HomeViestejäJudith Kusel12.10.2014 - Tietoiseksi tuleminen

12.10.2014 - Tietoiseksi tuleminen

TIETOISEKSI TULEMINEN
 
Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com)
12.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Laajentunut tietoisuus tulee jatkuvan tiedostamisen kautta. Lataamme itseämme eniten siihen, minkä tuomme tietoisuuteemme ja fokukseemme.
 
Tiedostaminen merkitsee periaatteessa, että meistä tulee tietoisempi siitä, mitä tapahtuu sisällämme – ajatukset, tunteet, arvot, mikä saa henkemme korkeuksiin ja lentämään, mikä inspiroi meitä, mikä liikuttaa meidät kunnioituksen kyyneliin, mikä tuo meille rauhaa ja harmoniaa.
 
Jos keskitymme jatkuvasti siihen, mikä tekee meistä vihaisen, kiihtyneen, stressaantuneen jne., tiedostamisemme keskittyy siihen.
 
Vedämme sitä enemmän elämäämme, mistä olemme eniten tietoinen – ihmissuhteissamme jotka ovat sisäisen itsemme mikrokosmos tai makrokosmoksessa ja siinä, mitä ympärillämme tapahtuu yhteiskunnassa ja maailmassa laajemmin.
 
Esimerkiksi jos sinua pommitetaan jatkuvasti huonoilla uutisilla – sensaatiomaisilla huonoilla uutisilla ja sillä, miten pahoja ihmiset ovat – alat uskoa sen ja kun alat uskoa, vedät juuri sitä elämääsi ja tämä vahvistaa uskomusjärjestelmääsi.
 
Mitä jos kuitenkin päättäisit keskittyä hyvyyteen, harmoniaan, tasapainoon elämässä ja siihen, mistä voit olla kiitollinen – kuten yksinkertaiseen jokapäiväiseen elämään ympärilläsi, siihen mistä voit todella tuntea onnea? Eniten sisäistä harmoniaa ja onnellisuutta tuovat meditaatio, luonto, hymy, kohottava viesti rakkaalta, puhelinsoitto, hyvä uutistarina, välittävä ystävällisyys mistä tulee harvoin otsikoita, sillä huonot uutiset myyvät ja hyvät eivät.
 
Kutsun tätä "rukkaamiseksi". Päätän tietoisesti rukata näkemistäni ja näen tasapainoa kaikessa. Päätän valita rakkauden pelon sijasta. Päätän valita harmonian tyytymättömyyden sijasta. Päätän avata itseni loputtomille elämänmahdollisuuksille, jotka tuovat lisää hyvyyttä ja yltäkylläisyyttä elämääni, ja päätän opettaa rakastamaan itseään ja toisia enemmän. Päätän arvostaa pieniä arkisia asioita ja olla kiitollinen kaikista siunauksista elämässäni.
 
Silloin kun ns. huonoja asioita tulee elämääni, päätän välittömästi etsiä vastakohdan, sillä aina on hyvä puoli ja nurja puoli. Jokaiseen suruun on kätkettynä siunaus – kaikella mitä elämässä tapahtuu, on jossain vastakohtansa, koska kosmos on tasapainossa, ei koskaan epätasapainossa.
 
Tästä tietoisessa elämisessä on periaatteessa kyse: tullaan tietoiseksi siitä, mitä luodaan sisällä.
 
Voit vatvoa kaikkea, mikä on epätäydellistä rakkaassasi, hänen huonoja tapojaan jotka tekevät sinut hulluksi jne. tai voit keskittyä siihen, miten hänen käyttäytymisensä johtaa sinut takaisin itseesi, ja kohdata itsessäsi tuo sama varjopuoli, minkä näet hänessä. Sillä syvällä sisälläsi teidät, ettet voi muuttaa kumppaniasi – voit muuttaa vain itseäsi.
 
Mitä jos päätät rakastaa ja pitää sydämesi auki riippumatta siitä, miten näet tuon rakkauden toisessa? Tämä ei merkitse, että annat hänen kävellä ylitsesi. Se merkitsee, että et sulje sydäntäsi, löydät tuon arvokkuuden sisältäsi ja sitten päätät löytää siunauksia kaikesta. Se merkitsee myös itsesi puolustamista, rajojen laittamista tarvittaessa ja pois kävelemistä, mutta ei koskaan sydäntään sulkien.
 
Ennen kaikkea, voit nostaa tietoisuuttasi vain tekemällä sisäistä työtä. Meillä kaikilla on energiakeho, mikä on paljon voimakkaampi kuin fyysinen keho. Vaikka se toimii yhdessä fyysisen kehomme kanssa, sillä on paljon suurempi energiakenttä ja silloin kun se aktivoituu, se pakottaa meidät puhdistamaan tunnetaakat ja kaiken, millä on taipumusta tukkia energiajärjestelmämme.
 
Tunnelatausten purkautuminen nostaa värähtelytaajuuttamme ja se tuo sisäistä harmoniaa, mikä periaatteessa auttaa meitä pysymään tuossa rakkaudellisessa tilassa riippumatta siitä, miten myrskyt raivoavat ympärillämme.
 
Monet ihmiset eivät koskaan pääse tunnistamaan omaa sieluaan ja ovat niin eksyneet tiheyteen ja fyysiseen maailmaan, etteivät he voi nähdä harhaverhojen takana valtavaa kosmista elämää – elämää, mikä on suurempi, minkä koko tämä tiheä fyysinen maailma pystyy koskaan antamaan meille.
 
Erityisesti sielusuhteissa meillä on taipumusta vetää elämäämme niitä sieluja, joita olemme rakastaneet ja jotka olemme tunteneet monta elämää. Kuitenkin vanhat negatiiviset mallit usein toistuvat ja meidän on opittava luomaan uusia ja terveempiä malleja.
 
Kun teen kaksoisliekkisielutulkintoja, mitkä keskittyvät suhteisiin – kaksoisliekkeihin tai ei – useimmat ihmiset palaavat luokseni, kun heidän mallinsa ydin alkaa paljastua, ja sanovat: "Syvällä olen aina tiennyt tämän, mutta olin piittaamatta siitä." Tai "nyt ymmärrän lopultakin, miksi minulla on näitä tuntemuksia enkä pysty avautumaan seksuaalisesti täysin."
 
Joka tapauksessa valkenee ymmärrys, että malli on toistanut itseään ja heidän täytyy tehdä nyt sisäistä työtä voidakseen parantaa tunnetuskan ja päästää irti kaikesta taakasta. Sitten kun tämä sisäinen työ on tehty, vanhat mallit häviävät ja voidaan luoda uusia malleja, jotka ovat rakkaudellisempia ja positiivia.
 
Minun on täytynyt tehdä valtavaa sisäistä irtipäästäistyötä muutaman viime vuoden aikana ja voin sanoa vain, että se ollut äärettömästi sen arvoista.
 
Purkamasi tunnetuska ja –kuorma tekee tilaa enemmälle rakkaudelle ja suuremmalle kyvylle rakastaa elämässä. Alat rakastaa sydän avoimena ja alat luottaa taas – syvällä ja syvällisellä tasolla.
 
Kun murtaudut läpi kaikesta tästä kuonasta, kaikista negatiivisista pilvistä ja kieroutuneesta näkemisestä, ajattelusta ja toiminnasta ja näet rakkaasi valtavan kauneuden – sielun valtavan kauneuden ja rakkauden – niin muutut. Jokin muuttuu syvällä sisälläsi ja silloin voit syleillä rakastasi täydellisesti, koska tulet täydellisen syvän rakkauden tilasta sisälläsi! Alat arvostaa rakastasi tavoilla, mihin et pystynyt aiemmin, ja rakkautesi laajenee – myös seksuaalisuutesi avautuu syleilemään korkeammalla ja syvemmällä tavalla toista, koska koko energiakenttäsi on nyt positiivisesti varautunut, ei negatiivisesti ohjelmoitu.
 
Taas kerran, tämä on tietoinen muutos sisällä, sydämen ja sielun sisäisissä kammioissa ja sitten mieli muuttaa ajatteluaan, sillä sydän on muuttunut.
 
Se on tässä ajassa olemisen valtavuus, että meillä on nyt tilaisuus luoda uusia ja rakastavampia suhteita, kun avaudumme luotavaksi taas eheyteen – eheyteen mikä on syvällä sielussamme – ja sitten kun syleilemme omaa eheyttämme, voimme lopulta syleillä eheyttä toisessa ja koko luomakunnassa!
 
(Judith Kusel)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >