HomeViestejäDenise Le Fay5.1.2017 - Uuden vuoden siirtymävaivoja

5.1.2017 - Uuden vuoden siirtymävaivoja

UUDEN VUODEN SIIRTYMÄVAIVOJA
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
5.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koko vuoden 2016 monilla ovat lisääntyneet erilaiset ilmiöt, jotka liittyvät jatkuvaan siirtymiseemme korkeamman taajuuden valoenergioihin ja niiden ruumiillistamiseen. Tässä kohtaa sillä ei ole minulle paljon merkitystä, mistä nämä korkeammat valotaajuudet tarkkaan ottaen tulevat – Linnunratagalaksin keskuksesta, muista galakseista, omasta auringostamme joko suoraan tai välitettynä muista paikoista, muista ulottuvuuksista jne. Ne kaikki aiheuttaa luonnollinen ja automaattinen evoluutio ja tässä kohtaa ylösnousemusta haluan vain liikkua kunkin vaiheen ja tason läpi parhaiten, miten pystyn, mahdollisimman vähällä kuolamäärällä. Halusin vain nähdä, kiinnititkö huomiota, vaikka kuluneiden kymmenen vuoden aikana onkin ollut toisinaan kuolaamista asioiden tullessa ekstrarankoiksi. Minulla ei ole palavaa halua tai tarvetta tietää, miltä luomakunnan kvadrantilta nämä energiat tulevat tässä ylösnousemusprosessin kohdassa – ne ovat kaikki peräisin Lähteestä ja niiden ainoa tarkoitus on työntää kaikki kehittymään. Joidenkin meistä ei tarvitse tai emme halua analysoida tätä henkisen evoluution "ostoslistaa", vaan ainoastaan elää se joka hetki niin kunnolla, kuin pystymme.
 
Osa tästä ilmiöstä jota monet meistä ovat kokeneet koko vuoden 2016, on kovasti lisääntynyt ja tullut vielä epätavallisemmaksi ja ylimaallisemmaksi tämän nolla-aluesiirtymän aikana vuodesta 2016 (9-energioita alemmalla taajuustasolla) vuoteen 2017 (1-energioita korkeammalla tasolla). Tiesimme, että tämä nimenomainen siirtymä olisi suuri ja tärkeä monista syistä, joita on käsitelty viime vuonna, mutta luulen, että useimmat eivät olleet oikeasti valmistautuneet siihen kummalliseen ja surrealistiseen tekijään, joka on ollut ja joka jatkuu. Tuo kuuluisa vanha repliikki tv-sarjasta Star Trek kuuluu automaattisesti päässäni noina hetkinä, kun kysyn, missä täsmälleen ottaen olen – "… mennäkseen rohkeasti sinne, minne ihminen ei ole ennen mennyt". Aivan, menemme, minne kukaan ei ole mennyt aiemmin – ei juuri niin, kuin menemme nyt – ja on ok eksyä hetkellisesti aika-avaruuteen ja saada erilaisia oireita ja sivuvaikutuksia siitä.
 
Siitä puheen ollen, että on ok saada sivuvaikutuksia jatkuvasta evoluutiosta. Minuun eivät tee vaikutusta ihmiset, jotka häpeävät toisia ihmisiä sen vuoksi, että näillä on ylösnousemusoireita ja –sivuvaikutuksia. Ymmärrän, miksi joillain ihmisillä ei ole ollut eikä ole ylösnousemusoireita, muttei minun tarvitse halventaa, loukata tai hävetä heitä sen vuoksi. Oikeasti? Herran tähden, on vuosi 2017. Kaiken varalta sanon sen kovempaa – arvostelukykyä, ihmiset.
 
Tämän jatkuvan ja elävän ylösnousemusprosessin alkemiaoireet ja sivuvaikutukset ovat olleet voimakkaita pitkän aikaa, eivätkä ne häivy ihan lähiaikoina vuonna 2017, joten hinaa särkevä ja joskus hämmentynyt ja suuntavaistonsa menettänyt takapuolesi nämä viimeiset energiaportaat ylös ja sopeudu. Tämä on homman nimi, ja kaikkien näiden vuosien ja vuosikymmenten jälkeen olemme vanhoja ammattilaisia tässä, joten vain tee se ja tee muistiinpanoja matkan varrella, jos se auttaa sinua tässä kaikessa. Vahvistuksen saaminen on aina mukavaa, mutta tehtyäsi tätä kaksi tai kolme vuosikymmentä – voi, mahtava valonmestari naamioituneena tyhmäksi ja tunaroivaksi ihmiseksi – tiedät täsmälleen, mitä tapahtuu ja miksi ja että toisinaan sattuu ja miksi. Sanottuna äärimmäisen rakkauden, kiitollisuuden ja kunnioituksen kera.
 
Tässä on jotain viimeaikaisimmista mieleni muistiinpanoista. Kyllä, prosessin tiedostaminen on ollut koko elämän aikainen juttu minulle ja kiinnitän erityishuomioita silloin, kun asioista tulee rankkoja, kuten on käynyt.
 
En edes muista, alkoiko korvien soiminen (kiertäjähermo joka värähtelee korkeammasta valoenergiasta) taas syyskuussa vai lokakuussa, mutta se on ollut eeppistä marraskuusta 2016 lähtien ja se jatkuu edelleen, eli "päivitämme" edelleen hullunlailla tammikuussa 2017.
 
Myös pää-, kallo-, kasvo-, leuka- ja otsachakra-alueen jutut ovat olleet hyvin intensiivisiä viime aikoina. Siinä määrin, että minulla on ollut pahoinvointikohtauksia siitä, miten kovaa kipu ja paine on pääni sisällä kruunuchakrasta aivoihin ja moniin aivorauhasiin. Taas kerran päässämme, aivoissamme ja erityisesti aivorauhasissamme tapahtuu suuria evoluutiomuutoksia ja parannuksia.
 
Aina kun pää ja aivot/aivorauhaset käyvät läpi näitä suuria päivityksiä, se vaikuttaa fyysisiin silmiini. Ne tuntuvat kummalliselta, niihin sattuu joskus ja ne ovat tunnottomat joskus, mikä kuulostaa oudolta, mutta siltä se usein tuntuu. Ne kuivuvat ja fyysinen näkökykyni samenee, kun korkeammasta näkökyvystäni tulee selvempi, parempi ja monimuotoisempi. Nämä kaksi kulkevat yhdessä, mikä kuulostaa myös oudolta, mutta siinä sitä mennään. Lopulta fyysiset silmät tottuvat olemaan suuremmissa valotaajuusenergioissa ja 7D-fotonivalossa ja nekin selkeytyvät eivätkä ole yhtä kuivat enää … siis, kunnes seuraava energiaporras saapuu, ja sitten käymme sen taas läpi.
 
Tunne, että maa jalkojen alla tärisee ja/tai ei ole enää noissa vanhoissa ja tutuissa tavoissa, on lisääntynyt myös viime aikoina. Pääsen oikeiden maanjäristysten viimeaikaiseen voimistumiseen hetken päästä, koska ne liittyvät ylösnousemusoireisiimme. Nämä kaksi kulkee yhdessä, koska olemme symbioosissa Maan kanssa ja toinen käy tietysti myös läpi sen, mitä toinen käy.
 
Minulla on ollut viime aikoina voimakas tunne, että maa jalkojeni alla tärisee. Minulla on ollut tämä sama tunne myös fyysisessä kehossani – kehon sisäisiä värähtelyjä – mikä on tullut niin voimakkaaksi viime aikoina, että se tuntuu usein sisäiseltä tärinältä. Voitaisiin sanoa "sisäisiä maanjäristyksiä" ulkoisten fyysisten maajäristysten lisääntyessä koko Tyynenmeren tulirenkaan ympärillä.
 
Joulukuun lopusta tammikuun alkuun oli pari viikkoa, jolloin oli mahdollisuus erittäin suureen maanjäristykseen monissa paikoissa Tyynenmeren tulirenkaan ympärillä. Mutta luojan kiitos, vuosikymmeniä on ollut korkeamman ulottuvuuden joukko, joka valvoo ja ohjaa ylösnousemukseen liittyviä maanjäristyksiä ja energioita Maassa. Vain ehdottomasti tarvittaessa nämä korkeamman ulottuvuuden ryhmät ohjaavat noita energioita, jotka täytyy vapauttaa, koska ylösnousemusprosessi on aiheuttanut ne, paikkoihin jotka hyötyvät asioiden romahtamisesta. Myös jotkut inkarnoituneet edelläkävijät/valotyöntekijät ovat tehneet tällaista energiatyötä, pääasiassa maanjäristysten ja myrskyjen osalta, ohjaamalla niitä tarkoituksella vähemmän asutuille alueille henkien säästämiseksi. (Jotkut sielut haluavat kuolla hyvin dramaattisten maamuutosten kautta. Toiset sielut haluavat kuolla hiljaa, mahdollisimman pienen draaman kera, ja jotkut sielut haluavat kuolla ylösnostamalla fyysisen kehonsa. Aina on paljon luovia vaihtoehtoja. Ei ole oikeaa tai väärää, vain se, mitä sielu tarvitsee kokemusten suurempaan yleistasapainoon ja henkilökohtaiseen viisauteen.)
 
Lisääntynyt huimaus on myös näitä muita sivuvaikutuksia, ja se on usein niin kovaa, että sekin aiheuttaa pahoinvointia. Enemmän sydämen jyskytys-, väpätys- ja muljahdustunnetta ja kipua korkean sydämen alueella keskellä rintaa. Yhdistä kaikki tämä ja lisää siihen patriarkaatin tuhoutuminen rintaansa takoen ja tuntematta mitään muuta kuin ahneuden; maan toistuva järiseminen ja vavahtelu Tyynenmeren tulirenkaan ympärillä kuin yrittäen synnyttää jotain UUTTA; ihmisten massalähtö fyysisestä kehostaan päättyneen yhdeksän vuoden syklin (2016) viimeiseen päivään saakka; voimistuneet ylösnousemuksen sivuvaikutukset ja kulkeminen nolla-alueella jalkojen alla vain siipi ja rukous – ja kuka enempää tarvitseekaan? – ja viime aikoina on ollut jotain muuta, aivan kuten tiesimme olevan.
 
Lupaan, että kaikilla tulee jännittävämpää pitkin vuotta 2017, korkeilla ja ihmeellisillä tavoilla ja toisiaan myös "voi hyvä luoja" –tavoilla. Tämä on vanhan kuolemaa, joka tapahtuu samanaikaisesti UUDEN rakentamisen kanssa. Etkö ole iloinen, että aloitit kaiken tuon keskushermoston uudelleenjohdotuksen monta vuotta sitten? Aivomme ampuisivat ulos nenästä nyt, jos emme olisi tehneet sitä, kaikessa tässä merkittävässä tiivistyneessä evoluutiossa, joka ilmenee lopultakin hyvin fyysisenä kaikille. Nauttikaa, kun katselette massojen heräävän, suuttukaa todella ja liittoutukaa yhteen luodaksenne tarkoituksella positiivista muutosta kaikille. Tämä on toinen vaihe 1960-luvun hippivallankumouksessa sotia ja patriarkaalista valtarakennetta vastaan, ja indigot ovat tämän vaiheen hippejä.  
 
Joulukuun loppu toi mukanaan kokonaisen rykelmän maanjäristyksiä Tyynenmeren tulirenkaan ympärillä. Olen harvoin huolissani suurista maanjäristyksistä, koska olen nähnyt toistuvasti, että korkeammat joukot kumppaneineen ovat auttaneet niissä vuosikymmenten saatossa. Mutta minulla oli joulukuussa 2016 pari hetkeä, jolloin asioita poksahteli kaikkialla fyysisen asuinpaikkani ympärillä – kirjaimellisesti – ja asun vain muutaman mailin päässä San Andreaksen siirroslinjasta Etelä-Kaliforniassa ja huolestuin hetkellisesti, että saattaisi tulla suuri paikallinen maanjäristys. Saattaa edelleen tulla, vaikka mahdollisuus heikkenee tätä kirjoitettaessa. Siitä on kuitenkin monta vuotta, kun olen tuntenut mahdollisuuden moniin suuriin ja näin ankariin maanjäristyksiin Tyynenmeren tulirenkaan ympärillä (ja myös suoraan asuinpaikassani), joten on ollut vähän stressaavaa viime aikoina.
 
Tämän vuoksi olen tarkistanut USGS:n maanjäristyssivuilta muutaman päivän välein, mitä, missä ja minkä kokoisia on ollut viime aikoina. Tällä kertaa tunsin, että jotain täysin UUTTA synnytettiin Tyynenmeren tulirenkaan kautta kirjaimellisesti. Vuosia sitten kirjoitin, että olin nähnyt selvännäköisesti uuden hyvänkokoisen saaren syntyvän Tyyneen valtamereen reilusti Havaijin saarten yläpuolelle. Tämä tuntuu nyt lähemmältä, kun olemme vuodessa 2017, ja on myös toinen mahdollisuus suurien saarien ilmestymiseen Tyynenmeren alueelle. Kyse ei ole vanhan Lemurian tulemisesta pintaan, vaan jostain UUDESTA ja paljon korkeammasta taajuudesta kuin alkuperäinen Lemuria …
 
Toinen asia – no, itse asiassa kaksi toisiinsa liittyvää asiaa – jonka halusin muistaa sisällyttää tähän – sen miltä nämä korkeamman taajuuden valoenergiat ovat saaneet veden, nesteen fyysisessä kehossani ja/tai soluissani tuntumaan viime aikoina. Lyhyesti sanottuna se olisi sähköiskuja sisältä. Kun tätä tapahtuu (ja monet teistä lukijoista ovat kokeneet tämän aarteen monta kertaa vuosien saatossa), kehoni tuntuu äärimmäisen tulehtuneelta näistä paljon korkeamman taajuuden valoenergioista, jotka antavat sähköiskuja soluihin ja nesteeseen niiden ympärillä ns. tuodakseen kotiin tavarat, jotka kehittävät lisää DNA:ta – moniulotteista kvantti-DNA:ta.
 
Niinpä yksilö luultavasti tuntee taas tulehtuneensa läpikotaisin, koska "Jumala antaa sähköiskuja meille", kuten Laura Gorgo hyvin osuvasti ilmaisi muutama vuosi sitten. Tämä onnellinen sivuvaikutus liittyy fyysisen ja ei-fyysisen DNA:mme jatkuvaan evoluutioon, mikä läikkyy kvantti-nyt-hetkeen, koska kaikki tämä on moniulotteista ja sekä fyysisen todellisuuden ulkopuolella että lineaarisessa aika-avaruudessa. Sytytystulppamme ns. päivitetään, jotta voimme kulkea pidempiä matkoja monilukuisissa kvantti-nyt-hetkissä ja tiloissa räjäyttämättä moottoria tai mitään muuta. Mutta täytyy sanoa, että tämä ylösnousemukseen liittyvä sivuvaikutus ei ole kovin hauska, koska koko kehoni tuntuu tulehtuneelta ja turvonneelta päiviä tai viikkoja kerrallaan.
 
Tämän saman asian toinen osa on pitkän ja kamalan kuivuuden (ja kuumuuden) äkillinen loppuminen täällä, missä asun, ja myös muualla maassa. Nämä kaksi asiaa, nämä kaksi sivuvaikutusta liittyvät taas kerran yhteen. Toisen käymme me läpi ja toisen käy Maa, mutta kyse on samasta asiasta, joka tapahtuu samaan aikaan, aivan kuten maajäristykset ja sisäinen tärinä jne.
 
Mainitsin, että pian parhaan kissaystäväni kuoltua 8.11., kahdeksan päivää täkäläisten vaalien jälkeen, tuli sade, mikä kertoi minulle, että pitkä ja kurja jakso oli lopultakin ohi. Sade on jatkunut täällä länsirannikolla siitä lähtien, ja sitten se kulkee itään USA:n poikki muuttuen kylmemmäksi ja voimakkaammaksi mennessään. Aivan kuten korkeamman taajuuden valoenergiat antavat sähköiskuja veteen/nesteeseen soluissamme ja myös lakaisevat DNA:n lisäkehityksen, vesi sateena ja lumena lisääntyy nyt ja auttaa huuhtomaan pois, mikä tarvitsee puhdistaa tämän elementin kautta, ja ruumiillistamaan korkeamman taajuuden UUSIA valoenergioita. Tulee helpommaksi nähdä ja ymmärtää, miten myös Maa ja kaikki sen elämä käy läpi saman, mitä ihmiset käyvät läpi ylösnousemusprosessissa ja sen sivuvaikutuksissa. Muinaisihmiset tiesivät tämän ja elivät sen mukaan, mutta nykyihmiskunta vasta alkaa tietoisesti yhdistyä taas Maahan/Gaiaan ja sitten myös tietysti kaikkeen muuhun.
 
Lopuksi, lisään nopeasti lisääntyneet kummalliset unet, koska minun täytyy tulla vähäksi aikaa horisontaaliseksi. Kummallisten äänien kuuleminen, joista ei tiedä, ovatko ne edes fyysisiä. Olen kuullut pienten kellojen kilisevän toisiaan, lisäksi kummallisia piippauksia, kuin jokin kone tai hälytys käynnistyisi. Mitään sellaista ei kuitenkaan ole talossani, joten en ole varma, mitä kuulen tässä. Toisia ääniä en osaa edes kuvata, koska ne eivät ole fyysisiä, joten en voi verrata niitä mihinkään. Kummallisia maailmojen välisiä ääniä.
 
On ollut myös paljon hyvin kummallisia ja vieraita ajatuksia ja tunteita. Sisäiseen maisemaani on yhtäkkiä tullut jotain asioita, jotka järkyttivät minua siinä, miten synkkiä, välivaltaisia ja suorastaan kummallisia ne olivat. Oma alakertani on minulle melko tuttu, eikä tämä kama tule sieltä! Osaan myös katsoa ja tuntea sitä rehellisesti ja sitten päästää siitä irti, jotta se voi siirtyä roskakoriin, mihin kaikki "roskat" menevät nyt. Minun ei tarvitse tanssia sen kanssa, viettää enempää aikaa sen kanssa, rakastaa, parantaa, eritellä tai analysoida sitä – pelkästään tunnustaa ja tuntea se ja antaa sitten jumalaisen lähteen imeä se ja jatkaa liikkumista eteenpäin. Ja minun täytyy vain sanoa tämä, ja olen pahoillani, että olen näin henkilökohtainen, mutta meidän pitäisi olla jo sen kaiken yli tässä kohtaa!
 
Virtsaaminen ja pissalla käyminen, erityisesti yöllä, on muuttunut taas hiljattain, ja tämä liittyy veteen/nesteisiin kehossa, soluissa ja DNA:ssa, kun kaikkia täytetään lisää korkeamman taajuuden valoenergioilla, jotka käynnistävät suuremman evoluution kaikilla tavoin. Ongelmana on, että tämä tekee joskus pissaamisesta vähän vaikeaa yöllä ja täytyy todella ponnistella saadakseen sen ulos. Jessus, mitä kaikkea käymme läpi evoluution nimissä! Joka tapauksessa, ajattelin olla urhea ja myötää julkisesti tämän ylösnousemukseen liittyvän sivuvaikutuksen. Jos kuitenkin olet huolissasi siitä, että sinun täytyy työntää kovasti keskellä yötä, saadaksesi kaiken pissan ulos, käy lääkärissä. Ole muuten onnellinen tietäessäsi, että DNA:si kehittyy lisää.
 
Onnellista uutta vuotta kaikille, ja odottakaa odottamattoman jatkuvan ja myös lisääntyvän. Ei pelkoa, vain suuria muutoksia.
 
Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >