HomeViestejäJudith Kusel11.8.2023 - Olemme peruskiviä

11.8.2023 - Olemme peruskiviä

OLEMME PERUSKIVIÄ

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
11.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt voimallisissa hetkissä, jolloin näyttää siltä, että niitä perustoja joilla kaikki on levännyt, ravistellaan ja seisomme juoksuhiekassa, samalla kun päästämme kaikesta irti, mitä on ollut aiemmin, ja astumme nyt uuden Maan ja uuden kultaisen ajan täysin uusille, kartoittamattomille ja tutkimattomille alueille.

Se pakottaa meidät tekemään nyt luottamushyppyjä ja sukeltamaan tuntemattomaan, ja samaan aikaan meitä pyydetään kaivamaan elämän perustoja uudessa Maassa ja luomaan vakaita perustoja rakkauden, luottamuksen ja uskon myötä, kuitenkin myös ykseydessä kaiken olevaisen kanssa, kaiken suuremmaksi hyväksi.

Joidenkin täytyy kylvää uusien, holistisen elämäntapojen ja muiden uusien ykseydessä ja harmoniassa elämisen tapojen siemeniä, toiset ankkuroivat korkeampaa tietoa, kun taas toiset opastavat, johtavat ja auttavat ilmentämään kaiken muotoon ja olemaan.

Jotkut tuovat korkeampia musiikkioktaaveja, jotkut kosmista tanssia, jotkut uusia kommunikointimuotoja lajien ja galaksienvälisen tilan yli, ja jotkut ovat pioneereja muilla tavoilla.

Kaikki synkronoidaan ja harmonisoidaan, ja kaikki on täysin tasapainossa, harmoniassa ja ykseydessä.

Minulle näytettiin tämä hyvin selvästi viime yönä, kun olin kokenut muutama viikko sitten kaiken sen romahtavan, mistä tiesin, että minun täytyi antaa se korkeampiin käsiin, ja nyt se tapahtui.

On aika, jolloin asiat eivät yksinkertaisesti toimi enää, ja näin meidän täytyy antautua korkeammalle avulle, oivalluksille ja tietämiselle, voidaksemme ilmentää uuden muotoon ja olemaan.

Minulle näytettiin kristallipyramidi, ja sitten näytetiin, että ennen kuin pyramidi voitiin rakentaa ja tuoda muotoon ja olemaan, peruskivet täytyi laittaa paikolleen. Muuten koko rakenne ei voi pitää muotoa tai se kaatuu.

Tätä meitä pyydetään nyt tekemään ja olemaan: uuden kultaisen ajan peruskiviä, pioneeriarkkitehteja. Ja tämä alkaa tosiaankin itsestä, ennen kuin voit ilmentää tämän muotoon ja olemaan muutamana seuraavana vuotena.

Minulle tämä on uusi oppitunti päästää irti kaikesta, missä on vielä kiinni vanhassa muodossa, ja tehdä nuo luottamushypyt ja auttaa kanssaluomaan uusi, korkeamman ulottuvuuden elämä uuteen Maahan puhtaalla aikomuksella ja puhtaalla ehdottomalla rakkaudella, kaiken suuremmaksi hyväksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >