HomeViestejäDenise Le Fay17.11.2016 - Kiihtynyttä ylösnousemista ja alaslaskeutumista

17.11.2016 - Kiihtynyttä ylösnousemista ja alaslaskeutumista

KIIHTYNYTTÄ YLÖSNOUSEMISTA JA ALASLASKEUTUMISTA
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
17.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Varoitus: Olen edelleen vereslihalla kissani äkillisestä sairastumisesta ja kuolemasta enkä ole vielä täysin vakaa – ei silti, että suurin osa meistä pärjäisi kovin mahtavasti tasapainottumisessa kaikesta siitä, mitä on tapahtunut ja tapahtuu jatkossakin. Tämän ja muun vuoksi tämä artikkeli saattaa sisältää rumaa kiroilua ja särkyneen sydämen nyyhkyttämistä lauseesta toiseen, yleistä turhautumista ja surua, mikä muuttuu yhtäkkiä ja odottamatta iloksi ja innostukseksi, jonka saa aikaan korkeamman tietoisuuden tietäminen, ja selitän kaiken tämän alla toivottavasti tarpeeksi selkeästi. Toivottavasti, mutta ehkä en. Tarvitsen lisää unta, lepoa ja irtipäästämistä. Kiitos ymmärryksestä.
 
Minun ei tarvitse sanoa, miten uskomattoman kurjaa, järkyttävää, tuskallista, hermostuttavaa, pelottavaa ja suorastaan traumaattista elämä ja todellisuus ovat olleet marraskuun 8. päivästä, USA:n vaalipäivästä, saakka. Jos olet herkkä tai empaattinen, TUNSIT (kyllä, isoilla kirjaimilla!) ihmismassan toistuvia massiivisia aaltoja järkytystä, epäuskoa, tuskaa, pelkoa, vihaa, hämmennystä ja silkkaa paniikkia USA:sta ja ympäri maailmaa, ja se jatkuu ja lisääntyy, kun tämä Amerikan brexit-tyyppinen muutos tulee vielä enemmän tietoon ihmisille ympäri maailmaa. Ongelmana on, että massat eivät tiedosta, että kaikella tällä kaaoksella, negatiivisuudella, räikeällä huijauksella, rumilla paljastuksilla siitä, mikä on aina ollut tähän saakka piilossa pimeydessä ja hiljaisuudessa, ja hurjilla muutoksilla on positiivinen syy taustallaan – eli hyvin tiivistynyt evoluutio. Monta kertaa "hirviöitä" käytetään korkeamman työn tekemiseen, mikä tässä tapauksessa on pakottaa ihmiset heräämään hyvin nopeasti, eivätkä "hirviöt" tiedosta sitä monumentaalisen egon, narsismin, rajoittuneen tietoisuuden, suuren itsepetoksen ja muiden alempien tasapainottomuuksien, sairauksien, heikkouksien ja alemman tietoisuuden vuoksi.
 
On "paljastus" (suom. huom. sanaa käytetään usein tarkoittamaan Maan ulkopuolisen elämän paljastamista), jota monet ovat vaatineet hallituksilta vuosikymmeniä, ja sitten on todellinen, ruma ja yhtäkkiä kaikkien kasvoille räjähtänyt paljastus, jonka ihmiset ovat yhtäkkiä saaneet nyt. Ei voi vaatia tai odottaa, että "paljastetaan" vain tietyt osat, minkä halutaan tapahtuvan juuri itse odottamalla tavalla (ufot, maan ulkopuoliset olennot ja muut vastaavat asiat) – ei ylösnousemusprosessin aikana. Ei, tämä on kaiken kattava, korkea ja matala, henkinen "kaiken mitä ajatella saattaa" –paljastus, eikä se ole sitä, mitä useimmat toivoivat tai odottivat, vaan valovuosia sen yli ja äärimmäisen tarpeellinen ihmismassalle. Heidän täytyy tiedostaa, jotta he ohjautuvat nyt omaa evoluutiotaan kohti. Asioita on niin paljon helpompaa tehdä ja muuttaa, kun tietää rehellisesti, miten valtavan kamalia, synkkiä ja pahoja ne ovat itse asiassa olleet kaiken aikaa.
 
Yksi pääasia josta olen ollut huolissani itseni osalta näiden ylösnousemusevoluutiovuosien aikana, on, pystyisikö olemaan muiden ihmisten tunne-energioiden vaikuttamatta, kun tapahtuu sellaisia merkittäviä asioita, joiden keskellä olemme nyt. Useimmat edelläkävijät, tähtisiemenet, tiennäyttäjät ja indigot syntyivät herkkänä tai empaattisena (ja paljon muuta) ja he ovat aina tunteneet – pitivät siitä tai eivät – ihmiset ja heidän tunne-energiansa. Oman mielenterveytemme ja fyysisen terveytemme vuoksi meidän oli opittava, miten ollaan niin, etteivät muiden ihmisten alemmat tunnetaajuusenergiat aja ylitsemme, suista meitä raiteiltaan tai riko meitä pelkästään siksi, että tunnemme ne.
 
Vuosikymmeniä sitten hädin tuskin kestin aikaa perjantai-illasta sunnuntai-iltaan niiden uskomusten vuoksi, joita massoilla oli (ja monilla edelleen on) noista tunneista ja päivistä ja melkein pakollisesta juhlimisesta – juopumista, pilvessä olemista, seksiä tai mitä ikinä ihmiset olivatkin vakaasti päättäneet saavuttaa joka viikonloppu, koska … koska … koska sitä kaikki tekivät! Kuvottavaa laumamentaliteettia. Sama päti kesään täällä USA:ssa ja loma-aikaan ja niihin liittyviin uskomuksiin. Seuraava asia oli merkittävät juhlapyhät, kaikki jotka liittyvät sotaan ja/tai uskontoon. Ei ole ollut helppoa tai miellyttävää elää tämän jatkuvan alemman tietoisuusvirran ja todellisuuden keskellä, jota tietämättömät ja ajattelemattomat massat loputtomasti tuottavat.
 
Se mitä meillä on nyt, on 1000 kertaa intensiivisempää, ja monet ihmiset ovat olleet maahan lyötyjä, taisteluväsyneitä ja tunteellisesti traumatisoituneita muiden ihmisten tunne-energiatulvasta marraskuussa 2016. Käsität, että paljon lisää on tulossa, eikö? Tämä merkitsee, että meidän edelläkävijöiden on saatava itsemme ulos taas kerran sonnasta ja päästävä takaisin korkeampaan työhön säteilemään uutta valoamme, kun patriarkaatilla on lopultakin pakkomielle näyttäytyä kaikille tässä maailmanlaajuisessa tosi-tv-ohjelmassa. Usein valonsoturina oleminen on paljon helpompaa kuin korkeaan sydämeen keskittyneen 5D-elämän ylläpitäminen silloin, kun vanha maailma ja tietoisuus ympärillä laskeutuu aina syvemmälle negatiivisuuteen ja pimeyteen.
 
Tämä on maailmojen eroamista ja se on nyt hyvin näkyvää fyysisesti. Paljon tästä liittyy siihen, että nuo samat ihmismassat joista valitin aiemmin, heräävät ja kehittyvät nyt hyvin nopeasti johonkin, mitä he eivät tienneet edes mahdolliseksi ennen marraskuuta 2016. Merkittävää evoluutiota tapahtuu hyvin nopeasti ja edelläkävijät, herkät ja empaattiset tuntevat jatkuvasti ihmiset ja sen, mitä he käyvät läpi, joten palaa takaisin korkeaan sydänkeskukseen ja pysy siellä parhaan kykysi mukaan. Ymmärrän tietysti, että joskus helpommin sanottu kuin tehty, mutta se meidän täytyy tehdä itsemme, heidän, Gaian ja kaikkien kaikkialla vuoksi. Olemme elävä, ruumiillistunut valo ja autamme vakauttamisessa ja ankkuroimisessa hyvin äärimmäisten aikojen ja muutosten aikana, joissa olemme nyt ja koko vuoden 2017.
 
Sanottuani kaikki nuo upealta kuulostavat jutut, haluan kertoa teille, miten 11 ½ -vuotias ylösnousemuskaverini ja paras fyysinen kissaystäväni aloitti fyysisen kuolemisprosessinsa 8.11.2016, vaalipäivänä, ja kuoli 16.11. Ikään kuin ihmisten sekoaminen voittaneesta presidentistä tuona päivänä ei olisi ollut tarpeeksi. Minulle se tapahtui hyvin paljon siksi, että pystyn ylläpitämään korkean sydämen myrskynsilmässä. Hyvä jumala kaikkivaltias, tämä on ollut pisin 9 päivää (kyllä, 9-loppuunsaattamisenergiat kestivät 9 päivää) ajattomuuden nolla-aluekokemuksessa, melkein jokaisen hemmetin minuutin kestäessä puoli ikuisuutta ja ollen tunteellisesti ja fyysisesti äärimmäistä sydän- ja kehotuskaa. Olen tehnyt työtä pysyäkseni tietoisena koko tämän ajan ja lisäksi olematta ohjaamatta sitä suuntaan tai toiseen, vaan antaen sen kehittyä niin, mikä oli parasta kissalleni ja minulle nyt, ja tehden havaintoja niin rehellisesti, kuin pystyin tässä hyvin tunnepitoisessa tilassa. Tämä oli minulle 9-energian testi tai siirtymä monin tavoin.
 
Kissani kuoli, koska sen oli aika, mutta se miten käsittelin sen ja mitä opin siitä kaikesta, oli/on yhtä arvokasta kuin 11 ½ vuottamme yhdessä. Tämä pikkuinen kissakaveri oli ollut kirjaimellisesti minun puolellani keväästä 2005 saakka, ja pimeystiimi oli hyökännyt sen kimppuun monta kertaa minun rinnallani. Se on ollut fyysinen ylösnousemuskaverini ja –kumppanini ja olen iloinen, että se poistui näiden vuoden 2016 9-energioiden lopussa, saadakseen pitkää ja hyvin ansaittua lepoa ja leikkiä muualla. Suhteemme oli tarkoituksenmukainen vuoden 2005 alkupuolelta vuoden 2014 loppuun, mutta olen tiennyt, että sen kärsimän kahden aivohalvauksen jälkeen (vuoden 2015 alkupuolella äitini saatua aivohalvauksen elokuussa 2014) voisin huolehtia heistä kummastakin vain tietyn aikaa, ennen kuin se vaatisi veron minusta ja/tai häiritsisi tai heikentäisi edelläkävijätyötäni. Tiesin, että kissa lähtisi ennen äitiä, mutta sen ja minun täytyi vielä elää ja kuolla kaiken sen läpi. Millaista aikaa onkaan ollut vuoden 2014 alusta …
 
Yritän tuoda esiin sen pointin, että koska olemme viimeisen 9 vuoden syklin loppumisen kynnyksellä vuoden 2016 lopussa ja aloittamassa täysin uuden korkeamman evoluutiospiraalin tammikuussa 2017, paljon enemmän ihmisiä, lemmikkejä ja kaikkea muuta, kuten yrityksiä, järjestelmiä jne. kuolee tai poistuu yhtäkkiä. Tee parhaasi niiden äkillisen lähtemisen osalta ja palaa ylösnousemussatulaan niin nopeasti kuin voit, koska sinua ja kykyjäsi tarvitaan nyt hyvin paljon, edelläkävijä. Itkeminen jatkuu jonkin aikaa, koska karvaiset ystävämme ovat hyvin, hyvin erityislaatuisia, etenkin nämä ylösnousemuskumppanit. Millaisia rakkauden ja uskollisuuden valonsotureista ne ovatkaan olleet edelläkävijöille ja niille, jotka heräävät näin vaikeina ja vaarallisina aikoina.
 
Odota, itkettää taas, enkä näe tietokoneruutua … nyyhkyttää.
 
Fyysiset äänet ovat olleet hyvin nolla-aluemaisia viime aikoina, eli se mitä olen kuullut, kuulostaa minusta hyvin voimakkaalta ja vähän vääristyneeltä epätavallisella tavalla. Avaruus/tila, etäisyys, kulkemisnopeus jne. ovat kuulostaneet (ja olleet) taas luonnottomia, mikä indikoi, että olemme siirtymässä uudella alueelle fyysisesti ja energeettisesti. Olen nähnyt myös selvänäköisesti välähdyksiä ihmis- ja ei-ihmiskasvoista ja –kehoista ja muista kummallisista olennoista ajassa ja avaruudessa. Jotkut hyvin oudonnäköisiä olentoja ja monet niistä todella vihaisia!
 
Siirrymme ehdottomasti viimeisestä 9:stä alemmalla tasolla uuteen 1:een korkeammalla tasolla, ja se vetää joitain hyvin kummallisia olentoja ja olioita, positiivisia ja negatiivisia, tähän epätavalliseen tilaan, jonka läpi kuljemme. Olen tällä hetkellä liian uupunut, että välittäisin paljon paskaakaan suuntaan tai toiseen. Se taitaa olla positiivinen asia ottaen huomioon, miten olen tuntenut olevani lyöty 8.11. saakka kissani poistuessa superhidastetusti – ja sen lisäksi on ollut poliittisen patriarkaalisen paskashow'n järjettömyys ja useimpien ihmisten reagointi siihen.
 
Miltä kaikki luulivat tai odottivat patriarkaatin romahduksen näyttävän ja miten luultiin tietämättömien ihmisten reagoivan siihen kaikkeen? Jotkut ihmiset haluavat muutosta, mutta he saavat paljon suuremman muutoksen, eikä niistä syistä tai niiden ihmisten kautta, joiden he uskoivat tuovan sen. Joskus joidenkin sankarit tai johtajat jne. ovat vain fyysisiä välikappaleita romahduttamaan sen, minkä täytyy hävitä kokonaan, koska sen aika ja rakenteet ovat kuluneet umpeen. Trump chump (= hölmö) –sakin (suom. huom. Trumpin vihaisista kannattajista käytetty termi) täytyy tehdä juuri, mitä se tekee, ihmisten järkyttämiseksi korkeaan sydämeensä ja tietoisuuteensa, jotta he ottavat henkilökohtaisen vastuun ja lakkaavat loputtomasti luovuttamasta toiveitaan, unelmiaan, odotuksiaan, ajatteluaan ja voimaansa toisille ihmisille.
 
5D-elämä ja –todellisuus vaatii ihmisiä olemaan omavoiminen, "omalähdevarainen" ja yhdistynyt tai toisin sanoen täysivaltainen yksilö. Joskus "hirviöiltä" näyttävää tarvitaan työntämään ihmiset kasvamaan ja muuttumaan, kun he eivät tiedä, miten se tehdään, tai eivät halua sitä. Asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttävät pintatasolla, vaan paljon enemmän, ja kaikki hyvin positiivisia, koska ne saavat ihmiset heräämään nopeasti. Vuosi 2017 on paljon enemmän tätä, kun vanhat järjestelmät hajoavat valon alla ja yksilöt ja pienemmät ryhmät kaikkialla alkavat tehdä ja rakentaa itse korkean sydämen 5D-tavoin ja poistua täysin vanhoista tavoista ja uskomuksista.
 
Kummallisia voimistuneita ääniä. Tungettelevia, koskaan ennen näkemättömiä muiden ulottuvuuksien olentoja putkahtaa yhtäkkiä katsomaan ja tuntemaan minua/meitä täällä. Kehoani ja sydäntä, rintaa ja selkärankaa sydämen alueelta sattuu kovasti voimakkaista jaksoista kissapennun suremista, kun se kertoo minulle, että eläminen korkealla ja matalalla ei ole hyvä juttu, koska energiakuilu on liian suuri. Kova fyysinen ja tunneväsymys aiheuttaa tarvetta nukkua, torkkua ja levätä ja olla paikallaan, koska olemme merkittävässä siirtymässä nyt.
 
Monien ulottuvuuksien, todellisuuksien ja olentojen jotka ovat pakkautuneet yhteen, ja ihmiskunnan tuntemista, näkemistä ja kuulemista, kun vanha maailma ja todellisuus siirtyy kiihtyneeseen laskeutumiseen ja loput kiihtyneeseen ylösnousemiseen. Pelkästään se tuntuu, näyttää, kuulostaa ja on melko kummallista ja epätavallista toisinaan. Oletko pannut merkille myös suuren lisääntymisen enkelitoiminnassa viime aikoina? Korkeammat tasot ja ulottuvuudet ovat myös kiireisiä, kaoottisia ja kuitenkin täydellisiä tässä kaikessa, mutta toisinaan tuntuu melko hermostuttavalta nähdä täällä alhaalla enkeliolentojen kiirehtivän pysyäkseen mukana monissa muutoksissa kaikkialla.
 
Olen nähnyt numeroyhdistelmän 1001 jatkuvasti tässä kuussa. Se ei ole 10.01 ajassa, vaan 0 edustaa nolla-aluetilaa 9-loppuunsaattamisenergioiden jälkeen ja ennen uusien alkujen 1-energioita (tammikuussa 2017) olemassaolon korkeammalla evoluutiospiraalitasolla. Kun kaiken tämän yhdistää, ei ole mikään ihme, että olemme uupuneita, innostuneita, pökerryksissä, hämmästyneitä ja meitä särkee sekä fyysisesti että tunteellisesti havaitessamme uusia juttuja ja olentoja ja paljon muuta.
 
Niin tuskallista ja uuvuttavaa, kuin voi ollakin, kun jokin tai joku henkilökohtaisessa elämässäsi kuolee ja on fyysisesti poissa, ymmärrä, että tämäkin on osa niitä jatkuvia muutoksia, joita käymme kaikki läpi. Jos heidän täytyy poistua, salli se heille ja rakasta heitä siitä lahjasta, että he olivat elämässäsi. Kukaan meistä ei voi elää nyt mitenkään menneisyydessä ja tämä voi vaatia ja usein vaatii joitain äkillisiä ja odottamattomia ilmentymiä meidän kaikkien elämässä, joten ole valmistautunut päästämään irti vielä lisää. Tämä siirtymä on valtava, eivätkä kaikki jää kehoon käymään läpi sitä, ja se on täydellistä. On ollut aikoja, jolloin olen ihmetellyt, pystyisinkö jäämään tähän Denise-kehoon ja ajamaan sillä tämän jutun loppuun. Luulen, että miellä kaikilla on ollut hetkiä, jolloin olemme ajatelleet näin itsestämme, ja sekin on täydellistä.
 
Mitä jaarittelua tämä onkaan ollut, ja olen pahoillani, mutten ole täällä enkä siellä, vaan sillä välillä, nolla-alueella, ja osallistun vanhasta irtipäästämiseen valmisteluna uusiin tuliin ja yhteyksin, jotka syttyvät täysillä korkeassa sydämessämme ja sielussamme. Miltä siis näyttää, kun korkeampi itsesi ja alempi itsesi sulautuvat yhteen fyysisessä kehossa? Saamme selville sitä juuri nyt, joten älä heitä pyyhettä kehään tässä kohtaa!
 
Denise
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >