HomeViestejäBlossom Goodchild14.2.2021 - Viesti Valoliitolta

14.2.2021 - Viesti Valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild (www.blossomgoodchild.com)
14.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blossom (B): Hyvää huomenta, ystäväni. Meidän "juttumme" on kohottaa ja kannustaa, eikö vain? Siis mitä voitte antaa tänään tekemään juuri sen? Olisitteko niin ystävällisiä?

Valoliitto (V): Tervetuloa jokainen teistä ja sinä, rakkain Blossom. Kyllä, tosiaankin se on tarkoituksemme. Tiedämme monia, joiden tunne on kaukana kohonneesta tänä aikana, ja haluamme auttaa heitä tuomaan innostunutta valoa olemukseensa.

B: Kiitos. On hyvin kummallista aikaa. Kuin koko planeetta olisi tullut hulluksi. Kukaan ei tiedä, mitä pitäisi uskoa tapahtumista. Suurta jakautumista. Suurta kyseenalaistamista ja suunnitelmien muuttumista jne. On vaikea pitää ote siitä omasta tietämisestään, että kaikki on hyvin!

V: Kuitenkin on! Eikö ole niin, että tuulen puhaltaessa voi näyttää siltä, että kynttilän liekki sammuu? Kuitenkin rohkeus ja vahvuus voittavat aina. Tuulet ja myrskyt menevät ohi, ja yksilö toipuu taas kerran … tuntien uutta voimaa sisällään.

B: Kyllä, ja kuitenkin sitä ihmettelee, miten kauan tätä jatkuu, ennen kuin tapahtuu jotain konkreettista, jotain kouriintuntuvaa. Tämä tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. Tästä "ajan pelaamisesta" näyttää tulleen elämäntapa!

V: Kuitenkin sinä jatkat luottamuksessa, toivossa ja rakkaudessa, sillä tiedät, että muutokset ovat käsillä. Sydämesi ei voi kieltää tätä. Kuitenkin tämä on hyvin valtava juttu, kuten olemme sanoneet! Se ei ole mikään "yhdessä yössä" -homma, Blossom.

B: Tiedän. No, mistä sitten puhumme? Tiedän monia, jotka ovat huolissaan rokotuksista, ja olen nähnyt joitain melko ikäviä "lopputuloksia" sellaisilla, joille se ei sopinut. Sanoitte, ettei tilanne tulisi pakollisiin rokottamisiin, kuitenkin monet tuntuvat hyvin tietämättömiltä seuraamuksista. Tiedän monia, joilla on se. Miten lohduttaudumme, kun ystävät jne. ovat valinneet tämän polun?

V: Niin paljon kuin et haluakaan kuulla tätä, Blossom, se on heidän matkansa, ei sinun. Jokainen kulkee omaa polkuaan ja tekee, mitä hän pitää oikeana ja totuutena itselleen. Näin ollen, koska tahansa on heidän valintansa, ottavatko he rokotuksen vai eivät.

B: Kaikki erittäin hyvin, kuitenkin jotkut seuraamukset ovat kamalia. Hermosto säpäleinä, henkistä sekasortoa, mitä – kuolema!!!???

V: Silti se on heidän elämänmatkansa, Blossom. Jälleen täytyy katsoa suurempaa kuvaa.

B: Sanotte, ettemme voi nähdä sitä täältä alhaalta. Nimittäin joskus minusta on melko vaikeaa käydä tällaisia keskusteluja, sillä aiheet ovat liian arkaluonteisia, liian monisyisiä ja liikaa vastuuta, rehellisesti sanottuna! … … … … … … Hei? Tuntuu, että olemme pysähtyneet. Olemmeko?

V: Vain siinä, että leikin tila muuttuu tällä hetkellä jatkuvasti planeetallanne. Hetki kerrallaan. Tuuli puhaltaa tähän suuntaan ja tuohon, kun viime vaiheet tapahtuvat ennen voittoa.

Kyllä, ymmärrämme, että hyvin monet asiat tuntuvat olevan pielessä! Hyvin paljon näyttää virtaavan eri suuntaan, kuin odotetaan. Emmekö kuitenkin ole sanoneet teille, että siltä epäilemättä näyttäisi jonkin aikaa?

B: Kyllä, kuitenkin ihmisiä vahingoittuu. Ihmisiä kuolee. Onko se oikein? Onko se välttämätöntä?

V: Blossom, mitä suurimmalla kunnioituksella, emme katso kuolemaa samalla tavalla, kuin monet planeetallanne katsovat. Verhon läpi kulkeminen vie yksilön vapauteen. Ei ole mitään vahinkoja, Blossom.

B: Kyllä, Valkoinen pilvi sanoi niin. Siis jos joku "menee verhon läpi", koska rokote ei sopinut hänelle, on tarkoitus olla niin? Eikö hän olisi elänyt pidempään, jos hän ei olisi ottanut sitä?

V: Kuitenkin hän otti sen. Hän kuoli, koska oli hänen aikansa.

Sama pätee jokaiseen, joka kuolee – on hänen aikansa. Se on todella näin yksinkertaista!

Tämä aika jossa olette, on erityyppistä "kamppailua". Internetin vuoksi hyvin moni voi huijata ja hämmentää. Kaikki se on osa pimeyden suunnitelmaa estää valo.

Nämä ovat loppupelit.

Teidän täytyy vain pitää kiinni totuudesta sydämessänne. Se tietää, mitä pitää tehdä, mitä pitää ajatella ja miten pitää reagoida.

B: Kyllä. Kuitenkin joinain päivinä haluaa vain piiloutua ja hypätä koko tämän jakson yli.

V: Ja sinä tiedät, että muistutamme sinulle, uudestaan ja uudestaan, jatkuvana toistona uudestaan ja uudestaan, että halusit olla täällä tänä aikana.

B: Niin, mutta, mutta, mutta, mutta!!!

V: Mutta "ei mitään" itse asiassa, Blossom. Tiesit, että se olisi rankaa ja siitä tulisi vielä rankempaa.

B: Sitä se juuri on! Siitä puhuimme viime kerralla. Tarvitsemme sieluruokaa kestääksemme ja pysyäksemme liikkeessä. Minäpä esitän teille kysymyksen: tiesittekö te, että siitä tulisi näin rankkaa?

V: Kyllä, tiesimme, ja tiedämme nyt, että tulee vielä rankemmaksi.

B: Millä tavoin?

V: Kaikin tavoin.

B: Voi kyllä, tässä me tosiaankin tuomme kohotusta ja kannustusta!

V: Kuitenkin nämä ovat kannustussanoja, sillä te tiedätte, että teidän täytyy pysyä omassa vahvuudessanne. Teidän täytyy olla valmistautuneita tähän hetkeen ja kaikkeen, mitä on tulossa.

Ja te olette!

B: Kuitenkin joskus meistä tuntuu hyvin heikolta.

V: Ja kuitenkin toisina kertoina teistä tuntuu hyvin vahvalta!

Olette valonsotureita. Tiedätte, mitä pitää tehdä.

Tuo mantra on suunniteltu vahvistamaan. Mantra sisältää hyvin monia koodeja, jotka auttavat teitä viemään homman loppuun. Mantra on kohotuksenne ja kannustuksenne! Se on valomiekkanne, Blossom.

B: Tosiaankin, minulle on ollut siunaus kuulla hyvin monia tarinoita, miten se on auttanut monia monissa eri tilanteissa.

V: Jatkakaa sitten edelleen.

Minä olen valo. Minä olen rakkaus. Minä olen totuus. Minä olen.

Minä olen valo. Minä olen rakkaus. Minä olen totuus. Minä olen.

Minä olen valo. Minä olen rakkaus. Minä olen totuus. Minä olen.

B: Kiitos. Tiedän ehdottomasti, että se auttaa.

V: Sanoisimme, että se on avain oveen.

B: Mahtavaa! Mihin oveen? Missä?

V: Jälleen kerran, kielikuva. Kuitenkin tiedät, mitä se merkitsee.

B: Kyllä, tosiaankin tiedän! Monoliitit? Puhtaanpa monoliiteista. Seurantasivuston mukaan niitä on nyt 199.

V: On kuitenkin monia aiheuttamassa hämmennystä ja pilkkaamassa. Kuitenkin monien jumalainen tarkoitus on "kirjoitettu kiveen". Aikanaan näette.

B: Hyvää rupattelua! Juttu on niin, että olemme tavallaan puhuneet kaikesta viimeisen vuoden aikana. Mistä uudesta voi enää puhua tässä kohtaa? On paljon, mistä ette voi puhua meille, joten emme voi tutkia tiettyjä aiheita. Olette antaneet meille kannustusta. Tarkoitan siis … mitä? Mihin menemme tästä? Paitsi puhumme niistä asioista, joihin emme näytä siirtyvän. Minulla ei ole puhtia … Sanon vain, miltä tuntuu. Tavallaan vähän sanattomalta/hämmentyneeltä. Tiedän, että tuhannet ihmiset tietävät nyt tuhansia kysymyksiä, joita voisi esittää … He eivät kuitenkaan kävele minun mokkasiineissani! Siinä on kaikki, mitä voin sanoa kuvamaan, missä tunnen meidän olevan.

V: Rakkain Blossom, kenties tämä on aikaa sisäistää ne suuremmat rakkausenergiat, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Joskus on niin, että yksilö voi jäädä kiinni yritykseen "saada selville totuuden" ja hypätä kaninkolosta toiseen, silloin kun hänelle olisi paljon suotuisampaa pelkästään tietää, että totuus on sisällä – kuitenkin hän unohtaa hypätä sydämeensä.

Jos useammat ihmiset ns. antaisivat mennä ja antaisivat olla, heidän vahvuutensa lisääntyisi tuhatkertaiseksi. Heidän yhteytensä Lähteeseen vahvistuisi. Heidän valonsa säteilisi kirkkaammin. Tuo valinta on jokaisen yksilön käsissä.

B: Kyllä, tajuan sen. Kuitenkin monilla on hyvin tiedonjanoinen mieli ja tarve tietää enemmän.

V: Eikö kuitenkin ole niin, että kaikki paljastuu jumalaisen aikataulun mukaisesti?

B: Kyllä. Täällä alhaalla on kuitenkin taipumusta sujahtaa kaninkoloon, jos toiseenkin – ja yrittää vain saada kaikesta tolkkua.

V: Sydämenne voi tehdä sen hengittämällä kolme kertaa syvään ja kolmella kierroksella tuota mantraa!

B: Te sanotte niin! Se taatusti rauhoittaa, ja se antaa muutakin. Kuitenkin kun sanotaan sen auttavan saamaan tolkkua tästä maailmasta ja kaikesta, mitä tällä hetkellä tapahtuu, niin ei! Ei! Ei ainakaan minulle. Ei vielä! Kuitenkin se tosiaankin tyynnyttää.

V: Blossom ja kaikki sielut, joita totuus heidän olemuksessaan vetää näiden sanojen luo …

Tiedätte, että te jatkatte. Tiedätte, että valo on voittanut.

Tiedätte, että kaikki vahvuus palaa joka hetki, kun sitä tarvitaan.

Tiedätte, että te tiedätte totuuden.

Ja tosiaankin se on kaikki, mitä teidän täytyy tietää.

B: Tämä kaikki on paljon helpommin sanottu kuin tehty.

V: Kuitenkin sinä tiesit! Sinä ylität odotukset – jokainen teistä.

Te olette vahvoista vanhimpia. Siitä ei ole epäilystäkään. Katselemme teitä, ja te todistatte tämän meille.

Tietämisenne vahvistetaan. Odottakaa vain ja katsokaa.

B: Emme voi muuta kuin odottaa ja pysyä toiveikkaana ja vahvuudessamme. Se tuntuu tänään vähän "ei enää" -tilanteelta. Voimme tehdä parhaamme! Kiitollisuudessa. Rakastavassa palvelussa. Minä olen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >