis- ja ankkuroimistyötä kaiken hyväksi. Anna toisten vapaaehtoisten pelata rannalla tai mennä tapaamisiin ja tehdä omia juttujaan – juttuja joita me emme pysty tekemään – mutta tiedä, että he pystyvät tekemään sellaisia asioita, koska sinä ja minä olemme spesialisteja vanhan muuntamisessa ja uuden ruumiillistamisessa lisää. Putkimiehiä, kirvesmiehiä, katontekijöitä, rungontekijöitä, sähkömiehiä ja muita tarvitaan kaikkia, jotta koko homma tapahtuu ja saadaan rakennettua.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >