HomeViestejäJudith Kusel24.11.2022 - Raskaus

24.11.2022 - Raskaus

RASKAUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
24.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme suunnattomassa raskausajassa, jossa uusi kristallikehomme muodostuu nyt nopeammin, kun sielumme on intensiivisessä raskausjaksossa. Kyllä, "raskaus", sillä niin korkeampi opastukseni kuvasi sitä.

Muutaman seuraavan viikon aikana näemme intensiivistä transformaatiota sisällä ja ulkona.

Siirtymä muodosta toiseen. Muodonmuutos.

Kun siemenestä tulee kasvi, joka nyt venyttää/kurkottaa itsensä maakerrosten läpi auringonvaloon, se käy läpi voimakkaan transformaation voidakseen nähdä päivänvalon, ja sitten se kasvaa vielä nopeammin ja korkeammaksi kuin koskaan ennen. Tätä tapahtuu meille nyt.

Solut siemenessä ja kasvissa tietävät, mitä tehdään ja miten venytään, ja kun meillä on nyt enemmän DNA-säikeitä ja olemme uudistuneet myös solutasolla, uusi luontainen solutietomme ja DNA-ohjelmointimme ovat nyt toimintakunnossa, uuden kristallikehon myötä.

Rakastan tätä valtavaa alkemiaprosessia, kirkastumista korkeimmassa mielessä.

Meidän tarvitsee vain sallia kaiken tapahtua/kehittyä sisällämme, ollen kuitenkin aina keskittynyt sydämeen ja sieluun ja sallien jumaluuden opastaa meitä tämän läpi.

Kasvi itse ei vastusta transformaatiota ja kirkastamista – se vain sallii chin, praanan, elämänvoiman virrata lävitseen, silloinkin kun sitä venytetään pitkälle yli sen, mitä tuo siemen on koskaan ennen ollut!

Miten hämmästyttävää/upeaa tämä on?!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >