HomeViestejäBlossom Goodchild21.11.2010 - Viesti valoliitolta

21.11.2010 - Viesti valoliitolta

VIESTI VALOLIITOLTA

Kanavoinut Blossom Goodchild ( www.blossomgoodchild.com)
21.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Blossom: Heippa. Minä tässä. Tuntui siltä, että virittäydyn langoille. Onko jotain annettavaa meille, voi, niin voimakkaille kuolevaisille?

Valoliitto: Meillä on rakkautemme ja viisautemme. Meillä on aina rakkauttamme annettavana teille. Mikään olosuhde ei muuttaisi tätä. Me olemme sitä. Te olette sitä. Miten siis voisi olla toisin? Kun ymmärrämme tapojanne enemmän ja enemmän, hyväksymme, että teille tämän ymmärtäminen on toisinaan vaikeaa. Olemme alkaneet tietää, että on aikoja, jolloin sielunne tuntee olonsa hyvin yksinäiseksi. Tämä on todella tuntematon ominaisuus meille. Me, se mitä me olemme - mitä myös jokainen teistä on - ei tiedä tätä tunnetta. Tiedämme, että olemme yhtä toistemme kanssa. Yhtä kaikkien asioiden kanssa. Miten siis voi olla sellainen tunne sisällänne? Ellette ole täysin ymmärtäneet, että olette osa kokonaisuutta. Osa kaikkea!

Blossom: No, ainakin minä olen tietoinen, että olemme osa kaikkea, yhtä. Tiedän tämän, hyväksyn tämän ja kuitenkin - kaikella rehellisyydellä - tunnen oloni yksinäiseksi suuren osan ajasta. Minua on siunattu kauniisti tukea antavalla perheellä ja ystävillä, kuitenkin yksinäisyys voi tuntua hyvin voimakkaalta toisinaan. Toki yhdistyn rauhalliseen tilaan ja tunnen sen, kun meditoin, mutta tehdessäni jokapäiväisiä juttujani sielussani on edelleen kaipausta. Ajattelen rakkautena olemista. Tiedän sen olevan vastaus siihen, miten pääsemme läpi näistä katkerista ajoista. Mietin, voitteko antaa meille "vihjeitä" siihen, miten olla sitä koko ajan … tuossa ykseydessä.

Valoliitto: Etkö vieläkään näe? Olette siinä … koko ajan. Te ette voi olla olematta siinä, sillä te olette sitä.

Blossom: Miten siis alamme tunnistaa sen täydellä kapasiteetilla? Muuten kuin meditoimalla päivät pitkät, mikä ei ole yksinkertaisesti käytännöllistä.

Valoliitto: Hyväksymällä, tietämällä.

Blossom: Hyväksyn sen ja tiedän sen. En kuitenkaan ole tuossa täyden rakkauden ja rauhan tilassa koko ajan. En läheskään. Miten viemme sen seuraavaan vaiheeseen? Miten pääsemme olemaan tuossa tilassa?

Valoliitto: Olemalla aito itsenne. Kysytäänpä sinulta jotain? Tämä ei ole uutta sinulle, kenellekään teistä. Miten pitkälle olette edenneet elintavoissanne? Luonteenlaadussanne? Ymmärryksessänne? Hyväksynnässänne? Uskollisuudessanne itselle? Miten pitkälle olette laajentuneet ajatuksissanne niistä mahdollisuuksista, jotka poistettiin kerran kauas todellisuudesta, jossa voisitte elää? Ajatelkaa tätä, rakkaat ystävät. Katsokaa, miten pitkälle olette yhdistyneet ja sekoittuneet korkeampien energioiden kanssa ilmeisen lyhyessä aikanne jaksossa ja tämän kautta kiistämätön siirtymänne on tapahtunut/tapahtuu teidän oikeastaan huomaamatta sitä.

Blossom: No, en voi sanoa, etten ole huomannut sitä! Mutta kyllä, kun ilmaisette sen noin, olemme kaikki kulkeneet pitkälle itsessämme.

Valoliitto: Ja kun päivänne "höystyvät", teette edelleen samaa, kuitenkin nopeammalla tahdilla kuin nyt. Siksi ymmärryksenne kaikista asioista syvenee ja tämän syvemmän rakkauden, mitä teidän on aikomus olla, sallitaan ilmaista itseään kauttanne. Se on jo te, teissä. Tietäkää myös - jotain mikä kannattaa ottaa onkeensa - että me olemme täysin eri värähtelyssä kuin maataso. Siksi rakkautta oleminen on kaikki, mitä on. Jos voisitte vierailla ympäristössämme, olisitte myös sitä - ilman ajatusta, että täytyy yrittää olla sitä. Sillä te vain olisitte sitä. Tämä energiataajuus on sitä.

Blossom: Ettekö aio kutsua minua sitten yökylään? Olisi töykeää olla kutsumatta?

Valoliitto: Hymyilemme sanoillesi. Sillä "yökylä" on paljon tarkempi ilmaus, kuin ehkä käsität. Kuten monet teistä tietävät, nukkuessanne te lähdette maan tiheästä värähtelystä ja sielustanne tulee vapaasti sitä, miksi sanotte kaipaavanne tulla.

Blossom: Ojentaisitteko purkin unilääkettä? Pilailen vain kanssanne. Tiedän, että olemme täällä täyttämässä kohtaloamme. No, itse asiassa ihmisrodun kohtaloa! Ja näin ilmaistuna se kuulostaa melko suurelta ja tärkeältä. Ja se on!

Valoliitto: Ja te kaikki pärjäätte siinä erittäin hyvin. Itse asiassa nyt, kun kaikki on tulossa valoon, pystytte ymmärtämään, miksi olette täällä. Tämä on sen tiedon merkitys, joka tuodaan etualalle siitä, keitä olette. Tämä on nyt aikaa, jolloin tunnistatte sen osan, jota olette tulleet esittämään tänne.

Tiedätte sen! Voitte tuntea sen!

Tämä "kapina" sisällänne, tämä liikehdintä sielussanne on vain te itse, totuutenne, kertomassa teille tästä ajasta. Tästä ajasta mitä olette odottaneet pitkään. Se on täällä. Tunnistatte tämän tosiasian ja kuitenkin sallitte sielunne täyttyä hämmennyksestä. Jos kuuntelette olemustanne, jos opitte ymmärtämään, mitä sielunne kertoo teille selvästi ja kuuluvasti, niin pystytte matkaamaan eteenpäin täysin ymmärtäen, mitä tulitte tänne saavuttamaan.

Blossom: Juttuna on se, että tiedän, mitä sanotte ja monissa asioissa nykyään pystyn tietämään vaistomaisesti, mikä resonoi kanssani ja mikä ei. Kysymykseni on … Ilmiselvästi asiat jotka ovat tämän planeetan matalampaa energiaa, ovat käärineet hihansa huijatakseen meitä, ne eivät resonoi meidän valossa elävien kanssa. Kuitenkaan emme pysty erottamaan niitä epätotuudeksi, koska on täysin selvää, että tiettyjä projekteja toteutetaan, koska nämä matalammat energiat yrittävät pysyä kontrollissa. Ymmärrättekö, mitä kysyn? Se on totuus, vaikkei se resonoi sen kanssa, missä olemukseni on, joten vaikka tiedämme keskittyä valoon, sitä ei voi sivuuttaa, mitä nuo "kujeilijat" aikovat. Ja jos he omistamansa teknologian avulla päättäisivät huijata meitä näyttämällä meille asioita taivalla, jotka eivät ole teiltä, mutta näyttävät siltä, kykeneekö sydämemme, sielumme tietämään, että meitä huijataan?

Valoliitto: Sanoisimme tämän kaikille teille, joilla on tämä huoli. Niitä teknologiasovelluksia joita on olemassa maatasolla tällä hetkellä - käytetään niitä sitten hyvään tai vahingoittamiseen - ei voi verrata siihen teknologiaan, mitä on maaplaneetan "ulkopuolella". Se olisi kuin lelujen vertaamista oikeisiin asioihin. Kaikella kunnioituksella, luuletko, ettemme ole tietoisia niiden suunnitelmista, jotka ovat eksyneet tieltään? Rakkain lady, emme vähättele älykkyyttäsi millään muotoa. Saammeko kuitenkin painottaa maksimaalisesti, että tapahtuu asioita, jotka ylittävät ymmärryksen myös valtaosalla niistä, jotka ovat "tietäväisiä" teidän tasollanne.

Blossom: Kyllä, voin hyväksyä tämän. Ja hyvin rehellisesti sanottuna olen onnellinen, etten ole mukana. Minun on tarpeeksi vaikeaa yrittää ymmärtää kaikkea sitä, mikä tuodaan huomioni piiriin. Kuitenkin minun on pakko kysyä: jos teknologianne on sellaista, kuin sanotte - enkä epäile sitä tai teitä - voisitteko vielä kerran selittää minulle, miksi teidän ei ollut mahdollista pysäyttää sitä toimintaa, mikä olisi tapahtunut, jos olisitte paljastaneet yhden äitialuksenne 14.10.2008? Mitä tämän planeetan matalammilla energioilla voisi olla sellaista, mitä te ette kyenneet havaitsemaan ja pysäyttämään?

Valoliitto: Elämä!

Blossom: Tarkoittaen mitä?

Valoliitto: Arvokkain asia planeetallanne on itse elämä. Arvokkain asia kaikkialla on itse elämä. Tästä emme kävisi kauppaa tai tekisi myönnytyksiä millään tavalla. Kuten olemme sanoneet aiemmin, jos olisimme näyttäytyneet luvatulla ja järjestetyllä tavalla, elämää olisi otettu pois planeetaltanne suurimmassa kuviteltavissa olevassa laajuudessa ja tätä riskiä emme voineet ottaa.

Blossom: Mutta jos teillä on paljon maan ylittävää teknologiaa, miten olisi ollut riski? Tätä osaa en ymmärrä.

Valoliitto: Koska vaikka meillä on teknologiaa, mikä ylittää paljon maan tason, tämä ei merkitse, että pystymme puuttumaan kaikkiin asioihin tai mihin tahansa asiaan. Sillä on valinnanvapaus. Päätettiin, että oli parasta peruuttaa tehtävä tuolloin niiden kauaskantoisten seuraamusten sijasta, joita olisi syntynyt, jos olisimme edenneet.

Blossom: Ok, mutta jos tehtävänne ei ole puuttua tuolla tavalla, miten tilanne olisi yhtään erilainen, jos "vääriä näytöksiä" ilmestyisi taivaalle?

Valoliitto: Koska siihen ei liittyisi sitä suurta ihmishenkien menetystä, mikä olisi tapahtunut liittyen siihen lokakuun tapahtumaan, josta pyysimme sinua ilmoittamaan. Saammeko rauhoittaa monien teidän mieltä ja sydäntä?

Blossom: Kyllä, olkaa hyvä, koska kuten tiedätte, kaikesta voi tulla toisinaan vähän liikaa meille maanasukkaille!

Valoliitto: Kaikki menee äärettömän hyvin ja suunnitelman mukaisesti. Luuletteko, että silloin kun ylösnousemussuunnitelmaa alettiin toteuttaa, emme tienneet siihen liittyvistä haasteista? Luuletteko, että olemme kenties sivuuttaneet sen seikan, että olisi matalampia energioita tyydytettävänä? Luuletteko hetkeäkään vakavasti, rakkaat ystävät, että tämä nimenomainen puoli olisi jäänyt meiltä huomaamatta?

Blossom: Kun sanotte sen noin, niin ei tietenkään!

Valoliitto: Minkä pitäisi sitten antaa teille lisää mielenrauhaa, eikö vain? Olemme tietoisia tästä ns. voimasta joka luulee kontrolloivansa maapalloanne. Kuitenkin se on harhaa. Jos sallitte mielenne tehdä siitä todellisuutta, niin on vain vähän, mitä me voimme tehdä.

Kuitenkin tiedätte, että te olette voima. Te olette suurin voima. Kun riittävän moni teistä tietää tämän, niin koittaa vain yksi päivä. Kaikki muu mikä ei ole valoa, putoaa pois. Tätä aikaa joka teillä on nyt käsillä, on ennustettu. Sen on määrä olla.

Luuletteko, että olisimme jättäneet väliin muutamia hyvin tärkeitä asioita, koska emme keskittyneet? Rakkaat sielut, herätkää sille, minkä tiedätte sydämessänne totuudeksi.

Olette valoa. Tietäkää se. Olette viemässä itsenne ja planeettanne kirkkaampaan valoon. Rakkaudenvaltakuntaan, missä kaikki mikä kerran oli ajatuksissanne vain satua, on jokapäiväistä untanne. Sillä tämän päivän unelmanne ovat tulevaisuutenne alku. Te maan asukkaat olette luomassa uutta maailmaa, mitä teidän on tarkoitus olla.

Jos isot pomot eivät ajattelisi teidän kykenevän siihen - sanotaan kategorisesti - te ette olisi maatasolla luomassa sitä. Tietäkää se tosiasiana. Tietäkää se totuutena. Saammeko siis kaikella rakkaudella sanoa teille, että nostakaa pelinne tietämykseen siitä, keitä todellisuudessa olette! Jos ette täysin tiedä sitä, niin miten voitte täysin olla sitä?

Ennen kuin lähdemme tänään, haluamme antaa teille kannustustamme, kunnioitustamme, iloamme, arvostustamme ja ennen kaikkea rakkauttamme. Kaikessa ja kaikkeen, mitä olette ja teette.

Blossom: Kuten aina, puhun monien puolesta sanoessani teille "samoin". Kiitos hyvin paljon esittämästänne roolista. Olemme hyvin kiitollisia. Rakkaudessa ja kiitos!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >