HomeViestejäDenise Le Fay12.8.2017 - On ok, jos elokuu 2017 on vaikea

12.8.2017 - On ok, jos elokuu 2017 on vaikea

ON OK, JOS ELOKUU 2017 ON VAIKEA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
12.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lyhyt viesti kaikille, kuten minä, joilla on ollut vaikeampaa siitä lähtien, kun tämä erityisvaihe aktivoitui 3.8.2017. On ok, jos sattuu, jos tuntuu, ettet tee kovin hyvää työtä tässä kaikessa, ja tunnet olevasi yksin siinä, mitä sinä ja vain sinä parhaillaan koet. Meillä kaikilla on omat ainutlaatuiset tapamme ja haluan kaikkien oivaltavan, että on ok, ettei näytä, tunne, kuulosta ja toisinaan käyttäydy kuin kultainen-elokuvatähti-supermalli-rokkitähti-jumala, jolla on kaikki hanskassa tällä hetkellä. Se on vanhaa, alemman taajuuden vääristynyttä hevonpaskatietoisuutta, joten karista se pois ja jatka kehittymistä ja ruumiillistumista.

Se mitä teemme, se mitä käymme läpi, on ihmeidentyötä joka olemisen tasolla ja aspektissa, mikä merkitsee, että on täysin ok kokea, tuntea ja kohdata kaiken tämän jokainen eriskummallinen, pöyristyttävä, tuskallinen, järkyttävä ja koskaan-ennen-kokematon hetki ja olla hämmentynyt, turhautunut, äärimmäisen kohonnut ja loukkaantunut siitä ja rakastaa sitä. On ok vain jatkaa kulkemista siitä läpi. Äläkä ajattele huonompaa itsestäsi tai kenestäkään muusta siksi, kun on vaikeuksia ja tuskaa ja siihen liittyviä kummallisuuksia sen vuoksi, mitä tapahtuu nyt kullekin meistä. Kun jaat rehellisesti sen, mitä koet ja että se on usein tuskallista ja/tai vaikeaa jne., alemman egotietoisuuden ihmiset uskovat välittömästi, että teet jotain väärin, ja siksi sinulla on kipuja ja vaikeuksia. Ainoastaan sen tiedostamiseen matala egotietoisuus kykenee, joten tietysti he löytävät vikaa toisista suuremman tietoisuuden ja ymmärryksen puutteessa. Nämä ihmiset kokevat kuitenkin myös nämä elokuun 2017 megamuutokset, mutta sillä kehitystasolla (portaalla), jolla he tällä hetkellä värähtelevät sisäisesti ja ulkoisesti.

Elokuun 3. päivästä lähtien minulla on ollut melko pöyristyttäviä fyysisiä kokemuksia ja kohtaamisia ihmisten kanssa, moniulotteisia näkyjä, tunteita, taas vaihtelevasti kyyneliä, vaihtelevasti masennusta, alemman taajuuden ja tietoisuuden maailman hetkittäisiä puuttumisjaksoja ja tiettyä yhteensopivaa taajuutta sen portaali-ihmisiin, nopeiden ei-haluttujen ajatusten nuijimista, kehokipuja, erityisesti rakenteissa (luut, nivelet, selkäranka jne.) ja muuta. Voisin kirjoittaa pienen kirjan siitä, mitä olen kokenut, nähnyt ja paremmin ymmärtänyt 3.8. lähtien, emmekä ole vielä saavuttaneet edes elokuun suurta auringonpimennystä! Ja tiedän, että jos minua vaikeudet ja "testit" ovat työntäneet ja painostaneet suurempaan irtipäästämiseen vanhasta alemmasta maailmasta ja aikajanasta ja siitä edelleen syntyviin alemman taajuuden juttuihin, niin monia muitakin on. Lisäksi ei ole enää lepoaikaa, vapaata ja luisumista takaisin niihin alemman taajuuden loismaisiin tapoihin, että saa tai odottaa jonkun muun tekemään sen puolestaan. Täysivaltaiseksi tuleminen merkitsee juuri sitä – lähdeitsen sisältämistä jatkuvasti. Aika laittaa jalkaan ison pojan jumalaiset housut ja astua yksilönä uuteen luovuuteen.

Minulla on ollut myös nopeita ja kristallinkirkkaita, hyvin lähellä kasvoja olevia näkyjä 3.8. lähtien. Olen kokenut tätä monta kertaa aiemmin todella suurten muutosten aikana, jollaista koemme nyt. Ikään kuin pommi räjähtäisi vanhoilla alemmilla tasoilla, mikä heittää paljon tavallisesti näkymättömiä olentoja ja muita olentoja ja rakenteita jne. esiin, ja kun ne kaikki lentävät valossa, näet ne ja ne näkevät sinut, kun lentävät ohi supervihaisena (ja jotkut täysin yllättyneinä) häätämisestä pois pitkäaikaisista piilopaikoistaan monissa ulottuvuuksissa ja monilla aikajanoilla.

No, kymmenen vuotta sitten minulla oli monia tällaisia lähinäkyjä sielun silmillä muutamista ei-fyysisistä matelijaolennoista. Silloin ne halusivat ottaa yhteyden minuun tällä tavalla, ja tarkoituksella paljastivat itsensä lähellä olevan, silmästä-silmään-tyyppisen pienen eetteri-ikkunan läpi. Ne halusivat minun näkevän itsensä silloin, ja taatusti näin! Minusta on mielenkiintoista näissä viimeaikaisissa lähinäyissä, että tilanne on nyt toisin päin ja nämä ovat negatiivisia muinaisolentoja, maan ulkopuolisia, paholaisia ja demoneja, jotka poistetaan ja/tai jotka häviävät monissa tapauksissa. Tämä aspekti ei ole henkilökohtaista tehtävääni tällä hetkellä, mutta on ollut kuluneina vuosina. Nyt kuitenkin näen jotkut heistä lähdössä pois iäksi.

Älä roiku kiinni "onko se minun vai sinun vai heidän" -tyyppisessä ajattelussa tästä tilanteesta tai mistään muusta. Onko se minun henkilökohtaisesti? On. Onko se heidän? On. Onko se meidän? On. Onko se toisten? On. Onko se meidän kaikkien kaikkialla? On. Ja tämä on sen "lopunaika" ja sen maailmojen ja aikajanojen eroaminen siitä, mitä on ollut hyvin kauan, ja jotkut meistä saavat nähdä sen, ja meitä tarvitaan näkemään se henkilökohtaisesti ja tallentamaan energeettisesti nämä tapahtumat toisia varten useammasta syystä, kuin tiedän tai haluan ajatella tässä kohtaa. Ajattele eteerisiä kirjureita, ajattele eteerisiä videoita ajasta, joka on vietetty vieraissa maissa, eri ulottuvuuksissa ja aikajanoilla, ajattele sielutiedosto-osastoja ja vastaavaa. Sillä ei ole kovin paljon merkitystä tässä kohtaa, vain sillä, että se tapahtuu, ja jos saat nähdä tämän maailmojen eroamisen joitain aspekteja ja se lisätään yhtenä asiana suureen jumalaiseen ansioluetteloosi, niin sitten olkoon.

Hei sitten, pimeystiimi, älkää antako jumalaisen evoluutio-oven osua ikivanhoihin, erivärisiin, sitkeisiin ja/tai suomuisiin takapuoliinne matkallanne ulos.

Olen suurimman osan tätä vuotta nähnyt jatkuvasti sieluni silmin kuvan ihmisenjalkojen alaosasta hitaasti kävelemässä ylöspäin muutaman askelman kerrallaan. Lukuun ottamatta kahta edellistä porrasta sen alapuolella, jolla hänen jalkansa parhaillaan ovat, kaikki portaat ovat hajonneet tyhjyyteen ja tilalla on vain tyhjää tilaa. Joka kerta kun ihminen ottaa yhden, kaksi tai kolme askelta ylöspäin portaita, yksi, kaksi tai kolme porrasta sen portaan alapuolella, jolla hän seisoo, hajoaa tyhjyyteen.

Symboliikka on täydellistä ja kertoo meille, että kun siirrymme jatkuvasti ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin portaita ylöspäin, ruumiillistaen enemmän, kehittyen enemmän, ylösnousten enemmän jne., lisää korkeampia portaita ilmestyy eteemme. Kun menemme ylöspäin näitä energiaportaita, kaikki mikä oli vanhan alemman taajuuden portaita – fyysinen 3D-maailma ja yhteensopiva todellisuus, tietoisuus, rakenteet, lait, uskomukset jne. – hajoaa kirjaimellisesti tyhjyyteen. Nuo vanhat alemmat portaat ovat myös aikajanoja, jotka häviävät, koska niitä ei enää tarvita. Ne ovat palvelleet tarkoituksensa ja ihmiskunta kehittyy niiden ja kaiken sen yli, mitä niihin liittyi, kuten globaali kaksinaisuus, uskomukset, tavat, tietoisuus, järjestelmät jne.

Toisin ilmaistuna, kaikki alemmat portaat hajoavat ja häviävät täysin, koska ruumiillistamme enemmän ja kehitymme enemmän siirtymällä yksilöinä ylöspäin energiataajuusvaloportaita. Kun siirrymme enemmän ja enemmän korkeampaan uuteen taajuuteen, enemmän ja enemmän vanhaa alempaa kaikkea sekä sisältämme että ulkoisesta maailmasta, ajasta, aikajanasta, paikasta jne. hajoaa ja häviää pysyvästi. Meillä on nyt keikkumistilaa vain noin kaksi porrasta ja pian nekin ovat poissa. Maailmat ja niiden taajuuteen sopivat aikajanat häviävät nyt nopeasti kuin tuolileikissä …

On paljon enemmän sanottavaa ja jaettavaa, mutta en pysty tekemään sitä nyt. On mentävä taas pitkälleen ja vietettävä aikaa laajentuneessa korkeassa sydämessä, jotta kaikki tämä tapahtuu helpommin minulle ja sinulle ja kaikille. Halusin vain muistuttaa lukijoille, että on ok tuntea olonsa kuin "uudelleenpaistetuksi kakaksi", kun elät ja näet kaikkea kehittyessäsi ja ruumiillistaessasi enemmän, kuin on koskaan ennen ollut mahdollista. Usein ylösnousemusopettajat/kirjoittajat ovat niin keskittyneitä siihen, mitä tapahtuu, ja kaikkiin monimutkaisiin yksityiskohtiin, että he unohtavat myöntää tai päättävät olla julkisesti myöntämättä, miten vaikeita ja tuskallisia monet näistä valtavista ylösnousemus- ja evoluutiovaiheista itse asiassa ovat. Ei pelkoa, ei tuomitsemista, vain tiivistettyä evoluutiota jatkuvasti laajentuvaan uuteen, sisäisesti ja ulkoisesti. Käytä tämä harvinainen kaikki tästä auringonpimennykseen ja sen yli, koska kiipeämme lisää portaita ja samanaikaisesti lisää niitä häviää jalkojemme alta. Hyvin tehty, kaikki, ja kiitos jatkuvasta Lähteen, Itsen ja kaiken jumalaisesta palvelemisesta.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >