HomeViestejäDenise Le Fay15.9.2013 - Toisen trimesterin yhteenveto

15.9.2013 - Toisen trimesterin yhteenveto

TOISEN TRIMESTERIN YHTEENVETO
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (deniselefay.wordpress.com )
15.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Juuri tällä hetkellä kuluneet kolme kesäkuukautta (täällä pohjoisella pallonpuoliskolla) ovat olleet yhtä pitkää, vaikeaa, kummallista ja kuumaa pinkaisua, törmäämistä ja väistämistä tiellämme oudon astraalijätteen läpi maaliviivaamme kohti. Ainakin niin minä tunnen sen kaiken juuri tällä hetkellä! Ja kun menee pari tuntia, kaikki muuttuu huikeasti.
 
Rehellisesti sanottuna, koko 2013 on ollut yhtä ällistyttävää, jatkuvaa ja usein järkyttävää vi*** rykelmää kaikenlaisia ihmisiä ja tilanteita … siroteltuna joukkoon lisääntyviä jaksoja korkeaan sydämeen perustuvaa 5D-auttuutta. Miten kauan voi olla kaksinaisuudessa kehittyessään sen yli? Luulimmeko tosiaan tätä yhdeksän kuukauden laajentumisjaksoa 21.12.12 jälkeen rauhalliseksi ja onnelliseksi kävelyksi puistossa? Ei, mutta useimmat meistä eivät olleet lähimainkaan valmiita siihen, miten nopeita, intensiivisiä ja äärimmäisen outoja nämä yhdeksän kuukautta todellisuudessa olisivat kullekin.
 
Voi Luoja, tuskin maltan odottaa, että ylitämme lopultakin 22.9.13 maaliviivan kaikkeen vanhaan! (Huomaa, että sanoin "kaikkeen vanhaan" tarkoittaen mennyttä evoluutiosykliä ja pimeyden tiimiin olemista sen kärkipelaajina. Kun olemme saavuttaneet näiden yhdeksän kuukauden lopun päiväntasauksessa 22.9., UUSI evoluutiosykli alkaa täysillä energeettisesti ja fyysisesti, pimeyden tiimi poissa aikajanojen ja maailmojen enemmistöstä. Oivallatko sen positiivisen muutoksen määrän, kun pimeyden tiimi ei enää pyöritä maashow'ta?)
 
Vielä yksi viikko … Vain yksi!
 
Viikko 15.9. eteenpäin ja ollaan syyskuun päiväntasauksessa 22.9. ympäri maailmaa. Yksi viikko tästä päivästä. Jos tajuaisit tietoisesti, miten pitkään ja miten monta elämää ja miten monia eri aikajanoja ja ulottuvuuksia olet työstänyt tätä kohti - kohti sitä mikä on aktivoitumassa täysin fyysisyydessä ja muualla - olisit sekaisin innostuksesta. Suuri osa ei-fyysisestä valo-olentotiimistä on! Kuitenkin useimmat meistä, valotiimin inkarnoituneesta maajoukosta, ovat niin väsyneitä tässä kohtaa, että olemme iloisia, että edelleen hengitämme, mutta tämä alkaa kohta parantua dramaattisesti. (Huomaa, että sanoin "alkaa" enkä täydellisiä ja taianomaisia parannuksia yhdessä yössä yleisesti. Se on kuitenkin mahdollista, joten älä sulje ovea tuon mahdollisuuden tapahtumiselle itselläsi, mutta todennäköisemmin nämä parannukset kehittyvät ajan kuluessa … ja melko nopeasti.)
 
Voit siis odottaa, että olosi alkaa tuntua vähemmän paskalta, vähemmän uupuneelta, vähemmän hakatulta, vähemmän sodan runtelemalta, vähemmän tukkoiselta, vähemmän rajoittuneelta, vähemmän halveksitulta jne. Odota, että olosi alkaa tuntua voimakkaammalta, terveemmältä, virkistyneemmältä, turvalliselta, voimaantuneelta, ymmärretyltä jne. Odota tätä ja paljon enemmän, koska ylitämme kohta kolmannen ja viimeisen näkymättömän energiakynnyksen uuteen evoluutiosykliin ja uuteen maailmaan … pimeyden tiimin kontrolloimatta sitä. Portaat, muistatko? Ylitimme ensimmäisen näkymättömän energiakynnyksen 28.10.2011 yhden Maya-kalenterin aikajanan lopussa, toisen 21.12.2012 Maya-kalenterin toisen aikajanan lopussa ja ihmisten kollektiivisen uskomusjärjestelmän liittyneenä siihen jne. ja kolmas on yhdeksän kuukauden jakson 21.12.12 - 22.9.2013 lopussa. Kolmen portaan charmia!
 
Kiinnitä huomiota siihen, mitä ilmiöitä ylittää polkusi tällä viikolla erityisesti, mutta vielä paljon tärkeämpää, keskitä korkea sydän-mielesi siihen, mitä haluat itsellesi, rakkaillesi, ihmiskunnalle ja kaikelle elämälle maan päällä tällä viikolla, mikä johtaa viimeiseen kynnykseen ja muutoskohtaan 22.9.13. Se on harvinainen ja hyvin tärkeä viikko, joten käytä sen jokainen hetki luodaksesi tietoisesti sitä, mitä haluat nyt, ja jatka vain lähtevän vanhan negatiivisuuden matalammalla värähtelevän järjettömyyden ohittamista.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >