HomeViestejäJudith Kusel29.2.2024 - Ole nestemäinen

29.2.2024 - Ole nestemäinen

OLE NESTEMÄINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
29.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niiden valtavan voimakkaiden muutosten myötä joita käymme läpi, huomaamme enemmän ja enemmän, että kaikki rakenteet, kaikki aikataulut, koko kivasti ”laatikoitu” elämämme, alkavat hajota, kun rajat, aidat ja kaikki mikä on hallinnut meitä ja elämäämme hyvin pitkään, hajoaa.

Samaan aikaan huomaan, että itselläni tulee esiin terveysoppitunteja ja on tullut viime vuodesta saakka. Nämä ovat olleet suuria oppitunteja sielumestaruudessa, kun opin kuunelemaan kehoani – mitä se kertoo minulle –  ja avautumaan sen puhdistumiselle, mitä täytyy vielä puhdistaa.

Tämän myötä on enemmän ruokia, joita ei enää siedä eikä sulata, mutta toisaalta korkeammissa ulottuvuustiloissa voi elää praanalla, joka on elämän hengitystä.

Kun meistä tulee kevyempi ja kirkkaampi, huomaamme tietoisuustilojemme laajentuvan tasoille, joita emme voineet saavuttaa aiemmin. Korkeampi opastukseni kertoo minulle jatkuvasti tätä. Kuitenkin samaan aikaan meidän täytyy olla maadoittunut tiukasti Äiti Maahan, mikä merkitsee olemista juurtuneena kuin mahtava elämänpuu.

Meidän tarvitsee nyt kanssaluoda taivas maan päälle, uuteen Maahan ja uuteen kultaiseen aikaan. Voimme tehdä tämän vain olemalla tietoinen siitä, että meillä täytyy olla antahkarana-valosilta ja meidän täytyy olla myös tiukasti juurtunut Äiti Maahan.

Näyttää tulevan kaoottisemmaksi seuraavina kuukausina, kun kaikki hajoaa.

Tämä sisältää maat, maanmuutokset – ja kuten sanoin aiemmin – kaikki rakenteet ja muodot yhteiskunnassa, omassa elämässämme, maissa ja maailmassa.

Tämä on hyvin välttämätöntä, kun vanha Maa hajoaa, kuten sen täytyy. Näennäisen kaaoksen aikana on hiljainen piste ja kätketty järjestys, ja tuosta hiljaisesta pisteestä syntyy uutta.

Nestemäisenä oleminen merkitsee kaiken sallimista virrata sisään ja ympärillä, kuin elävät elämänvedet.

Vesi löytää aina tiensä ympäri, yli, ali ja voi myös kaivertaa tien kiveen. Tule veden kaltaiseksi. Elävä vesi ei ole ainoastaan nestemäistä, vaan se on elämänvoima.

Kun nesteydymme ja kaikkea muuta, meidät synnytetään täysin uuteen elämänmuotoon.

Mikä siunaus!

Ja todellakin, miten jännittävää aikaa tutkia tuonpuoleisen tuolla puolen ja laajentua kaikkiin suuntiin, tuntemattomaan, kartoittamattomaan, ja siinä lepää tuo uusien alkujen ja uuden elämän siunaus.

Kyllä, voi tulla epämukavaksi ja tulee enenevässä määrin – mutta se on välttämätöntä, ja tuhkasta nousee feenikslintu, kun kaikki elementit esittävät jotain roolia uudestisyntymässä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >