HomeViestejäJudith Kusel31.3.2024 - Sydäntotuuteen palaaminen

31.3.2024 - Sydäntotuuteen palaaminen

SYDÄNTOTUUTEEN PALAAMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
31.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin paljon rakkautta, äärettömästi jumalaista rakkautta, virtaa sydämemme ja sieluumme ja ulos siitä.

Joka kerta kun lankeat vanhaan tapaan tuomita joku ja kylvää erillisyyden siemeniä, edes itsessäsi, pysähdy siihen paikkaan, vedä syvään henkeä ja pääse takaisin sydäntotuuteesi.

Juuri tuossa hetkessä kuvittele joku ja jokin, tai itsesi, ja sano: ”Olen pahoillani! Ole kitti ja anna anteeksi. Kiitos. Rakastan sinua!”¨

Huomaat tunnelatauksen häviävän välittömästi.

Tämä on suunnattoman vapauttavaa. Sisäinen rauha ja tasapaino palautuu.

Tämä ei merkitse, ettet voi käyttää erottelukykyä ja valita pysyä uskollisena omalle korkeimmalle sielukutsumuksellesi ja -polullesi. Se merkitsee vain, että annat myös muille saman vapauden.

Sellainen on rakkauden voima, että kun lakkaamme tuomitsemasta, jakamasta/erottamasta ja vastustamasta, meistä tulee vaaraton ja näkymätön.

Muut tuntevat tämän, ja siksi jumalainen laki ”se mitä vastustat, pysyy”, haihtuu eikä päde enää.

Kun muut tuntevat vaarattomuutesi, he tuntevat turvaa, ja niin tunnet sinäkin.

Tämä pätee kaikkiin eläviin olentoihin.

Mitä enemmän teet tätä, sitä vapaammaksi tulet, ja sitä enemmän sydämesi ja sielusi avautuu tulemaan jumalaisen rakkauden ikuiseksi virraksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >