HomeViestejäJudith Kusel18.4.2022 - Kutsu ja matka moniulotteisuuteen, pääsiäinen 2022

18.4.2022 - Kutsu ja matka moniulotteisuuteen, pääsiäinen 2022

KUTSU JA MATKA MONIULOTTEISUUTEEN, PÄÄSIÄINEN 2022

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulin kutsun.

Tein tosiaankin luottamushypyn, ja minut pakotettiin enemmän tai vähemmän aloittamaan tämä matka pohjoiseen ennen suunniteltua aikataulua tapahtumien huipentumisen vuoksi, mikä työnsi minua eteenpäin. Sain vilauksia siitä, mitä tarvitsi tehdä, ja sain opastusta, mutta silti minulla ei ollut aavistustakaan, miten seikkaillaan eteenpäin. Täytyi vain luottaa, että kaikki loksahtaisi paikoilleen sillä tavalla ja silloin, kuin pitäisi, ja minua opastettaisiin matkan joka askeleella.

Kun pääsin tänne, minun täytyi kuitenkin tehdä aikataulutettu työni enkä ollut vapaa aloittamaan vielä tuota työtä. Kuitenkin olin hädin tuskin päässyt perille, kun hän ilmestyi minulle: muinaisaikojen korkea-arvoinen pappi, hyvin pitkä, punaiset hiukset nutturalla pään päällä, kuparinvärinen iho, yllään valkoinen asu joka oli sidottu kultanarulla, ja hänen polvet peittävän asunsa helma oli koristeltu koukeroisilla symboleilla ja kuvioilla.  

Hän oli näyttävä hahmo, joka vaati huomion. Tästä eteenpäin hän oli kanssamme tällä matkalla, ja usein hän avasi sisäisen näkökykymme ja antoi pääsyn sellaiseen, mikä tarvitsi nähdä, kun kosmiset auttajat aktivoivat avaimia ja koodeja omassa sielussani, kun se palasi moniulotteisuuteen. Ja pystyin helposti kulkemaan ulottuvuuksissa ja tuohon perimmäiseen ensimmäiseen luomistilaan, ja näin minulle annettiin se, mitä minun tarvitsi nähdä.

Ja tämä on kolmanneksi suurin kanjoni maailmassa, Blyde River Canyon (Etelä-Afrikka), kaikkein vihrein, suurempia ovat vain Grand Canyon ja Fish River Canyon Namibiassa, ja näiden kummankin tapaan se on ollut ennen valtavien sisämaajärvien ympäröimä, jotka ovat kuivuneet kauan sitten kaikkien Maan mullistusten myötä.

En mene yksityiskohtiin tässä siinä, mitä tapahtui ja mitä paljastettiin, kun minulla ei ole sanoja vielä sille, mitä aktivoitiin ja mitä koettiin. Se mitä tuotiin tämän myötä, oli valtava muutos kaikilla tasoilla, kun muinaiset energiakeskukset avattiin jälleen, ja uusi Maa ja uusi kultainen aika oli vankasti perustettu, kun nyt palaamme ensimmäisen luomisen tilaan, viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden tilaan, maan päällä.

Se mikä näyttää kiinteältä, ei todellakaan ole kiinteää. Koin tämän Kreikassa 2019 lähellä Delfoita, kun ryhmämme opastettiin pyhimpään paikkaan siellä, keskelle metsää. Sain elävän muiston, kun huomioni kiinnittyi jatkuvasti kahteen massiiviseen kiveen ja siihen, mikä näytti kiinteältä niiden välillä.

Näin itseni selvästi ratsastavan hevosella kahden muun papittaren kanssa. Menimme kahden massiivisen megaliittikiven välisestä portista, ja sitten kiinteään kiveen avautui säänkäynti kuin ovi, ja pystyimme helposti astumaan maanalaisiin tunneleihin jne. Tämä koodattiin sieluihimme, jotta voisimme saada pääsyn paikkaan, mihin ne joilla ei ollut juuri näitä samoja yhdistelmiä, eivät voineet saada pääsyä.

Kun matkamme jatkui, yllä oleva toistui mitä voimallisimmalla tavalla. Kaikesta tuli YHTÄ. Ei ollut erillisyyttä eläinten, kasvien, puiden, lintujen ja mineraali- ja kivikunnan, elementaalien, maan ja kosmoksen välillä. Kaikki oli yhtä. Minä, ego, en voinut saada pääsyä siihen, mutta sieluni voi, kun se sulautui takaisin alkuperäiseen YKSEYTEENSÄ kaiken olevaisen kanssa.

Ensimmäinen luominen tehtiin tässä ykseyden, yhtenäisyyden tilassa. Yksi lauloi luomakunnan olemaan. Äänitaajuuksia. Sointuja. Ääniresonansseja. Kymatiikkaa. Näin ollen sanotaan: "Alussa oli sana (ÄÄNI) …" Se mitä luotiin, luotiin harmoniassa, yhtenäisyydessä ja ykseydessä.

Ei riisuttu maata, ei tapettu mitään, ei raiskattu maata mineraalien vuoksi. Luotiin savitiilirakennuksia, temppeleitä, pyramideja, jotka kaikki toimivat YHTENÄ energiakenttänä, YHTENÄ luomuksena ja täysin harmoniassa. Mikään ei ollut koskaan väärässä paikassa. Kaikki oli niin täydellisesti luotu, että se heijasti suurempaa kosmista järjestystä, suurempaa luomista, suurempaa KOKONAISUUTTA, YHTENÄ.

Olen ällistynyt viime viikkoina kerta toisensa jälkeen yllämainitun valtavuudesta. Se on edelleen olemassa, ja nyt se herää, kun uusi Maa laulaa nyt luomislaulujaan viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden taajuudessa. Se menee nyt korkeammalle kuin Schumannin resonanssi ja Solfeggio-taajuudet. Nousemme vakaasti pois vanhan maan taajuuskentistä, ja olemme jo nousseet tämän yläpuolelle.

Kun alamme laulaa taas sielulaulujamme, YHTENÄ koko luomakunnan kanssa, avaimet ja koodit niin kuin ne on luotu sieluihimme, avaavat lopun.

Se ei ole ULKOPUOLELLA – se on SISÄLLÄ.

Se ei ole ollut koskaan ulkopuolella.

Jumala luo täydellisyyttä, ja täydellisyys on yhtenäisyyttä, harmoniaa ja ykseyttä.

Nuo ensimmäisen luomisen soinnut ja laulut välitettiin minun kauttani, ja jokaisella pyhällä paikalla oli omat laulunsa, sointunsa ja resonanssinsa.

Kotkat lensivät ylitsemme, elefantit maadoittivat tämän, linnut lisäsivät tätä kivien kera, jotka värähtelevät äänitaajuuksilla, ja näin avautuivat paljastamaan muinaisen tietämisensä.

On aika astua kanssaluojuuteemme, yhtenä.

Luomaan harmoniassa ja yhtenäisyydessä suuremmalle kokonaisuudelle, suurempaa hyvää.

Olemme heränneet.

Meidät ravistellaan hereille nyt hyvin monin tavoin, mistä emme ole voineet aiemmin nähdä edes unta.

Kuule sanani – tämä matka ei ole loppu vielä, pelkästään tauko hengitysten välissä.

Kuitenkin sinut joka luet, herätetään sielusi ytimeen, ja sinut "laukaistaan" sinulle tarkoitetulla tavalla.

Olen puhunut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >