HomeViestejäJudith Kusel7.8.2021 - Varaudu nopeisiin muutoksiin

7.8.2021 - Varaudu nopeisiin muutoksiin

VARAUDU NOPEISIIN MUUTOKSIIN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
7.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tapahtuu valtava avautuminen, ja se imee/vetää kirjaimellisesti ne, jotka ovat valmiita, paljon korkeampaan tietoisuustilaan ja aina korkeammalle uuteen Maahan.

En löydä sanoja kuvaamaan tätä, vaikka olen ollut tietoinen tästä koko viikon, kun haasteenani on ollut kehokipuja. Kun menin syvälle tuohon kipuun, minulle kerrottiin, että se oli kollektiivissa vapautumista vainoamisesta, traumoista ja tuskasta kansanmurhiin liittyen, ja tämä laukaistaan nyt kaiken sen myötä, mitä tapahtuu ja tulee pintaan. Kuin se haluaisi saada viimeisen yrityksensä ja vetää ihmiskunnan uudelleen Atlantiksen suohon.  

Kun tämä paljastettiin, minulle muistutettiin, että jumaluus asuu kaikissa meissä, ja jos joku päättää luoda sellaista (kuin on luotu aiemmin), se on hänen vapaa tahtonsa ja valintansa. Asenne on melkein, että jos meidän täytyy lähteä, niin otamme kaiken mukaamme. Tuttua, eikö vain?

Kuitenkin myös meillä on vapaa tahto ja valinta ja voimme päättää astua täysin pois tästä, ikuisiksi ajoiksi, ja olla vapaa kanssaluomaan täysin uuden ja paljon korkeamman ulottuvuuden elämän uuteen Maahan.

Nyt virtaa niin massiivisesti sisään kosmista energiaa, Siruksen ja Valaisemisen seitsemännen keskusauringon kautta, että meidät nostetaan seuraavan vuorokauden aikana kaiken sen yli, mitä on koskaan tunnettu!

Se vain kiihtyy tämän jälkeen, kun menemme raketin lailla vuoteen 2022 ja 2023, ja sitten se kiihtyy vielä lisää, kun uusi Maa siirtyy viidennestä seitsemänteen ulottuvuuteen vuoteen 2032 mennessä.

Tiedä, että kehosi tulee käymään läpi intensiivisiä muutoksia ja käy jo nyt. Enemmän kuin tämä, elämänenergiavoima, chi-voima nopeutuu, ja tämä näkyy niissä, jotka ylösnousevat. Valovirtauksia tulee ulos heistä. He näyttävät ikään kuin syttyvän sisältä – ja kehosta tulee tosiaankin aina vain eteerisempi ja läpinäkyvämpi.

Kun viime vuonna työstin energiakenttiä etänä, näin itseni entisessä elämässä USA:ssa, siellä missä on mammuttipetäjiä, ja seisoin lavalla. Edessäni oli tuhansia heimoni ihmisiä. Tiesimme, että massiiviset maamuutokset olivat käsillä, ja korkeamman opastuksen kautta meille kerrottiin, että nyt meillä oli vaihtoehto: voisimme kaikki menehtyä tulvassa ja näin jättää fyysisen astiamme taakse, tai voisimme ylösnousta joukkona paljon korkeamman ulottuvuuden muotoon.

Koko papisto ja tuo heimo valitsivat jälkimmäisen. Näin sitten, miten meidät kaikki nostettiin yhtenä paljon korkeamman ulottuvuuden tilaan ja täysin uuteen olemassaoloon, ja näissä korkeamman ulottuvuuden tiloissa on edelleen monia, joiden kanssa yhdistymme jälleen.

Lisäksi Maan kaikki energiakeskukset ovat siirtyneet korkeamman ulottuvuuden tilaan, ja ne "surisevat". Mitä korkeampi ulottuvuustaajuus, sitä vähemmän tiheä fyysinen muoto.

Tämä tapahtuu jälleen, sillä huomaat, että kaksi seisoo rinnakkain ja toinen nostetaan ja toinen jää taakse. Profetiat toteutuvat.

Minulla sulkeutui ympyrä muutaman viime päivän aikana. Tasan viisi vuotta sitten tunsin kutsun mennä Ranskaan, vapauttamaan kataarien joukkotuhon traumoja ja tuskaa Etelä-Ranskasta. Tässä on muutakin, kuten on kuvattu kirjassani, ja tuo työ jatkui Kreikassa ja Egyptissä 2019. Seminaarien nimet olivat: Ruusu, Käärme ja Graalinmalja. No, tämä on nyt tulossa etualalle, ja tämä tosiaankin tapahtuu. Ruusu ilmestyy minulle, koko loistossaan.

Ruususymboli on ikivanha … "ja juurtunut syvemmälle ihmistietoisuuteen, kuin useimmat ihmiset uskovat. Ruusufossiileja jotka ovat 35 miljoonaa vuotta vanhoja, on löydetty Euroopasta, ja kivettyneitä seppeleitä on kaivettu esiin Egyptin vanhimmista haudoista" (The Rose Guild/ruusukilta) Carl Jungin mukaan se edustaa yhtenäisyyttä/ykseyttä ja eheyttä, ja tämä on uuden Maan tietoisuus, kun jumalainen feminiinisyys on täysin palannut ja siirtyy nyt morsiuskammioon jumalaisen maskuliinisuuden kanssa. Näin ollen korkein alkemiamuoto.

Meitä muutetaan ja muunnetaan, vanhasta Maasta uuteen Maahan.

Valmistaudu yliaistillisten energioiden sisäänvirtaamiseen, jollaisia et ole koskaan ennen kokenut.

Ruusu sisältää jumalaisen feminiinisyyden kiertävää (spiraali) energiaa. Käärme, kuten muinaisihmiset viittasivat siihen, on kiertyvää (kierukka) energiaa.

Ruusu sisältää yliaistillista rakkautta, perimmäistä ehdotonta rakkautta, joka on kaikenkattavaa.

Kristillisessä kirkossa Äiti Maria laitettiin korvaamaan jumalainen feminiinisyys ja Isis. "Kuvaelmat Mariasta ruusutarhassa tai ruusupuun alla tai ruususeinävaatteen edessä symbolisoivat Jumalan ja ihmisten välistä liittoa. Maria pitää kädessä ruusua ja valtikkaa keskiajan taiteessa, mikä merkitsee, että hänen valtansa/voimansa tulee jumalaisesta rakkaudesta. Ruusutarha alkemistisissa piirroksissa on symboli pyhästä paikasta. Se voisi merkitä meditointikammioita tai tabernaakkelia, alttaria, pyhää paikkaa luonnossa tai paratiisia. Kaikissa tapauksissa ruusutarha on mystinen morsiuskammio, mystisen avioliiton paikka." (The Rose Guild)

Se merkitsee nousemista alemman itsen yli, jumalaiseen itseen, yhdeksi jumalan kanssa ja sisäisen jumaluuden täydellistä hyväksymistä. Seisomista täysin voimaantuneena ja sen totuuden elämistä, kuka ja mitä on, mikä totuus on.

Olemme nyt ylittämässä täysin alemman kehon, vanhan Aatamin ja vanhan Eevan ja siirtymässä täysin uuteen ruumiillistumaan, uuteen kehoon ja uuteen Maahan.

Varaudu välittömiin muutoksiin. Nopeisiin muutoksiin.

Vielä enemmän, varaudu hajoamiseen nyt kaikilla tasoilla, kun vanha purkautuu eikä se voi pitää enää muotoa.

Feenix-lintu nousee tuhkasta.

Olemme tosiaankin jättämässä vanhan, ja prosessin aikana hajoamme tyhjyyteen, ennen kuin voimme täysin ottaa vastaan ja kokea kaikkeuden. Ykseyden korkeimmassa muodossa.

Mitä enemmän sydänkeskus avautuu ja sydänruusu, pyhä ruusu, sitä enemmän voimme nousta yläpuolelle ja kirkastua, kannettuna rakkausvoiman siivillä.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >