HomeViestejäJudith Kusel13.6.2024 - Moniulotteisuus

13.6.2024 - Moniulotteisuus

MONIULOTTEISUUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
13.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun tietoisuutemme nousee, moniulotteisuudesta tulee normi.

Muutos on nyt siirtyminen korkeampaan sydämeen, jossa sielu on täysin ruumiillistunut ja jossa kaikki itsen ja muiden tuomitseminen jää pois, sekä kaikki erillisyys ja vieraantuminen.

Korkeampi sielu ottaa nyt ohjakset, ja näin ollen noustaan alemman itsen, egoitsen, yläpuolelle.

Sen lisäksi on yliaistillinen rakkaus – rakkaus yli kaiken, mitä olemme koskaan ennen tienneet – kaikkea syleilevä, ehdoton rakkaus, jolle ei ole sanoja, ja se tunnetaan, tiedetään, sielussa ykseytenä kaiken olevaisen kanssa.

Minulla oli yksi noita kokemuksia, kun kohtasin uuden keskusaurinkolapsen ollessani ostoksilla.

Hän oli varmaan noin 1-vuotias, ja ensimmäiseksi huomasi hänen silmänsä ja lisäksi hänen sielunsa kirkkaan pyhän geometrian symbolin otsassa.

Se oli kohtaaminen. Sielusta sieluun, sielu luki sielua, ja hänen silmänsä työntyivät sieluni ytimeen.

Hän ei hymyillyt, hän ei räpäyttänyt silmiään, ja hän kommunikoi telepaattisesti kanssani, että hän oli täällä uutena ihmisenä ja kanssaluomassa uutta kultaista aikaa.

Sanoin hänen vanhemmilleen, jotka olivat kumpikin läsnä: ”Miten siunattuja olettekaan tuodessanne tämän aurinkolapsen muotoon ja olemaan. Poika on suuri siunaus tälle planeetalle.” Kumpikin katsoi minua, kuin olisin tullut juuri toisesta galaksista, mutta saatoin nähdä, että jokin laukesi hyvin syvällä heidän sisällään.

Vasta jälkeenpäin, kun halusin siirtyä, tuo pieni poika joka pysyi hiljaa koko ajan, päästi äänen ja ojensi kätensä, kun hän halusi nyt minun koskettavan itseään.

Näin vain sokaisevan valon.

Moniulotteisuus sallii viimein karistaa vanhan Maan iäksi. Alat nähdä sellaista, mitä mikään tekoäly ei voi koskaan heijastaa, ja se on äärettömyys, joka on kaikessa luomisessa/luodussa – näkyvässä ja näkymättömässä, tunnetussa ja tuntemattomassa.

Alat virittyä korkeampiin ulottuvuuksiin ja ”lukea” niitä, tuntea ne, kokea ne, sillä sielusi on rajaton. Se tunnistaa pelkästään sen, minkä se tietää jo.

Mitä enemmän koemme tätä, sitä enemmän laajennumme totuuteen siitä, kuka ja mitä olemme, ja karistamme vanhat persoonat, egon ja vanhan elämäntavan, kun emme yksinkertaisesti tarvitse sitä kaikkea enää, kun kanssaluomme jo uudessa Maassa ja ankkuroimme uutta kultaista aikaa – rakkauden kera, rakkauden avulla ja rakkaudessa, aina korkeimmalla, parhaalla ja rakastavimmalla tavalla, kaiken korkeimmaksi hyväksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >