HomeViestejäBlossom Goodchild28.3.2021 - Viesti Valoliitolta

28.3.2021 - Viesti Valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
28.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blossom (B): Tässä sitä taas ollaan! Jätän tämän päivän keskustelun teidän käsiinne. Olen todella hämmentynyt siinä, mihin viette keskustelujamme tässä kohtaa. Kuitenkin, missä ovat käytöstapani? Hei, mitä kuuluu?

Valoliitto (V): Rakkain Blossom, odotamme kovin innolla näitä keskusteluja. Ymmärrämme sinun joka viikko toivovan, että jotain merkittävää on tapahtunut, jotta vahvistetaan energiaa ja sivuutetaan kaikki ajatukset "odottelupelistä" jne. Eikö näin ole?

B: No, miten mukavaa se olisikaan, ja kenties jonain päivänä … pian … näin saattaa olla. Niiden erilaisten huolien vuoksi joita on saamissani sähköpostiviesteissä, sanoin miehelleni: "Voi, tämä maailma on suurta sotkua!" johon hän vastasi rennolla tyylillään: "Ja sen vuoksi olemme täällä!" Niin yksinkertaista, niin totta ja niin helppoa kadottaa näkyvistä! Rakastan tuota miestä!

V: Viisaita sanoja tosiaankin. Olette täällä sitä kaikkea varten. Ette vain korjaamassa tätä tai tuota. Ette vain tuomassa totuuksia pintaan siitä, mikä on ollut syvälle kätkettynä. Ette vain muuttamassa planeetan värähtelyä. Ette vain yhtä tiettyä asiaa varten. Olette täällä loppuun saakka.

Te – urheimmista urheimmat, vahvimmista vahvimmat – tulitte Maa-planeetallenne tuomaan valoa, levittämään valoa, koko hoitoon! Kaikkeen.

Kyllä, maailmanne on koko lailla sitä, mitä syvimmässä sotkussa. Kuitenkin teidän avustuksellanne se muuttuu. Jokaisen ajatuksen, jokaisen tunteen myötä, sallitte itsenne kokea sen, mikä huokuu valoa ja rakkautta. On tärkeää, että tiedätte ja ymmärrätte, mikä vaikutus tällä on.

B: Luulen, että ymmärrämme. Myös alakuloisina päivinä tiedämme sanoa tuota mantraa ja tuntea sen värähtelyn ja totuuden. Siis mihin tästä?

V: Ylöspäin! Eteenpäin! Sisäänpäin!

B: Hyvää rupattelua! Vakavasti sanottuna, mitä muuta voidaan sanoa tässä vaiheessa? Olette kertoneet meille, mitä tehdään, ja teemme sitä … parhaan kykymme mukaan. Kuitenkin monista, monista, monista sieluista maailma näyttää todella ankealta, kun uhkana on tuo pelätty pistos ja lisää sulkutiloja.

V: Toisaalta. Eivätkö monet tuhannet kuitenkin marssineet hiljattain vapauden puolesta? Se, ettei siitä kerrota valtavirtamediassanne, ei merkitse, ettei se toimi kokonaisuuden hyväksi, energeettisesti.

B: Luulen, että monet ovat huolissaan siitä – ja täysin oikeutetusti – ettei heillä ole enää kontrollia valintoihinsa.

V: Ja juuri tästä syystä hyvin monet puhuvat systeemiä vastaan. Tuohon monisyiseen verkostoon joka on kudottu, sisältyy hyvin paljon tekopyhyyttä. Maailmanne on heräämässä tähän tosiasiaan ja omaan sisäiseen tietäiseen, sillä hyvin monet eivät voi enää pysyä unessa. Useammat ja useammat kyseenalaistavat systeemin, ja sen tehdessään löytävät mitä järkyttävimpiä totuuksia.

B: Kuitenkin monet ovat huolissaan, etteivät asiat muutu tarpeeksi nopeasti, jotta tämä hulluus voidaan lopettaa.

V: Blossom, uskotko, että on jumalainen suunnitelma?

B: Syvällä, syvällä, syvällä, syvällä sisälläni tiedän, että on.

V: Miten tiedät sen?

B: On tuo tunne. Tämä ehdoton tietäminen, että olen täällä puolustamassa totuutta.

V: Ja jumalainen suunnitelma on osa tuota totuutta?

B: Varmaan?

V: Kysytkö meiltä?

B: En tiedä! Luulen, että kysymme toisiltamme.

V: Kun kaikki ympärillä näyttää olevan mielipuolista, tuohon sisäiseen tietämiseen voit luottaa. Tuo tunne joka saa jatkamaan marssimista eteenpäin. Tuo vilpitön hengitys sisään ja ulos, kun toistat tuota mantraa. Se kaikki, Blossom, on osa jumalaista suunnitelmaa. Koska sinä – jokainen teistä – on osa jumalaista suunnitelmaa, ja siitä syystä se resonoi niin hyvin ja niin totuudenmukaisena teille.

B: Kuitenkin minusta on hämmentävää, että "jumalaisessa suunnitelmassa" on niin paljon kärsijöitä/uhreja? Ja tiedän teidän sanovan: "Ei asioiden suuressa kuvassa."

V: Olet ymmärtänyt paljon.

B: Te ja minä olemme olleet tässä pitkän aikaa!

V: Kuitenkin tämä on meidän totuutemme. Asioiden suuressa kuvassa ei ole kärsijöitä, ainoastaan jälleen yhden osan esittäminen.

B: Yrittäkää kertoa se kärsijöiden perheille.

V: Blossom, kyse ei ole kertomisesta. Kyse on ymmärtämisestä.

Elämä, rakkaus, valo kehittyvät ikuisesti. Emme ajattele, että "elämä" joka kulkee vaiheesta toiseen, on kärsijä/uhri. Se on näiden asioiden liikettä, liikkumista!

B: Kuitenkin meidän perspektiivistämme katsottuna, täällä alhaalla, se tuntuu paljon tunteellisemmalta. Tuntuu joskus, että aistimme ammutaan palasiksi eikä aina ole helppoa kerätä niitä ja sovittaa takaisin yhteen. Kaikella kunnioituksella, teidän on hyvin helppoa sanoa kaikkea, mitä sanotte, silloin kun me olemme kaiken sen tiimellyksessä. Yritän vain selittää, ettei se ole sama asia meille "maajoukossa", kun yrittää pitää pintansa. En minä valita … mielestäni?

V: Kyllä, Blossom, te olette maajoukko, ja me jotka emme ole, voimme vain auttaa teitä omasta perspektiivistämme. Tämän yritämme saada aikaan. Auttaa teitä. Tarjota viisautta "korkeammalta maaperältä".

B: Mieleni räjähtää joskus sen kaiken kanssa. On niin suurta hulluutta. Olisi ihme kyetä määrittämään, tulkitsemaan tai erottamaan, mikä on totuus ja mikä ei ole! Kehotitte kauan sitten meitä käyttämään erottelukykyä. Osa jutuista on helppoa heittää pois välittömästi, toisista jutuista en yksinkertaisesti tiedä. "Odota, että näet" -luettelo pitenee jatkuvasti.

V: Kuitenkin pyydämme sinua luottamaan siihen tietämiseen, että totuus paljastuu.

B: Minä luotan. Kuitenkin, kuten jotkut ovat huomauttaneet, miten edes esimerkiksi tiedämme, että se on totta, kun joku "yllätysvieras" tulee jonkin ilmoituksen kera? CGI-grafiikka on hyvin vakuuttavaa!

V: Koska te tiedätte. Olemme sanoneet aiemmin, että kun tämä tapahtuu, ei ole mitään kyseenalaistamista, epäilyä, sillä on sen aika! Tiedätte sen perusteella, mitä "ilmestyy", että peli on ohi. Pimeät sielut paljastetaan aidossa päivänvalossa.

B: Minä, me, pidämme kiinni siitä! Ystäväni, te jotka olette antaneet meille paljon toivoa ja kannustusta, kiitos. Oikeasti.

V: Emme levitä sanaa totuudesta kiitoksen vuoksi, Blossom. Teemme sen, koska olemme ottaneet tehtäväksemme – kuten myös te kaikki – osallistua tähän jännittävimpään aikaan, joka on koskaan ollut planeetallanne. Ajattelepa tuota lausetta.

B: Kyllä, hyvin jännittävää. Kuitenkin epäilemättä myös muina aikoina, muut valtavat muutokset ovat olleet hyvin jännittäviä. Nimittäin mitä enemmän löydetään, niin kuka tietää, mikä totuus historiassamme lepää – siinä näyttää olevan hyvin vähän totta!!

V: Sanomme uudestaan. Teemme sen, koska olemme ottaneet tehtäväksemme – kuten myös te kaikki – osallistua tähän jännittävimpään aikaan, joka on koskaan ollut planeetallanne. Koskaan!!

Miksi? Koska me, te, viemme planeettanne paljon korkeampaan värähtelyyn. Tätä ei ole koskaan ennen tehty.

Kuvittele jumalaista suunnitelmaa siinä! Koko planeetta paljon korkeampaan värähtelyyn. Ja te, etuoikeutetut sielut, olette planeetalla, kun tämä tapahtuu!

B: Siitä tulee loistojuttu. Voinko ostaa liput netistä?

V: Blossom, jokaiselle teistä annettiin lippunne, ennen kuin tulitte.

B: Kenties se on kirjekuoressa ohjeidemme kera!

V: Kenties olet oikeassa. Pidä hyvin syvällä kiinni tästä tietämisestä. Tämä on tapahtumassa. On tulossa aika, jolloin pimeys on poissa ja korkeinta valoenergiaa tulee sinulle … jokaiselle teistä.

Ja tunnette sen … Ja tiedätte sen … Ja nostatte tietoisuutenne siihen, mikä on vielä tuntematonta teille.

Voitko tuntea tämän totuutenasi? Tiedätkö tämän totuudeksesi?

B: No, rehellisesti sanottuna, en halua alentaa värähtelyä ja haluan kovasti, että näin on. Kaiken sen myötä minkä kanssa täytyy taistella, eli mitä laitetaan eteemme omaksuttavaksi ja katsottavaksi, resonoiko se, toivon todella, todella, todella, että tämä mitä sanotte, tapahtuu. Haluan niin olevan. Tietysti! Näemme sen. Näemme sen. Näemme sen.

V: Te ette vain näe, Blossom. Te koette sen.

B: Voi, miten sydämeni kaipaa tämän tapahtumista. Sitä odotellessa, täytyy vain laittaa jalkaan pitkävartiset kumisaappaat ja jatkaa kulkemista lannassa, lapio kädessä, ja raivata polkua niille, joiden on tarkoitus herätä ja seurata jalanjäljissämme.

V: Se on tuo henki, Blossom! Se on sinun henkesi, Blossom, ja se on niiden miljoonien jumalaisten olentojen henki, jotka ovat elävä rakkausvalo maan päällä.

B: Kiitos, kaverit. Kiitollisuudessa, rakastavassa palvelussa. Minä olen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >