HomeViestejäDenise Le Fay7.12.2016 - Korkeamman ja alemman itsen hidas yhteensulautuminen fyysisessä kehossa

7.12.2016 - Korkeamman ja alemman itsen hidas yhteensulautuminen fyysisessä kehossa

KORKEAMMAN JA ALEMMAN ITSEN HIDAS YHTEENSULAUTUMINEN FYYSISESSÄ KEHOSSA JA INKARNOITUNEESSA ITSESSÄ
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
7.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pitkin vuotta 2016 on ollut jaksoja, jolloin tiesin fyysisen kehoni ja DNA:ni kehittyneen taas melko dramaattisesti. Ensimmäinen ihmisajatukseni on tavallisesti, onko mikään näistä kummallisista muutoksista, joita tunnen, ikään liittyvä, ja epäilemättä jotkut niistä ovat. Kuitenkin suurin osa on lisämuutoksia, koska on kolmas 9-energiavuosi (2016) ylösnousemusprosessissa ja galaktisessa linjautumisessa.
 
Olen ollut hyvin tietoinen joistakin näistä muutoksista, koska fyysisen kehoni tapa reagoida tiettyihin asioihin – tavallisesti tunneasioihin – on hyvin erilainen kuin mikään, mitä olen kokenut elämässäni. Ensimmäisen kerran tunsin tämän fyysisen, biologisen ylösnousemusprosessini alussa vuoden 2000 paikkeilla. Ajoin autoa ja äitini sanoi jotain hauskaa, ja nauroin ääneen. Tässä ei ole muuta epätavallista, paitsi että järkytyin välittömästi dramaattisesti lisääntyneestä energiamäärästä minussa ja kehossani, kun nauroin. Minusta se tuntui ja kuulosti valtavalta ja olin yllättynyt, hämmentynyt ja vähän nolona niin lisääntyneen voiman syöksyessä minusta nauraessani. En ollut koskaan ennen tuntenut niin, koska sitä ei ollut ennen ollut, ja se oli todella hätkähdyttävä muutos.
 
Jonkin ajan kuluttua oivalsin, että se mitä tunsin ja omasta perspektiivistäni kuulin, oli valtava lisäys energiamäärässä, joka minulla oli fyysisessä kehossani, ja kun nauroin, se tuntui ja kuulosti massiiviselta ja epätavallisen kovalta ja voimakkaalta. Vaati vähän totuttelua tähän äkilliseen muutokseen siinä, miten suuri jännite yhtäkkiä kulki minun ja fyysisen kehoni läpi ylösnousemusprosessin alkupäivinä. Tämä prosessi ei ole tietenkään koskaan loppunut tai pysähtynyt sen jälkeen, vaan jatkunut sen energiamäärän lisääntyessä, mitä minä (ja sinä tätä lukeva) olen ottanut jatkuvasti itseeni ja ruumiillistanut, kun olen kiivennyt energeettisesti näitä monia ylösnousemusevoluution porrasaskelia vuosien ja vuosikymmenten kuluessa.
 
Vuosikymmeniä sitten äitini kertoi tarinan: kun olin vauva, hänen laittaessaan minut keskelle lattialla olevaa peittoa, en lähtenyt siltä minnekään. Hänen kerrottuaan tämän minulle, sanoin, etten lähtenyt peitolta, koska pelkäsin kontata "maailmaan", kun tiesin vauvasta saakka, missä olin ja miten turvatonta 3D-elämä oikeasti oli. Tämä on vaikea taakka kannettavaksi vauvasta saakka ilman, että se musertaa tai rikkoo mitenkään. Ainoa toinen ihminen, jonka olen lukenut kertovan tiedostaneensa, mihin hän oli inkarnoitunut, on Inelia Benz, ja hän sanoi itkeneensä hillittömästi päivätolkulla, ennen kuin perhelääkäri sai lääkkeillä rauhoitettua hänet. Persoonallisuuteni – plus tietoiset muistoni monista pimeystiimin "hirviöolennoista" – on ollut mennä salamyhkäiseen moodiin, jotteivät tämän maailman ja sen ulkopuoliset "hirviöt" toivottavasti huomaisi minua täällä alhaalla, kun olen hiljaa ja liikkumatta peitollani! Huutaa ja kirkua ja pitää kovasti ääntä ja liikkua? En minä – tein kaiken voitavani tullakseni näkymättömäksi ja lentääkseni kirjaimellisesti pimeystiimin tutkakatveessa niin pitkään, kuin pystyin. Siksi en lähtenyt koskaan peitoltani vauvana. Eri tarina kuitenkin tullessani vanhemmaksi, koska – pidin siitä tai en – olin/olen vapaaehtoinen ja minulla oli/on tehtävä, kun olen inkarnoituneena tänne tämän hyvin tärkeän ylösnousemusprosessin ja evoluutiomuutoksen aikana, enkä voinut olla vapaa noista "hirviöistä" huolehtimisesta.
 
Toinen tärkeä tietoisuus elämästä ja varhaismuisto joka minulla on ollut 2-3-vuotiaasta, oli aika, jolloin ajoimme äidin ja isän kanssa kolmistaan jonnekin. Pidä mielessä, että tämä oli 1950-luvun alkua, eikä vauvan kantotuoleja tai turvaistuimia ollut. Koska matka oli ilmeisesti tavallista pidempi, äiti oli laittanut pinnasänkyni patjan auton takapenkille, peittänyt sen peitoilla ja ympäröinyt suojaavilla tyynyillä. Minulla oli oma pieni matkustuspesäni auton takapenkillä.
 
Jossain kohtaa matkan aikana tunsin ennen kokemattoman tunteen ja fyysisen kehoaistimuksen, joka oli riittävän voimakas saamaan 2-3-vuotiaan muistamaan ja tunnistamaan sen koko elämänsä. Tunsin yhtäkkiä kaikenkattavaa turvaa, varmuutta, voimaantumista, rauhaa, fyysistä mukavuutta, tunnelohtua, henkistä lohtua ja korkean sydämen muiston ja suoran tunteen korkeammasta ei-fyysisestä kodista. Nuo harvinaiset hetket olivat autuaita, nuo hyvin epätavalliset tunteet täydellisestä turvasta, suojasta, hoivasta, rakkaudesta, mukavuudesta ja tietoisuudesta, ja tietoisuus siitä, että olin moniulotteinen olento, joka oli samanaikaisesti korkeammissa ja alemmissa ulottuvuustaajuuksissa ja todellisuuksissa, samalla kuin olin hyvin nuori Denise inkarnoituneena taas fyysisyyteen.
 
Painotan, miten totta tämä oli sekä fyysisellä että tunnetasolla, koska en ollut Denisenä tuntenut koskaan turvaa, varmuutta tai lohtua ollessani inkarnoituneena fyysiselle 3D-maapallolle nyt! Nämä suuret ääripäät – tunne, että oli jatkuva saalis pahojen hirviöiden pimeällä fyysisellä maalla, ja tunne, että jumalainen Lähde turvaa selustani – oli kamala, ihana ja häiritsevä kontrasti, erityisesti hyvin nuorelle lapselle. Mutta sellaista on useimpien edelläkävijöiden, tähtisiementen, tiennäyttäjien ja korkeamman taajuuden valo-olentojen elämä, kokemukset ja tietoisuus paikassa, joka on ollut käsittämättömän negatiivinen ja pimeä hyvin pitkään.
 
Olen maininnut monta kertaa, miten vaikeaa elämä on ollut minulle vuoden 2014 alkupuolelta saakka, eikä 2015 parantanut yhtään tilannetta, vaan toi lisää kaikkia muutoksia äitini saatua yhtäkkiä aivohalvauksen ja sen seurauksena pahenevan dementian. Asiat, tilanteet, paikat, ihmiset ja elämäntavat ovat päättyneet, luhistuneet, räjähtäneet, pudonneet pois, hävinneet ja kuolleet, ja kaikki se on ollut osa tätä ylösnousemusprosessia. Muutama päivä sitten tarkastelin aikaa vuodesta 2014 tähän päivään saakka, vuoden 2016 loppuun, ja sitä on rehellisesti sanottuna ollut vaikea tajuta kokonaisuutena. 2014 ja 2015 olivat äkillisten ja dramaattisten muutosten hurjia vuosia, ja tiedän, ettei tämä ole ohi vielä. Joulukuussa 2015 tuon vuoden ensimmäinen energia-aalto alkoi minulla hyvin erilaisena kuin kaikki aiemmat ylösnousemusprosessin vuodet ja vuosikymmenet. Minusta tuntui yhtäkkiä 19.12.2015, että kaksimetrinen keihäs kulkee fyysisen kehoni läpi rinnan yläosasta korkean sydämen kohdalta. Tarpeetonta sanoa, että oli uskomattoman tuskallista, kun korkea sydämeni ja sitä ympäröivä alue kävivät läpi suurempia evoluutiomuutoksia.
 
Olen usein pystynyt selvänäköisesti näkemään valojuovina erilaisten korkeampien evoluutiovaloenergioiden tulemisen tähän ulottuvuuteen ja fyysiseen kehooni. Vuonna 1999 ja vuoden 2000 alussa näin näiden erilaisten valojuovien tulevan kehooni ja/tai päähäni hyvin erityiskulmissa, vähän kuin evoluutiovalon lasersäteitä, joiden täytyi tulla kehoon ja/tai tiettyihin elimiin ja chakra-alueille jne. hyvin tietyissä geometrisissa kulmissa. Jotkut näistä valojuovista yhdistyivät toisen valojuovan kanssa, tavallisesti umpirauhasissa, muttei aina, taaskin hyvin tietyssä kulmassa ja suunnassa jne., jotka olivat tarkoituksellisia, eivät sattumanvaraisia tai vahinkoja. Kiinalainen akupunktio ja kehon meridiaanit jne. eivät ole kovin tuttuja minulle, mutta olen nähnyt vuosikymmenten kuluessa, että nämä ylösnousemuksen valojuovat jotka tulevat kehooni ja päähäni, ovat muistuttaneet minusta eräänlaista jumalaista geometristä valoakupunktiota – kutsutaan sitä niin – joka aktivoi lisää tiettyä DNA:ta kehittymään, muuttumaan ja laajentumaan tiettynä aikana jne. Toisin sanottuna, nämä hyvin korkean taajuuden evoluutiovalojuovat tulevat meihin, kehoon ja tietoisuuteen, kehoverkkoon, tietoisuusverkkoon, ns. korkean sydämen verkkoon tietyssä kulmassa ja suunnassa, joka on kuudetta ulottuvuutta ja geometriaa.
 
Jos siis sinäkin olet nähnyt selvänäköisesti valoenergiajuovia tulevan kehoosi ja päähäsi selvästi määritellyissä kulmissa ja risteävän toisten valojuovien kanssa, niin tiedät, että korkeampaa suunnitelmaa seurataan sisällämme, ja kutsumme sitä "tiivistyneeksi evoluutioksi". Jos voit nähdä sen, se on melko ällistyttävää täydellisyydessään ja selkeydessään, siitä huolimatta miltä se saa usein olomme tuntumaan! Lyijystä kullaksi …
 
Marraskuusta 2016 saakka minulla on ollut tämä sama tunne parimetrisen keihään (valojuovan) kulkemisesta korkean sydämeni, fyysisen kehoni ylärinnan läpi. Rakkaan kissakumppanini siirtyminen kuolemisprosessiin ja kuoleminen yhtäkkiä viime kuussa ei tehnyt siitä yhtään helpompaa kestää, ja asiat ovat tuntuneet siltä, kuin näkymättömiä pommeja olisi siitä lähtien jatkuvasti räjähdellyt oikealla ja vasemmalla, punaista ja sinistä, valoa ja pimeyttä. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, on ollut todella kamalaa monin tavoin pitkän aikaa. Ikään kuin minun edes tarvitsisi sanoa sitä tätä lukeville ihmisille!
 
Toisaalta kaiken tämän jälkeen, täytyy nopeasti lisätä, että joulukuusta 2015 olen tuntenut aina välillä minussa ja fyysisessä kehossani kasvavan tunteen, joka kertoo minulle selvästi, että valtavaa evoluutiokehitystä tapahtuu nykyisen elämämme räjähdysten ja kipujen välissä. Kuten kokemukseni 2-vuotiaana pikkupesässäni vanhempien auton takapenkillä, olen selvästi tuntenut nyt tuon vanhan tutun tunteen kodista minussa, fyysisessä kehossani, tässä ja nyt. Tämä on nykyisestä perspektiivistäni ja tietoisuustasoltani katsottuna jatkuvaa korkeamman itseni yhteensulautumista alemman itseni kanssa Denisen fyysisessä kehossa ja inkarnaatioaikajanalla ylösnousemusprosessin aikana.
 
Hurraa, tenavat, teemme sen!
 
Tähän mennessä tämä yhteensulautumisprosessi on tuntunut minusta lisääntyvältä rentoudelta, rauhalta, uskomattoman voimaantuneelta, turvalliselta, mukavalta ja itseen, Itseen ja Lähteeseen rakastumiselta, koska ne ovat kaikki yhtä minussa ja fyysisessä kehossani, energiakehoissani ja kehittyvässä tietoisuudessani. Niin myös sinulla tätä lukevalla, mutta se tuntuu luultavasti vähän erilaiselta sinusta ja tämä on normaalia ja odotettua.
 
Mutta jos sinäkin tunnet voimakasta ja jatkuvasti kasvavaa sisäistä tunnetta, että olet mukavasti nahoissasi, henkilökohtaisesti täysivaltainen, pimeystiimin ja sen vaikutusvallan ulottumattomissa, et pysty yhdistymään vanhaan maailmaan tai sinulla ei ole mitään kiinnostusta sitä kohtaan, paitsi saada se pois kurjuudestaan kerta kaikkiaan, niin tunnet korkeamman ja alemman itsesi yhteensulautumisen sinussa, kehossasi ja korkeassa sydämessäsi. Ja kyllä, se on autuasta, ajatonta, ja kyllä, se on hullua ja tuskallista toisinaan, mutta kuka välittää, koska se tapahtuu – oikeasti! Korkeampi koti on tässä nyt – alkuvaiheissaan – monissa meissä ja siitä syystä on noita ajattoman autuuden hetkiä ja hengailua Lähteen kanssa, koska Lähde ja itse sulautuvat yhteen ja tulevat yhdeksi meissä jokaisessa. Kuvittele, millainen todellisuus on satojentuhansien tai miljoonien Lähdeitsenä yhdistyneiden täysivaltaisten ihmisvalo-olentojen eläessä ja luodessa 5D-maapallolla.
 
Kaikki tämä kuulostaa upealta, ja onkin sitä, ja kuitenkin rajakohta tai siirtymä kahden maailman ja olemis-, tietoisuus- ja todellisuustason välillä on toisiaan aivan liikaa. Silloin tällöin koko vuoden minulla on ollut enemmän jaksoja, jolloin en ollut kovin tästä maailmasta ja minusta tuntui, että pystyin vain menemään hakemaan ruokaa ja vessapaperia – ja minun täytyi puhua fyysisesti toiselle ihmiselle! Silloin tällöin koko vuoden minulla on ollut aikoja, jolloin en ole pystynyt muodostamaan lausetta tarpeeksi hyvin kommunikoidakseni fyysisen ihmisen kanssa. Kirjoittaminen on helpompaa – luojan kiitos – mutta tämä ei ole tapa elää, puolittain sisällä ja puolittain ulkona asioista. Minä olen tämä jumalainen Lähde, kuitenkin minun täytyy edelleen olla vuorovaikutuksessa vastenmielisten ja tiedostamattomien ihmisten kanssa, jotka ovat ja toimivat vanhassa alemmassa pimeystiimin taajuudessa ja joiden mieltä kontrolloidaan täysin, eikä heihin voi luotaa hetkeäkään.
 
Miten kauan tämä järjettömyys ja jännittynyt kuilu voi jatkua? Ei pitkään, koska en ensinnäkään halua tehdä sitä. Onneksi uusi suuri muutos on lähellä nyt, koska on mahdotonta olla autuudessa ja ajaa autoa tai olla tekemisissä jossain kassan kanssa. Aivan kuten on melkein mahdotonta olla tekemisissä tiedostamattomien ihmisten kanssa, jotka rehellisesti uskovat, että he ovat hoksanneet kaiken, ovat hyvin teräviä ja voimakkaita, ja pitävät sinua helppona saaliina. Anna minulle vahvuutta olla neutraali ja tuon typerän paskan vaikuttamatta kaikissa monissa muodoissaan …
 
Nyt tapahtuu paljon, aivan kuten kaikki tiesimme, että tapahtuisi tämän kolmannen 9-loppuunsaattamisenergiavuoden lopussa. Minun on täytynyt maata melkein joka päivä pitkän aikaa tekemättä mitään ja ollen hyvin hiljaa, kun tämä yhteensulautuminen jatkuu. Siitä tulee helpompaa, mutta ennen kuin tulee, lepää usein, nuku aina tarvittaessa riippumatta siitä, mikä päivän tai yön aika on, syö, mitä kehosi tarvitsee ja silloin kun se tarvitsee, ole yksin, kun tämä massiivinen henkinen, energeettinen ja fyysinen evoluutio tapahtuu sinussa ja kehossasi, kulje aina ihmiszombien joukossa korkeamman tietoisuuden kera ja säteile valoasi kuin hullu heräävien ihmisten keskellä ja tunne heidän korkean sydämensä syntyvän heissä nyt. Vuosi 2017 tuo tonneittaan tätä lisää monille, monille ihmisille, joten ole valmis siihen ja paljon enempään niin hyvin, kuin voit.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >