HomeViestejäDenise Le Fay26.3.2017 - Maaliskuu 2017 - olen yhtä/yksi

26.3.2017 - Maaliskuu 2017 - olen yhtä/yksi

MAALISKUU 2017 – OLEN YHTÄ/YKSI
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
26.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten intensiivistä ja hyvin erilaista aikaa helmikuu ja maaliskuu 2017 ovat olleet! Sanoin toistuvasti 2016, miten uusia ja erilaisia energiat olisivat, kun saisimme loppuun tuon vuoden mittaisen 9-syklin, joka kulminoitui pitkin vuotta 2016, ja astuisimme täysin uudelle ja paljon korkeammalle tasolle ja uuteen sykliin, vuoden 2017 uusiin 1-energioihin. Mutta kuten olen myös sanonut näiden ylösnousemusvuosien aikana, on yksi asia tietää jokin älyllisesti ja täysin toinen todella elää se fyysisyydessä. Tätä olemme tehneet hullunlailla koko maaliskuun 2017, ja joillakin ihmisillä oli myös totista ja raskasta valmistautumistyötä koko helmikuun. En ole kirjaimellisesti sama ihminen kuin kaksi kuukautta tai kaksi viikkoa sitten, ja se on hyvin positiivinen asia – eikä ole kukaan teistä tätä lukevistakaan. Mutta herra armahda, että tämä evoluutioenergiapäivitys oli suuri, erilainen ja intensiivisempi kuin mikään aiempi. Tervetuloa uuteen, valtavasti korkeammalla olemis-, elämä-, tietoisuus-, vastuullisuus- ja todellisuustasolla kuin mikään, mitä kukaan on koskaan aiemmin kokenut fyysisessä ihmiskehossa.
 
Koska olen aina uskonut ylösnousemusprosessin opettamiseen jakamalla henkilökohtaisia kokemuksiani, luettelen tapahtumia, testejä ja vihkimyksiä, joita olen käynyt läpi helmi-maaliskuussa, koska on usein helpompaa nähdä, tuntea ja ymmärtää monimutkaisia evoluutioenergiaprosesseja, kun tarkastelee niitä henkilökohtaisissa, fyysisissä puitteissa. Tämä vuoden 2017 – ja sen yli – uusi valoinformaatio ja -todellisuus on hyvin erilaista ja monimutkaisempaa, mitä kukaan ylösnousemusopettaja on puhunut aiemmin, ja meillä kaikilla on paljon uutta työtä, uutta materiaalia ja kasvavaa uutta tietoisuutta opittavana ja selvitettävänä siitä, miten sitä kommunikoidaan lineaarisessa muodossa. Paras tapa meille kaikille katsoa ja tuntea sitä tästä eteenpäin, on tietää, että olemme täysin uudella ja korkeammalla maaperällä nyt 2017, ja jatkuva henkinen koulutus jota saamme, sopii yhteen sen kanssa. Avaudu siis enemmän kaikelle tälle uudelle, jota virtaa nyt sisään näillä meille uusilla tavoilla.
 
Kuten monet teistä tietävät, äidilleni tehtiin kolme aivohalvaukseen liittyvää ohitusleikkausta vuoden 2014 puolivälissä, mikä merkitsee hyvin yksinkertaisesti, että elämä muuttui kovasti meillä kummallakin silloin, eikä kummallakaan meistä ole ollut helppoa siitä lähtien. Siinäpä vasta vanhoja alemman taajuuden pelkoja, uskomuksia, odotuksia, tapoja, hämmennystä jne., jotka kaikki räjähtivät yhtäkkiä elämään ja tunneitseen! Mutta tämä on ollut jatkuvaa vihkimystä, ja olen selvittänyt tieni jokaisen hämmentävän, turhauttavan, pelottavan ja kovan ongelman läpi vuodesta 2014 lähtien. Vaikeat, tuskalliset, pelottavat ja tuntemattomat jutut sisältävät yksilön lopullisen vapauden. En keksinyt tätä sääntöä, mutta olen taatusti oppinut vuosikymmenten aikana, että näin tilanne on ollut, joten käsittele vain asiat rehellisesti ja nopeasti, että voit jatkaa kehittymistä vähemmän paineen ja harvempien testien kera.
 
Minulla on ollut elämässäni monia ihmisiä, jotka ovat "kirjautuneet ulos" monilla eri tavoilla, kuten huumeiden käyttö/riippuvuus, tunnesairaus, pirstoutunut persoonallisuus, ja tämä viimeisin äidilläni – dementia ja pysyvä aivovamma halvauksen vuoksi. Näen, miten nämä tietämättömät ihmiset ovat pakottaneet minua tekemään sen sisäisen työn, joka minun tarvitsi tehdä itselleni tässä elämässä – ja tekemään sen selvin päin, jotta tunsin selvästi kaiken tuskan, turhautumisen, harhakuvitelmat ja itsepetoksen noista ihmisistä, eri pettämisistä ja yleisestä järjettömyydestä ja myös opin siitä. Se on toistuvasti pakottanut minut jokaiseen nurkkaan henkilökohtaisessa kellarissani (alempi itse, alitajunta), jossa jäljellä olevat pelon, vihan, pettymyksen, syyllisyyden, hämmennyksen jne. murut viivyttelevät.
 
On fakta, että ihmiset ovat laiskoja ja kierrämme kaukaa sen, mitä henkilökohtaisessa kellarissamme on vielä sellaista, mikä on kiinnittänyt meidät johonkin naurettavaan asiaan, tavallisesti selviytymiseen liittyvään. Emme halua loukkaantua tai olla minkäänlaisessa tuskassa enää, joten juoksemme karkuun juuri niitä asioita, ongelmia, tapahtumia, testejä ja vihkimyksiä, jotka ovat henkilökohtainen polkumme vapauteen, todelliseen evoluutioon, todelliseen henkiseen kasvuun ja korkeampaan tietoisuuteen. Juoksimme karkuun elämä, vuosikymmen ja vuosi toisensa jälkeen, aina vuoteen 2017 saakka, jolloin ainoa tie eteenpäin oli sisäänpäin.
 
Olen aina tiedostanut, mitä pelkoja kellarissani oli vielä äitiin liittyen. Se saattaa kuulostaa hyvältä asialta, ja se onkin, mutta se lisää painetta päästä sen kaiken pohjalle itsessäni ja olla lopultakin valmis sen osalta. Tiesin myös, että nämä vuoden 2017 uudet energiat tällä uudella ja korkeammalla tasolla vahvistaisivat uskomattomasti tätä ja kaikkia muita ongelmia, joita minulla ja kaikilla muilla edelleen on sisällämme. Sillä ei ole merkitystä, miten pieneltä ja merkityksettömältä tuo asia näyttää, koska tässä kohtaa valo korostaa ja vahvistaa sitä niin merkittävästi, että on sietämätöntä olla sen kanssa enää hetkeäkään.
 
Evoluutio on pakollista, jos haluaa pysyä tässä jatkuvasti kasvavassa valossa, joten riisuudu pelkäksi sieluksesi ja päästä irti siitä, mikä on edelleen tungettuna jonnekin, kuin energeettinen tunnepuolen salakuljetustavara. Kukaan ei pääse mistään kuin koira veräjästä tässä uudessa valossa, joten älä aiheuta itsellesi tuskaa yrittämällä salakuljettaa (tietäen tai tietämättä) jotain matalavärähteistä tunnekamaa, kuten rahaan, terveyteen, ikääntymiseen jne. liittyvä pelko. Pelko on vanhaa alempaa 3D-koulua, eikä valossa ole sitä. Ei voi mitään.
 
Ainoastaan näin fyysiset noviisit saavat evoluutiopääsyn 5D:hen ja korkeammalle – heidän täytyy muuntaa kaikki oma alempi värähtelynsä ja lisäksi paljon kollektiivikamaa, koska sisäistä ja ulkoista, itseä ja toisia ei ole tällä korkeammalla valo-, tietoisuus- ja olemistasolla. Se kaikki on sinä yksilönä, ja sinä olet se kaikki. Se on kaikille ainoa tie sisään, ja se on perimmäinen turvatoimi kaikille kaikkialla. Minkäänlainen salakuljetustavara ei voi selviytyä tällä valotasolla, joten tee homma vain kerta kaikkiaan ja ole valmis sen osalta. Maaliskuu 2017 turvaa selustasi, joten tee se ja saat itsesi lopultakin vapaaksi.
 
Suurempia ruumiillistumisoireita 2017
 
Koska olen elänyt fyysisen kivun kanssa suurimman osan elämääni, olen tottunut siihen, mikä ei ole välttämättä hyvä asia. Sanon vain, että olen tottunut fyysiseen kipuun ja sen vuoksi voin helpommin sopeutua lisäkipuun, kun sitä tulee. Taas kerran, ei välttämättä positiivinen ominaisuus. Mutta silloin kun uusi energia iskee minuun kovasti ja kauan, fyysisistä kivuista tulee minulle – erityisesti koska ne ovat vieraita ja tuntemattomia tuolloin – testi olla liukumatta pelkoon, huoleen, itsensä epäilemiseen, hämmennykseen jne. sen vuoksi, mitä fyysisessä kehossani tapahtuu. Koko helmikuu oli tätä, maaliskuun viedessä sen vielä 20 pykälää ylemmäs outousstratosfääriin. Tarkoitan, että viime ja tänä vuonna on ollut aikoja, jolloin on ollut melkein mahdotonta päästä ylös tietokonetuolistani ja kävellä. Usein tuntuu siltä, että luita ei ole tai ne ovat liian pehmeät tukemaan minua, ja sattuu kovasti muutaman epämiellyttävän hetken, kun nilkutan tuskallisesti ja yritän päästä taas liikkeelle.
 
Äkillistä terävää, pistävää kipua luissa ja nivelissä – lonkkanivelissä, olkanivelissä, varpaiden nivelissä, rystysissä, sormissa jne. Alaselän ja selkärangan kipua, joka on melko kovaa. Jalkojen turvotusta. Jalkateräkipua. Ruuansulatuskipua, "refluksitautia", närästystä jne. Kyvyttömyyttä syödä mitään, tai syö jotain, jota piti "turvallisena" tuolla energiahetkellä, mutta se sai silti olon tuntumaan tuntitolkulla siltä, kuin olisi syönyt myrkkyä. Joskus tarvetta syödä, mutta mikään ei kuulosta tai tunnu hyvältä, kun syö sitä. Ja anteeksi karkeuteni, mutta on paljon "paskantamista", siis tarkoitan paljon ja paljon – paljon enemmän, mitä on fyysisesti syönyt. Suurta ja nopeaa puhdistumista tapahtuu taas fyysisesti ja energeettisesti.
 
Tammi-helmikuussa heräsin joka aamu silmät umpeen muurautuneena ja itkien ja näköni oli taas erittäin samea. Ensimmäinen ajatukseni oli, että kaiken sen upean ja paljon kaivatun sateen vuoksi, jota olemme saaneet viime aikoina Etelä-Kaliforniassa, allergiakaudesta tulee eeppinen – ja luultavasti tuleekin – mutta nämä silmäoireet aiheutti viimeisimmät uudet korkeammat valoenergiat, jotka päivittivät silmiäni, näköhermoja ja näköä jne. vielä lisää.
 
Joka aamu herätessä myös yskin pari tuntia äkillistä tukosta keuhkoissani. Normaalisti minulla ei ole näitä silmä- ja keuhko-ongelmia, paitsi silloin kun käymme läpi hyvin intensiivisiä korkeamman tason energiamuutoksia. Siis ensimmäiset sivuvaikutukset tai oireet olivat kehon yläosassa – silmät ja keuhkot enimmäkseen tällä kertaa, mutta myös vähän korkean sydämen väpätyksen ja "tanssimisen" tunnetta ja painetta sekä pään särkyä ja painetta – mitä seurasi välittömästi muut mainitsemani oireet, jotka tapahtuivat kehon alaosassa. Olen käynyt tämän prosessin läpi kymmeniä ja kymmeniä kertoja näiden ylösnousemusvuosien aikana, mutta 2017 ne ovat olleet vähän erilaisia, paljon voimakkaampia ja kääntyvät ympäri uskomattoman nopeasti. Hyvä asia, koska on siivotonta sotkua, kun kaikkea tätä uutta tulee ja samaan aikaan työnnetään taas ulos vanhaa ja matalampaa!
 
Yhtenä päivänä katselin Lisa Transcendence Brownin kolmen minuutin videoklipin ja siinä hän puhui lyhyesti tästä ala- ja yläkehon ruumiillistamis- ja puhdistamisjutusta. On aina upeaa kuulla jonkun toisen kuvaavan asioita, joita on itse käynyt läpi melkein jo kaksi vuosikymmentä, koska se antaa enemmän selkeyttä ja helppoutta prosessin elämiseen.
 
Yksi kummallinen voimistuminen jota olen kokenut viime aikoina – ja tiedän että jotkut teistä ovat kokeneet myös – on ollut, että jokin pieni asia, eikä kovin tärkeä asioiden suuremmassa suunnitelmassa, käynnistää eeppisen megasekoamisraivon, siinä määrin että yllättyy, miten hurjaksi ja typeräksi tulee siitä. Minulle tapahtui tätä muutama viikko sitten, enkä voinut uskoa, miten yhtäkkiä räjähdin tästä pikkuruisesta asiasta, joka ei ollut kaiken sen kalliin energian arvoinen, jonka haaskasin siihen. Seisoin siinä katsomassa itseäni tämän räjähdyksen jälkeen ja ihmettelin: "Mitä vittua se oli, Denise, ja miksi teit sen ihan tyhjästä?" Minua nolotti tämä odottamaton raivonpuuska, joka oli hyvin äärimmäinen verrattuna sen laukaisseeseen asiaan, ja olin kiitollinen, ettei kenenkään tarvinnut todistaa minun räjähtämistäni tuolla tavalla! Mitä se ylipäätään oli ja miten olen tekemättä sitä uudestaan? Jatkan tästä vielä, koska on enemmän vastaavaa materiaalia, joten jatka lukemista ja pääsemme sen syyhyn.
 
Yksi vähemmän ihana uusi oire tai sivuvaikutus joka minulla on ollut tänä vuonna, on ollut, että herää joskus keskellä yötä ja/tai aamulla ja välittömästi hyvin negatiivisia ajatuksia virtaa mieleeni, kun palaan taas fyysiseen kehooni. Jotkut niistä tunnistin helposti omikseni, kun taas monet näistä negatiivisista ajatuksista olivat toisten ihmisten. Mahtavaa, joten miksi ne ovat minun päässäni ja tietoisuudessani välittömästi tullessani fyysiseen kehoon, kun ne eivät ole minun? Jatka lukemista ja yhdistämme kaikki nämä ihanuudet ja selitämme, miksi monet meistä kokevat suuremman Itsen ja kollektiivin läpivuotoja nyt.
 
Tämä seuraava on ollut ja on edelleen hyvin vakava iso "ongelma" käsiteltäväkseni henkilökohtaisesti, mutta se on myös lajina iso asia ihmiskunnalle ja liittyy entiseen patriarkaaliseen planeettahallintaan ja jumalaisen feminiinisyyden tukahduttamiseen ja karkottamiseen maapallolta ja ihmisistä aionien ajan. Lisätäänpä vielä, että jos olet nyt naisen kehossa näissä patriarkaalisen hallinnan "lopunajoissa" maan päällä, olet kokenut henkilökohtaisesti, miten maailmanlaajuinen patriarkaalinen tietoisuus on suhtautunut naispuolisiin ihmisiin, kohdellut heitä, ajatellut ja käsitellyt heitä. Arvaa, keiden täytyi tuntea, käsitellä ja parantaa ensin nuo epäoikeudenmukaisuudet? Naispuolisten edelläkävijöiden, tiennäyttäjien, ruumiillistajien ja muuntajien.
 
Hyvin lyhyesti, minulla on ollut elinikäisiä (65 vuotta, tähän äskettäiseen tärkeään muutokseen saakka) unia, että olen jonkun tuntemattoman miespuolisen sortajan (sortajien) uhri, joka jahtaa minua loputtomasti unimaisemassa ja yrittää tappaa, silpoa tai vahingoittaa jollain tavalla, johon hän pystyy. Tämä on itsestään selvää naisille, joten en mene tässä yksityiskohtiin. Minulle henkilökohtaisesti on ollut pitkä ja vaikea prosessi käsitellä omat pelkoni ja haavani tästä jatkuvasta tosiasiasta, ettei ole turvassa maailmassa, jota pyörittää toinen sukupuoli, joka on tietämätön siitä, että pimeystiimi on pyörittänyt meitä kaikkia aioneita. Kun tähän lisätään maailmanlaajuinen kollektiivinen kärsimys, tuska, epäoikeudenmukaisuus, pilkkaaminen ja tukahduttaminen aionien ajan, puhumme merkittävästä määrästä naisten tuskaa, miesten epätasapainoa ja yleistä tuskaa ja kärsimystä kaikkialla.
 
Kun heräsin 23.3.2017 pakollisilta iltapäivätorkuilta, kuulin selväkuuloisesti sanat: "… eeppinen kukistuminen 29. …" Yksi atomikelloni hyppäsi ajassa eteenpäin 8.1.2017 ja meni tulevaisuuteen päivämäärään 29.3.2017. Jostain syystä tämä tuntuu tärkeältä minusta sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti – "aika" tietysti näyttää, mutta tämä kuulemani torkkuviesti merkitsi päivämäärää 29.3.2017.
 
Vain muutama tunti myöhemmin, aamuyön tunteina 24.3.2017 näin kolmannen tärkeimmistä univiesteistä tai -oivalluksista, koska se näytti minulle edistymiseni tässä planetaarisessa negatiivisessa "uhri/sortaja"-mies/naisohjelmassa ja -tietoisuudessa. Tämä on hyvin iso juttu minulle, mikä merkitsee myös, että se on hyvin iso juttu koko ihmiskunnalle, koska se on yksi ja sama asia.
 
Otetaan 65 vuotta unielämän juoksemista oman naishenkensä puolesta pakoon riivattuja, pirstoutuneita, entisiä upeita miespuolisia ihmisiä, joka nyt haluavat vain kiduttaa, silpoa ja tappaa naisia – ketä tahansa naisia. Ota se kaikki, jos pystyt, ja tiedä, että se on nyt muunnettu, lopetettu ja täysin neutralisoitu valoksi 2017, ja se on melkein liikaa. Se on melkein liian upeaa. Voiko näin oikeasti olla? Jep, voi, koska se on hiljattain tehty.
 
Unessani 24.3. kumosin kaikki elinikäiset unielämänkokemukset, joissa yritin juosta karkuun, piiloutua ja/tai paeta negatiivista miestä, joka jahtaa minua vahingoittaakseen tai pahempaa, ja se oli hyvin ihanaa viimeinkin. Tässä unessa kukistin – kyllä, tuo sana taas – kaksi (kyllä, tämäkin on tärkeää ja merkityksellistä ja symboloi lisää vanhaa alempaa 3D-kaksinaisuutta) miespuolista ihmistä, jotka yrittivät vahingoittaa kahta minulle tuntematonta naista – toinen heistä itäintialainen ja toinen aasialainen. Tämä edusti maailman naisia, ei tiettyjä etnisiä ryhmiä.
 
Asemani tässä elinikäisessä ympäristössä ja ohjelmassa tai uskomusjärjestelmässä muuttui yhtäkkiä 24.3.2017 melkein kahden kuukauden hyvin vaikean sisäisen työn ja lisävalmistelujen jälkeen, suurempaa ruumiillistumista varten maaliskuussa 2017 ja sen jälkeen. Tässä unessa olin neutraali olento, joka puuttui asiaan, jottei kaksi tuntematonta miestä ei voinut vahingoittaa kahta tuntematonta naista. Olen nyt tuo neutraali olento, joka on tässä kohtaa tarpeeksi ruumiillistunut ollakseen enää vanhan alemman taajuuden kaksinaisuusohjelmissa, -tietoisuudessa, -energioissa, -aikajanoilla jne. sisäisesti tai ulkoisesti. Olen äskettäin lopettanut sen tavoilla, joihin pystyin ylösnousemusprosessissa tässä kuussa. Olen tehnyt tämän omin päin, mutta niin ovat myös monet teistä, jotka lukevat tätä.
 
Tämä on yksi suuri syy, miksi asiat ovat sattuneet kovasti viime aikoina. Olemme yksilöinä lopettaneet täysin osallistumisemme vanhan negatiivisen patriarkaalisen maailman ohjelmiin ja järjestelmiin. Jumalainen feminiinisyys on palannut, ja tältä se näyttää ja tuntuu tällä hetkellä, jatkuvassa yksilöllisessä ylösnousemusprosessissamme.
 
Uusi on täällä nyt, ja sopeudumme kaikki mahdollisimman nopeasti tähän, kun yritämme löytää omat jalkamme ja maata niiden alle. Tämä on enemmän kuin upeaa, eikä se näytä tai tunnu siltä, mitä useimmat meistä odottivat. Ihan sama! Jumalainen feminiinisyys on palannut meidän jokaisen kautta, jotka ruumiillistamme ja ylösnousemme lisää, mikä merkitsee, että olemme äskettäin ruumiillistaneet paljon enemmän, kuin vielä täysin oivallamme tai ymmärrämme.
 
2017-teema tähän saakka
 
Jatkuva kaiken sen integrointi, joka oli jakautuneena ollessamme vanhassa alemmassa 3D-kaksinaisuustodellisuudessa.
 
Vau …! Kirjoittaessani tuota lausetta, voimakas energiaryöppy tuli pääni yläosaan oikealle puolelle, ja se tuntui välittömästi kuin työntävän minut pois fyysisestä kehosta muutamaksi hetkeksi. Olen kokenut tämän aiemmin, mutta tällä kertaa se voi voimakkaampaa. Tämäkin liittyy siihen, että ruumiillistamme nyt yksilöinä enemmän korkeampaa itseämme tähän fyysiseen kehoon ja itseen, ja joka kerta kun teemme sitä vähän lisää, autamme myös korjaamaan Maaplaneetan vanhaa 23.5 asteen kallistumista. Kun korjaamme kaikki vanhat sisäiset "kallistuneet" juttumme – mitä ne ovatkin meillä yksilöinä – se auttaa myös Maata asettumaan pystysuoraan. Massiivisia fyysisiä maanjäristyksiä ei enää tarvita tämän tekemiseen – ihmisvalo-olennot jotka ruumiillistuvat lisää, tekevät sen ja paljon muuta.
 
Okei, tämä oli kiva lisäys siihen, mistä aioin kirjoittaa joka tapauksessa. On taas teema. Nämä kuluneet kaksi kuukautta minulla on henkilökohtaisesti ollut superkorostunutta, miten paljon enemmän olen kehittynyt suurempaan ruumiillistamiseen, eli sitä mikä on ollut jakautuneena aiemmin vanhassa alemmassa 3D-maailmassa, -todellisuudessa, -tietoisuudessa jne., ei ole enää minulla. Koen nyt suurempaa ja suurempaa sisäistä ykseyttä tavoilla, joita en ole voinut havaita aiemmin. Pystyin älyllisesti ajattelemaan sitä, mutta sen integroiminen kehoon ja eläminen tuolta tasolta ja tuosta taajuudesta? Ei.
 
Mutta tämän vuosi 2017 tekee monille edelläkävijöille henkilökohtaisessa ruumiillistumisprosessissa – suurempi tietoisuus todellisuudesta ja osallistuminen siihen tilasta, jossa sisäinen ja ulkoinen, maskuliininen ja feminiininen, valo ja pimeys, yksilöllinen ja kollektiivinen, itse ja korkeampi itse, yksilöllinen ja universaali olento on yhdistynyt, integroitu, ja se on taas luonnollisemmassa tilassa ja korkeammassa taajuudessa. "Koti" on nyt jokainen meistä, eikä jossain muualla. Olemme Koti yksilöinä, omassa kehossamme, koska teimme sisäisen työn, päästimme irti vanhasta alemmasta jakautuneesta ja pirstoutuneesta kamasta ja uskalsimme ruumiillistaa enemmän ja enemmän, siihen pisteeseen saakka, että se muuttaa kaiken korkeammalle olemassaolo-, olemis- ja tiedostamistasolle.
 
19 tuntia myöhemmin
 
Nyt on kulunut 19 tuntia, koska sen jälkeen kun päähäni iski energiapäivitys ja näytti työntyvän suoraan ulos fyysisen kehoni vasemmalta puolelta – vanhat pimeystiimitraumat ovat ensisijaisesti pääni vasemmalla puolella, mutta myös vasemman hartian ja niskan alueella – kivusta tuli liikaa ja minun täytyi lopettaa ja nukahtaa nopeasti. Olin aikonut viimeistellä tämän artikkelin ja julkaista sen eilen, mutta kuten kaikki tiedämme, me taivumme ylösnousemusprosessin vuoksi, ei toisinpäin! Ja niin minun täytyi nukahtaa muutamaksi minuutiksi sen jälkeen, kun tuo viimeisin pääenergia iski eilen, ja antaa sen tehdä sisälläni kaikki, mitä sen tarvitsi tehdä.
 
Tunsin ja havaitsin tästä tapahtumasta, että se oli yksi maaliskuun 2017 korkeamman valoenergian päivitys, joka tuli pään/kallon yläosan kautta oikealla puolella ja eteni diagonaalisesti valonnopeudella pään ja kehon läpi ja työnsi minut muutamaksi hetkeksi kirjaimellisesti pois kehosta vasemmalla puolella. Se oli kuin sivusta yllättävä auto, ja tuo odottamaton vaikutus työntää sinua, kehoasi, autoasi jne. samasta suunnasta, mistä vaikutus tuli. Luulin voivani jatkaa ja viimeistellä tämän artikkelin tuon päävaikutuksen tapahduttua eilen, mutta en pystynyt. Minun täytyi nukkua ja toipua.
 
Muutaman tunnin kuluttua kipu oli poissa ja tiesin, että merkittävä vanha energeettinen eetterivääristymä, jonka pimeystiimi oli aiheuttanut pääni vasemmalle puolelle 2010, oli välittömästi ja pysyvästi poistettu ja johdotettu uudelleen uudella, korkeamman taajuuden "energiaverkkotyöllä". Näin nopeaa ja jatkuvaa henkilökohtainen ruumiillistumisemme ja jatkuva ylösnousemuksen evoluutioprosessimme on nyt 2017 – aina muutaman tunnin ja päivän välein tapahtuu jotain, joka kehittää meitä dramaattisesti.
 
Takaisin vuoden 2017 teemaan edelläkävijöillä.
 
On kyse ennen kaikkea vielä suuremmasta integroitumisesta sisällämme. Pelkästään jumalaisen feminiinisyyden palaamisen myötä, useimmat meistä ovat dramaattisesti muuttuneet ja tulleet paremmaksi ja se jatkuu. Tuntuu upealta kehittyä vanhasta alemmasta pirstoutuneesta mies/naiserillisyydestä jne. suurempaan ja suurempaan integroitumiseen, joka saa automaattisesti aikaan enemmän ykseyttä meissä jokaisessa. Ja tämä on vasta kaiken sen alkua, joten rullaa kosmisten evoluutioiskujen myötä parhaan kykysi mukaan ja anna itsellesi paljon lepoa ja hiljaista ja yksityistä aikaa sekä torkkuja integroituaksesi ja sopeutuaksesi lisää siihen jumalaiseen päivitysristituleen, jota tapahtuu pelkästään maaliskuussa 2017! Nimittäin lisää on tulossa …
 
Tämän kaiken vuoksi tunnet, havaitset ja tiedostat lisääntyvässä määrin kaiken ja kaikki, suuremmasta ja suuremmasta sisäisen integroitumisen ja ykseystietoisuuden tilasta. Tulee aina vain vaikeammaksi erottaa sinua Sinusta ja SINUSTA, koska sinusta on tulossa SINÄ – ja nopeasti – ja tämä muuttaa välittömästi kaiken, mitä sinun, Sinun ja SINUN kaikki aspektit havaitsevat ja missä ne ovat – puhumattakaan siitä, mitä ne pystyvät luomaan nyt.
 
Puhuin aiemmin siitä, että räjähdin yhtäkkiä giganttiseen raivoon jostain merkityksettömästä asiasta enemmän kuin koskaan aiemmin. Tämän lisäksi herääminen kuulemaan ja tuntemaan negatiivisimpia ajatuksia ja/tai tunteita, joita on koskaan kokenut elämässään. Kumpikin näistä asioista liittyy meidän jokaisen ruumiillistumisprosessiin ja siihen, miten pystymme sen myötä paljon helpommin ja nopeammin havaitsemaan, kuulemaan, tuntemaan, näkemään jne., mitä ihmiskollektiivissa on tuolla hetkellä.
 
Korkeamman ulottuvuuden ykseystietoisuus ja suurempi tiedostaminen merkitsee, että jokainen meistä pystyy lisääntyvässä määrin havaitsemaan toiset ihmiset, toiset elämänmuodot, toiset olennot, toiset energiat, toiset valotaajuudet, toiset todellisuudet, toiset ulottuvuudet jne. Tämän alkuvaiheissa missä useimmat edelläkävijät ovat nyt, aletaan tuntea, kuulla ja aistia paljon toisten ihmisten hulluutta ja väkivaltaa maan päällä. Tiedä, että pelkästään koska sinä/Sinä/SINÄ pystyt tuntemaan, kuulemaan ja näkemään toiset ihmiset ja heidän tunne-energiansa, tunteensa, ajatuksensa jne., ei tee niistä sinulle kuuluvia. Havaitse vain, mitä havaitset, erotat ja kuulet ja jatka eteenpäin.
 
Tiedä myös, että paljon tästä tapahtuu lisäruumiillistumisen tuloksena, mikä saa automaattisesti aikaan kaikkien vanhojen alempien energioiden, järjestelmien, verkkotöiden, uskomusten jne. lisäpuhdistumisen. Yksi tapahtuma aiheuttaa automaattisesti toisen, joten korkeamman tason ruumiillistaminen ja vanhan alemman puhdistaminen ja työntäminen ulos ovat oikeasti yhtä ja samaa jatkuvaa prosessia. Ja vuonna 2017 peräkkäinen sisääntuleminen ja uloslähteminen on melkein välitöntä, mikä voi tehdä elämisestä ja todellisuudesta hyvin hämmentävää ja dramaattista joksikin aikaa! Tee parhaasi, ettei sinua syöstä tai heitetä pois kehostasi tämän vuoksi liian pitkäksi aikaa. Nouse taas ylös, ravista pölyt itsestäsi ja kiipeä takaisin jumalaiseen ruumiillistumisprosessiisi ja jatka eteenpäin, koska hommasta tulee aina vain loistavampaa tästä eteenpäin.
 
Tiedä, että tämä on vasta alkua enemmälle samanlaista, mitä helmikuu ja maaliskuu olivat, mutta tiedä myös, että siitä tulee luonnostaan helpompaa ja myös nopeampaa joka kerta, kun siirrymme ylöspäin energiaportaita suurempaan ruumiillistumiseen, ykseystietoisuuteen, luovuuteen ja siunattuun, siunattuun neutraalisuuteen.
 
Kyllä, tuntui siltä, että minua tosissaan "tuhottiin" (koska niin tapahtui!) suurimman osan maaliskuuta, mutta mitä sitten – se on osa tätä prosessia. Kehity ja ruumiillistu parhaasi mukaan ja tunne itsesi yhtenä, koska sinä olet, minä olen ja hän on yksilönä yhtä. Tämän on tapahduttava yksilöinä, ja se tapahtuu, koska sillä tavalla tämä toimii. Kaikki eivät tule "yhdeksi" kerralla, koska kaikki eivät ole valmiita tai kykeneviä tekemän sitä samanaikaisesti. Niinpä jokainen joka on valmis ja kykenevä ruumiillistamaan enemmän korkeamman itsensä tähän fyysiseen kehoon ja Itseen, tekee sen, ja tätä jatkuu uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes ole jotain hyvin erilaista ja kovasti parempaa – yhtä yksilönä. Kuvittele nyt, millaista on, kun monia yksiöitä jotka ovat ruumiillistuneet tasolle, jossa he ovat suurempi ykseys itsessään, elää maan päällä samaan aikaan. Tunne tätä, koska sitä teemme nyt, ja eikö se ole enemmän kuin upeaa ja hämmästyttävää.
 
Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >