HomeViestejäJudith Kusel3.8.2023 - Jumalainen laki

3.8.2023 - Jumalainen laki

JUMALAINEN LAKI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
3.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulle palautui tänä aamuna selkeästi mieleen taas vastuun jumalainen laki.

Vastuunlaki kulkee käsi kädessä syyn ja seurauksen jumalaisen lain kanssa – sitä korjaa, mitä kylvää – ja nämä kaksi lakia ovat eksakteja, kuten kaikki jumalaiset lait.

Se pätee tietenkin kaikkiin valotyöntekijöihin tänä aikana, kaikkeen mitä he lähettävät "tuonne", säteilevät, ja tosiaankin kylvävät, muodossa tai toisessa, tai miten he tuovat itsensä esille jossain muodossa.

Mitä enemmän olet johtoroolissa tai opettaja tai opas tai sinulla on vaikutusta muiden ihmisten elämään jossain muodossa, sitä enemmän sinulla on vastuuta.

Tämä ulottuu jokaiseen ajatukseen, jota ajattelet, jokaiseen sanaan jonka puhut, jokaiseen toimeen johon ryhdyt tai et ryhdy. Tosiaankin, silloin kun ajatukset, sanat ja teot eivät ole korkeimmassa harmoniassa näiden lakien kanssa, elämä heijastaa välittömästi tuloksia sinulle, ja nyt melkein välittömästi.

Puhtaus on avainsana tänä aikana.

Jos ei voi nähdä läpi, epäpuhtaudet näkyvät ja miten!

Sen kaiken takana on syvä viisaus, kun energiat tässä kuussa ja kuluneina viikkoina nostavat meitä vielä korkeammille värähtelytaajuuskaistoille, missä kaikki on välitöntä. Lisäksi huomaan, että sillä hetkellä kun jotain tapahtuu, mikä saa minut vähän tasapainosta, ankkuroidun välittömästi, palaan keskukseeni ja sitten pyydän välittömästi apua ja antaudun suuremmalle tahdolle.

Aikana jolloin koko elämäni hajosi ja minun oli aloitettava täysin uusi elämä, minulle annettiin tämä mantra, ja jaan tämän kanssanne tänään. Se on palvellut minua uskomattomasti siitä lähtien:

"Luotan, että kaikki järjestyy korkeimmilla ja parhailla tavoilla, kaikkien osallisten korkeimmaksi parhaaksi, ja paljon paremmin kuin voin edes kuvitella nyt."

Tosiaankin, tässä ajassa on kyse egon antautumisesta ja korkeamman sieluitsen sallimisesta ottaa täysin hallinta, yhtenä jumalan kanssa, hyväksyen täysin sisäisen jumaluuden – sisäisen taivaan valtakunnan yhtenä.

"Tiedän, kuka minä olen totuudessa."

"Tiedän, mitä minä olen totuudessa."'

"Tiedän, miten palvelen rakkaudella ja totuudessa."

"Minä olen, mitä olen."

Tasapaino.

Aitous.

Puhtaus.

Harmonia.

Ykseys/yhtenäisyys.

Ehdoton rakkaus.

Ovat avainsanoja.
Avainominaisuuksia.
Avaimia elämään – yltäkylläisempään elämään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >