HomeViestejäDenise Le Fay7.10.2016 - Vuoden 2016 nollavyöhyke, kolmas aalto

7.10.2016 - Vuoden 2016 nollavyöhyke, kolmas aalto

VUODEN 2016 NOLLAVYÖHYKE, KOLMAS AALTO
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
7.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aaltoyhteenveto
 
Lyhyesti perspektiivin saamiseksi, koska vuosi 2016 on tuntunut minusta noin 14 vuodelta!
 
1. Tämän syklin ensimmäinen energia-aalto ilmentyi hyvin voimakkaana minulle 19.12.2015 ja siinä oli kyse rakkaudesta ja RAKKAUDESTA – alempi rakkaus miestä kohtaan ja korkeampi "olen itse rakkaus yksin" -tyyppinen rakkaus.
 
2. Tämän syklin toinen energia-aalto ilmentyi minulle myös voimakkaana 18.4.2016 ja siinä oli kyse menetyksestä ja rakkaudesta. Monille ihmisille tätä toista aaltoa korosti muusikko Princen odottamaton kuolema. Tämän rinnalla on tietysti monia muita asioita, mutta hänen (ja muiden) äkillinen kuolema vaikutti monien ihmisten tunteisiin aiemmin tänä vuonna.
 
3. Tämän syklin kolmas energia-aalto ilmentyi taas hyvin voimakkaana minulle 5.10.2016, mikä saa minut epäilemään, että lisää on tulossa myöhemmin tässä kuussa noin 18. tai 19. päivän paikkeilla. Luultavimmin tulee, jos tämä kolmas aalto tapahtuu niin kuin kaksi aiempaa.
 
Autoni tarvitsi huoltaa, mikä on jotain sellaista, jonka tekemisestä en nauti, mutta tein sen 5.10.16. Autokauppojen ja –korjaamojen kemikaalit saavat hetkessä oloni tuntumaan kamalalta, joten odottaminen niihin "vangittuna" tuntitolkulla, että mekaanikot vaihtavat öljyt tai jotain muuta autolle tarpeellista, on minulle kuin hidasta myrkkykidutusta. Minusta alkaa nopeasti tuntua sairaalta, turpoan joka paikasta, paikkoja särkee ja tuntuu myrkytetyltä, ja tämä tulee pelkästään niistä kemikaaleista, joissa minua "uitetaan" noissa "selleissä" eli odotushuoneissa. Toinen asia tällaisissa myrkkyansoissa ovat valitettavasti muut ihmiset! Tavallisesti olen joko valmiiksi korkeammassa tilassa tai kohotan itseni sinne ja säteilen valoa suurimman osan ajasta, kun odotan panttivankina autoni valmistumista. Olen aina ollut tällainen enkä ole koskaan pitänyt siitä, että olen yhtäjaksoisesti jossain tuntikaupalla vankina ihmisten kanssa, joiden kanssa en mieluummin olisi. Useimmat teistä voivat samaistua tähän ja samoista syistä.
 
Ensimmäinen vuoden 2016 nollavyöhykekokemukseni
 
Kuitenkin tämä kokemus 5.10.16 oli 100% voimakkaampi kuin mikään, mitä olen aiemmin kokenut, enkä yksinkertaisesti ollut valmistautunut siihen. Varasin ajan edellisenä päivänä ja kerroin tiskillä miehelle, että minun täytyi päästä pois niin nopeasti, kuin mekaanikot pystyisivät tekemään homman. Uskoin, että ajan varaaminen auttaisi minua tässä kaikessa, ja hän sanoi minulle, että ehdottomasti auttaisi, mutta tietysti todellisuus osoittautui samoiksi vanhoiksi patriarkaalisiksi valheiksi: "sano mitä tahansa, mitä asiakas haluaa kuulla".
 
Olin hyvin tietoinen siitä, että ollessani vangittuna sinne odottamaan autoani, omasta perspektiivistäni aika venyi, hidastui ja tuli todella kummalliseksi ja luonnottoman pitkäksi. Pitkäksi kuin hidastuksessa, jossa oli vielä hitaampia kohtia, ja näissä kaikki voimistui tuskallisesti. Oli hämmästyttävää, että aika pysähtyi minulla paikassa, jossa se turhautti minua aivan liikaa, enkä voinut tehdä mitään lopettaakseni liioitellun turhautumiseni siitä, että olin vankina Sears-autokorjaamolla, patriarkaalisten, zombimaisten ja tiedostamattomien mekaanikkojen tehdessä töitä, liikkuessa ja kävellessä laiskiaisen vauhdilla. Tuntui siltä, että olin vanhassa Hämärän rajamailla –televisio-ohjelmassa, jossa aika pysähtyy ja päähenkilö on kirjaimellisesti jumissa jossain kurjassa tilanteessa, josta hän ei pääse pois.
 
Tämä tunne oli superkummallinen ja reaktioni siihen, mitä koin ja tunsin, oli yhtä kummallinen, pääasiassa koska se oli niin uskomattoman voimistunut. Vihasin sitä, että olin niin turhautunut kaikkiin ja kaikkeen enkä saanut itseäni tunteellisesti ylös tuosta taajuudesta tai mitä ikinä tapahtuikin. Se oli kurjaa, tuskallista, loukkaavaa, turhauttavaa ja sydäntäsärkevää ja – tässä tulee huipentuma ja suuri oivallus – sen teemana oli maailmanlaajuisten patriarkaalisten rakenteiden ja niiden tiedostamattomien ihmisten (enimmäkseen miehiä) kuoleminen, joille maksetaan näiden rakenteiden pitämisestä toiminnassa kaiken kustannuksella.
 
Kun olin jumissa autokeskuksessa ja odotin siirappimaisen hitaita mekaanikkoja, jotka olivat kiinnostuneempia juttelemaan toistensa kanssa kuin tekemään työtä, josta heille maksettiin, samalla kun asiakkaat voivat katsella heitä valtavan maisemaikkunan läpi odotushuoneessa, minulla oli kuitenkin korkeampi kyky kysyä, mitä koin ja miksi, pitää parhaani mukaan suu supussa ollen sanomatta mitään ilkeää ja oppia, mitä ikinä minulle ilmiselvästi näytettiin tuossa ajattomassa nollavyöhykehetkessä. Koko tilanne jonka koin, oli surrealistinen. Kuitenkin tiesin, että minun täytyi käydä se läpi saadakseni kätketyn taianomaisen palkinnon tuon patriarkaalisen kidutuksen ja vankina olemisen lopussa. Tuo kätketty taianomainen palkinto oli, että lopulta havaitsin, että aika oli pysähtynyt minulla, ei kenelläkään muulla. Näin voisin nähdä ja tuntea sen raivon, turhautumisen ja totaalisen pettymyksen, jota minulla oli koko tästä patriarkaalisesta historiajaksosta maan päällä. Ei voi olla totta?! Vain öljyt piti vaihtaa! Voi kyllä, neitokainen, "öljyjä" vaihdetaan tällä hetkellä!
 
Kaikki satutti minua fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti ja kaikki turhautti minua uskomattomasti. Tiesin ja tunsin liian paljon enkä pystynyt tunteellisesti käsittelemään sitä kaikkea tuolla julkisella häkkihetkellä. Minulla oli kaikenlaista tuskaa, kuin pitkään torjutulla ja kaltoin kohdellulla suurella Äitijumalalla merkittävää patriarkaalista negatiivisuutta kohtaan monissa kamalissa muodoissaan. Koin 9-energiapaljastuksen (2016 on 9-energian vuosi) 0-ajattomuuden nollavyöhykkeellä, joka kesti riittävän kauan, jotta minut pakotettiin hidastamaan ja tarkastelemaan sitä, elämään se, tuntemaan se, tunnustamaan se tuossa ajattomassa muutostilassa, ymmärtämään se tietoisesti ja lopuksi tietysti päästämään siitä kaikesta irti, että voisin olla vapaa. Kiitos uupumuksen, särkyneen sydämen ja antautumisen, tämä viimeinen askel tapahtuu tavallisesti hyvin luonnostaan ja melko nopeasti.
 
Kun pääsin kotiin, sammuin pariksi tunniksi uupumuksesta, myrkky-ylikuormasta ja tuskasta, mikä on aina se fyysisen kehon "uudelleenkäynnistys", jonka aina tarvitsen. Koko vuoden 2016 on ollut tätä pakollista kehosta poistumista melkein joka päivä valoisan aikaan, selviytymiseksi kaikesta, mitä on tapahtunut energeettisesti tänä vuonna, ja uudeleenkäynnistymiseksi, mitä enemmän minä/sinä/me ruumiillistamme korkeampaa. Minusta tuntui paremmalta herätessä. Ymmärsin, mitä olin käynyt läpi, tuntenut, nähnyt, mihin olin reagoinut hyvin liioitellusti, ja miksi, ja kummallisella tavallaan se oli minulle viimeinen 9-energiatarkastelu ajattomassa nollavyöhyketilassa, yhdistettynä tähän kolmanteen energia-aaltoon, joka alkoi joulukuussa 2015. Minulla kaikissa tämän syklin kolmessa energia-aallossa on ollut kyse patriarkaatin loppumisesta nyt tähän 9-energiavuoteen ja miehistä yleensä – miehistä jotka eivät selviydy lainkaan hyvin patriarkaalisten energioiden, tietoisuuden, rakenteiden, uskomusten, todellisuuden jne. loppumisesta.
 
Olen kokenut voimistunutta miespuolista negatiivisuutta, tasapainotonta käyttäytymistä, valheita päin naamaa, rahan varastamista, pettämistä, epäkunnioitusta, hyväksikäyttöä ja naisvihaa koko vuoden 2016, ja se johtuu vanhojen maailmanlaajuisten patriarkaalisten rakenteiden ja yhteensopivien energioiden romahtamisesta ja nopeasta häviämisestä. Useimmat ihmiset, useimmat miehet, eivät tiedä mitään sen yli, mikä on ollut kollektiivinen "normaali" maan päällä, ja useimmat miehet eivät edes tiedosta, miten huonosti he kohtelevat naisia – kaikkia naisia – koska se on ollut "normaalia" tuhansia vuosia. Se on ollut normi, joten he eivät tietenkään edes näe sitä itsessään, koska he ovat mieskehossa maailmanlaajuisessa patriarkaalisessa todellisuudessa.
 
Nyt kuitenkin tämä yli kuuden tuhannen vuoden patriarkaalinen kollektiivi ja planetaarinen hallinto ja tietoisuus tulevat loppuun tänä 9-energiavuonna, galaktisen linjautumisen lopussa, monien pitkähköjen kosmisten syklien lopussa ja Kalojen ajan lopussa, ja samanaikaisesti jumalainen feminiininen Äitijumala-aspekti ruumiillistuu lisääntyvään määrään inkarnoituneita nais- ja miespuolisia edelläkävijöitä ja paljon muuta. Tämän todistaminen, tämän tunteminen ja moniulotteinen kaikkeen tähän osallistuminen on uskomattoman upeaa meille edelläkävijöille, tähtisiemenille ja indigoille, mutta se usein myös sattuu tavalla, jota on vaikea edes ilmaista ääneen. Monet teistä pystyvät samaistumaan.
 
Minulle vuoden 2016 energiateemana 9-loppuusaattamisenergioiden myötä on ollut aalto 1 – viimeinen kunnon tarkastelu ja tunne rakastumisesta ja RAKKAUTENA olemisesta maailmassa sellaisena, kuin se on ollut. Aalto 2 – menetyksen ja rakkauden tunteminen tässä fyysisessä maailmassa. Aalto 3 – suoraan niiden syvien tasapainottomuuksien, haavojen, raivon, tuskan, mentaali-, tunne- ja energiasairauksien, turhautumisen, epäoikeudenmukaisuuden ja epäkunnioituksen tunteminen, jotka oleminen patriarkaalisessa todellisuusmaailmassa on aiheuttanut pääasiassa naisille, mutta myös miehille.
 
Reilut kuusi tuhatta vuotta naisia on patriarkaalisessa maailmassa pidetty ehdottomasti alimpina elämänmuotoina planeetalla – ei väri, ei rotu, ei mikään muu kuin naisena oleminen. Kovaa mutta totta, ja nyt kaiken tuon ja siihen liittyvän on mentävä ja monille ihmisille, monille miehille, tämä on äärimmäisen tuskallista, vaikeaa, hämmentävää ja täysin ei-hyväksyttyä. Useimmat eivät voi mitenkään ajatella sen muuttumista, miten maan päällä asiat ovat olleet (maailmanlaajuinen patriarkaatti), ja tästä syystä on niin paljon mielenvikaisuutta ja kasvavaa tasapainottomuutta maailmanlaajuisesti. Tämä on globaalin evoluution räjähdysherkkää ja vaikeaa aikaa kaikille. Ole turvassa, ole viisas, ole tietoinen ja ole valo itsellesi ja myös kaikille muille.
 
Yhteenveto tästä faktasta ei ole ollut kaunista, helppoa tai miellyttävää kenellekään meistä, ja kuitenkin sitä on ollut henkisellä lautasellamme koko vuoden – maailmanlaajuisen patriarkaalisen hallinnon, tietoisuuden, uskomusten, asenteiden, odotusten, tapojen, elämäntyylien, sisäisten ja ulkoisten rakenteiden jne. loppuminen. Tämä sairas "koiranpentu" ei kaadu suloisesi ja kivasti, kuten on tunnettu koko vuoden, kun nämä 9-energiat pakottavat kaikki rehellisesti näkemään, tuntemaan ja sitten parantamaan nykyiset ja ikivanhat vahingot, joita kaikki ovat aiheuttaneet kaikille kaikkialla ajassa maan päällä ja sen ulkopuolella. Ja me edelläkävijät luulimme, että 2014 ja 2015 olivat rankkoja! Tässä kohtaa meidän pitäisi saada parempi tunne siitä, miten syvällinen ja positiivinen muutos on vuoden 2017 alkaessa.
 
Joitain voimakkaita oireita 2016
 
Minulla on ollut ylösnousemusprosessin aikana monta kertaa niin voimakasta sydämen hakkaamista, että se on huolestuttavaa, mutta se on saavuttanut eeppisen tason tämän kolmiosaisen aallon alettua joulukuussa 2015. Tämän energia-aaltojakson aikana tätä voimakasta sydämen hakkaamista täydellisessä levossa ollessani on tapahtunut monta kertaa. Joskus se on niin voimakasta, että rintaan, selkään ja selkärankaan sattuu. Fyysisessä sydämessäni ei ole mitään vikaa, ja tämä liittyy siihen, että korkea sydän ruumiillistaa enemmän korkeamman taajuuden valoenergioita – korkeampi itse, jumalainen lähde, valo-rakkaus – tähän fyysiseen inkarnoituneeseen itseen ja kehoon. Egoitsestämme tämä vähittäinen ruumiillistamisprosessi tuntuu siltä, että se tuhoutuu ja tappaa tämän fyysisen astian, jota kutsumme täällä "päänäyttämöksi", koska prosessi on niin voimakas, valtava ja "kehittävä". Kukaan meistä ei ole vielä kuollut siihen, emmekä kuolekaan, mutta jos ihan oikeasti huolestut siitä, mitä sydämesi ja/tai sydänalueesi tekee, mene lääkärille tarkastukseen, jotta olosi tuntuu luottavaisemmalta.
 
Tämä korkean sydämen lisäruumiillistumisprosessi aiheuttaa äkillistä sydämen hakkaamista, painetta ja kipua koko rinnan alueelle, mikä säteilee joskus myös selkään ja selkärankaan. Se aiheuttaa myös lisääntynyttä kehon sisäistä värähtelyä, joka on tässä kohtaa melkein yhtä äänekästä ja voimakasta kuin äkilliset sydämenhakkausjaksot! Olen koko ajan tuntenut näiden sisäisten värähtelyjen lisääntyvän päässäni, ja toisina aikoina tunnen koko kehoni ja pääni värähtelevän voimakkaammin kuin koskaan ennen. Kun tämä yhdistetään voimistumiseen korkeassa sydämessämme, on ilmeistä, että olemme nyt vuoden 2016 lopun partaalla ja tulossa joksikin täysin uudeksi, erilaiseksi ja paljon paremmaksi yksilöinä. Olemme elävää valoa ruumiillistuneena ja ilmentyneenä fyysiseen lihaan.
 
Kukaan ei osaa ennustaa, miten koet nämä vuoden 2016 9-energiat, siirtyessäsi samalla tämän uskomattoman ja koskaan ennen kokemattoman nollavyöhykkeen läpi, jossa saatetaan loppuun koko patriarkaalinen aika maan päällä. Sen perusteella, mitä olen kokenut kaikkien näiden miesten kanssa ja mikä on voimistunut valtavasti 5.10., luulen, että käymme kaikki läpi omia henkilökohtaisia juttujamme elämistä patriarkaatissa ja myös planetaarisia kollektiivijuttuja. Koska nollavyöhykkeen 0-energiat tapahtuvat lineaarisen ajan ulkopuolella, ole minua paremmin valmistautunut mihin tahansa, mitä ilmentyy sinulle nähtäväksi, tunnettavaksi, tiedettäväksi, käsiteltäväksi, parannettavaksi ja lopulta irtipäästettäväksi, jotta olet kristallinkirkas tästä menneestä patriarkaalisesta 3D-kollektiivista ja henkilökohtaisista ongelmistasi sen kanssa.
 
Tämä on merkittävä ylösnousemuksen evoluutioprosessi, jota teemme, elämme ja käymme läpi nyt, joten anna itsellesi enemmän kunniaa, enemmän yksityistä lepoaikaa, enemmän rakkautta ja kiitollisuutta kaikesta, mitä koet ja ruumiillistat täällä fyysisyydessä. Me edelläkävijät, tähtisiemenet ja tiennäyttäjät emme näytä koskaan täysin arvostavan tai ottavan kunniaa siitä, miten tärkeitä itse asiassa olemme näissä fyysisissä aspekteissamme maan päällä tänä aikana. Se on korvaamatonta, erityisesti nyt, joten anna kunnia sinne, minne se kuuluu.
 
Tämä ajaton ja paikaton nollavyöhyke kestää joulukuun 2016 loppuun, joten kiinnitä huomiota ja tee, tunne ja näe se, mitä esitetään. Päästämme nyt irti valtavasta määrästä vanhoja, alempia ja sairaita patriarkaalisia vääristymiä, ja teemme sen nollavyöhykkeen ajattomuudessa, joten se voi tuntua ekstrasurrealistiselta tapahtuessaan. Tiedä, että tämä on normaalia siinä, missä olemme nyt. Ei pelkoa, sinnittele vain mukana ja ratsasta sen läpi. Ja kiitos, että teet sitä, minkä vain sinä voit tehdä kaikessa tässä.
 
Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >