HomeViestejäJudith Kusel24.2.2022 - Suuri romahtaminen

24.2.2022 - Suuri romahtaminen

SUURI ROMAHTAMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
24.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on vanhan Maan, vanhojen järjestelmien ja vanhojen tapojen suurta romahtamisaikaa.

Meidät työnnetään pois mukavuusalueeltamme ja pitkälle yli kaiken, mitä olemme koskaan ennen tienneet tai kokeneet, kun kirkastumme uuteen valokehoon ja uuteen Maahan ja uusiin elämänmuotoihin ja -rakenteisiin.

Vanhoilla järjestelmillä on viimeiset, hullut ja epätoivoiset yrityksensä roikkua kiinni vanhoissa tavoissa, kuitenkin huomaten, että niin paljon kuin ne yrittävät takertua ja korjata kaikkia halkeamia, joita ilmestyy kaikkialle, sitä enemmän kaikki luhistuu.

Kyllä, meidät kaikki haastetaan.

Minut myös ja valtavassa määrin, mutta tänä aamuna ymmärrän varmasti olla kiinnittymättä enää mihinkään. Menen vain eteenpäin askel kerrallaan, aina vain eteenpäin tuntemattomaan, uskoen ja luottaen, että kaikki selviää tavoilla, joita emme pysty edes kuvittelemaan tällä hetkellä.

Lisäksi joka askeleella jumala ja taivaan joukot auttavat meitä selviytymään.

On aika avata sydämemme ja sielumme vielä lisää ja laajentua kaikkiin suuntiin, kauas yli kaiken mitä on ennen tiedetty, mutta mihin sielumme on enemmän kuin kykenevä laajentumaan täysin.

Meitä on valmisteltu tähän monta elämää ja olemme suostuneet olemaan täällä, kirkastuaksemme uudessa Maassa ja luodaksemme nyt uuden kultaisen ajan perustan ehdottomalla rakkaudella.

Kaikki on hyvin, ja kaikki on raiteilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >