HomeViestejäDenise Le Fay17.8.2016 - Teemallisia unitilaviestejä

17.8.2016 - Teemallisia unitilaviestejä

TEEMALLISIA UNITILAVIESTEJÄ
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
17.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
December 2016 Solstice sun GE
Joulukuun päivänseisauksessa 2016 aurinko päättää matkansa galaktisen päiväntasaajan yli.
 
Minulta on pyydetty tietoisempaa ymmärrystä ajastamme, jota kutsun "nolla-alueeksi", ja siitä, missä olemme nämä vuoden 2016 kolme viime kuukautta ja miten kaikki tämä valmistelee meitä siirtymään vuoteen 2017 täysin UUDELLA, korkeammalla tasolla. Tämä on iso juttu ylösnousemusprosessissa, ja olen tehnyt työtä ymmärtääkseni paremmin tämän mammuttimaisen ja harvinaisen evoluutiomuutoksen, johon olemme jo astumassa.
 
Yhtenä yönä sain mielenkiintoisia teemallisia oivalluksia, tietoisuutta, näkyjä ja parempaa yleisymmärrystä tästä voimallisesta vaiheesta ja muutoksesta fyysisellä tasolla, jossa olemme jo nyt ja lisääntyvässä määrin vuoden 2016 loppuosan. Yksi erittäin voimakas viesti oli, miten tärkeää nyt on – erityisesti edelläkävijöiden ja muiden, jotka tiedostavat ylösnousemusprosessin, koska elämme sitä – olla tyyni, vakaa, neutraali ja hiljaa paikallaan, kun siirrymme tämän nolla-alueportaalin läpi, joka on galaktisen asetelman lopussa, ja lisäksi päättyy energeettisen ylösnousemuksen yksi yhdeksän vuoden jakso (2007–2016). Viesti paljasti, että edelläkävijöiden, heidän edelläkävijöidensä ja muiden on tarpeen seistä energeettisesti vahvana ja liikkumatta kuin vartiosotilas, joka vartioi ja ankkuroi muun ihmiskunnan puolesta. Me tiedämme, mitä tapahtuu ja on tapahtunut vuosikymmeniä ja miksi, kun taas muu ihmiskunta ei tiedä, joten meitä tarvitaan nyt auttamaan heitä ja kaikkea ja kaikkia kaikkialla ja pitämään neutraalisti, hiljaa ja tyynesti korkeampaa tilaa, suuren osan ihmiskunnasta kulkiessa tämän portaalin läpi UUTEEN. Tulkittuna tämä merkitsee, että pysyt korkeassa sydämessäsi ja säteilet ulospäin jatkuvasti sitä valoa ja rakkautta, mitä sinusta on tullut, ja tiedät, mitä olet nyt.
 
Saatuani tämän oivalluksen/vaikutelman/näyn, ajattelin ensin, että se oli kummallista, koska olin odottanut suuria juhlia meiltä edelläkävijöiltä saavutettuamme viimeinkin tämän monumentaalisen fyysisen massasiirtymäkohdan. Tämän ajatuksen jälkeen ajattelin välittömästi, miltä ne enkelit, valo-olennot ja hyvin kehittyneet maan ulkopuoliset, joita olen nähnyt (olen ollut tekemisissä myös joidenkin positiivisten, mutta hyvin nuorten ja kokemattomien maan ulkopuolisten kanssa, eivätkä he tietenkään kuulu tähän kategoriaan) ja joiden kanssa olen ollut vuorovaikutuksessa eri ulottuvuuksissa, ovat aina näyttäneet. Mitä kehittyneempiä ne olivat, sitä hiljaisempia ja liikkumattomampia ne olivat, ja uskomattoman voimakkaita. Kolmas ajatukseni oli: "Ai … ymmärrän. Olemme valmistuneet tälle tasolle ja meidän täytyy olla läsnä, vahva ja hiljaa auttaaksemme ihmisiä, kun he kulkevat tämän portaalin läpi.
 
Me edelläkävijät olemme kulkeneet riittävästi ylösnousemusprosessin portaita ollaksemme nyt korkeammalla tasolla kuin vanhat rakkaat oppaamme ja maan ulkopuoliset kaverimme vuosikymmeniä sitten. Joillakin meistä on noita tehtäviä kehittyvien ihmisten kanssa, ja on pääasiassa meidän tehtävämme vakauttaa ja pitää tuota korkeampaa uutta sisäänastumistilaa hyvin samaan tapaan kuin portsari, joka avaa samettinarun tai oven ja pitää sitä auki päästääkseen sisään. Monien meidän tarvitsee tehdä tätä energeettisesti ihmisten puolesta, kun ylitämme vuoden 2016 nolla-alueportaalin kynnyksen ja astumme UUTEEN vuoden 2017 alussa. Meidän ei tarvitse sanoa mitään tai opettaa mitään, juosta ympäri tai olla huutosakinjohtaja tai mitään muuta – meitä tarvitaan vakauttamaan tällä poistumis/sisäänastumisportaalin muutosportaalla ja ymmärtämään, että tämä on enemmän "testi" meille kuin niille ihmisille, jotka tekevät tämän evoluutiohypyn. Uudet korkeamman taajuuden tehtävät ja kyvyt tuovat suurempia vastuita edelläkävijöille.
 
Toisin sanoen, ole viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien korkeassa sydämessäsi ja ole se "minä olen" –olemus, joka nyt olet. Ajattele vanhoja rakkaita oppaitasi, enkeleitä ja hyvin kehittyneitä maan ulkopuolisia sukulaisia ja sitä, miten ne tekivät tämän, miten ne olivat tätä ja miten kovasti se auttoi ja opetti sinua, kun tarvitsit sitä. Tee ja ole nyt se sama kehittyville ihmisille, jotka ylittävät tämän käsittämättömän evoluutiokynnyksen täysin tietämättömänä. Seiso vain siinä energeettisesti ja visualisoi ja säteile korkeampaa valoa ja rakkautta korkean sydämesi kautta ja tiedä, että se auttaa kaikkia kaikkialla valtavasti tässä kaikkien aikojen suurimmassa siirtymässä. Älä ymmärrä väärin – en sano, että koko taakka ihmiskunnan saamisesta ylösnousemaan on vain edelläkävijöiden harteilla, koska se ei ole. Meitä tarvitaan nyt pitämään korkeampaa tilaa ihmiskunnalle, mutta tiedä, että lisää megakorkeamman taajuuden valoaaltoenergioita tulee vuoden loppuosan aikana ja koko vuoden 2017 auttamaan heitä ja meitä.
 
Tämän toinen aspekti on se, miten paljon rauhallinen ja neutraali korkeamman tilan pitäminen itsessämme auttaa myös Maata/Gaiaa. Näen mahdollisuuden muutamiin maanjäristyksiin siellä täällä sen valtavan energiapaineen vuoksi, jonka tämä siirtymäportaali voi aiheuttaa. Toisaalta en tunne, että tämä on suuri ongelma näin myöhäisenä ajankohtana, koska olemme tehneet tätä tektonista Maan vakauttamistyötä alusta saakka. Gaialla on särkyjä, vapinaa, oksentelua ja kuumia aaltoja aivan kuten meillä, ja autatetaanpa ja vakautetaanpa samasta syystä toisiamme, kun siirrymme kaikki yhdessä läpi tästä viimeisestä nolla-alueportaalin muutoskohdasta. Ajankohtaiset tulvat ja maastopalot ympäri USA:ta ja muualla ovat yksi kierros voimakasta ja kiivastahtista puhdistumista, jota tapahtuu siellä, missä tarvitaan, ennen kuin tämä massiivinen muutosportaali tulee täysin fyysisyyteen. Nyt on viime hetken maailmanlaajuista, kosmista ja universaalia hälinää, eikä se tunnu olevan kenenkään asia.
 
Sain äskettäin myös yksityiskohtaisemman kuvan ja ymmärryksen monista universumeista, jokainen on korkeamman taajuuden järjestelmä kuin edellinen. Toisin sanoen on universumiportaita. Tämä niin monimutkainen aihe, että minun on vaikea ilmaista sanoin sitä, minkä olen nähnyt selvänäköisesti ja ymmärtänyt tähän saakka. Ajattele ihmisen chakroja ja miten ne kehittyvät korkeamman ja korkeamman taajuuden järjestelmiksi, jokaisen ollessa monimutkaisempi ja voimakkaampi kuin alemmat. Hyvin samanlaista on universumien osalta. Todella suuri juttu on, että teemme parhaillaan harvinaista evoluutiohyppyä alemman taajuuden universumista korkeamman taajuuden, paljon monimutkaisempaan ja valtavampaan universumiin. Se mikä odottaa meitä tämän 2016/2017-nolla-aluemuutosportaalin toisella puolella, ylittää ymmärryksemme tällä hetkellä.
 
Toivon, että olen ilmaissut näitä asioita riittävästi saadakseni perille sen, miten suuri ja tärkeä asia tämä itse asiassa on, missä olemme nyt ylösnousemusprosessissa. Olen levoton ja innostunut Denise-ihmistasolla ja sitten korkeamman sydämen tasolla, missä kaikki on levollista, tietävää ja täydellistä, se on vain seuraava henkinen evoluutioaskel. Alempi itse kohtaa korkeamman itsen korkeassa sydämessä, jossa syntyy alkeminen ja vielä jumalaisempi lopputulos tuon yhdistymisen vuoksi. Jatkan sopeutumista kaikkeen tähän "uutta Deniselle" –juttuun. "Minä olen, mitä olen" lainatakseni kosmisen tietoisuuden suurta fraasia. Ja joskus olen hemmetin pökertynyt ja hämmästynyt.
 
Jatka sen tekemistä, mitä teet, jatkaa sen elämistä, mitä olet, ja jatka sen olemista, mitä olet ja mitä sinusta on lisääntyvässä määrin tulossa jumalaisessa fyysisessä inkarnoituneessa itsessäsi. Säteile kaikkea sitä ja auta vakauttamaan ja helpottamaan tätä suurta siirtymää, jossa olemme jo, mutta jonka intensiivisyys ja mahdollinen "kummallisuus" lisääntyy jonkin aikaa. Tiedäthän, miten oudoksi ja suorastaan hulluksi täällä maan päällä on tullut tänä vuonna. Korkeammissakin ulottuvuuksissa on melko kaoottista ja intensiivistä, koska kaikki kaikkialla ovat mukana tässä harvinaisessa universaalissa evoluutiohypyssä. Tiedä, että kaikki on todella hyvin niistä muutamista huolimatta, jotka eivät kestä hyvin tätä ajankohtaista tiivistynyttä evoluutiota. Kiitän teitä jatkuvasta suuresta palvelusta.
 
Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >