HomeViestejäJudith Kusel18.9.2022 - Ylösnousemus ja sydänten joukkoavautuminen

18.9.2022 - Ylösnousemus ja sydänten joukkoavautuminen

YLÖSNOUSEMUS JA SYDÄNTEN JOUKKOAVAUTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuluneiden kahden vuorokauden ja muutaman seuraavan viikon aikana tapahtuu ihmisten sydänkeskusten voimakasta joukkoavautumista, jollaista ei ole koskaan ennen nähty!

Se tulee jumalaisen valon, jumalaisen rakkauden ja Pyhän Hengen, Shekinan täyden vapautumisen myötä, ja ruusulinja kuljettaa tätä, kun valaisevat ja puhdistavat tulet lakaisevat tämän linjan täysin puhtaaksi, ja sitten se yhdistetään uuden Maan ylösnousseeseen selkärankaan ikuisesti.

Minulle näytettiin massiivinen torusmainen energia, joka tulee jumalaisesta Lähteestä, ja se on niin täynnä jumalaista valoa, rakkautta ja voimaa ja Shekinan syvällekäyviä tulia sekä valaisemisen ja puhdistamisen tulia, että se "halkaisee" sydänkeskuksen auki.

Tietä on valmisteltu muutaman viime päivän joukkosuremisella, joka on vapauttanut koko ihmiskunnan tukahdutettuja tunteita ennenkuulumattomalla tavalla. Se pyyhkäisi esi-isälinjojen, DNA:n tuska- ja kärsimyskoodauksen sekä usein tukahdutetun trauman läpi, ja se jatkuu edelleen.

Se mitä on omassa sydämessäsi ja sielussasi ja omassa esi-isälinjassasi ja syvimmässä alitajunnassasi, vapautuu nyt. Älä tyrehdytä kyyneliä, älä yritä pitää sydäntä suljettuna tuomitsemisella, erillisyydellä ja leimoilla/nimikkeillä. Avaudu ja salli surun tulla pintaan, kaikissa ilmaisumuodoissaan, kun kaikki vapautetaan, muunnetaan ja kirkastetaan nyt korkeimmaksi hyväksemme.

Myötätuntoisen jumalaisen äidin sydämen avautuminen ja kaikenkattava rakkaus tuo voimakasta parantumista kaikin tavoin. Se on rakkautta ilman minkäänlaista tuomitsemista, sillä se näkee vain sielun puhtauden totuudenmukaisessa muodossaan.

Salli kaiken tulla pintaan niin, kuin sen tarvitsee.

Salli syvällekäyvien valaisevien ja puhdistavien tulien tuoda esiin se, mikä täytyy vielä vapauttaa ja parantaa.

Sillä näet omien kasvojesi ja kaikkien esi-isiesi ja kaikkien niiden persoonien ja roolien kasvojen, joita sielusi on koskaan ottanut ilmaistakseen kaikissa elämissä maan päällä – pyhimykset ja syntiset – tulevan pintaan, parannettavaksi ja irtipäästettäväksi nyt rakkaudenvoiman avulla.

Näissä sanoissa on niin suuri voima, kun ne välitetään kauttani, että ne "halkaisevat" sydämesi ja sielusi auki ytimeen saakka, kun rakkauden torusenergia avaa sydänkeskuksesi ja "halkaisee" sen avoimeksi sielusi ydintotuudelle, ja sitten muodostaa tuon puhdistavan ja valaisevan toruksen sisällesi ja ympärillesi.

Ylösnousemusprosessi nopeutuu nyt.

Rakkaudenvoima on suurempi kuin minkään sellaisen yhteissumma, mitä ihmisten on koskaan sallittu luoda, mikä ei ole korkeimmassa harmoniassa jumalaisen ykseydenlain kanssa.

Kun sydämet avautuvat, jakautuminen ja erillisyys jäävät pois.

On vain rakkautta.

Sillä todellisuudessa olemme kaikki yhtä.

Rakkaudenvoima tietää ja ilmaisee vain jumalaisen rakkauden puhtautta.

Se ei voi olla muuta – ja todellisuudessa sielusi tietää tämän syvimmässä ytimessä.

Tämä on suurin parantava voima, joka on koskaan pyyhkäissyt ihmiskunnan läpi ja näin ollen suurin herääminen suurimmassa määrässä sieluja, sekä ylösnousemuksen nopeutuminen tavoilla, joita ei ole koskaan ennen nähty!

Jumalainen voima lakaisee Maata.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >