HomeViestejäJudith Kusel19.11.2023 - Aurinkovalokeho

19.11.2023 - Aurinkovalokeho

AURINKOVALOKEHO

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaat energiapäivitykset joita olemme kokeneet tänä vuonna, testaavat tällä hetkellä tosissaan monia sieluja maaplaneetalla, ja fyysisellä keholla ja muilla kehoilla on vaikeuksia pysyä mukana siinä herkeämättömässä valomäärän lisääntymisessä, joka rakentaa uutta aurinkovalokehomuotoa.

Minulle kerrotaan aina, että jos tämä tapahtuisi nopeasti (ja valvotaan tarkkaan, missä määrin pystymme käsittelemään näitä energioita), se räjäyttäisi virtapiirimme ja voisi hajottaa kehomme kokonaan.

Minut on haastettu viime vuoden lokakuusta saakka hyvin monin tavoin, ja olen oppinut, että kun kehoni tarvitsee lepoa, täytyy levätä ja tehdä enemmän aikaa kääntyä sisäänpäin ja olla myös luonnossa ja yhdistyä Äiti Maahan.

Lisäksi kutsua enkeleitä, arkkienkeleitä ja ylösnousseita mestareita, kun apua tarvitaan.

On tieteellisesti todistettu, että kaikki kehon sairaudet liittyvät tiettyihin kehon osiin ja niihin taustalla oleviin tunnelatauksiin, jotka aiheuttavat sairautta.

Kuitenkin kun kehossa on sellaisia epämukavuuksia, on tarpeellista mennä katsomaan syvemmältä, juurisyitä, kun tunnekeho on suoraa yhteydessä selkärankaan, ja sinne on varastoituna anteeksiantamattomuus, häpeä, syyllisyys, vieraantuminen, erillisyys ja kaikki hylkäämisongelmat, kärsimyksen ja tuskan juurisyyt – ei vain sielun muistipankkeihin, vaan myös solutasolle.

Kun kaikki karma on poistettu jumalaisella järjestelyllä, se ei merkitse, ettei ongelmia tule esiin tästä elämästä ja muista, kaikista noista tuskakaavoista joita loimme muiden sielujen kanssa, sillä meille on annettu vapaa tahto ja valinta.

Voit valita roikkua kaikissa noissa tunnelatauksissa, kaikessa tuossa katkeruudessa, vihassa, loukkaantumisessa jne. ja kieltäytyä antamasta anteeksi itsellesi ja muille, ja lisätä tähän uhrimentaliteetin ja kaiken, mitä se sisältää. Miksi kuitenkaan ampuisit itseäsi jalkaan?

Et voi ottaa mitään painolastia mukaasi uuteen Maahan, ja se estää edelleen uutta valokehomuotoa aktivoitumasta täysin jollain tavalla, josta emme ole aina tietoinen.

Voit tosiaankin saada monia aktivointeja muiden sielujen kautta, jotka välittävät tai kanavoivat sellaisia, tai saada parannussessioita, mutta jos et haluaa päästää irti tuosta sisäisen itsesi juuresta, tuosta tunnelatausten tai mentaaliylikuorman syystä, tai haluat roikkua väärässä ohjelmoinnissa tai kaksinaisuudessa, tuomitsemisessa ja erillisyydessä, parannusta ei voi tapahtua syvimmässä juuriytimessä ja -syyssä.

Teen puhdistuksen valkoisella liekillä joka aamu, ja myös yöllä, jos on tarvetta. Työskentelen myös valkoisen liekin eri muotojen kanssa, pannen merkille, että violetti ja vihreä liekki ovat parantamista varten syvimmässä mielessä ja kaikkia kehoja varten.

Huomaan myös, että päivitysten myötä tulee syvälle haudattuja asioita esiin, jotka olin täysin unohtanut, tai jotka olivat niin syvälle haudattuja, että ne täytyi tuoda pintaan parannusta varten, mutta myös ymmärtää ne elämän toistuvien käyttäytymismallien ja tavanomaisten tapojen kontekstissa.

Se on totaalista kivun, kärsimyksen ja erillisyyden purkamista kaikissa muodoissa ja ilmaisuissa, sisältäen itsen.

Sillä emmekö voi usein antaa anteeksi muille, mutta pidämme hyvin vaikeana antaa anteeksi itsellemme, ja sitten sätimme itseämme vuosien ajan jostain tapahtuneesta? On aika antaa anteeksi ja löytää sisäinen rauha.

Tämä ulottuu tietysti koko ihmiskuntaan ja kaikkeen siinä – kaikkiin väärinluomuksiin, missä tahansa muodossa.

Tämä on täysin uusi elämä ja uusi alku, jota tarjotaan meille kaikille.

Sinulla on vapaa tahto ja valinta.

Voit valita päästää irti ja muuttua/kirkastua – tai sitten ei.

Tosiasiassa joiltakin vie kauemmin kuin toisilta, mutta loppujen lopuksi kaikki sielut löytävät tiensä takaisin eheyteen ja ykseyteen, vaikka sitten jossain muualla kosmoksessa.

Sitä minkä jumala on luonut, ei voi koskaan erottaa/jakaa ytimessään, vaikka se valitsisi kieltää tämän itsessään.

Todellisuudessa on vain rakkautta – ja rakastavaa armoa.

Rakkaus parantaa aina syvimmässä ja syvällisimmässä mielessä, ja ihmeitä tosiaankin tapahtuu, kun luovumme lopulta kaikesta ja sallimme itsemme tulla yhdeksi kaiken olevaisen kanssa, ja yhdeksi jumalaisen lähteen kanssa, ja löydämme itsemme kotoa sisällä ja ulkopuolella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >