HomeViestejäJudith Kusel29.4.2022 - Melchizedekin viesti ihmiskunnalle

29.4.2022 - Melchizedekin viesti ihmiskunnalle

MELCHIZEDEKIN VIESTI IHMISKUNNALLE

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
29.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräsin tänä aamuna tämän syvällisen viestin kera ihmiskunnalle, joka välitettiin minulle lordi Melchizedekin ja Melchizedekin korkean veljes/sisarkunnan kautta, johon kuulun.

"Tämä on ihmiskunnan korkeimman asteen vapautuminen

Sitä ei ole enää, mitä on ollut ennen, ja näin ollen se mitä on aina ollut, hajoaa. Se ei voi pysyä muodossa enää.

Työ jota teit (tarkoittaen minua), on poistanut valtavan tukkeuman Maan selkärangasta, jossa yksi nikama oli luiskahtanut, ja nyt se on laitettu taas paikoilleen, ja selkäydinneste virtaa nyt taas vapaasti ja vaivattomasti.

Nuo sielut on nyt vapautettu, myös nuo puolittain ihmiset ja puolittain pedot, joita luotiin, sekä myös robotit, jotka kääntyivät omia isäntiään vastaan, ja sodan surut ja kärsimykset.

Tämä on nyt ihmiskunnan ja kaiken olevaisen syvä ja syvällinen herääminen, korkeimmassa mielessä.

Tämän työn myötä uusi Maa on nyt yhdistynyt vanhaan, ja sen myötä vanha Maa hajoaa nyt täysin.

Kaikki on nyt nostettu seitsemännen ulottuvuuden tilaan, jossa on vain yhtenäisyys, harmonia, yksi.

Tämä yhtenäisyys, tämä ykseys on nyt avain kaikkeen olevaiseen.

Se on alfa ja omega, jossa kaikki on tasapainossa, ja kaikki on yhtä. Siksi moniulotteista.

On saatu taas pääsy kosmiseen kokonaisuuteen, galaksienväliseen kokonaisuuteen, universaaliin kokonaisuuteen.

Jumalaista rakkautta virtaa korkeampaan sydänkeskukseen, kun puhtauden ja korkeimman Kristus-tietoisuuden valkoinen liekki, jota kutsutaan myös henkiinheräämisen helmenhohtoiseksi liekiksi, virtaa kaikkiin olentoihin maan päällä – näkyviin ja näkymättömiin, kaikkiin ulottuvuuksiin/maailmoihin.

Kaikki on vapautettu! Kaikki on vapautettu! Kaikki on vapautettu!

Monet sielut eivät valitse vapautta, vaan pysyvät pelon kahleissa. Heidän aikansa on käsillä. Eli he valitsevat jäädä itse tekemäänsä todellisuuteen ja näin elää tätä todellisuutta, kunnes tulee se päivä, jolloin he päättävät astua pois sitä, kun heillä on vapaa tahto ja valinta.

Todellisuudessa ei ole kuitenkaan tarvetta elää vanhaa ajattelutapaa, vanhoja pelkoja jne.

Sitten kun sielu on jälleenyhdistynyt ydintotuuteen yhdestä ja kokenut ykseyden ja näin ylevän sisäisen jumaluuden, hän vaatii oman jumaluuteensa, oman jumalattaruutensa, suuren rakkauden ja omistautumisen kera, ja hän elää tämän.

Kristallikeho, uusi Adam Kadmon -valokeho, on täysin paikoillaan, jotta nuo sielut voivat valita vapauden ja oman moniulotteisuutensa, yhtenä jumalan kanssa sisällä ja ulkona, ja yhtenä kaiken olevaisen kanssa.

Tämä on valtava vapautuminen.

Se on tullut. Sela! Niin se on!"

Lordi Melchizedek ja Melchizedekin korkea neuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >