HomeViestejäHannah Beaconsfield21.9.2011 - Tuhat pientä ristiinnaulitsemista - elämää pakahtumisen partaalla

21.9.2011 - Tuhat pientä ristiinnaulitsemista - elämää pakahtumisen partaalla

TUHAT PIKKURISTIINNAULITSEMISTA - ELÄMÄÄ PAKAHTUMISEN PARTAALLA
 
Oceannaa kanavoinut Hannah Beaconsfield (lightworkers.org)
21.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme Oceanna ja tuomme teille opastusta plejadilaisesta maailmankulttuuristamme. Energiamme värähtelee hyväntahtoista ja hoivaavaa tukea. Laajimmin ilmaistuna se on äitienergiaa.
 
Tunnemme voimakasta tarvetta lähestyä monia teitä ensimmäisiä ylösnousijoita sekä seuraavia ylösnousemuspioneerien aaltoja. Jotkut teistä ovat osallistuneet tähän projektiin vuosikymmeniä. 1960-luvulla nähtiin merkittävän tietoisuusmuutoksen alkuja. Tämä muutos sai äkkilähdön tietoisuutta muuntavien huumeiden kokeilusta. Nuorten ihmisten sukupolvi joka kokeili näitä aineita, avasi oven massatietoisuudessa.
 
Näitä tietoisuuslaajentumisia ei voitu ylläpitää tai laajentaa ilman, että sitä seurasi kokeilijoiden vakaa henkinen transformaatio. Niille jotka eivät käyttäneet näitä kokeiluja astinkivenä henkiseen kasvuun, tuli usein riippuvuuksia ja psykologisia ongelmia. Mutta ovi oli avattu ylösnousemusprosessinne etenemiseksi massatasolla.
 
Oli tähän liittyvää kiinnostusta itämaiden henkisiin harjoituksiin, mikä sai huippunsa reaktiona 1960-luvun laajentumiselle, sekä metafyysisiä ja parapsykologisia tutkimuksia. Monet ensimmäiset ylösnousijat aloittivat matkansa tällä jaksolla. Tämä merkitsee vuosikymmenien antamista elämästään jossain määrin ylösnousemusenergian seuraavien aaltojen prosessoimiselle ja integroimiselle.
 
Haluamme tuoda eritystukea niille, jotka ovat integroineet uusia taajuuksia kehonsa kautta ja saaneet oireita - sekä fyysisiä että tunnepuolen - joita on pidetty puhdistumisena myrkyistä kaikilla tasoilla. Monet näistä ylösnousijoista ovat ottaneet muutoksia itselleen keho-oireina siinä määrin, että heistä on tullut toimintakyvyttömiä. He ovat supistaneet osallistumistaan sosiaaliseen kanssakäymiseen, jotkut erakoitumiseen saakka. Näin he tuntevat minimoivansa stressitekijöitä ja saavansa vähän lohtua. Stressi on sekä transformaatiomuutosten lähde/impulssi sekä näiden prosessien tuskallinen tulos. On tärkeää pysyä maadoittuneena ja integroida energia mahdollisimman nopeasti.
 
Puhumme niille, jotka ovat ottaneet itselleen tämäntyyppisen heikentävän transformaation ja monissa tapauksissa tunteneet olevansa hyvin yksin. Kommunikoimme tietyllä kiireellä, koska on muuttuvia todennäköisyyksiä, jotka lisäävät stressiä näillä samoilla ihmisillä, jotka ovat ottaneet itselleen jo hyvin paljon. On erittäin voimakkaita energioita, jotka lisäävät transformaation intensiivisyyttä ja vauhtia tämän vuoden (2011) viime osuuden aikana. Vaikka nämä energiasyöksyt ovat luonteeltaan neutraaleja ja hyvin integroituneita, ne esittäytyvät monin eri tavoin valotyöntekijöiden kautta, jotka prosessoivat niitä.
 
Ihmisillä on monia geneettisesti ohjelmoituja ja evoluutiossa hankittuja taitoja stressin käsittelemiseen. Järkyttävät traumatasot sekä herpaantumattomasti toistuva stressi voivat luoda hengenvaarallisia muutoksia fyysiseen toimintaan. Ylösnousijat jotka prosessoivat toistuvasti kumuloituvaa stressiä, voivat olla yhtä heikkoja kuin ne, joita ankarat traumat ovat vahingoittaneet, kuten sota. Ylösnousijat jotka ovat prosessoineet kerääntyvää stressiä vuosia, ovat kokeneet jotain vastaavaa kuin tuhat pikkuristiinnaulitsemista.
 
Te urheat sielut olette ryhtyneet avoimeen sopimukseen auttamaan planeettatransformaatiossa. Koska olette ihminen, teillä oli tunne, että projektilla on loppu. Tämä on kohtuullinen odotus ja sen oikeellisuutta vahvistaa maapallon luonnolliset kiertomallit: aluilla on loppu lineaarisessa ajassa. Te ensimmäiset ylösnousijat olette toistuvasti ennustaneet transformaatioon liittyvän sairauden, tunnetuskan ja epävakauden loppumista. Mutta se vain näyttää jatkuvan ja jatkuvan. Lisäksi transformaatioenergia on tullut aaltoina tai syöksyinä, mikä merkitsee, että teistä tuntuu, että kimppuunne on käyty, sitten teillä on hengähdystauko, mitä seuraa toinen hyökkäys.
 
Muutosoireet ovat riittävän rankkoja, mutta toistuva läimäyttäminen maahan juuri kun teistä alkaa tuntua paremmalta, heikentäisi ketä tahansa. Usein tuossa läimäytysvaiheessa olette suurimmassa vaarassa. Aivan kuten monet jotka kestävät pitkittynyttä stressiä - kuten sotilaat, tuomitut, kidutetut ja jatkuvasti selviytymisestään taistelevat - hoipertelette aina ylivoimaisuuden partaalla. Pieninkin stressitekijä voi työntää teidät reunan yli.
 
Olemme huolissamme joidenkin teidän kantamasta taakasta. On ollut valotyöntekijöitä, jotka ovat menettäneet kehon, minkä kautta he tekivät työtä. Ymmärtäkää, ettei mitään oikeasti menetetä näissä tapauksissa. Asioiden korkeammassa suunnitelmassa kaikki on täysin tasapainossa. Henki joka tekee siirtymän, alkaa työskennellä astraalitasolta pian kuoleman jälkeen. Kuitenkin se työ minkä tuo olento teki maatasolla, auttoi välittömällä ja integroidummalla tavalla hänen ollessaan kehossa.
 
Jokainen teistä joka on inkarnoitunut maatasolle, on valta-asemassa. Voimme palvella vain opastamalla ja tukemalla, mutta te jotka otatte fyysisen elämän, olette asioiden tiimellyksen keskellä. Pidätte valoa ja transformoitte maailmaanne suoralla kontaktilla. Lähetämme teille apuamme ja tukeamme nyt pitääksemme teidät, arvokkaat työntekijät, toimivina elämistasollanne.
 
Monet teistä tuntevat, ettei sillä ole merkitystä, miten kovasti puskette itseänne, koska kun olette transformoineet riittävästi, teillä on taito korjata kaikki kumuloitunut vahinko kehollenne. Yhdellä tasolla tämä on totta. On myös totta, että vapaa tahto sallii teidän tehdä valintoja hetkestä toiseen. Yksi pakahtumishetki voi työntää kehon fyysisten rajojensa yli. Ja kyllä, on monia enkeleitä ja henkioppaita, jotka ryntäävät tukemaan teitä koska tahansa. Kuitenkin onnekas sattuma sallii ottaa lukuun sen, mitä on mahdotonta arvioida. Kaikki muuttuu, olette pois tasapainosta ja voitte "menettää" kehon.
 
Haluamme teidän ymmärtävän tämän haasteen dynamiikkaa, kun astutte intensiivisempään kasvu-, laajentumis- ja transformaatiojaksoon. Tökimme teitä nyt, jotta pidätte erityishuolta itsestänne. Älkää ottako itsellenne ylimääräisiä taakkoja, levätkää paljon ja liikkukaa. Ravitkaa kaikkia tietoisuutenne kehoja hyvin huolella.
 
Teitä ympäröi hyvin paljon tukea tietoisuuden ja planeettaryhmien monista kerroksista. Jokainen energialähde hurraa teille yksilöinä ja maailman kulttuurina. Maailmanne ylösnousemus on niin merkittävä, että se vaikuttaa muihin planeettajärjestelmiin tavoilla, joita ette vielä pysty tajuamaan. Lähestykää, kun tarvitsette apua. Olemme aina lähellä ja annamme energiatukea. Kuten monet teistä sanovat erotessanne toisista, "Pitäkää huolta itsestänne". Ja toivotamme teille rauhaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev