HomeViestejäJudith Kusel2.3.2022 - Mikään ei ole vakaata, salli

2.3.2022 - Mikään ei ole vakaata, salli

MIKÄÄN EI OLE VAKAATA, SALLI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
2.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme massiivisessa epävakaus- ja virtaustilassa, ja viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden Maa on täysin tässä nyt, ja meitä nostetaan aina vain korkeammalle ja korkeammalle.

Olen huomannut muutamana viime viikkona, ettei mikään ole enää vakaata. Minua painostetaan olemaan joustava, ollen tulematta jäykäksi, ja vain sallimaan kaiken tapahtua niin, kuin sen pitäisi.

Vanhoja rakenteita ja muotoja kolistellaan, ravistellaan, rikotaan ja hävitetään, ja on niitä sieluja, jotka roikkuvat nyt epätoivoisesti vanhoissa valtarakenteissa ja -muodoissa ja vanhoissa kontrollointimalleissa, ja he huomaavat, ettei mikään toimi enää. Mitä enemmän he yrittävät korjata halkeamia, sitä suurempia niistä tulee, ja uusia ilmestyy.

Meidän täytyy nyt tietoisesti pyytää, että kaikki vanhat kaavat, vanhat pelot, vanhat uskomusjärjestelmät ja vanhat ajattelu-, toiminta- ja olemismuodot sekä kaikki sellainen puretaan, mikä yrittää edelleen pitää meidät vanhassa Maassa ja vanhassa 3D:ssä (ja epätoivoisesti yrittää pitää meidät siellä, jotta kaadumme sen mukana).

Sain tänä aamuna viestin, joka oli syvällinen ja vahvisti minulle jälleen, että meitä autetaan ja meistä huolehditaan ja että meidän täytyy vain pyytää apua ja sitä annetaan. Kuitenkin meidän täytyy myös tehdä se sisäinen työ, joka täytyy tehdä, niin että sallimme vanhan Aatamimme ja Eevamme hävitä täysin, kun astumme uuteen elämään ja uusiin alkuihin, ja uuteen valokehomuotoon ja täysin korkeimpiin tietoisuustiloihin.

Affirmaatio: sano tämä kolme kertaa ääneen – vain jos todella haluat jättää vanhan taakse ikuisiksi ajoiksi.

"Käsken, että kaikki vähäisemmät polut ja kaikki vanhan matriisin ohjelmointi, ja kaikki mikä koskaan piti minut siellä, sulkeutuu nyt. Valitsen astua täysin sielumestaruuteeni ja uuteen valokehomuotooni ja viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden tilaan, rakkauden ja viisauden kera."

Paljon rakkautta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >