HomeViestejäHannah BeaconsfieldToukokuu 2013 - Muistutus - vesi!

Toukokuu 2013 - Muistutus - vesi!

MUISTUTUS - VESI!
 
Plejadilaista valoa kanavoinut Hannah Beaconsfield (goldenageofgaia.com)
Toukokuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Varhaisimmista materiaaleista lähtien joita olemme lähettäneet eri kanavien kautta maarodun transformaatiosta, olemme korostaneet, miten tärkeää on juoda vettä auttamaan ja tukemaan muutoksia.
 
Tästä suosituksesta tulee tärkeämpi nyt. On tietty energiatulva, mikä kuluttaa kehonne vesivarastoja ja aiheuttaa stressiä, erityisesti hermostollenne. Juomanne vesimäärän huomioiminen auttaa teitä käsittelemään tätä energiaa.
 
Maapallon ja muiden humanoidimaailmojen elämänmalleissa on toistuva aihe. Se on veden ja syntymän välinen yhteys. Vesimaailma on lähde, mikä sisältää kaikki tarpeelliset elementit uuden elämän synnyttämiseen kaikilla tietoisuustasoilla. Ylösnousseen rodun syntyminen maailmassanne tapahtuu ihmiskehoissa, jotka elävät parhaillaan maan päällä. Tämä merkitsee, että jokainen yksilö on oma syntymäastiansa. Ja vesi tukee oleellisesti tätä prosessia.
 
Aiemmin korostimme vettä myrkkyjen poistamisessa. Ylösnousemusmuutokset vaativat korkeaa hydraatiota, ei ainoastaan myrkynpoistossa, vaan myös sähkömagneettienergian välittäjänä. Ilman riittävää vesimäärää kaikki ylösnousemusoireet ovat paljon voimakkaampia ja vaikeampia käsitellä. Itse asiassa jos vertaatte ylösnousemusoireita nestehukan oireisiin, huomaatte niiden olevan suurelta osin linjassa.
 
Joulukuussa 2012 ohittamanne virstanpylvään valossa haluamme kiinnittää huomionne välttämättömän veden uuteen polttopisteeseen. Sen lisäksi, että sitä tarvitaan jatkuvasti myrkynpoistohydraatioon, haluamme esitellä teille toisen tekijän, josta on tulossa lisääntyvässä määrin tärkeä: vesi on ravinnon ensisijainen lähde. Ylösnousemusenergioiden muuntama ihmiskeho tarvitsee vähemmän tiheitä ravintotekijöitä kehon ravitsemiseen.
 
On todennäköinen tulevaisuuden todellisuus, että ihmiselämää ravitaan ja ylläpidetään hienojakoisilla energiaravinteilla, kuten valo, ilma, ääni ja vesi. Vesielementti toimii välittäjänä, mikä tuo hienoenergialähteet ihmiskehon saataville. Niistä tiheämmistä aiheista joita nyt nautitte, tulee myrkkyä ravinnon sijasta. Näette tätä tapahtuvan jo ruoka-aineherkkyyksien ja -allergioiden lisääntymisenä.
 
Veden kuljettama hienoenergiaravinto vaatii puhtaan ja kirkkaan kantajan. Mikä tärkeintä, veden täytyy kuljettaa elämänvoimaenergiaa. Suuresta osasta sitä vettä mikä on käytettävissä sivilisaationne nykytasolla, puuttuu elämä. Ihmiskeho tarvitsee vettä elinvoimaisen energian kera tukemaan monia toimintojaan. Kaiken elämän kaikki toiminnot vaativat puhdasta, kirkasta ja elämäntäyteistä vettä.
 
Hienoravinteiden kuljettamisen lisäksi puhtaalla, kirkkaalla ja elävällä vedellä on potentiaali toimia kommunikointivälineenä. Se voidaan ohjelmoida tarkoituksella, mikä ohjaa parantumista, ilmentämistä, asenteiden ja tunteiden muuttamista, kasvuun kannustamista (fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti) tai melkein mitä tahansa, mitä voitte kuvitella. Kylväisitte veteen hienoenergioita, jotka tukisivat mitä tahansa ilmentymiä, mitä valitsette.
 
Maapallon saastuminen liikaväestön ja välinpitämättömän maan resurssien käyttämisen vuoksi on toinen äärimmäinen tarve veden puhdistamiseen. Koska vesi ravitsee kaikkea elämää maan päällä, yksi ensimmäisistä askelista planeetan puhdistamisessa on oltava veden puhdistaminen. Mainitsimme juuri ohjelmointihengessä, että elävällä vedellä voitaisiin kylvää suuria vesiä, jotka tarvitsevat puhdistamista. Jotkut tiedemiehenne kokeilevat tätä nyt.
 
On monia tapoja, joilla veden laatuun voidaan vaikuttaa. Sen kristalliominaisuus omaksuu ja kommunikoi. Maapallon luovien tiedeihmisten kautta tulvii materiaalia, mikä antaa informaatiota vetenne luonteesta ja niistä tavoista, joilla se voi kuljettaa ohjelmointia. Kun etsitte informaatiota yksilöinä, teitä opastetaan omalta kannaltanne suotuisimpiin prosesseihin ja ohjelmiin. Muistakaa: gurujen aika loppuu. On aika seurata omaa sisäistä opastustanne.
 
Haluaisimme suositella erästä aluetta tutkittavaksi. Monien viljaympyräkuvioiden on tarkoitus mukautua alitajuisesti symboleiksi, jotka vaikuttavat ja aiheuttavat muutoksia niitä katsovissa. Tämä on vastakohta viestien purkamiselle niiden älykkyyden ymmärtämiseksi. Symboleina ne kantavat energiavaikutusta (itse asiassa monia vaikutustasoja, sillä tämä on symbolien luonne, ne ovat moniulotteisia) ja niitä voitaisiin käyttää veden ohjelmoimiseen, kuten monia muitakin vaikuttavia energioita.
 
Viljaympyrät välittävät kokonaisuutena montaa erityyppistä tietoa, mutta on sellaisia, jotka ovat selvästi geometrisia symboleja. Voisitte etsiä sellaisia, joiden kanssa tunnette resonoivanne positiivisesti. Alkutarkoitus oli sisäistyä visuaalisesti, mutta jotkut teistä saattavat tuntea taipumusta kokeilla näitä kuvia veden ohjelmointiin. Voisitte valita jonkin symbolin, laittaa puhtaan vesiastian sen päälle yöksi ja sitten juoda sen tai käyttää toisella tavalla vaikutusten testaamiseksi.
 
Haluamme korostaa taas, miten tärkeää tämä elämää antava neste on teille tänä aikana. Hyvin monet teistä ovat sitä mieltä, että kivut, tasapainottomuudet, vaivat, säryt jne. tarvitsevat lääkintää. Kannustamme teitä antamaan itsellenne kaikkea lohtua, mitä on saatavilla, mutta aloittamaan elämän peruslähteestä: kirkkaasta ja puhtaasta elävästä vedestä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >