HomeViestejäDenise Le Fay1.6.2013 - Yksi iso siirtymä

1.6.2013 - Yksi iso siirtymä

YKSI ISO SIIRTYMÄ
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (deniselefay.wordpress.com )
1.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Eilen 31.5. sain suuren ja tärkeän korkeamman tiedostamisen, mikä venyi ajan ja paikan yli ja suuremmalla tasolla yhdisti tietoisesti monet "menneet" elämät ja itset, jotka ovat kaikki työstäneet tätä ylösnousemusprosessia omalla tavallaan, omassa paikassaan ja omassa ajassaan.
 
On paljon meitä (monia muita "menneitä" elämiä ja itsejä jne.), jotka olemme kaikki valotiimin jäseniä. Olemme kaikki vapaaehtoisia ja meidät on sijoitettu eri aikoihin (ja paikkoihin) ja olemme toimineet tätä ajankohtaista ylösnousemusprosessia kohti - tietoisuuden ylösnousemusta - mitä elämme kehossamme ja tietoisuudessamme. Ethän ajattele, että tulit tänne tähän elämään, kehoon ja tietoisuuteen tekemään tätä massiivista ylösnousemustyötä yksinäisenä soolohommana? Tuskin! Suurempi sinä pirstoi tarkoituksellisesti ja samanaikaisesti monia eri aspekteja ja laittoi ne eri elämiin, inkarnaatioihin ja eri itseen eri ajoihin, maihin, sukupuoliin jne. fyysisen maan päälle. Teit kaiken tämän ja paljon enemmän ei-fyysisissä ulottuvuuksissa ja olemis- ja tiedostamistiloissa ja teit sen kaiken. Teet edelleen tätä kaikkea ylösnousemusprosessia varten.
 
Tämä "sinä" joka lukee tätä nyt ja tämä "minä" joka kirjoittaa sitä, ovat aspekteja, jotka ovat inkarnoituneena maan päälle aikaan, jolloin varsinainen ylösnousemusprosessi tapahtuu fyysisesti - ilmentyy fyysisesti tässä ajassa maan päällä. Toisin sanottuna, tämä "sinun" ja "minun" versio saa paljon, paljon apua suuremman itsemme toisilta aspekteilta, jotka kaikki auttavat ainutlaatuisella tavallaan saamaan tämän kosmisen työn tehtyä tässä ja nyt.
 
En edes aikonut puhua tästä … Tarkoitukseni tässä lyhyessä viestissä oli, että joitain massiivisia ja positiivisia uusia energioita (uusia suunnitelmia tai piirustuksia) on tullut toukokuun puolesta välistä saakka tälle aikajanalle ja fyysiseen ulottuvuuteen, mikä tietysti merkitsee myös kehoamme ja tietoisuuttamme. Miksi? Koska monia ihmisiä ja asioita valmistellaan riittävästi (integroidaan, muunnetaan, puhdistetaan, neutralisoidaan ja uudelleenjohdotetaan) uuden alkamiseksi viimeinkin ilmentyä tässä fyysisessä ulottuvuudessa ja fyysisessä kehossamme ja aivoissamme. (Lisää tästä tulevassa artikkelissani.)
 
Kuten olen sanonut aiemmin, ylösnousemusprosessin ensimmäinen vaihe oli vaikea ja synkkä muuntamisvaihe. Toinen vaihe on nyt, kun uuden suunnitelman energiat alkavat korvata vanhoja.
 
Karen Bishop kirjoitti 31.5. upean ja täsmällisen jutun nimeltään "Letting Go" tästä viimeisimmästä suuresta energiamuutoksesta, mitä käymme nyt läpi (ja se jatkuu hyvin intensiivisenä seuraavat kolme kuukautta). Kiitos, Karen. ( gamabooks.com/5.31.2013.html)
 
Hän puhuu ylösnousemusprosessin eri tasoista ja vaiheista, joilla ihmiset kokevat ylösnousemusoireita ja itse prosessia (joita itse kutsun askelmiksi). Karen mainitsi, miten jotkut meistä ovat muuntaneet ja käyneet läpi "puhdistamisprosessin joka on yltänyt niin syvälle että …" heidän kehonsa värähtelee nyt sisäisesti joka solussa.
 
Olen puhunut tästä jatkuvasta ylösnousemusprosessin piirteestä ja kutsunut sitä kehon ja/tai aivojen uudelleenjohdotukseksi. Olen elänyt sitä itse noin 11 vuotta ja kirjoittanut monta kertaa tästä sisäkehon värähtelemisestä ja siitä, miltä se kuulostaa ja tuntuu minusta, erityisesti nyt silloin kun torkahdan ja olen puolittain hereillä ja unessa. Se on massiivista äänien pauhua ja intensiivistä mutta ihanan nopeaa valoenergioiden pyörimisliikettä kehoni ja aivojeni joka solussa, mikä on hyvin positiivista, ja tunnun värähtelevän nopeammin ja nopeammin - kuten minä ja sinä värähtelemmekin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >