HomeViestejäJudith Kusel25.2.2024 - On valtavan laajentumisen aika

25.2.2024 - On valtavan laajentumisen aika

ON VALTAVAN LAAJENTUMISEN AIKA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
25.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valtavan voimakkaiden auringonroihujen purkautuessa nyt, olemme valtavassa, laajentuneessa ylösnousemusportaalissa, kun ne aktivoivat uutta ihmistä, uutta ihmiskuntaa, seitsemättä juurirotua.

Meistä ei tule ainoastaan paljon pidempiä, vaan meillä on myös paljon suurempi, valaistu mieli, kun sydänkeskuksemme säteilee kilometrien päähän ympärillemme. Päästään käsiksi vähitellen korkeampiin 72–300 chakroihin, kun nousemme 5D-tilasta 7D-tilaan.

Universaalit ja Galaksienväliset neuvostot valvovat intensiivisesti prosessia ja vahvistavat tietoisuusmuutosta valtavassa määrin – minulla ei ole edes sanaa kuvaamaan sitä. Tämä on yksi syy, miksi heidän valoaluksiaan on kaikkialla, kun tämä muutos ei tapahdu ainoastaan maaplaneetalla, vaan myös galaktisella ja universaalilla tasolla.

Ennen kuin luominen voi laajentua, sen täytyy ensin supistua, ja supistuttuaan se räjähtää uudeksi elämäksi ja uusiksi aluiksi.

Valaisemisen suuri keskusaurinko on nyt suoraan aktiivinen Siriuksen kautta, ja tämä merkitsee, että Siriuksen, Lyyran, Andromedan, Plejadien, Orionin, Siriuksen ja Orionin välisten madonreikägalaksien (ihmisen unohtamia), Arcturuksen, Joutsenen – ja 12 ensimmäisen mestarigalaksin, jotka osallistuivat ensimmäisenä maan ulkokuoren luomiseen ja 12 ensimmäisen kristallipyramidin ja kristallienergiaverkkojen asettamiseen – avaimet ja koodit aktivoidaan nyt täysin.

Nuo avaimet ja koodit on koodattu kirjaimellisesti Maahan, ja Atlantiksen romahtamisen myötä ne, jotka olivat vielä aktiivisia 5D-Atlantiksella, suljettiin tarkoituksella muiden mukana. Tämä tehtiin, koska jo silloin tiedettiin, että uusi Maa syntyisi, kun jumalaiset luomissyklit ja uuden ihmiskunnan tietoisuus olisi täysin aktivoitu viidenteen ja sitten seitsemänteen ulottuvuuteen, ja päästäisiin lopulta käsiksi sellaiseen informaatioon ja tietoon ja käytettäisiin sitä korkeimmaksi hyväksi, eikä itsen palvelemiseen eikä valtapeleihin.

Nuo valtapelit eivät ole tarpeellisia enää ja ne hajoavat, aivan kuten vanha Maa hajoaa kaikilla tasoilla nyt.

On valtavan laajentumisen aika, ja alat tuntea tämän nyt voimakkaasti. Tuntuu siltä, ettei mikään sellainen enää toimi, mikä on toiminut aina. Tämä merkitsee vain, että olemme nyt uusien keksintöjen, uuden korkeamman tiedon ja teknologian kynnyksellä, ja ne tulevat nyt esille, kun tietoisuutemme kohoaa.

Kun sydänkeskus laajenee, olemme harmoniassa sielumme, korkeamman sieluitsemme, kanssa, ja näin emme pysty enää kanssaluomaan mitään, mikä ei ole korkeimmassa harmoniassa jumalaisen tahdon ja tarkoituksen ja universaalien luomislakien kanssa.

Rakkauden voiman avulla yhdistymme ja ymmärrämme, että olemme kaikki yhtä.

Ei ole erillisyyttä, ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan. Kun galaktinen ja universaali tietoisuutemme laajenee, palaamme Galaksienväliseen federaatioon ja Multiversumien universaaliin federaatioon ja todelliseen kotiimme, koska meidän kaikkien sielu on peräisin muista galakseista ja tähdistöistä ja pystymme olemaan taas vuorovaikutuksessa sieluperheemme kanssa, kun uusi aurinkovalokehomuotomme ei ole yhtä tiheä ja voimme päästä käsiksi moniulotteisuuteen sen kaikissa aspekteissa ja muodoissa.

Siksi meitä laajennetaan nyt – ja tämä laajentuminen merkitsee ”tuonpuoleisen tuolle puolen”/uskomatonta. Ei ole mitään rajoja, rajoituksia.

Olemme vapaita ja rajattomia, kun hyväksymme äärettömyyden.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >