HomeViestejäJudith Kusel24.9.2023 - Valtavia läpimurtoja tapahtuu

24.9.2023 - Valtavia läpimurtoja tapahtuu

VALTAVIA LÄPIMURTOJA TAPAHTUU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
24.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valtavia läpimurtoja tapahtuu, myös kaiken ohjelmoinnin ja kaikkien käyttäytymismallien ytimeen saakka, joita on usein kannettu sukupolvien yli.

Sain tänä aamuna kristallinkirkasta opastusta, että kukaan ei pysty enää määräämään tahtoaan toiselle, ja sitä tapaa, jolla hän halua manipuloida muita jossain muodossa. Jokaisella sielulla on täysivaltaiset oikeudet määrittää oma elämänsä ja elää oma tarkoituksensa.

Vanhat järjestelmät murenevat. Tämä merkitsee kuitenkin myös, että jokaisen sielun täytyy tulla tietoiseksi siitä, missä se yrittää määrätä tahtonsa muille ja missä se on manipuloiva.

Mieleeni tulivat vanhat maanviljelijöiden puhelinlinjat, jolloin maanviljelijäryhmällä oli sama puhelinlinja.

Oli noita muiden asioihin sekaantujia, jotka rakastivat kuunnella muiden ihmisten yksityiskeskusteluja ja sitten levittivät niitä. Muistan lapsena, miten kaikki tiesivät, että tietty täti ei ollut ainoastaan juoruilija ja kaikkien yksityiselämän kertoja, vaan hän yritti myös manipuloida muita ja määrittää lopputuloksia.

Ne jotka ovat pakkomielteisiä siitä, mitä muut tekevät, sanovat jne., eivät koskaan anna itselleen vapautta todella elää omaa elämäänsä ja seistä täysin omassa valossaan.

Todellisuudessa se miten muut ihmiset valitsevat elää elämäänsä ja toteuttaa näyttelijäroolejaan, ei ole meidän asiamme.

Tästä eteenpäin on kyse siitä, että otat täyden vastuun omasta elämästäsi ja sielustasi, ja kaikesta mitä kanssaluot ja mihin valitset kohdistaa huomiosi ja fokusoitua täysin uuden elämän kanssaluomisessa, jossa jokaisen ainutlaatuisuus on kelvollista, ja jokainen myötävaikuttaa suuremman kokonaisuuden ykseyteen/yhtenäisyyteen avoimella sydämellä, puhtaalla aikomuksella ja rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >