HomeViestejäJudith Kusel26.3.2023 - Kutistumista ei sallita

26.3.2023 - Kutistumista ei sallita

KUTISTUMISTA EI SALLITA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
26.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käymme läpi mitä voimakkainta kirkastamis-/muodonmuutosprosessia muutamana seuraavana kuukautena ja vuotena, vuoteen 2032, ja prosessi on enemmän tai vähemmän valmis vuoteen 2044 mennessä.

Sielujamme on valmisteltu tähän monta miljoonaa maavuotta, ja uudet lapset joita on syntynyt vuodesta 1994 ja mikä tärkeämpää, vuodesta 2012 ja 2019 saakka, ovat tosiaankin uusi ihmiskunta. He ovat tulleet sisään kaikkien työkalujen, kaiken asiantuntemuksen ja tietotaidon kera, ja vielä tärkeämpää, ilman aiempaa karmaa tai elämiä maan päällä. He ovat uusia sieluja sanan kaikissa merkityksissä.

Lordi Melchizedek ja Melchizedekin korkea neuvosto näyttivät minulle selkeästi tänä aamuna, miten monia sieluja, joita syntyi 1950-luvulta saakka (indigoja ja ensimmäisiä vapaaehtoisia tähtisiemeniä), ja kristallilapsia (1970-luvulta vuoteen 1994) valmisteltiin monta elämää maan päällä ja sen ulkopuolella tähän tärkeään aikaan.

Monet meistä pitivät ihmiskunnan vakautta sen synkimpinä aikoina, ja hyvin usein meidän täytyi johtaa tietä. Tänä merkittävänä aikana meitä pyydetään astumaan pidemmälle ja korkeammalle korkeimmassa palvelussa ja ottamaan viisaiden vanhimpien roolin, jotta voimme olla lempeästi, rakastavasti ja kuitenkin suuren sisäisen vahvuuden, rakkauden ja kestävyyden kera, uusia lapsia varten, jotta he voivat ankkuroida sieluasiantuntemuksensa ja kanssaluoda uuden kultaisen ajan kanssamme.

Monet sieluryhmät – kuten säteilevät sielut, valaistut sielut, rakastavat sielut, parantavat sielut – ovat olleet ankkuri, pysyneet muinaisimmissa mysteerikouluissa globaalisti ja olleet ihmiskunnan vanhimpia planeetan luomisesta saakka. Kaikki nämä sieluryhmät haluavat nyt saattaa loppuun mission ja osallistumisensa Äiti Maahan, ja näin nämä sielut eivät ole ainoastaan viimeisessä inkarnaatiossaan maan päällä, vaan täällä ainoastaan yhdestä syystä: käsitellä kaikki negatiiviset kaavat, joita luotiin muissa elämissä muiden sielujen kanssa, kirkastua ja saattaa loppuun missio.

Kuitenkin samaan aikaan he ovat nyt astumassa erinomaisten vanhimpien rooleihin, ylimmäisten pappien rooleihin, kun he auttavat nyt uusia lapsia ankkuroimaan uuden kultaisen ajan, samalla kun nämäkin muistavat ja käyttävät valtavaa kollektiivista sielutietoaan saman tekemiseen.

Heidän valtavan voimakas näkökykynsä, profetialahjansa ja kanssaluomislahjansa auttavat uutta ihmiskuntaa nousemaan täyteen suuruuteensa ja näin palauttamaan sen galaksienväliseen ja universaaliin kansalaisuuteen.

Sillä todellisuudessa olemme aina kuuluneet noihin korkeisiin neuvostoihin, mutta sitten omasta valinnastamme päätimme erota niistä ja vajota muistamattomuuden meriin Atlantiksen romahtamisen myötä.

Päiväntasauksesta saakka on näytetty valtavaa kylttiä kaikille sieluille, jotka tulivat tänne tähtisiemeninä ja vapaaehtoisina: KUTISTUMISTA EI SALLITA!

On aika astua täysin vanhimmuus- ja johtajuusrooleihinne, rakkauden, ilon, vahvuuden ja luonteenlujuuden kera ja käyttää omaa valtavaa sielutietoanne korkeimmalla mahdollisella tavalla, kaiken korkeimmaksi hyväksi. Ehdottoman rakkauden ja omistautumisen kera.

Mitä korkeampi ja syvällisempi tuo kutsumus on, sitä enemmän sielua kutsutaan herpaantumatta seuraamaan tuota kutsua, sallimatta itseään häirittävän.

Kuitenkin avoimen sydämen ja sielun myötä, joka on täynnä rakkautta ja palvelee rakastavasti, siitä tulee elämäntapa ja rakastavan ilon ja inspiraation korkeinta palvelua.

Meitä kaikkia työnnetään nyt yli kaiken sen, mitä olemme koskaan uskoneet mahdolliseksi, näennäisen mahdottomaan, voidaksemme täysin kanssaluoda uutta kultaista aikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >