HomeViestejäJudith Kusel27.4.2021 - Valinta

27.4.2021 - Valinta

VALINTA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
27.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kävin mielenkiintoisen keskustelun tänä aamuna, ja sen aikana tuli esiin, miten paljon ihmisten elämään on vaikutettu jossain muodossa sen jälkeen, kun globaalit sulkutilat alkoivat. Se on tosiaankin vaikuttanut kaikkiin, tiedostavat he sen tai eivät, ja jos on täysin rehellinen itselleen, ei ole enää sama ihminen, kuin kolme kuukautta sitten, puhumattakaan vuosi sitten!

Kaikki tämä on herättänyt sieluja mitä suurimmassa määrin, ja minusta nyt annettava valintatilanne on, "ostaako" vanhan Maan kärsimyksen ja tuskan, vai salliiko todella itsensä kirkastettavan ja nostettavan vanhasta Maasta uuteen ja näin uuteen ruumiillistumaan.

Uusi ruumiillistuminen ei kuitenkaan tapahdu yhdessä yössä.

Kävin viime viikolla jälleen läpi voimakkaita energeettisiä muutoksia ja päivityksiä, ja minulle kerrotaan, että tämä jatkuu ja minun täytyy ottaa enemmän aika levätä ja sallia fyysisen kehoni päästä ajan tasalle. Tänä aikana, erityisesti lauantaina, kun minua kutsuttiin tekemään valtavan voimallista energiatyötä kristallipyramidien ja kristallipyramidiverkkojen ja maan selkärangan, pyörivän energian, kanssa.

Tämän prosessin aikana minulle näytettiin hyvin paljon, kun latasin runsaasti informaatiota, ja olen hyvin innoissani sitä, mitä on tulossa.

Hyvin voimakasta energiaa vapautetaan nyt, uuden Maan luodessa itseään, ja sen energiamuutosten myötä meidät nostetaan yli kaiken, mitä on aiemmin tunnettu.

Jokainen joka yrittää roikkua kiinni vanhassa, jossain muodossa, huomaa elämän tulevan vielä haastavammaksi. Erityisesti silloin kun ollaan pelossa.

Täytyy tapahtua syvä ja totaalinen eroaminen vanhasta elämästä ja näin vanhoista tavoista, sillä kaikki hajoaa, kun sen on tarkoitus hajota.

Minulle kerrottiin kauan sitten, että monia sieluja lähtee planeetalta tänä aikana, enimmäkseen siksi, että heidän sielusopimuksensa on täytetty tai että he valitsevat niin.

Monet sielut käyvät läpi kirkastamisen ja siirtyvät täysin uuteen valokehoonsa ja paljon korkeamman taajuuden elämään ja olemassaoloon. Jotkut sielut käyvät läpi kirkastamisen ja päättävät sitten lähteä planeetalta ja astua täyteen mestaruuteensa muualla.

On monia kätkettyjä siunauksia, ja suurin näistä siunauksista on jumaluuden vastaanottaminen täysin omassa itsessään.

Sielut voivat nyt saavuttaa korkeimman asteen mestaruuden, tarvitsematta mennä kuolemaprosessin läpi, ja näin ne voidaan kirkastaa uuteen elämään.

Millaista aikaa onkaan olla elossa ja Maa-planeetalla!

Se ei merkitse, että ei ole haasteta ja on pelkkää helppoa menoa. Se merkitsee, että alkaa toimia paljon korkeammalla taajuuskaistalla ja näin on sallimatta, että vedetään takaisin vanhan maailman suohon. Pahinta on pelko kaikissa ilmaisumuodoissaan.

Uusi on täällä ja nousee huomattavasti etualalle, ja on tosiaankin aika karistaa vanhan Maan vanhat vaatteet ja pukeutua uuden loiston vaatteisiin, kun uusi kultainen aika tulee esiin koko komeudessaan, harmoniassaan ja yhtenäisyydessään.

Kaikkea tosiaan kirkastetaan.

Mikä lahja! Mikä ylevä lahja!

Judith Kusel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >