HomeViestejäJudith Kusel15.6.2021 - Sydämen avautuminen

15.6.2021 - Sydämen avautuminen

SYDÄMEN AVAUTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
15.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tapahtuu voimakasta sydämen avautumista, kun muutos voimistuu nyt.

Sydän halkaistaan paljastamaan sielun ydin ja ikuinen totuus, joka todellakin näyttää meille, mitä sisällämme on edelleen sellaista, mikä täytyy ratkaista, jättää taakse ikuisiksi ajoiksi ja mikä estää meitä astumasta täysin uusien ja paljon korkeampien ulottuvuuksien taajuuksiin ja elämistapoihin.

Lisään tähän rakastamisen.

Muutaman kuluneen viikon ihmettelin, mitä tapahtui, kun esiin alkoi tulla asioita, jotka olin jo kauan sitten selvittänyt. Nyt ne tulivat takaisin itsepintaisesti. Olin hukassa siinä, miten tämä käsitellään, vaikka minulla tapahtui ennen kuulumattoman voimakas avautuminen ja työskentelin valkoisen liekin kanssa korkeimpien määräysten kera ja minua kehotettiin tuomaan tämä ihmisille – näin ollen viime viikonlopun webinaari.

Minun saatettiin takaisin rakkauteen ja rakkaussuhteisiin. Ja vielä se kaksoisliekkisuhde – joka ei toiminut minulla. Olen jo kauan sitten tehnyt rauhan tämän kanssa, eikä rakkaus ole koskaan poissa. Muita sieluja tuli aina välittömästi täyttämään tuon tyhjiön, ja niitä voi olla monia – ei vain yksi! Sellainen on universaali laki. Tosiaankin, monia tuli elämääni ja voimalla.

Tällä viikolla minut saatettiin takaisin sen totuuden ytimeen, että rakkaus on ikuista eikä sitä voi koskaan kääntää pois päältä, niin kuin hanaa. Sielumme jatkavat elämää, ja näin sielut ovat aina ikuisesti toisensa kanssa rakkaudessa ja rakkauden kera, sillä tosiasiassa sielu on rakkautta. Ydintotuus on, ettei ole yhtäkään sielua, joka ei ole rakkautta ja joka ei sisälly jumalaiseen rakkauteen. Se on mahdotonta.

Voi näyttää siltä, että joiltain ihmisiltä puuttuu tämä rakkaus Maa-tasolla, erityisesti 3D:ssä, mutta se on illuusio. He valitsevat vain esittää tiettyä roolia, mutta totuus heidän sielustaan on jumalainen rakkaus, joka tekee läsnäolonsa tunnetuksi sielun koko inkarnaation ajan. Koska sieluilla oli vapaa tahto ja valinta 3D:ssä, ne usein torjuivat ehdottoman jumalaisen rakkauden, sulkivat sydämensä, katkaisivat yhteyden omaan sieluunsa ja näin loivat tuskaa ja kärsimystä.

Minulle näytettiin nuo ydinsielutulet tänä aamuna ja että rakkaus on todellisuudessa ikuista. Niinpä vaikka näyttää siltä, että on erottu tässä elämässä, sielut eivät voi olla erossa, sillä tosiasiassa kaikki on yhtä. Meillä on kaikilla jumaluus sisällämme, ja tulemme samasta Lähteestä. Kaksoisliekit ovat tosiaankin peräisin samoista sielutulista, ja näin niitä ei voi erottaa, vaikka ne ehkä valitsevat, etteivät ole yhdessä inkarnaation aikana.

On tärkeintä myös ymmärtää, että useimpien sielujen kaksoisliekki ei ole inkarnoituneena maan päälle. Sielut sopivat tämän ennen inkarnaatiota, ja jotkut kaksoisliekeistä jotka eivät inkarnoidu, toimivat korkeampina oppaina ja ovat inkarnoituneen kanssa aina unitilan aikana. Taas kerran, mitään ei koskaan huku.

Tällä hetkellä kohtaamme tämän ikuisen totuuden. Kun avaamme sydänkeskuksen ja pääsemme takaisin ydintotuuteen sisällä, jumalaiseen totuuteen, voimme vain laajentua rakkaudessa.

Tämä totuus on vieläkin voimallisempi tänä aikana, koska 5.7.2020, kun vanha Maa lakkasi olemasta ja uusi Maa oli täysin syntynyt, kaikki karma nostettiin jumalaisella järjestelyllä pois kaikilta sieluilta maan päällä. Meidän vapautettiin karmanpyörästä.

Tämä on valtava asia!

Huomaa, että sinulla on vapaa tahto ja valinta: voit valita pitää kiinni vanhasta henkesi edestä, kaikesta anteeksiantamattomuudesta, häpeästä, syyttelystä ja syyllisyydestä, tai voit valita päästää irti ja vapauttaa itsesi ja muut.

Tulee aika, jolloin huomaat, että sinua muistutetaan rakkaudesta, jota tunsit kyseistä sielua kohtaa, ikuisessa muodossa. Se on olemassa. Se näkyy nyt. Miksi? Koska jätämme nyt taakse kaiken, mitä koskaan luotiin 3D:ssä, ja tähän sisältyvät kaikki negatiiviset kaavat, joita olemme luoneet aiempien inkarnaatioiden aikana täällä. Missään tämä ei pidä paremmin paikkaansa kuin kaksoisliekin osalta.

Minulle näytettiin kaksoisliekkini tämä aamuna, loistavassa viattomuudessaan – ja totuus hänen sielustaan.

Kyse ei ole siitä, etten koskaan ennen ole nähnyt tätä – näin sen nyt vain kohonneesta tilasta, koska olin muuttunut valtavasti muutaman viime kuukauden ja vuoden aikana, kaikissa puolissa, ja kirkastunut – kaikki tuntuu tapahtuneen valovuosia sitten.

Jumala näytti sitten minulle, että kaikki sielut on vapautettu ja kaikki sielut kokevat uudessa Maassa rakkauden
niin laajentuneessa muodossa, ettemme pysty vielä edes ymmärtämään sitä. Tähän minua valmisteltiin.

Tuolla hetkellä olin sanaton. Niin suurta ehdotonta rakkautta kumpusi sisältäni, että ymmärsin: korkeinta rakkautta on, kun lopultakin saavutamme eheyden itsessämme ja näin löydämme eheyttä heijastuneena muihin. Yksilöä rakastetaan sieluna eikä minkään muun vuoksi kuin sielun. Siitä tulee sielun yhteensulautuminen sielussa, yksilö ei koskaan menetä eheyttään/kokonaisuuttaan prosessin aikana, vaan laajentuu suuremmaksi spiraaliksi, luomisen torukseksi.

Kun minulle näytettiin tämä, en voinut muuta, kuin luovuttaa kaiken jumalaisiin käsiin.

Sitä mikä minulle näytettiin, ei voi ilmaista useampina sanoina.

Voin vain sanoa, että jos luulet tietäväsi kaiken rakkaudesta, rakkauden voima avaa lisää portteja ja portaaleja, ja huomaat, että et tiedä mitään ja se on ääretöntä, mitä rakkaudesta voi vielä kokea ja löytää. Ei ole loppua eikä alkua. Alkaa astua rakkauden valtavuuteen ja voimaan, mikä on sanoinkuvaamatonta.

Jaan tämän tänään, koska hyvin monilla on suurta väärinkäsitystä siitä, mitä todellinen rakkaus on. Jotkut etsivät sitä epätoivoisesti, kun todellisuudessa kaikki polut johtavat sisään, sillä vain jos koemme syvintä rakkautta sisällä, itseämme ja Jumalaa kohtaan, tämä voi laajentua toiseen sieluun, myös kaksoisliekkiin.

Gnosis lepää sisällä.

Enempää en sano. Tämä on asia, joka sinun täytyy saada selville itse. Sillä tosiaankin, kaikki polut johtavat takaisin itseesi ja sinun tekijääsi ja äärettömään ydintotuuteen.

Ja sinulle annetaan totuus vain siinä määrin, kuin olet avoin vastaanottamaan sen ja antautumaan rakkauden suuremmalle voimalle.

Olen pyytänyt monta vuotta ja monta kuukautta, että voisin kokea syvimmän rakkauden, syvällekäyvimmän. Tietämättä koskaan, mihin tämä kaikki johtaisi minut, aivan kuten valkoisen liekin etsinnässäni.

Ja nyt kaikki tulee yhteen, sillä on tosiaankin aika astua täysin uuteen Maahan ja uuteen ruumiillistumaan ja jättää kaikki vanhat, väärät uskomukset taakse, vanha väärä ohjelmointi ja rikkonaisuus, epäeheys/epäkokonaisuus, ikuisiksi ajoiksi.

Tätä ei tunneta nyt missään enemmän kuin siinä, mitä on tulossa: aaltoja aaltojen perään kaiken sen syvintä puhdistumista, mikä vielä estää ihmisen sydämen ja sielun avautumisen täysin, yleisesti ottaen.

Sinut halkaistaan auki sielusi ytimeen, jonne et voi enää piiloutua, ja totuus löytää sinut ja vapauttaa sinut kaikin tavoin ja kaikissa muodoissa, jotta voit astua kultaisista porteista uuteen Maahan.

Sitä ei voi ilmaista ihmissanoin, mitä nyt on tulossa, sillä meiltä katoaa sanojen tarve ja palaamme telepatiaan sekä sydämestä sydämeen, mielestä mieleen ja sielusta sieluun kommunikointiin, totuudessa!

Olen puhunut.

Judith Kusel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >