HomeViestejäJudith Kusel31.8.2023 - Suurin rakkaudenteko

31.8.2023 - Suurin rakkaudenteko

SUURIN RAKKAUDENTEKO

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
31.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurin rakkaudenteko jonka voit tehdä itsellesi, on antaa todella anteeksi itsellesi oman sydämesi, sielusi ja olemuksesi syvyyksiin saakka. Se on edellytys muille anteeksiantamiselle. Kuitenkin kummallisesti monet sielut kamppailevat tämän kanssa, sillä heistä on helpompaa antaa anteeksi muille kuin itselleen. Kuitenkin siihen saakka, kunnes annat anteeksi itsellesi, et ole purkanut niitä tunnelatauksia, jotka aiheuttivat tuskan ja kärsimyksen alun alkaen.

Tätä kutsutaan "itsensä soimaamiseksi". Haluat ikään kuin jatkaa itsesi rankaisemista jostain, mitä olet tehnyt ja sanonut, tai miten ole käyttäytynyt huonosti, ja sitten toistat sitä kuin mantraa ja samalla vedät itsesi maahan. Olet tosiaankin itsesi pahin vihollinen.

Olemme vain sielun lyhyellä matkalla maan päällä. Ja sinä aikana olemme tekemisissä muiden sielujen kanssa ja hyvin usein teemme virheitä. Kuitenkin tässä lepää totuus: se on virhe. Se ei ollut koko olemassaolo!

Upea asia virheissä on, että silloin kun sielu oppii jotain niistä ja sitten yrittää olla toistamatta samaa virhettä uudestaan, siitä tulee viisaampi, avosydämisempi ja rakastavampi. Tällä tavalla muiden sielujen kanssa ei voi muodostua negatiivisia kaavoja, jotka kestävät usein monia elämiä.

Tämä elämä, nopeutuneen ylösnousemuksen kera, merkitsee, että on aika lopultakin purkaa nämä kaavat ja päästää irti kaikesta tuskasta ja kärsimyksestä, kun hyvin paljon siitä oli itseaiheutettua häpeän ja syyllisyyden kautta.

Niin kauan kuin esität uhria elämässä, et voimaannuta itseäsi. Kukaan ei voi ottaa voimaasi, ellet salli sen tapahtua tavalla tai toisella.

Kun joku saa sinut suuttumaan, on hyvä asia tunnistaa täsmälleen, mikä saa sinut reagoimaan negatiivisesti, ja sitten olla rehellinen ja katsoa sisälle, missä teet juuri samaa tai olet tehnyt menneisyydessä. Sillä muut sielut ovat vain peili sinulle. Mene taaksepäin ajassa ja paikassa sinne, missä teit juuri saman jollekin muulle, ja sitten katso tarkkaan, miten se on PALVELLUT häntä. Esimerkiksi, se on voinut potkaista häntä persuuksille ja tönäistä lopultakin tekemään, mitä hänen tarvitsi tehdä voimaantuakseen.

Mene nyt askel pidemmälle ja katso jälleen, mikä suututti sinut, ja tuota henkilöä, joka teki sen. Ja katso sitten, miten hänen käyttäytymisensä tällä tavalla on PALVELLUT sinua. Kyllä, se on palvellut sinua. Jos sinulla ei olisi ollut tunnelatauksia jossain, et olisi suuttunut. Esimerkiksi, usein se mitä on sanottu, motivoi meidät todistamaan hänen olevan väärässä, ja sitten yhtäkkiä löydämme vauhtia mennä eteenpäin, tai lopultakin ottaa oman voimamme takaisin, lakata näyttelemästä roolejamme ja olla aito.

Kun näet, miten sielu palveli sinua ja miten sinä palvelit muita tekemällä juuri saman asian, vapautat itsesi illuusioista ja rooleista, joita olet esittänyt. Sydämesi avautuu, ja voit antaa anteeksi heille ja itsellesi ja tuntea vain ehdotonta rakkautta ja kiitollisuutta.

Lisäksi, useimmat ihmiset näkevät vain pimeän puolen eivätkä voi nähdä sitä valoisaa puolta, joka on yhtä lailla läsnä.

Kun joku kritisoi sinua, on aina JUURI SAMAAN AIKAAN joku, joka tukee ja ylistää sinua. Katso syvemmälle, kuka esitti tuota vastakkaista roolia.

Rakkaus on aina läsnä eikä koskaan poissa, ja positiivinen ja negatiivinen myös. Ne tasapainottavat aina toisensa. Elämä ei ole yksipuolista. Se on aina kaksipuolista ja tasapainossa.

Kaksinaisuuden yli nouseminen, mitä teemme nyt, merkitsee selvä-näkemisen omaksumista, nähden kolikon kummankin puolen eikä vain sitä, jonka valitsemme nähdä, sivuuttaen toisen. Kun halkaiset kolikon, se menettää arvonsa. Sama pätee magneettiin – jos yrität halkaista sen ja heittää negatiivisen puolen pois, se ei toimi. Se tarvitsee sekä negatiivisen että positiivisen navan toimiakseen.

Olemme valtavassa sielumestaruuden hetkessä, jossa nousemme lopultakin kaiken kaksinaisuuden, kaiken erillisyyden ja vieraantumisen yli, myös itsessämme. Sillä itserankaisu ruokkiin erillisyyttä. On aika hyväksyä täysin itsesi sellaisena, kuin olet. Varjo ja valo. Tosiasiassa sielusi on puhdas.

Et ole egosi. Et ole se persoonallisuus, jota valitset esittää. Olet SIELU. Ja sielu sisältää puhtauden ja jumaluuden. Ehdottoman rakkauden.

Voit rakastaa toista sielua ja hyväksyä hänet sellaisena, mikä ja kuka hän on todellisuudessa, vasta sitten kun rakastat omaa sieluasi ja hyväksyt sen sellaisena, mikä ja kuka olet todellisuudessa.

Kaikki polut johtavat sisäänpäin, sillä taivasten valtakunta on sisälläsi, ei ulkopuolella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >