HomeViestejäDenise Le Fay13.12.2018 - Vilkaisu taaksepäin & eteenpäin vuoden 2019 maailmojen eroamiseen

13.12.2018 - Vilkaisu taaksepäin & eteenpäin vuoden 2019 maailmojen eroamiseen

VILKAISU TAAKSEPÄIN & ETEENPÄIN VUODEN 2019 MAAILMOJEN EROAMISEEN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
13.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ego ei voi astua sisään

Kuluneet 26 vuotta olen halunnut ihmismäärän maan päällä vähentyvän nykyisestä 7.5 miljardista noin 2 miljardiin. En tiedä, miksi valitsin 2 miljardia, mutta se lukema on ollut mielessäni vuodesta 1992. Tärkeämpi kuin tämä maailman ihmismäärän huomattava vähentyminen oli se pakollinen energialaki, että nuo 2 miljardia ihmistä olisivat ruumiillistaneet korkeamman taajuuden – "ylösnousseet" – jotta kenelläkään ei olisi kurjaa, epämiellyttävää, turvatonta tai epäsopivuutta siksi, että toiset ihmiset sisälsivät alempia taajuuksia. Oli energeettisesti välttämätöntä, että nuo 2 miljardia yksilöä olivat samalla korkeammalla taajuusasteikolla päästäkseen tähän uuteen ylösnousseeseen Maahan.

Äärimmäisten kehityserojen vanha alemman taajuuden Maa jolle olimme kaikki inkarnoituneet, sisälsi syntisiä ja pyhimyksiä, murhaajia ja mystikkoja, egoja ja avataroja rinta rinnan, jotka yrittivät elää, työskennellä, kommunikoida ja toimia, kuin nuo radikaalin erilaiset kehitys-, fokus-, energia- ja ilmaisutasot olisivat normaaleja, hyväksyttäviä ja mukavia, vaikka ne olivat kaikkea muuta. Tuo pitkäaikainen globaali kurjuus ja ihmisten ja ihmistietoisuuden äärimmäinen epäsopivuus, kun tarvitsi olla rinnakkain ja teeskennellä, että se on ok ja ihanaa, on nopeasti loppumassa tällä hetkellä, ja tätä siunattua loppuunsaattamista olen kutsunut "maailmojen eroamiseksi".

Työstäessäni tätä artikkelia marraskuusta saakka kaiken sen elämisen ja ruumiillistamisen välissä, mitä on tapahtunut tuossa ja tässä kuussa (tavallisesti tuskallista käpylisäkkeen ja aivolisäkkeen evoluutiolaajentumista päässä ja kallossa ja siihen liittyvää silmäkipua ja muuta), tunsin yhtäkkiä tarvetta mennä Inelia Benzin sivuille, koska siellä oli jotain erityistä, mikä minun täytyi nähdä. Kuin olisin tiennyt, minne olin menossa, menin suoraan tuohon informaatioon, joka oli hänen blogissaan 15.11.2018 otsikolla: "Mitä jos jokaisen alemman taajuuden kannattajan on tarkoitus lähteä planeetaltamme?" Tässä on linkki siihen. Toivottavasti luet sen, koska se on tärkeä ja hyödyllinen. Hän mainitsee myös yhden kuukauden 2019 tämän mahdolliseksi tapahtumisajaksi. [Monet meistä kuitenkin puhuvat tästä lisää 2019] Inelia Benz on ensimmäinen löytäväni henkilö minun lisäkseni, joka mainitsee tämän 2 miljardia ihmistä ylösnousseella uudella maapallolla. Olin hyvin iloinen, että hän paljasti blogiartikkelissaan tämän prosenttiosuuden: "… 72 % ihmisistä on edelleen alemmassa taajuudessa ja 28 % ihmisistä on korkeamman taajuuden ylösnousseella maapallolla ja miksi …". Kiitos Inelia Benz, se oli hyvin tervetullut vahvistus siihen, mitä olen halunnut ja tuntenut vuodesta 1992 saakka.

Olen kauan tiennyt – kuten myös monet teistä tätä lukevista – mitä tarkkaan ottaen vaaditaan ylösnousseen, korkeamman taajuuden, egovapaan, uuden Maan saavuttamiseen. Se on yksilöllinen evoluutio, "ylösnousten" energeettisesti pois Maan vanhalta alemmalta taajuusasteikolta ja ihmisegon olemisesta herrana ja hidalgona ja vastaavasta egopohjaisesta tietoisuudesta. Ego, egopohjainen tietoisuus ja alemman taajuuden teot, sanat, ajatukset ja tunteet eivät voi astua sisään korkeamman taajuuden maailmaan, energeettisen epäsopivuutensa vuoksi.

Miten pääset uudelle ylösnousseelle maapallolle fyysisessä kehossa? Työstät itseäsi ja nouset egon ja pelkän vasemman aivopuoliskon lineaarisen ajattelun yli, korkeampaan taajuuteen ja valtavasti monitahoisempaan, luovempaan ja kyvykkäämpään korkean sydämen tunnehavaintoon. Tämä on tyypillisesti paljon vaikeampaa miehille kuin naisille. Kaverit, on ollut paljon hyvin negatiivisia syitä, miksi miehiä on tarkoituksella paimennettu yleisesti pois sydämestään, tunneälykkyydestään, korkeammasta tietoisuudestaan ja tunteistaan monia tuhansia vuosia. Samanaikaisesti kun naisten ei ole sallittu puhua, kertoa totuutta tai olla eri mieltä mistään, miesten ei sallittu tuntea juuri mitään tunteita. Kaikki tämä on muuttunut, mutta sinun täytyy silti osallistua omaan evoluutioosi päästäksesi vapaaksi tuosta alemman taajuuden energiasta, taajuusasteikosta ja vanhasta patriarkaalisesta tietoisuudesta ja älykkyydestä, joka sen kanssa tulee. Sinun täytyy tehdä tämän itsessäsi itseäsi varten. Tervetuloa ylösnousemusprosessiin. Tai sitten ei.

[Tätä ei ollut kohdistettu teille, jotka olette tehneet tämän ja paljon enemmän monta vuotta ja vuosikymmentä sitten. Se oli suunnattu niille, jotka eivät edes lue tätä nyt, mutta toivottavasti lukevat lähitulevaisuudessa. Tai sitten ei. Tietäkää kuitenkin, että se vanha alemman taajuuden Maa, johon inkarnoiduimme, ei ole fyysisesti olemassa enää kovin paljon pidempään. Sen energiatuki on loppunut. Se lopetettiin 21.–23.12.2012 – kolmen päivän elämäntarkastelu ja kolmas ja viimeinen päättymispäivä.]

Mitä sanotte, vapaaehtoiset?

Yli vuosikymmen sitten 2007 oli kaikkien fyysisesti inkarnoituneiden universaalien ylösnousemusvapaaehtoisten – eli siniset säteet, tähtisiemenet, edelläkävijät, tienraivaajat, valotyöntekijät jne. – tärkeä korkeamman ulottuvuuden kokous (on ollut monia), jossa keskusteltiin ja äänestettiin, alkaisiko maailmojen fyysisen tason eroaminen 2007 vai ei. Minä ja monet muut äänestimme sen vuonna 2007 alkamisen puolesta, mutta olin useampia, jotka halusivat odottaa vielä pidempään ja antaa useammille ihmisille enemmän aikaa aloittaa ylösnousemusprosessi ennen maailmojen eroamisen alkamista.

En ollut tyytyväinen, että meillä vapaaehtoisilla olisi vuosikymmen ja enemmän lisää samaa, tuskallista ei-täällä-eikä-siellä -eristäytymistä, mutta niin tuo korkeamman tason kokous meni, ja siitä riippumatta miten äänestimme, olemme kaikki tehneet korkeimman parhaamme ja jatkuvasti ruumiillistaneet korkeampia ja korkeampia valoenergioita, uutta DNA:ta ja paljon muuta, ja lisäksi informoineet ihmisiä kirjoituksillamme tästä tiivistetystä ylösnousemuksen evoluutioprosessista ja lopulta fyysisesti tapahtuvasta maailmojen eroamisesta. Tuo aika on vihdoinkin saapunut täysin tälle fyysiselle tasolle kaikille ihmisille, ja se lisääntyy ja nopeutuu kovasti vuosien 2019 ja 2020 aikana.

"Mitään ei tapahtunut 21.12.2012!"

Postaan linkin tähän vanhaan artikkeliini Transitions-sivuilla kolmen päivän elämäntarkastelustani 21.–23.12.2012, joka on mielenkiintoista lukea joulukuussa 2018. Haluan kaikkien tietävän, että jokainen elävä ja hengittävä maan päälle inkarnoitunut ihminen kävi tuolloin elossa läpi elämäntarkastelun. Normaalisti kaikki käyvät tämän prosessin läpi fyysisen kuoleman jälkeen. Lisäksi tuolloin saavutettiin koko entisen evoluutiosyklin lopullinen päättymispäivä. Elämäntarkastelu tapahtui riippumatta siitä, muistetaanko se tietoisesti vai ei. Ja lokakuussa 2010, marraskuussa 2011 ja joulukuussa 2012 saavutettiin kolme merkittävä energeettistä päättymispäivämäärää, ja tämä viimeisteltiin 2012 riippumatta siitä, ymmärrettiinkö se tietoisesti vai ei. Monia energiaportaita aiemman evoluutiosyklin viimeistelyä ja monia energiaportaita uuden korkeamman evoluutiosyklin aloittamista.

Lokakuun, marraskuun ja joulukuun 2018 ruumiillistumisprosessi

Joulukuussa 2018 enemmän ruumiillistajia saa ensimmäisen tai toisen tai kolmannen energiakruununsa, joka edustaa tätä ruumiillistumisprosessin kristalli-Kristus-taajuustasoa. Olen kirjoittanut tästä parissa viime artikkelissa, joten en mene tässä taas paljon yksityiskohtiin. Tiedän, että monille ruumiillistajille joulukuu 2018 on kulminaatio- ja laukaisinpiste omassa ruumiillistumisprosessissa, ja se aktivoi lisää suurempia evoluutiomuutoksia ulkoisessa todellisuudessa. Enemmän yhtenäisen kristalli-Kristus-taajuuden ruumiillistaneita yksilöitä ei voi ehdottomasti kulkea fyysisessä kehossa uuden DNA:n kanssa ilman, että se aiheuttaa automaattisesti lisää evoluution nopeutumista ja dramaattisia muutoksia ulkoisessa todellisuudessa.

Niiden loppuvuoden energiamuutosten vuoksi joita monet ruumiillistajat ovat eläneet (ja elävät edelleen) – uusi DNA, käpy- ja aivolisäkkeen laajentuminen, silmien ja näkökyvyn parantuminen, energiakruunujen lisääntyminen ja muu – jotkut tuntevat tarvetta muuttua lisää (jälleen) sen vuoksi, mitä he ovat viime aikoina ruumiillistaneet. Nämä viimeisimmät ruumiillistumislaajentumiset saavat monet tuntemaan tarvetta taas kerran siirtyä eteenpäin vanhojen tuttujen ihmisten ja tiettyjen ylösnousemusopettajien tai -kirjoittajien luota. Tämä ja muut vastaavat evoluutiomuutokset ovat normaaleja, kun yksilöt jatkavat ruumiillistumista ja havaitsevat, että heidän täytyy tehdä lisää henkilökohtaisia muutoksia – ajattele henkilökohtaisia kehityskaarimuutoksia – niiden muutosten vuoksi, joita he ovat käyneet läpi tänä vuonna ja erityisesti loka–joulukuussa 2018.

Kasvavalla määrällä ihmisiä se mikä toimi ja auttoi aiemmin, ei enää tee sitä. Mitä enemmän yksilö ruumiillistaa, sitä vähemmän hän tarvitsee ulkoisia informaatio- ja opastuslähteitä tietääkseen, mitä tapahtuu ja miksi maan päällä ja muissa ulottuvuuksissa jne. Meistä tulee lisääntyvässä määrin oma informaatio- ja opastuslähteemme, mikä on yksi monista ruumiillistumisprosessin luonnollisista sivuvaikutuksista. Jatkuva ruumiillistuminen saa luonnostaan jokaisen sitä elävän tulemaan aina enemmän omavaraiseksi. Mitä enemmän ruumiillistat fyysisesti korkeamman itsesi, jumalaisen äidin, jumalaisen isän ja Lähteen, sitä vähemmän tarvitset muita ihmisiä opastamaan, informoimaan, opettamaan ja selittämään asioita sinulle. Sinulla on jatkuva pääsy sisälläsi enempään, kun vielä tiedät.

Silti monet ruumiillistajat eivät tienneet tänän tulevan (jälleen) ja heidän on viime aikoina tarvinnut tehdä enemmän henkilökohtaisia muutoksia loka–joulukuun ruumiillistumistransformaationsa vuoksi. Olemme käyneet tätä läpi toistuvasti näiden ylösnousemusvuosien ja -vuosikymmenten kuluessa, mutta ne muutokset joita on tapahtunut korkeamman tason ruumiillistamisen vuoksi 2018, kohottavat monet olemisen, tiedostamisen, vastuun, elämän ja ulkoisen todellisuuden suuremmille tasoille.

Viimeinen komennukseni jättämään leivänmurusia alemmalle tasolle

Lokakuussa 2018 tiesin, että minun täytyi mennä lyhyesti viimeisen kerran parille julkiselle foorumille ja laittaa esille ylösnousemusprosessin informaatioleivänmuruja. En halunnut tehdä sitä, koska tiesin jo, miten monet ihmiset vastaanottaisivat ja näkisivät minut ja miten he kohtelisivat minua, mutta tiesin myös, että tämä olisi maailmojen eroamisen vuoksi viimeinen kerta, kun tekisin sen. En koskaan enää tarkoituksella altista itseäni alemman taajuuden ja matalan tietoisuuden epävakaille ja itsekeskeisille ihmisille, jotka mieluummin repisivät minut kappaleiksi, kuin harkitsisivat sitä, minkä jaan ilmaiseksi yrityksenä auttaa heitä ylösnousemuksen evoluutioprosessissa.

Tietäen, miten tämä päättyisi, tein sen joka tapauksessa viimeisen kerran. En tiennyt, minne menisin, mutta nopeasti löysin paranormaalin foorumin ja hetkiä myöhemmin liityin siihen ja kirjoitin muutaman tarkkaan harkitun postauksen joistain kokemuksistani. En noussut saippualaatikolle, jaoin ainoastaan omia kokemuksiani ja niistä saatuja oivalluksia. Se oli liikaa tuon foorumin omistajalle ja moderaattoreille, ja vanha tuttu negatiivisuus alkoi melkein välittömästi saavuttuani. Olin siellä neljä päivää, ja sitten palasin korkeamman taajuuden maaperälle ja valoon.

Marraskuun lopulla tiesin, että oli vielä kaksi muuta nettifoorumia, joilla minun täytyi nopeasti pistäytyä samasta syystä. Löysin yhden henkisen/metafyysisen foorumin erään linkin kautta, joten tsekattuani sen liityin mukaan ja jaoin tarkkaan valittuja henkilökohtaisia kokemuksia ja ylösnousemukseen liittyvää infoa. Siellä oli pieni kourallinen sydänihmisiä, jotka antoivat minulle tilan ja rauhan sanoa muutaman asian, ja olin kiitollinen siitä. Mutta (voi, tiesit, että tämä oli tulossa!) oli pari egoa, jotka ryhtyivät kovaan puolustushyökkäykseen minua vastaan. Nuo ihmiset olivat ilkeitä ja vihantäyteisiä, mentaalisesti ja tunteellisesti epävakaita ihmisiä, jotka eivät pysty käsittelemään mitään tai ketään oman egonsa ja kapean uskomusjärjestelmänsä ulkopuolella. Ja kyllä, suurin osa näistä ihmisistä on miehiä. Eivät tietenkään kaikki, mutta valtaosa. Miksi? Entinen globaali patriarkaattinen hallinto.

Vuoden viimeiseen uusikuuhun mennessä 6.12. olin valmis ja poissa tuolta foorumilta. Muutamia leivänmuruja on siellä niitä korkeamman taajuuden silmiä ja sydämiä varten, jotka voivat nähdä ja tuntea ja joita korkeammat totuudet ja suuremmat todellisuudet eivät uhkaa.

Viimeksi menin kolmannelle, nuoremmantyyppiselle henkiselle/metafyysiselle foorumille joulukuun ensimmäisellä viikolla, ja kirjoitin vain yhden postauksen, koska joku oli kysynyt, tiesikö joku jotain erityistä, ja minä tiesin. Yhden vastauspostini jälkeen kolme eri ihmistä tuli välittömästi syytämään lukuisia "pysäytysviestejä" ehdottomasti ei-mistään, ja olin pysyvästi poissa sieltä. Leivänmuruja on sielläkin niille, joilla on näkevät silmät ja tunteva sydän, mutta nyt minä ja melkein kaikki muutkin olemme täysin valmiita ja pysyvästi poissa tuosta hajoavasta alemman taajuuden maailmasta ja sen "72 %:n väestöstä". Loka–joulukuun 2018 viimeinen henkilökohtainen alemman tason tiedustelulentokomennukseni viemään leivänmuruja eri foorumeille oli täytetty.

Uusi DNA on silta ensin ruumiillistajille ja myöhemmin muille ihmisille ylösnousseeseen Maahan

Mitä enemmän uutta kristalli-Kristus-taajuuden DNA:ta ruumiillistat, sitä enemmän ulkoinen todellisuus ylösnousee. Me jotka ruumiillistumme nyt, käytämme ensin näitä uuden DNA:n kristalli-Kristus-taajuusyhteyksiä meissä ja kehossamme, mutta tiedä myös, että nämä uudet DNA-sillat jokaisessa meissä ovat myös energiasiltoja, jotka ihmiset ylittävät ollessaan valmiita ylösnousemaan olemisen ja todellisuuden korkeammille tasoille. Joitain leivänmuruja on nettikirjoituksina ja kirjoina jne., ja toiset leivänmurut ovat energiasiltoja, kuten DNA-kodonit, jotka on yhdistetty ja joista tulee kirjaimellisesti polkuja ja siltoja, joita ihmiset kulkevat myöhemmin. Ruumiillistajat ovat polunraivaajia, ja enemmän uuden DNA:n ruumiillistaminen itsessämme ja kehossamme nyt on polunraivaamista muille ihmisille tulevaisuutta varten.

Kun vanha patriarkaalinen maailman hajoaa ja häviää, mitä tapahtuu hullunlailla 2019 ja 2020, täytyy olla käytössä uuden DNA:n polkuja, joita ruumiillistajat ovat raivanneet, jotta valmiilla ihmisillä on poistumisreittejä, kun maailmojen eroaminen eskaloituu. Tiedä, että se mitä teet ja kärsit nyt ruumiillistajana, tekee paljon enemmän ihmiskunnan hyväksi (ja sen yli), kuin sinä, minä, me täysin ymmärrämme vielä.

2019 ja 2020 on loppuratkaisun hetki

Pluto siirtyi Kauriiseen marraskuussa 2008 ja pysyy siellä marraskuuhun 2024. Saturnus siirtyi Kauriiseen joulukuussa 2017 ja pysyy siellä joulukuuhun 2020. Näiden kahden voimapesän, fyysistä todellisuutta muuttavan planeetan, tarkka yhtymä Kauriissa, viimeisessä ja korkeimmassa maamerkissä, on tammikuussa 2020. Tunnemme kuitenkin tämän yhtymän syvällisiä, nopeita ja äärimmäisiä vaikutuksia jo koko vuoden 2019.

Tämän Saturnuksen ja Pluton fyysistä todellisuutta muuttavan yhtymän seurana on myös auringon, Merkuriuksen, Marsin, Jupiterin ja eteläsolmun grande finaale, kun ne kaikki ovat Kauriissa tuon tarkan yhtymän aikana. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä on negatiivisen globaalin patriarkaatin ja sen pitkän hallinnan lopullinen ja täydellinen fyysisen tason loppuminen maan päällä. Tämä prosessi alkaa intensiivisemmällä tasolla vuoteen 2019 siirtymisen myötä, ja se eskaloituu tuossa tapahtumassa ja lakaisee pois kaiken negatiivisen, mitä on ollut. Joissain tapauksissa tämä ei ole lainkaan kaunista eikä helppoa, ja se on ilmentynyt jo vuosia.

Ihmiset vastustavat tyypillisesti muutosta ja se on vaikeaa heille, mutta laajamittainen muutos on täällä ja vain kiihtyy kovasti vuosien 2019 ja 2020 aikana. Toisaalta, älä koskaan unohda, että tämä muutos johtuu luonnollisesta ylösnousemuksen evoluutioprosessista, mikä merkitsee, että se on jumalaisesti tarkoitettu ja toteutettu. Ole joustava ja valmis asioiden muuttumiseen, ja muuttumiseen vielä lisää, ja kaikki parempaan päin, vaikkei siltä ehkä näytä, kuulosta tai tunnu enemmistöstä, kun se tapahtuu. Tämä on maailmojen eroamista.

Vuosi 2019 on 20. vuosipäivä meille, jotka olemme eläneet ylösnousemusprosessia fyysisen biologian tasolla siitä saakka, kun se alkoi tuolla tasolla 1999. [Jollakin se oli 1998, mikä teki vuodesta 2018 20. vuosipäivänne.] Kaksikymmentä voi-hyvä-luoja -vuotta jatkuvaa ylösnousemusprosessin fyysisen tason elämistä ja ruumiillistamista ensimmäisenä ja tienraivaamista siinä ja muussa toisille. Kaksikymmentä vuotta ei kuulosta miltään, mutta se on ikuisuus, kun kyse on ylösnousemusprosessista ja teet sitä ensimmäisenä itsesi ja fyysisen kehosi kautta.

Osa minua voisi itkeä pelkkää ajatusta siitä, mitä olen henkilökohtaisesti käynyt läpi näiden vuosien aikana, paitsi että olen liian väsynyt haaskatakseni energiaa itkemiseen tällä hetkellä. Se on vain ollut, mitä on ollut, ja meillä on "paljon työtä edessämme", kuten minulle kertoi kissanpentu, joka sanoi sen unessa tänä aamuna kuin aikuinen! Hyvin kallisarvoinen ja söpö, ja hyvin upea tapa saada nyt tuo viesti. Tiedä, kuitenkin, ettei työ edessämme ole mitään verrattuna työhön takanamme. Uusi työ on luovaa, siinä missä entinen työ oli transformoivaa, synkkää, raakaa ja vaarallista. Ei niitä voi verrata.

Tiedän, että tämä on pitkä, mutta vuosi on ollut verraton, paitsi että vuosi 2019 on vain viikkojen päässä ja se päihittää vuoden 2018 hullunlailla. Ei pelkoa, vain korkean sydämen päättäväisyyttä ja jatkuvaa ruumiillistumista, kun jatkamme tienraivausta tavoilla, joilla emme ole täysin ymmärtäneet tekevämme kaiken aikaa. Älä unohda käydä lukemassa Inelia Benzin artikkelia, josta mainitsin aiemmin.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >