HomeViestejäDenise Le Fay9.1.2019 - Rinnakkaismaailmat ja tuleva maailmojen eroaminen

9.1.2019 - Rinnakkaismaailmat ja tuleva maailmojen eroaminen

RINNAKKAISMAAT JA TULEVA MAAILMOJEN EROAMINEN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
9.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2018/12/ascend-descend-3.jpg?w=375&h=281
 
Yllä olevan kuvan on tarkoitus edustaa maailmojen eroamista – vanha fyysinen maa ja ne energiat, jotka saavuttivat vanhentumispäivänsä 21.–23.2012 ja ovat vähentyneet energeettisesti siitä lähtien. Kuvassa näkyy kaksi rinnakkaista viivaa, joista toinen nousee ja toinen laskee jatkuvasti – ylösnouseva Maa joka on palaamassa täysin orgaanisiin energioihin, ja vanha epäorgaaninen, patriarkaalinen Maa jonka energia on vähentynyt 2012 joulukuusta saakka.
 
Jossain kohtaa nämä Maat jotka ovat olleet rinnakkain, eroavat täysin toisistaan eivätkä enää ole tässä vanhassa tilassa. Uusi orgaaninen Maa jatkaa energeettisesti ja fyysisesti ylösnousemista, kun taas vanha epäorgaaninen Maa jatkaa nopeaa heikentymistä, ja lopulta sitä ei ole enää. Tuo epäorgaaninen Maa johon useimmat meistä inkarnoituivat tässä elämässä, ei ole olemassa rajattomasti. Tämä on maailmojen eroaminen, ja se on nyt hyvin lähellä. Jotkut sanovat sen tapahtuvan fyysisesti 2019, ja pari vuotta olen itse ajatellut sen tapahtuvan 2020 monien asioiden vuoksi – yhden suuren syyn ollessa Saturnuksen ja Pluton yhtymä, joka lähestyy 2019 ja siitä tulee tarkka 12.1.2020 Kauriin 22. asteessa. Katso noita numeroita!
 
Ennen kuin menemme eteenpäin, haluan selvittää lyhyesti, mitä tarkoitan orgaanisella ja epäorgaanisella Maalla. Maa oli alun perin orgaaninen, eli Lähteen suunnittelema, mutta tuhansia vuosia sitten pimeystiimin negatiiviset muukalaiset ja olennot manipuloivat sen tahallaan hyvin heikentyneeseen epäorgaaniseen tilaan. Ne tekivät tämän loismaisesti käyttääkseen fyysistä ihmiskuntaa ja Maata, aurinkokuntaa, suurta osaa neljännestä astraaliulottuvuudesta ja muuta henkilökohtaisena eteerisenä ja fyysisenä ruokanaan ja polttoaineenaan.
 
Ne vääristivät tarkoituksella Maata, muita tämän aurinkokunnan planeettoja ja ihmisiä niin vakavasti, että nämä heikentyivät energeettisesti epäorgaaniseen tilaan. Alkuperäiset orgaaniset ihmiset olivat kauniita ja rakastavia olentoja, jotka kunnioittivat toisiaan, Maata/Gaiaa, jumalaista feminiinisyyttä, jumalaista maskuliinisuutta, naisia yleisesti ja kaikkea muuta planeetan pinnalla, sisällä ja ulkopuolella. Kuitenkin negatiivisten muukalaisten kaapattua Maan ja ihmiskunnan, ne vääristettiin tarkoituksella ihmis-, Maa- ja naisvastaisiksi, sotiviksi ja murhanhimoisiksi, koska sellaisia nuo negatiiviset muukalaiset olivat ja sellaiseksi ne tunsivat itsensä: "ihminen luotiin jumalan kuvaksi".
 
Jotkut ylösnousemusopettajat ja kanavat ovat todenneet, että vanha patriarkaalinen, epäorgaaninen Maa kestää vielä 100 vuotta, jotkut väittävät 300 vuotta, ja pari kanavaa on väittänyt, että se on olemassa vielä 1000 vuotta. Sen perusteella mitä tiedän tällä hetkellä – ja varaan oikeuden tietää enemmän huomenna ja sitä seuraavana päivänä ja sitä seuraavana – paljon siitä, milloin vanha, epäorgaaninen Maan häviää täysin, riippuu ruumiillistujien tienraivaamisesta nyt fyysisellä kehotasolla. Älkää tunteko painetta tästä, ruumiillistujat ja edelläkävijät, koska olette/olemme tehneet tätä joka tapauksessa kaiken aikaa.
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2017/11/ascension-angel.jpg?w=200&h=275
 
Mitä enemmän sinä/minä/me ruumiillistujat, edelläkävijät ja tienraivaajat ruumiillistumme ja kohotamme itseämme, fyysistä kehoamme ja DNA:ta jne., sitä nopeammin vedämme ja nostamme automaattisesti kaikkia ja kaikkea perässämme aina vain korkeammille energiatasoille. Ajattele, miten kilpa-autot peesaavat johtavia autoja. Kuten yllä olevassa vanhassa piirroksessani enkelistä, joka vetää valtava kettinki olkapäällään Maata portaita pitkin ylös, aina orgaanisiin taajuuksiin saakka sisäisesti ja ulkoisesti, sinä ja minä olemme tehneet juuri sitä koko tämän ylösnousemusprosessin ajan. Olemme aina olleet niitä, jotka inkarnoituivat vapaaehtoisesti tähän nykyelämään kaikin tavoin kumoamaan ja kohottamaan sitä, minkä pimeystiimin negatiiviset muukalaiset ja olennot kauan sitten varastivat ja vääristivät kammottavasti energeettisesti, eteerisesti ja fyysisesti. Yksinkertaisesti sanottuna, nyt inkarnoituneena olevat vapaaehtoiset tulivat siivoamaan kaikki nuo vääristymät ja kohottamaan kaiken takaisin täyteen orgaaniseen tilaan – DNA, ihmistietoisuus, Maa ja ulkoinen todellisuus.
 
Olisimme voineet lopettaa tämän monumentaalisen ylösnousemusprosessiponnistuksen jo vuosia sitten, koska sovittu perusylösnousemustaso oli saavutettu. Koska kuitenkin olimme sieluamme myöten tässä ylösnousemusjutussa fyysisesti, päätimme viedä koko homman vielä korkeammalle, sitten vielä korkeammalle, ja kyllä, vielä korkeammalle – monen kosmisen katselijan suureksi yllätykseksi. Monet niistä eivät odottaneet meidän tekevän sitä, mutta olemme tehneet sen ja jatkamme edelleen, koska olemme sitä sydän-mieltä, että "miksi emme mene tässä niin korkealle, kuin pystymme nyt, ja ruumiillistu ja raivaa tietä kaikille vielä korkeammalle?"
 
Ansiokas keskivertoylösnousemus ei riittänyt useimmille meistä, kun alkumuuntamis- ja puhdistumistyö oli tehty, joten päätimme kollektiivisesti ns. tavoitella kirkkaampaa kultaa tässä ylösnousemusprosessissa fyysisellä maapallolla. Miksi ottaa vastaan ylimääräinen työ, kivut, säryt sekä vanha, negatiivinen lisähevonpaska vanhalta, alemmalta rintamalta? Koska kosmisia, henkisiä tilaisuuksia tällaiseen tulee vain muutaman miljoonan vuoden välein, joten miksi emme veisi sitä itseämme varten niin korkealle, kuin pystyisimme, ja ruumiillistaisi, rakentaisi ja raivaisi energiakulkureittejä muille ihmisille, joita tulee 2019, 2020 ja 100, 300 tai 1000 vuotta perässämme? Meihin sattui jo helvetisti ja olimme tottuneet olemaan strategisissa asemissa ympäri planeettaa elävinä valomajakkoina, eristyneenä muista ruumiillistujista ja edelläkävijöistä, joten vähän lisää sitä samaa ei ollut mikään iso juttu meille ylösnousemusprosessin tuossa kohtaa. Olemme vieneet Maan ja ihmiskunnan takaisin jumalaisen Lähteen suunnittelemille orgaanisille energiatasoille, plus tuoneet kristalli-Kristus-taajuuden jokaisen ihmisen ulottuville, joka ehkä myös haluaa sen. Tätä olemme. Lähde tiesi paljon aikaisemmin kuin me itse, että tekisimme tuon päätöksen jatkaa pidemmälle ja korkeammalle.
 
Koska vapaaehtoiset äänestivät yli vuosikymmen sitten asioiden silloisesta tilasta ylösnousemuksessa maan päällä ja enemmistö äänesti odottamista pidempään siinä toivossa, että useampi ihminen nostaa taajuuttaan ja liittyy ylösnousemusprosessiin tulemalla lopulta sairaan väsyneeksi vanhaan, globaaliin negatiivisuuteen, me odotimme. Tuo pitkä odotus on nyt kuitenkin ohi, ja maailmojen eroaminen on lähellä tapahtumistaan.
 
Tapahtuuko maailmojen eroaminen fyysisellä tasolla? Kyllä. Tästä puhuakseni käytän niitä prosenttiosuuksia, joista Inelia Benz kirjoitti blogissaan 15.11.2018 – 28% uudessa Maassa ja 72 % vanhassa Maassa.
 
On turhauttavaa tuo 72 % sen jälkeen, kun päätimme 2007 odottaa ja antaa heille enemmän aikaa kyllästyä ihmisvastaiseen ja sydämettömään negatiivisuuteen ja kaikkeen muuhun vanhassa Maassa ja alkaa kehittää sydäntä ja halua lopettaa globaali, sisäinen, ulkoinen, henkilökohtainen ja kollektiivinen tuska. Kaikkien edelläkävijöiden henkilökohtaisen veren, hien ja kyyneleiden, muuntumisen, puhdistumisen ja jatkuvan taajuuden nostamisen ja tienraivaamisen jälkeen ihmismassalle, edelleen 72 % ihmisistä pitää enemmän vanhasta negatiivisuudesta, mielettömyydestä, henkilökohtaisesta ja kollektiivisesta tuskasta ja kaikesta, mikä liittyy alemman taajuuteen epäorgaaniseen tilaan, tietoisuuteen ja Maahan.
 
Siksi äänestin maailmojen eroamisen puolesta jo vuonna 2007, koska tiesin, ettemme saisi sitä lukumäärää, jota useimmat edelläkävijät toivoivat ja jonka mahdollisuuteen uskoivat silloin. He eivät tee sitä 2019 tai 2020, minkä vuoksi maailmojen eroaminen tapahtuu lopultakin fyysisellä tasolla. On monia edelläkävijöitä, ruumiillistujia, tienraivaajia jne., jotka eivät pysty olemaan tässä välitilassa enää pidempään, koska kuilu taajuuksien ja ihmisten välillä on liian suuri ja tuskallinen tässä kohtaa. Täyden eroamisen täytyy tapahtua pian, jotta edelläkävijät voivat kukoistaa ja jatkaa korkeampaa työtä kaikkien puolesta.
 
Tarkasteltaessa uudestaan joitain aiempia valintoja, äänestyksiä ja töitä perspektiivin saamiseksi, olemme lopultakin saavuttaneet sen kohdan ylösnousemusprosessissa, jossa kaksi rinnakkaista Maata ei voi jatkaa enää ja maailmojen eroaminen tapahtuu kohta fyysisesti. Käsitelläänpä vähän siitä saadaksemme paremman tietoisuuden, miltä luultavasti näyttää tällä 28 %:n ryhmällä. Tämän selittämiseksi puhun joistain asioista, joita olen jo käsitellyt monta vuotta sitten TRANSITIONS-sivuilla, kun koin niitä ensimmäistä kertaa. On aika laittaa nämä erilaiset kokemukset vuosien ja vuosikymmenten varrelta perspektiiviin suhteessa noihin 28 %:n ja 72 %:n ihmisryhmään rinnakkaissa Maissa. Tule tietoisemmaksi epälineaarisesta olemisestasi ja siitä työstä, jota olet tehnyt, ja jatka kumpaakin lineaarisessa aika-avaruudessa ja sen ulkopuolella.
 
Haluan kaikkien vanhempien ja muiden, jotka ovat eläneet ylösnousemusprosessia ensimmäisten joukossa aivan alusta, muistelemaan noin 20 vuoden taakse, kun huomasitte ensimmäistä kertaa toisten ihmisten menevän töykeästi tiellenne, kun olitte jossain ostoksilla. Muistatteko, miten yhtäkkiä ihmisiä käveli seisomaan eteenne aivan liian lähelle fyysisesti ja he kieltäytyivät siirtymästä pois tieltänne? Muistatteko, miten he olivat vain piittaamatta teistä ja ostoskärrystänne ja siitä, mitä teitte ja yrititte katsoa joiltain kaupan hyllyiltä? Muistatteko, miten hemmetin vihaiseksi se teki teidät, kun vieraat ihmiset kohtelivat teitä, kuin teitä ei olisi olemassa, kuin olisitte näkymätön? Joo, näette, mihin olen menossa tässä.
 
Nuo ihmiset eivät olleet tarkoituksella töykeitä tai epäkunnioittavia meille eturintamassa oleville – he eivät nähneet tai tunteneet meidän seisovan siinä heidän edessään, ja tätä alkoi tapahtua toistuvasti 20 vuotta sitten! Koska värähtelimme hieman korkeammalla ja nopeammalla taajuudella kuin he, nämä yksilöt eivät nähneet tai tunteneet meitä lainkaan. Tässä on aina ollut kyse yksilöiden eri tasosta ja taajuus- ja värähtelynopeudesta. Korkeampi ja nopeampi sekä alempi ja hitaampi.
 
Jos epäilet, kokeile seuraavaa. Aiheuta itsessäsi tunne, joka perustuu johonkin kokemukseesi, joka teki sinut todella vihaiseksi tai pelokkaaksi. Luo tuo tunne uudestaan itsessäsi niin täysin, kuin voit, ja kiinnitä sitten huomiota, miten värähtelytasosi putoaa. Tämän jälkeen aiheuta itsessäsi tahallaan jokin tunne, joka perustuu johonkin kokemukseesi, joka sai aikaan suurta iloa tai rauhaa tai kiitollisuutta jne. Tunne se itsessäsi ja kehossasi ja vertaa rehellisesti näitä radikaalin erilaisia tunteita ja taajuustasoja. Oleminen tänä päivänä epäorgaanisessa Maassa tai uudessa orgaanisessa Maassa kiteytyy periaatteessa siihen taajuuteen, joka kullakin meistä on sisällään ja pysyy. Viha, pelko, ahneus, tuskan aiheuttaminen itsellemme ja toisille, vai kunnioitus, rehellisyys, myötätunto, tasavertaisuus, todellinen vapaus, kaiken jakaminen kaikkien kanssa jne.
 
Seuraavaksi haluan edelläkävijöiden edelläkävijöiden sekä edelläkävijöiden muistelevan fyysisen ja biologisen ylösnousemusprosessin alkua 1998–1999 ja miten autoa ajaessa toiset ajajat melkein osuivat teihin ja/tai ajoivat teidät pois tieltä. Haluan teidän muistavan, miten he vaihtoivat kaistaa ja melkein kiilasivat teidät tai miten he yhtäkkiä vaihtoivat kaistaa suoraan eteenne, miten he ajoivat punaisia päin ja melkein osuivat teihin jne. Muut ihmiset ajoivat autoillaan, kuin teitä ei olisi olemassa, kuin olisitte näkymätön. Nämä megaidiootit jotka vaaransivat meidät, itsensä ja muut autoilijat, eivät ehkä olleet niitä megaidiootteja, joiksi heidät ensin uskoin, koska ajan kuluessa oivalsimme, etteivät he nähneet meitä, mikä merkitsi, että meidän täytyi kiinnittää huomiota oman ajamisemme lisäksi kaikkien muiden ajamiseen. Olimme näkymättömiä muille ihmisille, kun ajoimme, ja se oli todella ylösnousemusprosessin raastava aspekti eläessämme korkeammalla taajuustasolla kuin useimmat. Niin kuin ylösnousemuksen eläminen ensimmäisenä ja tienraivaaminen ei olisi ollut riittävän vaikeaa, tuskallista ja vaarallista, meidän on täytynyt myös selviytyä fyysisesti ja tunteellisesti näkymättömyydestä suurelle osalla ihmisiä vuodesta 1999 saakka.
 
Me kaikki jotka aloitimme fyysisen tason biologisen ylösnousemusprosessin ensimmäisinä, koska meidät oli ennen inkarnoitumista koodattu tekemään se 1998 tai vuoden 1999 alussa, aloimme elää elämäämme ja todellisuuttamme korkeammassa taajuustilassa siitä eteenpäin ja olemme jatkuvasti lisänneet taajuutta ja värähtelyvauhtia, laajentaneet sitä valomäärää, jota olemme jatkuvasti ruumiillistaneet siitä lähtien. Tämän vuoksi olemme koko ajan eläneet ja jatkuvasti lisänneet maailmojen eroamista.
 
Kirjoitin muutamista kokemuksista, joita minulla oli 2000-luvulla ja jotka liittyivät tähän edelläkävijöiden edelläkävijöiden korkeamman taajuuden perspektiiviin. Yksi näistä eriskummallisista kokemuksista näytti minusta siltä, että katselin tiettyjä alemman taajuuden fyysisiä ihmisiä ja paikkoja hyvin pitkän ja pimeän tunnelin läpi. Kerran jotkut naapurit huusivat minulle kadulta, ja kun käännyin katsomaan heitä, he näyttivät minusta pieniltä ja hyvin kaukaisilta, ja minun täytyi pinnistellä nähdäkseni heidät tämän pitkän tunnelin läpi. Aluksi kokiessani tämän se oli järkyttävää, ja kuten tavallista, ensimmäinen ajatukseni oli: "Mitä helvetin vikaa silmissäni on?!" Silmissäni ei ollut mitään vikaa – näin vain nuo naapurit ja muut ihmiset jotka olivat tuon 72 %:n ryhmän taajuudessa ja tietoisuudessa, omasta paikastani korkeammalla ja nopeammalla taajuustasolla.
 
Minulla on ollut monia kohtaamisia kasvotusten ja taisteluja hyvin kehittyneiden pimeystiimin muukalaisten ja muiden demonisten olentojen kanssa, ja niin oudolta, kuin tämä saattaa kuulostaa joillekin, fyysinen valvekokemus joka minulla oli DMV:ssä (moottoriajoneuvoministeriö) 2000-luvun puolivälissä, järkytti minua ytimeen saakka. Hirviöitä? Joo, mitä tahansa, ja se on nähty. Fyysisten rakennusten häviäminen seisoessani fyysisesti niissä, on täysin eri tarina, tai se oli minulle silloin. Tänä päivänä ajattelen, että on hurmiollista katsella vanhan, alemman taajuuden Maan täysin häviävän näköpiiristäni ja henkilökohtaisesta todellisuudestani. Kun on elänyt ylösnousemusprosessia edelläkävijänä kuluneet 20 vuotta, sen olisi pitänyt valmistella meidät kaikki tunteellisesti ja psyykkisesti perimmäiseen eroamiseen vanhasta, epäorgaanisesta Maasta ja sen 72 %:n ihmisistä.
 
Minun täytyi mennä DMV:n toimistoon 2000-luvun puolivälissä ja odotettuani jonossa rakennuksen ulkopuolella melkein tunnin, pääsin lopulta toimiston ainoalle julkiselle sisäänkäynnille. Kun ylitin kynnyksen tuohon rakennukseen – jossa olin ollut monta kertaa aiemmin – en nähnyt mitään muuta tuossa suuressa rakennuksessa, kuin pikkuruisen ja kapean jonon, joka johti vain yhdelle luukulle. Kaikki muu tuossa suuressa rakennuksessa oli sysimustaa ja fyysisesti poissa minun perspektiivistäni. Näin vain kapean jonon, joka oli himmeästi valaistu ylähäältä. En voinut uskoa, mitä näin ja mitä en nähnyt! Ei ollut mitään ääniä, mikä on harvinaista tuollaisessa kovaäänisessä ja täydessä julkisessa rakennuksessa. Muistan ajatelleeni, miten hyvin kiitollinen olin siitä, että edessäni oli muutama ihminen tässä jonossa ja oli ainakin yksi himmeä valo, jotta edes näin, minne mennä eteenpäin ja sitten poistua rakennuksesta. Olin DWV:n toimistossa noin 20 minuuttia, ja koko ajan 99 % siitä pysyi täysin näkymättömänä, mustana, äänettömänä – oli vain tuo himmeästi valaistu pikkuruinen jono. En ole koskaan ollut yhtä helpottunut poistuessani jostain fyysisestä rakennuksesta kuin silloin.
 
On ollut monia muita samanlaisia kokemuksia, jossa en voinut helposti tai selvästi tai lainkaan nähdä tietyissä paikoissa, rakennuksissa ja tiettyjä ihmisiä, jotka olivat vanhassa, alemman taajuuden Maassa. Vastaavasti vuodesta 1999 saakka on ollut monia ihmisiä tuossa alemman taajuuden 72 %:n ihmisryhmässä, jotka eivät ole nähneet, kuulleet tai tunteneet minua tai sinua korkeamman taajuuden 28 %:n ryhmässä. Pointtini käydä läpi näitä kahta radikaalin erilaista taajuus- ja olemassaolotasoa taas tammikuussa 2019, on muistuttaa meille, että olemme eläneet maailmojen eroamista vuosista 1998–1999 alkaen fyysisellä tasolla. Lisäksi se on jatkuvasti kiihtynyt joka kuukausi ja vuosi joulukuusta 2012 lähtien. Luultavasti saavutetaan täydellinen fyysinen eroaminen tuosta 72 %:n alemman taajuuden Maasta ja sen ihmisistä jossain kohtaa 2019.
 
Iso kysymys melkein kaikkien sydän-mielessä on, miltä tämä lopullinen fyysisen tason maailmojen eroaminen näyttää ja tuntuu 28 %:n ryhmässä? Ja miltä se näyttää ja tuntuu 72 %:n ryhmässä?
 
Tuon 28 %:n perspektiivistä katsottuna fyysisessä uudessa orgaanisessa Maassa ja todellisuudessa ei ole enää noita 72 %:n ihmisiä. Heitä ei ole tässä korkeammassa taajuudessa eikä mitään vanhoja, negatiivisia, patriarkaalisia järjestelmiä ja rakenteita. Tuossa unessa jonka näin joulukuussa 2018 ja jossa kissanpentu sanoi ihmisäänellä: "Edessämme on paljon työtä", on enemmän tolkkua nyt, kun olemme vuodessa 2019 ja koemme maailmojen eroamisen fyysisesti!
 
Tiedän, että monet teistä tätä lukevista ovat kokeneet henkilökohtaisesti rakennusten, ihmisten ja alueiden äkillistä häviämistä useita kertoja. Ajat jonnekin eikä vanhoja, tuttuja maamerkkejä enää ole, ja olet hetkellisesti eksyksissä sen vuoksi. Fyysiset rakennusporukat eivät repineet niitä alas – ne olivat vain poissa. Tietyt paikat ja ihmiset vain häviävät, ja sitä tekee parhaansa, ettei järkyty tästä, ja jatkaa sitä, mitä oli tekemässä. Tämä on pitkälti sellaista, miltä näyttää ja on tuolla 28 %:n ryhmällä uudessa, orgaanisessa Maassa – alemman taajuuden juttuja ei enää vain ole.
 
Tuon 72 %:n perspektiivistä kaikki on vain sitä, mitä on aina ollut heillä. He eivät huomaa edes meidän lähtöämme. Se vanha Maa ja todellisuus josta he pitävät enemmän, on olemassa edelleen – tällä erää – joten heillä ei tapahdu mitään muutosta. Se mitä on tänä päivänä ja mikä nopeutuu ja lisääntyy vanhassa, alemmassa, epäorgaanisessa Maassa, on kaiken sen yltynyt heikentyminen ja lopulta täydellinen kuolema. Sen jatkumista ei ole tukemassa energioita, joten tuon ryhmän elämästä tulee lisääntyvässä määrin epämiellyttävää. Heillä on kaikilla henkilökohtainen vaihtoehto siirtyä uuteen Maahan lisäämällä taajuutta ja valomäärää ylösnousemusprosessin kautta, mikä auttaa heitä tekemään kehityssiirtymän. Kaikki tässä ryhmässä eivät kuitenkaan tee tätä 2019, 2020 eikä 100 tai 300 tai 1000 vuoden päästä. Useimmat tekevät, mutta eivät kaikki.
 
Henkilökohtaisesti tunnen, että vanhan, epäorgaanisen, patriarkaalisen Maan fyysisen olemassaolon jäljellä oleva aika on hyvin lyhyt. Aivan korkeintaan 100–300 vuotta. Ruumiillistujat ovat hyvin intensiivisesti ilmaisseet aikomuksen koko ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin lisääntymisestä ja kiihtymisestä itsellämme ja ihmisillä perässämme, ja se toimii. En ole koskaan tuntenut, että vanhalla, negatiivisella Maalla olisi 1000 vuotta jäljellä ennen hajoamistaan. Tunnen, että kyse on paljon lyhyemmästä lineaarisesta ajasta.
 
Saadakseen pääsyn ylösnousseeseen, uuteen Maahan, noiden 72 %:n ryhmän yksilöiden täytyy nostaa henkilökohtainen taajuutensa pois kaikesta, mikä on ollut normaalia, hyväksyttyä ja kannustettua vanhassa, patriarkaalisessa, epäorgaanisessa Maassa. Taas kerran, tässä on kyse erilaisista taajuustasoista ja henkilökohtaisista valo-osuuksista. Joko värähtelee korkeammalla ja nopeammin tai sitten ei. Muista, että edelläkävijät odottivat 10 vuotta lisää, jotta useammat ihmiset lisäisivät taajuuttaan ja kehittyisivät ja "ylösnousisivat" luonnollisesti korkeampaan taajuuteen. Odotimme pitkään heitä, ja se oli meille vaikeaa melkein joka tavalla, mutta teimme sen. Odotusjakso on kuitenkin vihdoin ohi. Nyt siirrymme eteenpäin, ja tuon 72 %:n ryhmän tehtävänä on lisätä henkilökohtaista taajuuttaan ja kulkea raivaamaamme polkua.
 
Kuten tavallista, kommenttiosassa tämän artikkelin jälkeen on luultavasti mielenkiintoisia kysymyksiä ja vastauksia liittyen tähän suureen todennäköisyyteen, että maailmojen eroaminen tapahtuu jossain kohtaa 2019, joten suosittelen katsomaan myös kommentit.
 
Jossain kohtaa joulukuun 2018 kahden viimeisen viikon aikana luonani vieraili seitsemän maan ulkopuolisen valo-olennon ryhmä. En kirjoittanut sen päivämäärää muistiin, joten en muista tarkkaan, mutta se tapahtui mainitsemani aikajaksona. Oli hereillä, kun tämä ryhmä ilmestyi minulle tarkoituksella. Emme kommunikoineet mitään telepaattisesti, ja tässä vierailussa tuntui olevan enemmän kyse siitä, että he kertoivat minulle, että olin tuolloin uudessa, korkeammassa paikassa ja tämäntyyppiset suorat tietoiset tapaamiset jatkuisivat – ei ainoastaan minulla, vaan melkein kaikilla ruumiillistujilla.
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2013/09/blue-beings-1.jpg?w=255&h=157
 
Se teki vaikutuksen minuun heissä, että he kaikki näyttivät täsmälleen samalta. Yllä oleva kuva muistuttaa heitä kovasti siinä mielessä, että he olivat samanvärisiä – valkoisia tässä tapauksessa – kaikki samanpituisia, -kokoisia, -muotoisia jne. He olivat identtisiä, ja kuitenkin tiesin, että heissä oli yksilöllisyyttä. Heillä kaikilla oli samanlaiset lattiaan ulottuvat valkoiset kaavut, heillä ei ollut hiuksia eikä juuri mitään kasvonpiirteitä ja iho oli maidonvalkoinen. He olivat pieni kollektiiviryhmä, mutta kuten sanoin, jokaisessa heissä oli jotain yksilöllisyyttä jäljellä. Kaikki heissä oli valkoista ja valoa. He seisoivat hyvin lähellä toisiaan, eivätkä liikkuneet, puhuneet, kommunikoineet telepaattisesti tai tehneet muuta, kuin paljastivat itsensä minulle, koska olin saavuttanut tason, jolla tämäntyyppisiä tapaamisia ja vierailuja luokseni voisi alkaa lopultakin tapahtua.
 
Nämä uudet vierailut johtuvat tähänastisesta ruumiillistumistasostamme, kristalli-Kristus-taajuudesta, DNA:n jatkuvasta yhdistymisestä sisällämme, viimeisimmästä tarkoituksellisesta paikastamme fotonivalossa ja fyysisen tason maailmojen eroamisesta, joka tapahtuu luultavasti tänä vuonna. Kaikki nämä asiat joiden saavuttamiseksi olemme tehneet hyvin kauan ja kovasti työtä, alkavat lopultakin ilmentyä monin tavoin, koska olemme riittävän korkealla tasolla sen tapahtumiseksi. Ja paljon lisää tulee koko vuoden ja myös sen jälkeen.
 
Kun jatkamme korkeamman itsemme ruumiillistamista alempaan fyysiseen kehoitseen, uuden kristalli-Kristus-taajuuden DNA-yhteyksien suurempaa ruumiillistamista ja ylösnousemus-ruumiillistumisprosessimme "ajamista" tarkoituksella ja tietoisesti, sitä enemmän löydämme itsemme uudelta alueelta ja uusista todellisuuksista, paljon, paljon useampien uusien universaalien naapureiden rinnalta. Tämä ei ole tulevaisuutta, vaan elämäämme ja todellisuuttamme nyt, ja se kaikki laajenee ennenkuulumattomasti 2019, tulevan lopullisen maailmojen fyysisen eroamisen vuoksi. Hyvin tehty, kaikki, nyt tulee todella kaikkea jännittävää ja uutta. Oletko valmis? Oletko oikeasti valmis tähän, koska se tulee ja pian.
 
Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >