HomeViestejäJudith Kusel31.7.2022 - Alkeminen kirkastus/muodonmuutos

31.7.2022 - Alkeminen kirkastus/muodonmuutos

ALKEMINEN KIRKASTUS/MUODONMUUTOS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
31.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alkemia on tosiasiassa alemman olemassaolomuodon muuttamista paljon korkeammaksi, puhtaammaksi ja ylevämmäksi muodoksi.

Muinaisaikoina tiedettiin, miten kirkastutaan tiheästä aineesta ja fyysisestä muodosta henkiinheränneeksi valokehomuodoksi intensiivisen alkemiaprosessin avulla, jossa hyödynnettiin sieluvoimia. Buddhalaismunkkien tiedettiin kykenevän jättämään fyysisen kehonsa milloin tahansa, sillä loppujen lopuksi se on vain astia, jota sielu käyttää, ja se on kuolevainen, kun taas sielu on kuolematon. Intialaisten joogien tiedettiin/tiedetään kykenevän kaksoispaikantumaan ja tulemaan näkyväksi ja näkymättömäsi, kuten pystyivät kaikki suuret mestarit, jotka ovat koskaan kulkeneet maan päällä.

Sain tänä aamuna lordi Melchizedekiltä ja Melchizedekin korkealta veljes/sisarkunnalta seuraavan viestin, joka minua opastetaan jakamaan kanssanne.

"Tämä on valtavan siirtymän, kirkastumisen aikaa, kun valaistut portaalit avautuvat ja kaiken valtavuus alkaa paljastua nyt ihmiskunnan kaikilla tasoilla. Se on vanhan Maan ja uuden Maan täydellinen jakautuminen. Vanhan Maan kaksinaisuutta kirkastetaan nyt ykseydeksi ja yhtenäistietoisuudeksi ja näin uudeksi elämäksi ja uusiksi aluiksi, yhtenä.

Nyt vapautettava "valaisu" laajentaa sydänkeskusta vielä lisää, kun sydän ja kolmas silmä (kaiken näkevä silmä) yhdistyvät ja ihmisissä avautuu kosminen kommunikointikeskus, jonka sulkivat Atlantiksella tahallaan ne, jotka halusivat saada kontrollin ihmiskunnasta. Tämä on nyt vapautettu ja muunnettu.

Tapahtuu sielujen massaherääminen, aalto toisensa jälkeen, ja valtava muutos sydänkeskeisiin, rakastaviin elämäntapoihin, mikä on ennenkuulumatonta. Sieluja herää kirjaimellisesti tuntemaan, miten he nukkuessaan kävivät läpi valtavan transformaation, joka tulee ilmeiseksi jokaisen elämishetken kautta. He vain heräävät ja huomaavat muuttuneensa ytimeen saakka.

Energiat joita virtaa sisään, ovat niin voimakkaita, että ne nostavat kaikki, jotka ovat valmiita päästämään vanhasta täysin irti, paljon korkeammalle värähtelytaajuuskaistalle ja olemassaoloon, kun uusi Maa on nyt jo täysin ankkuroitu seitsemännen ulottuvuuden tilaan, ja sielut jotka ylösnousevat viidennen ulottuvuuden tilaan, huomaavat valokehonsa aktivoituvan enemmän kuin koskaan. Näin ollen on myös valtavia fyysisiä muutoksia.

Avain uuteen elämään on rakkaus – ehdoton ja ylimaallinen rakkaus, ja tästä tulee tosiaankin normi, uusi elämän ja elämisen tapa.

Toisinaan saattaa tuntua hämmennystä ja väsymystä. Kuitenkin tämä on alkemiaa korkeimmassa muodossa, kun teitä muutetaan tiheästä, hitaasta ja matalasta värähtelytilasta ja elämästä, viidenteen ulottuvuuteen ja muutamana seuraavana vuotena seitsemänteen. Näin ollen siirtyminen täysin erilaiseen ja paljon korkeamman taajuuden valokehoon ja elämään. Kaksinaisuutta "alkemisoidaan" nyt ykseydeksi, yhtenäisyydeksi, harmoniaksi, tasapainoksi ja eheydeksi.

Kun kaikennäkevän silmän horroksessa olevat kyvyt heräävät vielä lisää, pystytte näkemään, mitä ette voineet nähdä aiemmin, kuulemaan, mitä ette voineet kuulla aiemmin, ja pääsemään käsiksi tietoon ja viisauteen, johon ette voineet päästä aiemmin.

Sallikaa tämä alkemiaprosessi!¨

Sallikaa itsenne transformoitua alkemisesti tilasta toiseen, elämänmuodosta täysin erilaiseen elämään, hyvin tiheästä fyysisestä muodosta paljon kevyempään, kirkkaampaan ja nestemäisempään valokehomuotoon sekä rakkauden, valon ja viisauden täyteiseen olemassaoloon ja moniulotteisuuteen.

Se kaikki on tapahtumassa, ja niin on tarkoitus.

Olen puhunut." (Lordi Melchizedek ja Melchizedekin korkea veljes/sisarkunta)

Huomaat, että astut täysin pois kolmannen ulottuvuuden tilasta, aikarajoituksista ja aikakeksinnöistä.

Moniulotteisesta tilasta tulee nyt uusi elämäntapa, ja pystymme tosiaankin matkustamaan kosmisesti sielumme kanssa, ja kirkastuksessamme palaamaan totuuteen siitä, kuka ja mitä todellisuudessa olemme, ja elämään sitä suuren rakkauden ja inspiraation kera, kun kanssaluomme täysin uutta olemassaoloa uuteen Maahan.

Olemme saapumassa perille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >