HomeViestejäJudith Kusel22.9.2022 - Todelta näyttävä on illuusio

22.9.2022 - Todelta näyttävä on illuusio

TODELTA NÄYTTÄVÄ ON ILLUUSIO

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
22.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valtavan voimakasta energiaa vapautetaan Lyyrasta ja Siriuksesta, ja uuden Maan valoverkko ja kristallienergiaverkot sykkivät viidennestä seitsemännen ulottuvuuden maanenergiaa, Maan uuden selkärangan, uudelleenaktivoitujen kristallipyramidien ja vapautettujen "arkkien" ja aurinkokiekkojen myötä.

Meillä on odotettavissa dramaattisia muutoksia kaikilla rintamilla, kun kaikkea nostetaan korkeamman ulottuvuuden tilaan.

Pysy keskittyneenä sydänkeskukseen ja ehdottomaan rakkauteen.

Jumalaisesti ohjattu taivaan komppania auttaa ja tukee meitä näiden valtavien muutosten läpi.

Katso näkyvältä ja ilmeiseltä näyttävän ohi näkymättömään, sillä todelliselta näyttävä on illuusio.

Täällä Etelä-Afrikassa meillä on valtavana haasteena laajat sähkökatkot, kun vanhat voimalat romahtavat.

Nyt on valtava tilaisuus päästä irti verkoista ja alkaa hyödyntää Maan luonnollisia maakenttiä, joista Tesla tiesi ja joita hän keksi uudelleen.

Nämä energiakentät on jo aktivoitu. Nyt on etevien valotyöntekijä-insinöörien tehtävänä alkaa käyttää sielunerouttaan kanssaluovilla tavoilla.

Olemme pioneeri-ihmisiä.

Mikään ei ole mahdotonta.

Siellä missä on tahtoa, on tapa, ja tuo tapa on päästä irti vanhasta sähköjakelusta, uuteen elämäntapaan uudessa Maassa.

Meitä pyydetään myös nousemaan sen täyteyteen ja totuuteen, kuka ja mitä tosiasiassa olemme, ja käyttämään luontaista sielunerouttamme ja -kykyjämme korkeimmilla ja parhaimmilla tavoilla, kaikkien osallisten hyväksi.

Egolla ei ole paikkaa uudessa kultaisessa ajassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >