HomeViestejäDenise Le Fay15.12.2016 - Joulukuun päivänseisaus 2012 ja 2016

15.12.2016 - Joulukuun päivänseisaus 2012 ja 2016

JOULUKUUN PÄIVÄNSEISAUS 2012 JA 2016
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
15.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
  alt
Ensinnäkin, älä anna yllä olevan kuvan (kuvassa näkyy teksti "sinut on erotettu") huijata itseäsi ajattelemaan, että tarkoitan itsestään selvää, koska kyse on paljon laajemmasta asiasta. Toiseksi, tämä on yksi artikkelini, jossa auttaa, jos tunnet sitä ja käytät erottelukykyä, ja tarvittaessa luet rivien välistä, erityisesti poliittisissa kohdissa. Vihaan politiikkaa, olen aina vihannut, aivan kuten olen aina vihannut tällä planeetalla kaikkea patriarkaalista, koska ei-ihmisten pimeystiimi pyörittää sitä kaikkea ja järjestelmiä jne. Niinpä tiedät, kehen ja mihin ja miksi viitataan yllä olevassa kuvassa ilman, että minun tarvitsee kertoa nimiä. Joskus yritän jakaa monimutkaista ylösnousemukseen liittyvää informaatiota sanomatta tiettyjä nimiä ja/tai sanoja, joihin minä tiedän ja sinä tiedät tiettyjen ihmisten tai ryhmien keskittyvän negatiivisin aikein. Kukaan meistä ei tarvitse sitä, joten tarvittaessa ripottelen leivänmurusia ja vinkkejä ja toivon, että lukijat tuntevat korkeammalla tietoisuudella ne monet kerrokset, joista puhun, käyttämättä tiettyjä nimiä, sanoja jne.
 
Nolla-alue – tuo harvinainen ja erittäin voimakas muutossiirtymäjakso, kun saatetaan loppuun tämä yhdeksän vuoden sykli ja valmistaudutaan kehittymään ja nousemaan seuraavalle porrasaskelmalle, joka alkaa 1.1.2017 tai 1-1-1.
 
Tämän yhdeksän vuoden syklin loppuunsaattamisvuosi (2016) on hyvin erilainen ja paljon voimakkaampi kuin kaikki edeltävät, koska tämä on sen lopussa, kun aurinko ylittää galaktisen päiväntasaajan tai galaktisen linjautumisen. Toisin sanottuna, tämä nolla-alue vapauttaa meidät paljon korkeamman taajuussyklin ja –tilan UUTEEN, uusien alkujen 1-1-1-energioiden kautta 1.1.2017. Ajan kuluessa useammat ihmiset oivaltavat, että jotain todella valtavaa ja hyvin positiivista on tapahtunut.
 
Vuoden 2016 loppu todistaa, että asiat ovat muuttuneet jo suurilla tavoilla, ja kyllä, puhun osittain marraskuun presidentinvaaleista ja niiden lopputuloksesta täällä USA:ssa. Tässä kaikessa tapahtuu tietysti enemmän, joten hengitä, rentoudu ja salli kaikkien joiden epätoivoisesti tarvitsee, nähdä hyvin selvästi ja tietää rehellisesti, että maailmanlaajuinen patriarkaalinen järjestelmä on korruptoitunut läpikotaisesti, umpikujassa ja tuhoaa itsensä kirjaimellisesti. "Paljastuminen" tapahtuu, muttei niin, kuin useimmat odottivat. Ei, vaan "paljastuminen" on paljon pahempaa, koska paljon enemmän totuutta tulvii parhaillaan valoon kaikkien nähtäväksi, tunnettavaksi ja tiedettäväksi henkilökohtaisesti.
 
(Sanoisin Lisa Reneen joulukuun 2016 artikkelia "Luonnonlakien rikkominen" hyvin täsmälliseksi tulkinnaksi, jota pitäisi pitää "paljastuksena". Ehdotan, että luet koko artikkelin siitä huolimatta, että osasta materiaalia on vaikea päästä läpi. Lisää sen osasta toisessa artikkelissani.)
 
Kirjoitin, miten paras fyysinen ystäväni ja ylösnousemuskumppanini, 11 ½ -vuotias kissani, alkoi yhtäkkiä kuolla vaalipäivänä 8.11.2016. Kun televisiossa annettiin yksityiskohtaisia päivityksiä siitä, kuka oli voittamassa tai voittanut presidentinvaalit, paras karvainen kaverini alkoi kuolla tuona aamuna Tyynenmeren aikaa täällä Kaliforniassa. Kissani oli ollut kunnossa vaalipäivään saakka, sitten se alkoi kuolla, kun kaikkea esitettiin yleismaailmallisissa uutisissa. Tiesin, että se ei olisi vain sairas ja paranisi muutamassa päivässä, vaan se oli todella kuolemassa. Ennen 8.11. olin tuntenut, että kissani eläisi luultavasti noin vuoden, puolitoista, joten kun se yhtäkkiä alkoi kuolla vaalipäivänä, tiesin, että olimme muuttaneet aikajanaa (luultavasti todellisuutta) tuona päivänä, ja tuolla aikajanalla kissani oli kuollut. Toisella aikajanalla jossa joku toinen voitti vaalit, kissani olisi elänyt vielä noin puolitoista vuotta.
 
Huomenna tulee kuukausi siitä, kun se lähti kissakehostaan, ja minulta on vienyt melkein näin kauan käydä läpi suru ja muutokset sen äkillisestä lähdöstä, ja siitä mitä tapahtui vaaleissa, koska siirryttiin toiselle aikajanalle. Kuten sanoin, tiesin 8.11. vaalipäivänä, että siirryimme toiselle aikajanalle, koska kissani alkoi yhtäkkiä tehdä kuolemaa ja vaalit menivät niin, kuin menivät, ja kehossani ja sydämessäni tuntui kamalalta. Mutta vaikka tiesin tämän korkeammassa tietoisuudessa, se ei merkitse, että tunteisiini eivät olisi vaikuttaneet nuo odottamattomat ja äkilliset kovat käännökset toiseen suuntaan/aikajanaan!
 
Useimmat teistä tunsivat tämän äkillisen aikajanamuutoksen repivän teitä, kehoanne ja korkeaa sydäntänne 8.11. tai sen jälkeen. Kuukauden jälkeen ei ole yhtä intensiivistä tämän positiivisen aikajanamuutoksen vuoksi, vaikka enemmistö on kauhuissaan eri syistä tulevan presidenttisirkuksen vuoksi. Tässä on kyse "paljastuksesta", kaiken näkemisestä itse – ei joistain poliittisesta ryhmästä tai ihmisestä jne. Näin massat pannaan heräämään (melkein yhtä äkkiä kuin kissani kuoli), jotta he näkevät ja tuntevat itse, että jokin on täysin UUTTA ja paljon parempaa. Ja kuka on parempi paljastamaan ja todistamaan sen ja paljon muuta kuin tämä sirkus? Luota UUDEN paljastuviin kerroksiin 2017.
 
Onko sinulla kovera vai kupera napa?
 
Käytin termejä "kovera" ja "kupera" (napa) toisessa artikkelissa jokin aikaa sitten yrittäessäni saada ihmiset tiedostamaan, onko heidän mielensä ja tunteidensa fokus jatkuvasti suunnattu ulkoiseen (kupera) vai sisäiseen (kovera). Kiitos pimeystiimin taktiikan, ihmiset on koulutettu etsimään jatkuvasti itsensä ulkopuolelta kaikkea – apu, informaatio, opastus, voima, suojelu, terveys, henkiset vastaukset, turvallisuus jne. Tämä on ollut pimeystiimin pitkä ja tarkoituksellinen prosessi ihmisten heikentämiseksi, mutta nyt ylösnousemuaevoluutioprosessin ja galaktisen linjautumisen avulla sekä siirryttäessä korkeampaan taajuuteen, tietoisuuteen ja todellisuuteen, kaikkien täytyy tutustua ja rentoutua taas siihen, että kaikkea etsitään jatkuvasti sisältä.
 
Ykseys tai korkeasydäntietoisuus ja viidennen ulottuvuuden todellisuus merkitsee, että jokainen yksilö on kehittynyt alemman taajuuden kaksinaisuuden ja erillisyyden yli ja yhdistyy taas vähitellen korkeampaan itseensä ja jumalaiseen Lähteeseen nykyisessä fyysisessä kehossaan ja inkarnoituneessa alemmassa itsessään. Suosittu avainsana tähän on nyt "täysivaltainen" tai "täysivaltaisuus". Sinusta, SINUSTA, jumalaisesta SINUSTA ja Lähteestä tulee taas yhtä, mutta tällä kertaa se tapahtuu eläessäsi fyysisessä kehossa fyysisessä maailmassa. Tässä sinusta tulee perimmäinen "kovera". Uskotko rehellisesti, että kehittynyt täysivaltainen ihmisolento joka on täynnä korkean sydämen valo-rakkautta, tarvitsee minkään ulkopuolisen ryhmän tai ihmisen hallintaa? Uskotko, että hän tarvitsee toisia antamaan asioita hänelle? Suojelemaan häntä? Opastamaan henkisesti? Fyysisesti tai millään tavalla parantamaan häntä? Porrasaskelmia, ja kehitymme niitä ylöspäin nyt nopeasti.
 
Joulukuun 2012 ja 2016 päivänseisaus
 
Muutaman kuukauden olen tuntenut, että korkeampi tietoisuus tönii minua muistamaan ja tarkastelemaan, mitä kävin läpi ja mitä ihmiskunta ja Maa kävivät läpi elämäntarkastelussa, joka tapahtui jokaisella elävällä ihmisellä jossain kohtaa 21.-23.12.2012. Tavallisesti kun tunnen tällaista vetoa toisista aikajaksoista tai suurista tapahtumista, se johtuu siitä, että sillä on hyvin tärkeä yhteys tämänhetkiseen aikaan. Näin on ollut päivien 21.-23.12.2012 ja tämän päivänseisauksen 21.12.2016 välillä.  
 
Minun on usein vaikea ilmaista pätevästi näitä pallomaisen tietoisuuden kvanttisia monitapahtumia tässä hyvin lineaarisessa kirjoitusmuodossa. Jos olisimme fyysisesti yhdessä, voisin liikkua ja heilutella käsiäni ja tehdä liioiteltuja liikkeitä ilmaisemaan monia asioita kerralla. Niistä kirjoittaminen on vaikeampaa minulle, joten tämä on taas yksi alue, jossa sinun täytyy tuntea tätä informaatiota. Jotkut teistä tekivät sen jo heti nähdessään nämä kaksi tärkeää päivämäärää ja muutoskohtaa kirjoitettuna vierekkäin.
 
Jollain tapaa tämä on yhtä helppoa kuin pään kääntäminen eri suuntiin. Yhdessä suunnassa nähdään, tunnetaan ja tiedetään, mitä tuossa tilassa ja paikassa on. Kun kääntää pään toiseen suuntaan, näkee, tuntee ja tietää jotain hyvin erilaista tuossa tilassa ja paikassa. Onko toinen oikein ja toinen väärin? Onko toinen totta ja toinen ei? Ei, ne ovat kumpikin – ne ovat kaikki – oikeita, mahdollisia, luonnollisia, päteviä ja totta, ja tätä on moniulotteinen todellisuus, pallomainen tietoisuus ja jumalainen luovuus. Pallomainen tietoisuus kykenee havaitsemaan monia eri todellisuuspisteitä monilla eri aikajanoilla ja ulottuvuuksissa joko vaihtamalla nopeasti paikkojen välillä ja/tai kykenemällä sisältämään useita pisteitä/todellisuuksia samanaikaisesti. Kun näin tehdään, tyypillisesti kyetään näkemään ja tietämään monimutkaisia yhteyksiä ja vuorovaikutussuhteita kahden tai useamman pisteen, todellisuuden tai aikajanan välillä.
 
Sitä olen aistinut ja tuntenut joulukuun 2012 päivänseisauksen ja koko joulukuun ja erityisesti 21.12.2016 päivänseisauksen välillä. Näiden kahden (ja luultavasti useamman) ylösnousemukseen liittyvän pisteen välillä on suora ja tärkeä yhteys. En tiedosta täysin tässä kohtaa, mitä ne kaikki ovat, mutta tunnen niiden toimivan yhdessä meidän kaikkien ja kaiken muun kehittämiseksi UUDELLE tasolle, joka tulee 2017.
 
Henkilökohtaisempia ja kollektiivisempia paljastuksia
 
2016 on ollut jatkuvien henkilökohtaisen paljastusten vuosi ja tämä on voimistunut ja nopeutunut hullun lailla vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana. Minulla on ollut vielä muutama henkilökohtainen paljastus, jotka ovat mahdollistaneet nopean irtipäästämisen joistakin jäljellä olevista tunne- ja energiayhteyksistäni ja –kiinnikkeistäni perheenjäseniin, eläimiin, muihin ihmisiin jne. vanhassa evoluutiosyklissä, joka loppuu tänä vuonna. Tämä on jatkuva osa siitä, mitä koimme elämätarkastelujen aikana 21.-23.12.2012. Olemme nyt tämän vaiheen lopussa syyskuusta joulukuuhun 2016 ja päästämme irti asioista ja ihmisistä, joista meidän täytyy, tässä vanhan alemman syklin loppuunsaattamisessa. Älä analysoi sitä puhki – tee se vain ja jatka kehittymistä.
 
Epätavallisia UUSIA unisuojauksia
 
Ajattelin mainita myös tämän kummallisen jutun. Marras- ja joulukuussa minulle on tapahtunut unessa pari epätavallista asiaa. En ole koskaan ennen kokenut tätä, joten siksi mainitsen sen.
 
Ollessani jossain unessa, joka minun mielestäni perustuu moniin entisiin alempiin kokemuksiin, tiedostaisin, että uni oli ohjattu suuntaan, johon en koskaan menisi yksin. Aiemmin kun tätä tapahtui, se oli aina merkki siitä, että pimeystiimin ei-ihmisolennot kaappasivat minut tarkoituksella unitasolla ja työnsivät kontrolloituun uniasetelmaan, jossa he voisivat tehdä minulle, mitä aikoivat tuolla kerralla tehdä, ja tarkkailla reaktioitani ja tunteitani heidän luomiinsa kauhuihin. Tunsin tämän alkavan tapahtua kerran marraskuussa ja uudestaan joulukuussa, ja kummallakin kertaa välittömästi tapahtui jotain, joka esti sitä eskaloitumasta kovin pahoiksi ja verisiksi painajaismaisiksi tapahtumiksi. Aiemmin tämän tapahtuessa herätin itseni tarkoituksella ja pakenin pimeystiimin negatiivisesta uniansasta. Näissä äskettäisissä tapauksissa minulla toimi jokin muu ja minusta se on hyvin mielenkiintoinen muutos tällaiseen pimeystiimin astraalikidnappaamiseen ja/tai –kaappaamiseen.
 
Kummassakin tapauksessa oli jokin epätavallinen ääni, joka ei sopinut uneen millään tavalla ja oli niin kova, että se kiinnitti huomioni ja sai minut välittömästi irrottautumaan siitä, minkä tiesin nopeasti muuttuvan kamalaksi pimeystiimin aiheuttamaksi painajaiseksi. Ikään kuin UUSI sisäänrakennettu suojaustoimenpide estäisi pimeystiimiä kaappaamasta ketään meistä, kun olemme unessa ja poistunet fyysisestä kehostamme toisiin ulottuvuuksiin. Minulle tämä oli yksi selvä lisämerkki, että olemme korkeammalla aikajanalla, jolla pimeystiimi ei yksinkertaisesti pysty hyökkäämään ja sekaantumaan meihin, kuten se on tehnyt aina aiemmin. Tästä syystä kerron tämän oudon tapauksen, koska se on yksi merkki, miten suuresti asiat ovat muuttuneet ja parantuneet tähän mennessä.
 
Ei-fyysisten vierailijoiden lisääntyminen
 
Vaalipäivän aikajanamuutoksen paikkeilla panin merkille suuren lisääntymisen eetterin läpivuodoissa kotonani. Näin ja kuulin jatkuvasti selvänäköisesti humanoidimuotoisten olentojen liikkuvan talossani ja pitävän usein jotain ääntä, kuin haluten varmistaa, että hekin näkivät minut. Se kaikki tuntui hyvin positiiviselta ja kuin reaktiolta positiiviseen aikajanamuutokseen, joka "herätti" joitain asioita ja olentoja. En tuntenut tai aistinut mitään negatiivista tässä, vain heidän innostustaan seuraavasta suuresta muutoksesta, jonka ihmiskunta tekee siirtyessään vuoden 2017 1-energioihin UUDELLA korkeammalla tasolla ja aikajanalla.
 
Millään muulla ei ole merkitystä kuin ihmiskunnan vapauttamisella pimeystiimin otteesta
 
Lopuksi, kiitos kaikkien näiden tapahtumien, tasojen ja vaiheiden, joita olemme käyneet läpi tänä vuonna, monet meistä tuntevat vielä suurempaa halua nostaa ihmiskunta pois pimeystiimin vaikutusvallasta. "Meillä" tarkoitan edelläkävijöitä, tähtisiemeniä, sinisiä säteitä, valonsotureita, valotyöntekijöitä, tiennäyttäjiä, indigoita jne.
 
Millään muulla ei ole merkitystä tässä kohtaa, kuin kaiken nostaminen kosteasta ja saastaisesta pimeydestä takaisin rakkaus-valoon, jossa on todellinen vapaus. Tämä halu ja tämä herpaantumaton into voimistuu ja leviää useampiin ihmisiin ympäri maailmaa sitten, kun olemme vuoden 2017 UUSISSA korkeammissa energioissa. "Tavalliset" ihmiset eivät enää siedä hyväksikäyttöä ja julmuuksia globaalia ihmiskuntaa, eläimiä, elementaaliolentoja, Gaiaa ja kaikkia elämänmuotoja kohtaan. Korkeasydäntietoisuus tekee siitä mahdotonta, 5D-elämä ja –todellisuus tekee siitä mahdotonta, eivätkä täysivaltaiset yksilöt siedä sitä enää, joten meitä tarvitaan auttamaan sen UUDEN maamaailman tietoisessa luomisessa, jonka haluamme itsellemme. Luota prosessiin, luota itseesi ja sinuun/Sinuun/SINUUN/jumalaiseen Sinuun.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >