HomeViestejäBlossom Goodchild21.12.2021 - Viesti valoliitolta

21.12.2021 - Viesti valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
21.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blossom: Hei! Kokeillaan tätä ennen joulua … Onko ketään kotona?

Valoliitto: Tervetuloa sinulle, rakkain Blossom, ja kaikille niille, jotka osallistuvat kommunikointiimme tällä tavalla. Tiedämme kaikista, jotka kirjoittavat sinulle kiitollisena siitä, mitä tuomme, ja haluaisimme erittäin kovasti käyttää tämän tilaisuuden ja kiittää teitä jokaista siitä, että otatte vaarin asioista, joita annamme, mikä vuorostaan nostaa planeetan värähtelyä. Se tuo meille suurta iloa, koska voimme huomata muutoksen energiassa planeetallanne ja teissä. Se on meille tietysti hyvin positiivinen lopputulos, että hyvin monet tietävät sisäisen totuutensa, ja se palvelee erittäin hyvin siinä valtavassa muutoksessa/siirtymässä, joka kohta tapahtuu.

Blossom: Suunnilleen koska?

Valoliitto: Blossom, kaikkialla ympärilläsi on merkkejä siitä.

Blossom: Kaverit, näitä merkkejä on ollut ympärillämme vuosia. Luulen, että tuuli on puhaltanut ne kumoon.

Valoliitto: Olemme tietoisia kärsivällisyydestä, jota tarvitaan. Sietokyvystä jota teillä on tarvinnut olla. Pettymyksistä, surusta, epäuskosta. Kaikkea tätä havaitsemme yleisessä tapahtumaenergiassa.

Kuitenkin toisaalta, eniten meitä rohkaisee se vahvuus ja päättäväisyys, jota kannetaan omassa olemuksessa, siinä tietämisessä, että teillä on käsillä se aika, jolloin suuret muutokset tulevat ilmeisiksi.

Blossom: No, rehellisesti sanottuna siirtyminen toiseen vaiheeseen ei olisi pahitteeksi! Tiedän, että se merkitsisi maailmanlaajuista sulkutilaa (teidän laskelmienne mukaan) – kuitenkin niin kurjalta kuin se kuulostaa, se merkitsisi ainakin, että siirrymme eteenpäin. Ja sitten, voi sitä iloa, vain kolme vaihetta enää, joista on päästävä läpi! En ollut ajatellut, että ensimmäinen vaihe kestäisi melkein kaksi vuotta.

Valoliitto: Toinen vaiheenne on tulossa, ja se paljastaa paljon. Joitain asioita tiedetään jo. Kuitenkin sitten kun kansi lentää tästä kiehuvasta kattilasta, on paljon epäuskoa ja käsittämätöntä myllerrystä niiden järkytyksen vuoksi, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä kaiken pinnalla tapahtuvan alla on.

Blossom: No, tiedän, että te ette voi antaa mitään ajankohtaa, joten odotamme vain ja näemme. Tämä on "toinen mantrani". Tunnen, että haluatte sanoa: "Pitäkää hatuistanne kiinni." Miten monta kertaa olen kuullut tämän teiltä?

Valoliitto: Liian monta nähtävästi.

Blossom: Aivan oikein.

Valoliitto: Luotamme, että voit tuntea sen lämmön, jota tulee meistä sydäntilaasi. Sen voi tulkita myös valtavaksi hymyksi meiltä.

Blossom: Kyllä, itse asiassa voin.

Valoliitto: Teidän on aika varautua, kiinnittää turvavyönne. Pysyä tyynenä, kun enemmän ja enemmän paljastuu. Sillä sanomme tämän: sitten kun kansi on poissa, mikään ei voi pysäyttää sitä virtaa, mitä tulee esiin.

Tiedät sisällä. Sydämesi sanoo sinulle: "Tämä on menoa nyt!" Ja tiedät toistaa tuota mantraa melkein jatkuvalla syötöllä pysyäksesi vahvana ja säteilläksesi valoasi.

Mitä tahansa paljastuu, missä määrin tahansa pystytään ymmärtämään, mitä paljastuu, niin tiedä, että nyt on se hetki, jolloin päätät tulla täysin siksi soturiksi, joka olet. Koskaan horjumatta. Vain vahvistaen ympärilläsi olevia rakkaudella ja kannustuksella siitä, että kaikki on lopulta hyvin.

Blossom: Eikö ole kuitenkin niin, että myös me soturit olemme silloin hyvin järkyttyneitä?

Valoliitto: Niin on. Kuvittele kuitenkin, että jos teistä tuntuu siltä, miten paljon enemmän tarvitsee antaa lohtua niille, jotka ovat olleet sokeita ja kuuroja kaikelle, mitä on ollut hautumassa.

Kuvitelkaa ne "mullin mallin" -tilanteet, joita tapahtuu. Ja sitten kun se tapahtuu, olette valmiina.

Blossom: Meistä tuntuu, että olemme olleet valmiina hyvin kauan. Kuitenkin luulen silti, että sitten kun se todella alkaa, kaikki se mitä tapahtuu, saa "ne jotka tietävät" horjumaan/pyörälle päästään, vaikka olemmekin valmiita sisällämme.

Valoliitto: Tämä on hyvin todennäköistä, sillä järkytys siitä mitä todella on, osuu syvälle olemuksenne ytimeen – kaikkien olemuksen ytimeen. Erona on, että te olette/olitte tietoinen sen tulemisesta, ja siksi olette paljon valmistautuneempia kuin monet.

Olemme puhuneet aiemmin vahvuudesta, joka tulee sisältä. Syvemmän itsen löytäminen, joka odottaa sisällä "kutsua". Ei kuitenkaan teiltä, vaan "korkeammalta palvelulta". Tämä kutsu on kiistämätön, ja korkeampi herääminen sisällä antaa suurta päättäväisyyttä ja tarkoitusta.

Muistakaa, että tätä varten tulitte. Älkää epäilkö itseänne – koskaan. Älkää epäilkö, keitä olette ja kykyänne auttaa. Tiedätte, mitä pitää tehdä. Tiedätte, miten pitää käyttäytyä. Tunnette suunnitelman.

Tätä suunnitelmaa ei ole kuitenkaan kirjoitettu, jotta voitte tutkia sitä ja omaksua sen sisällön. Se on suunnitelma, joka paljastuu sisällänne.

Ajattele palapeliä. Jokaisen paikalleen laitetun palan myötä, kuva tulee selvemmäksi ja voi löytää seuraavan palan, ja sama prosessi toistuu uudestaan. Kun enemmän ja enemmän paloja sopii yhteen, sitä selvempi kuva paljastuu ja sitä nopeammin muita paloja löytyy tehtävän saattamiseksi loppuun.

Rakkaimmat sielut, oletteko valmiita?

Blossom: Voin puhua vain omasta puolestani. Kuitenkin olen alkanut tunnustaa, että monet tuntevat samalla tavalla. Voin sanoa: "Kyllä, olen." Kuitenkin olen varma, että kun tulivuori räjähtää/purkautuu, saatamme tuntea tilanteen liian vaikeaksi (suom. huom. sananmukaisesti "olla ulkona syvyyksistämme").

Valoliitto: Jos niin on, yhdistykää sisään. Sulkekaa silmänne, sanokaa tuo mantra, ja yhdistykää sisään.

Sanoisimme, että tuo mantra on polttoaineenne, eikä siitä voi olla pulaa – koskaan.

Tietäkää, rakkaimmat sielut, kaiken sen läpi mitä pian tapahtuu, kaiken sen yli mikä järkyttää teidät ytimeenne saakka, että te ette ole yksin. On armeijoita, suuria armeijoita.

Blossom: Minulle on aina ongelma, kun te tai Valkoinen pilvi käytätte tuota sanaa. Ajattelen taistelemista ja sotaa jne. Pyydätte minua etsimään sen sanakirjasta. "Suuri määrä ihmisiä tai asioita." Okei. Käytän sitä, niin kuin te käytitte.

Valoliitto: Suuret armeijat jotka sijaitsevat planeetan ulkopuolella, ovat kanssanne tässä valtavassa muutoksessa ympärillänne. Tietäkää tämä. Heidän valonsa opastaa teitä. Heillä on tietämys lopputuloksesta, syvempi ymmärrys kaikesta tästä.

Nuo planeetan ulkopuoliset ilmoittautuivat vapaaehtoiseen palveluun suuressa mittakaavassa, voidakseen auttaa teitä tämä mission suorittamisessa. Sillä se on äärimmäisen tärkeää koko "olemisen/olevaisen" kannalta.

Blossom: Niin pikkuruinen planeettatäplä, ja kuitenkin hyvin monet ovat valmiina odottamassa sen nostamista korkeammalle tasolleen. Hyvin uskomatonta, oikeasti.

Valoliitto: Lopputuloksen vuoksi. Koska sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, että nostetaan planeetta ja viedään kaikki teidät sen mukana ajelulle ja asumaan.

Pitäkää kiinni tuosta tietämisestä. Että tulevaisuuden maailma odottaa teitä astumaan sisään. Ei voi epäonnistua. Valo on voittanut.

Blossom: Monien on vaikea hyväksyä se, kun elää Maa-planeetalla.

Valoliitto: Monet tietävät tämän totuudeksi aikanaan.

Blossom: Kuulostaa vähän väärältä sanoa: "Toivon, että olette oikeassa."

Valoliitto: Blossom …

Blossom: Kaverit!

Valoliitto: Miksi sydämesi tuntee niin?

Blossom: Että valo on voittanut? No, minäpä käyn kysymässä siltä! Se sanoi: "Se haluaa niin olevan, koska vaihtoehtoinen narratiivi on syvältä!" Siis onko se tietämistä vai halu?

Valoliitto: Se on olemistila, jossa elät tällä hetkellä.

Blossom: Siis, en oikeasti sanoisi silloin, että sydämeni todella tietää sen.

Valoliitto: Kysyisitkö uudestaan?

Blossom: Se kuuli minut ensimmäisellä kertaa.

Valoliitto: Kysy uudestaan, ole kiltti.

Blossom: Ok. Sydän, tiedätkö, että valo on voittanut? "Kyllä." Miksi tämä tuli niin selvästi tällä toisella kerralla?

Valoliitto: Koska ensimmäisellä kerralla ajatuksesi/mielesi oli liian kietoutunut siihen, mitä sinulle paljastetaan. Toisella kertaa "kyllä" tuli kyseenalaistamatta, eikö?

Blossom: Kyllä.

Valoliitto: Miten paljon tahansa tunnette, että tämä tieto on epävarma, niin syvällä sisällä, ydinolemuksessanne, "sinuutenne" tietää, että valo on voittanut. Valo oli voittanut jo, ennen kuin taistelu edes alkoi.

Blossom: Se on huikeaa. Miten niin voi olla?

Valoliitto: Koska …

Valo on rakkautta.

Rakkaus on valoa.

Se on kaikki, mitä on kaiken olevaisen ytimessä.

Rakkaus-valo.

Rakkaus-valo on!

Rakkaus-valo tulee aina olemaan.

Mikään muu ei voi voittaa sitä … paitsi parempi versio itsestään.

Blossom: Tietysti olisi kuitenkin se kysymys, miksi pimeyden sallittiin ylipäätään viedä asiat näin pitkälle?

Valoliitto: Rakkain Blossom, siihen ei voi vastata yksityiskohtaisesti tässä kohtaa.

Blossom: Miksi?

Valoliitto: Sen monimutkaisuuden vuoksi.

Blossom: Yrittäkää "laittaa se pähkinänkuoreen".

Valoliitto: Se ei sopisi.

Blossom: Ehkä toisella kertaa voimme ehtiä, tai sitten emme.

Valoliitto: Meidän on aika lähteä. Tiedämme niistä juhlista, joita on muodostunut planeetallanne tähän ajankohtaan. Pyydämme jokaista ottamaan tehtäväkseen hyvän mielen, sillä tiedämme, että riippumatta siitä, mitä ihmettä (suom. huom. sananmukaisesti "maan päällä") tapahtuukin, se on arvokkain "aseistus", jolla voidaan jatkuvasti varustaa itsensä.

Hyvin lähellä nyt.

Blossom: Kaikella kunnioituksella, miten ilmaisisin tämän? Rakastaisin, että se olisi lähellä. Kuitenkin se oli hyvin lähellä noin 10 vuotta sitten. Minun täytyy kuitenkin myöntää tuntevani, että kansi on lentämässä todella pian. Olen kuitenkin tuntenut sen myös monta kertaa aiemmin. Kuka tietää … minä ainakaan en! Te varmaan nauratte nyt, kun lämmin tunne on juuri hiipinyt sydämeeni. Kiitos, kaverit. Tulemme näkemään sen, tulemme näkemään sen.

Valoliitto: Tosiaankin tulette.

Blossom: Kiitollisuudessa, rakastavassa palvelussa, minä olen.

____________________

Hyvää joulua Blossomilta ja Goodyltä (suom. huom. aviomies, joka kuoli loppusyksystä), sillä vaikka hän onkin muualla, en saa vajota epätoivoon, koska eihän hän haluaisi sitä. Siis nostakaa malja, hänen puolestaan, ja nostakaa se hyvillä mielin. Ajakaa pois alakulo ja tuokaa sisään onnellisia uutisia, koska oli helvetin kamala vuosi. Hän tuntuu olevan hyvin lähellä, siis kumpikin meistä lähettää teille rakkautta ja valoa – minä Maa-planeetalta ja hän yläkerrasta.

Kiitos teille kaikille, jotka olette lähettäneet minulle paljon rakkautta ja tukea kuluneena vuotena. Sellainen ystävällisyys on pitänyt minut pinnalla, kun hyvin usein tunsin laivani uppoavan. Navigoin meriä nyt yksin, tietäen, että tähtivalo ihanalta mieheltäni Goodyltä johtaa minua sekä myrskyisien että tyynien vesien läpi. Tuokoon tämä uusi vuosi meidät alati lähemmäs tehtävämme suorittamista ja tehkäämme se armossa, nöyryydessä ja jokaisen sielun tahdin ymmärtämisessä, kun he kulkevat kotia kohti. Paljon, paljon, paljon kiitoksia. Blossom xxx

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >