HomeViestejäBlossom Goodchild14.11.2010 - Galaktinen Federaatio

14.11.2010 - Galaktinen Federaatio

Galaktinen Federaatio 14.11.2010

Blossom Goodchild

http://www.blossomgoodchild.com/

Hyvää huomenta teille. Viime aikoina olen miettinyt asemaani teidän kanssanne, roolia joka minulla on, ja missä olen kaikessa tässä ja miksi??? Muut tuntuvat kanavoivan poliittista, taloudellista ja muuta tietoa, ja te huomaatte varmaan että minun kanssani se olisi kuin yrittäisi syöttää japanilaista geometriatietoa imeväiselle. Joten ymmärrän miksi käsittelemme tätä ... ihmettelin kuitenkin ... Todella, jos tulette tarjoamaan meille viisautta itsestämme ja kuinka vain OLLA Rakkautta, mitä muuta voitte sanoa? Jos me emme ymmärrä sitä nyt, niin ymmärrämmekö me koskaan? Minusta me tiedämme nyt ja enää täytyy varmistaa että OLEMME sitä ... RAKKAUTTA, tarkoitan.

Haluatko ehkä irtisanoa meidät rakas lady?

Ei suinkaan.

No mistä sitten haluaisit puhua?

Siinäpä se. Täytyyhän olla biljoonia asioita mitä voisimme tietää, ja kuitenkin, mistä aloittaisimme? Pitäen mielessä että olemme aikaisemmin puhuneet siitä, että sallimme teidän tuovan esiin tietoa mikä TEIDÄN mielestänne on sopivinta meille.

Ja näin olemme tehneet tähän saakka. Emme 'jättäisi laivaa' näin lähellä rantaa. Olemme matkanneet hyvin yhdessä ja karttamme kertovat meille että olemme saavuttaneet paljon avustustussuunnitelmamme puitteissa. Mitä SINÄ pyydät Blossom?

Niin, siinä se taas! En todella tiedä! En erityisesti halua lopettaa yhteyttämme, todellakaan, mutta minusta TUNTUU että ehkä voisimme muuttaa suuntaa tai jotain. Mihin olemme menossa tämän kaiken kanssa?

Kotiin.

Kuitenkin näytämme olevan niin kaukana ... no, ehkä niin lähellä ja kuitnkin niin kaukana ... Voin tietysti puhua vain omasta puolestani.

Ja siksi kysymmekin sinulta mitä SINÄ haluat?

Okei, jotain kouriintuntuvaa. Jotain joka antaa meille potkua. Jotakin joka sanoo 'kaikki hyvin, maamiehistö ... emme ole hylänneet teitä'. Me TIEDÄMME että ette ole. Me TIEDÄMME niin monia asioita nyt. Kuitenkin monet meistä ovat turhautuneet. TEEMME parhaamme pysyäksemme Totuudessamme. OLEMME hoitamassa oman osuutemme täällä, mutta haluaisimme niin jonkinlaista ILMISELVÄÄ 'HEI TE SIELLÄ' teiltä. En usko että kaikella teknologiallanne ette pystyisi kehittämään jotain joka hämmästyttäisi, jotain jota ei heti tulkittaisi vain säähavaintopalloksi. Tiedän että voitte tehdä jotain vaikuttavaa aiheuttamatta levottomuutta, mutta joka näyttäisi maailmalle mitä on tulossa, ja kun tekisitte tämän se ei vain kohottaisi meidän sielujamme vaan myös kohottaisi koko planeetan värähtelyjä ison pykälän Richterin asteikolla, eikö vain? Ei sen välttämättä tarvitsisi olla teidän aluksenne taivaalla, mutta varmaan joku vaikuttava maan ulkopuolinen esitys voisi olla mahdollista ... jotain mistä voisimme sanoa 'ooh' ja 'aah'?

Rakas Blossom. Unohdat pääasian.

Selvästi! Viisaudessanne ... näyttäkää se minulle ... suoraan silmien väliin!

Olemme ensisijassa valmistelemassa teitä Maa planeettalaisia siihen mitä on tulossa. Jos ei ole valmis seuraavia päiviä varten niin kävisi niin että paljon suunnitelmia menisi sekaisin. On välttämätöntä että kaikki on paikallaan juuri oikeana 'käännepisteenä'. Ja tätä 'käännepistettä' te kaipaatte. Pyydämme teitä, teitä jotka olette halunneet olla siellä missä olette ... pysymään vankkumattomina Totuudessanne.

Me olemme, mutta se mikä teistä vaikuttaa vain minuutilta tarkoittaa meille luultavasti kuukautta, vuotta jopa, ja sen takia meillä on hetkiä jolloin tunnemme että emme pääse minnekään nopeasti.

Ja kuitenkin edistyksenne on valtavaa. Monet teistä ovat piiskanneet itseänne eteenpäin vaikka teistä on tuntunut että teillä ei ole voimaa. Te OLETTE suunnassa. Te OLETTE polulla. Kuuletteko nämä sanat? Hyväksyttekö ne? Sillä jos ette, jos kuvittelette että ne ovat vain sanoja ilman merkitystä, silloin meillä ei olisi mieltä jatkaa.

Kuulen ne kyllä. TUNNEN ne ... TIEDÄN että ne ovat Totta Pyhässä suunnitelmassa. Kuitenkin olemme kuunnelleet niitä niin kauan ja vaikka voimme sanoa 'Hyvä, kaikki on reilassa' ... se silti vaikuttaa monista kamppailulta jolla ei ole loppua.

Vaihdetaanko lähestymistapaa, sopiiko!!!!??? ... OK ...

Hei ystävät 'Onpa ihana aamu ♫ Oi mikä ihana päivä'! ♫ Aivan. Meillä menee niin hyvin täällä, on ihmeellistä kuinka hoidamme osamme niin hyvin ja edistymme niin nopeasti. Huomaamme kaikki muutokset joita tapahtuu, ja vaikka ne ovat ajoittain hieman epämukavia, tunnistamme ne siksi mitä ne ovat, ja teemme parhaamme pysyäksemme asioiden mukana. Kuinka teillä menee? Mitä viisauden sanoja haluaisitte välittää?

Meillä menee nyt ja aina erittäin hyvin. Meillä ei ole epäilyksiä sen suhteen mitä on tapahtumassa ja sen vuoksi ei ole mitään mikä olisi tiellämme. Me halusimme jutella kanssasi Blossom ripotellaksemme toivoa ihmistenne joukkoon. Tarjoamme mielenkohennusta koska se on meidän valintamme. Emme halua keskustella kanssasi asioista jotka ovat poliittisia tai taloudellisia malliltaan, sillä se ei ole toiveemme. Kuten sanottu, se on toisten asia ja meillä kaikilla on oma osamme täytettävänä valtavassa suunnitelmassa.

Joten mitä on keskustelulistalla tänään?

Arvostelukyky.

Ok. Mutta emmekö ole jo puhuneet siitä?

Todella. Ja kuitenkin olemme selvillä siitä, että kaikki eivät ole ottaneet neuvosta vaaria. On välttämätöntä kuunnella sydäntänne, TUNTEA sen puhuvan teille ... sanooko se teille 'TOTTA' vai 'EPÄTOTTA'? Tehkää tämä KAIKILLE asioille. Sillä näinä päivinä kun pimeys on poistumassa, on täysin mahdollista että se mitä esitetään Totena joukoille ... on suurella todennäköisyydellä epäTotuus. Paljon siitä mitä tulee tapahtumaan tulevina päivinänne, ja tarkoitamme hyvin lähellä, on vallassa olevien vastuulla, 'valaisemaan' tiettyjä asioita. Kuitenkin jos ette KUUNTELE SYDÄNTÄNNE, teitä melko varmasti johdetaan harhaan. Niiden jotka ymmärtävät mitä tapahtuu kulissien takana, tulee pysyä voimassaan ja ottaa auktoriteettiasema. Totuus on Totuus. Sitä ei voi naamioida. Ja kuitenkin sanomme teille, kun tunnistatte esille tulevat tarinat, TIEDÄTTE heti, että ajat joista olemme puhuneet ovat kohdallanne.

Kuitenkin, eivätkö niin monet ole naamioimassa totuutta.

Niin, mutta toimiiko se? Totuus on Totuus on Totuus on Totuus. Kuinka paljon vaivaa nähdäänkään yrittämään saada joku näyttämään siltä mitä se ei ole ... se ei voi piilottaa sitä tosiasiaa MITÄ ON. Ymmärrätte nämä sanat paremmin kun se mistä puhumme tapahtuu.

Ja kuitenkin, kaikella kunnioituksella, miksi teidän täytyy puhua siitä mikä se nyt onkaan tuolla tavalla? Miksi ette voi vain sanoa sitä ... mikä se sitten onkaan? Sanotte vain 'Tulevina päivinä sellaista ja tällaista tulee tapahtumaan'.

Me vastaisimme 'meillä on hyvin vahvat syyt olla tekemättä niin'. Eivätkö parhaatkin suunnitelmat ole kaatuneet aiemmin kun juuri näin on tehty?

Mmm! Hyvä pointti! Tämän huomasin!

Olkaa valppaina rakkaat. Suuria muutoksia tulee tapahtumaan (teidän ajassanne) hyvin pian. Ja kun tiettyjä ilmoituksia tehdään, jotka yllättävät teidät täysin, tulee tapahtumaan jakaantumisia. Tulee suuren mittakaavan mullistuksia ja hämmennystä, sillä se mitä kerrotaan otetaan ja heitetään susille.

Anteeksi, mitä oikein tarkoitatte tuolla?

Ilmoitetusta totuudesta tulee olemaan erilaisia versioita. Siksi puhumme kuten puhumme. Älkää nielaisko totuutena kaikkea sitä mikä teille uskotellaan olevan Totuus ... sillä se ei ole. Se on yksi versioista. Teidän maailmassanne on aito kappale ja kopioita siitä, naamioituneena oikeaksi ja kuitenkin siinä on jotakin/jossakin sen sisällä/siinä joka paljastaa sen miksi se Todella on ... väärennös, ja kuitenkin se saattaa ensikatsomalta vaikuttaa aidolta. Olkaa tarkkana! Kaikki mihin olette valmistautuneet, kaikki ne ajat jolloin tunsitte itsenne tarpeettomiksi ja edistyitte niin hitaasti todistavat teille hyvin pian että ne olivatkin hyvin arvokkaita. Sillä pian teidän TÄYTYY ottaa käyttöön arvostelukykynne täydessä kyvyssänne. Näetkä nyt miksi haluamme taas puhua tästä 'Arvostelukyky' asiasta?

Kyllä, ja hyväksyn sen mitä sanoitte, sillä kun annoitte minulle näitä sanoja tunsin niissä varsin suuren tärkeyden. Ja mielenkiintoista, sillä tunsin että ehkä puhuimme enemmän 'poliittisella' tasolla, kun alkuun sanoitte että emme tee niin.

Ja kuitenkin, tunnemme että on tarpeen kertoa tästä tulevasta asiasta. Varmaa on että se ei jää keneltäkään huomaamatta. Ei tule käymään niin, että jos sinä päivänä ette katso uutisia, se menee teiltä ohi, sillä se leviää maailmanlaajuisesti ja tulee olemaan KESKUSTELUNAIHE kaikkialla.

Oletan (ja tiedän että minun ei pitäisi koskaan tehdä niin) että olette puhumassa 'paljastuksesta'

Kuitenkin, monet 'olettavat' että se tapahtuu tietyllä tavalla ja sanomme että se voidaan toimittaa yllättävällä tavalla. Ja siksi sanomme teille 'kuunnelkaa Totuuttanne'. Sillä Totuutta ei aluksi kerrota niin että se hyödyttäisi kokonaisuutta.

Hyvänen aika!! Ja korjataanko tämä aikanaan?

Se riippuu siitä kuinka moni haluaa OLLA TOTUUDESSAAN. Epäilemättä on parasta että se voidaan korjata helposti. On se mahdollista. MUTTA TOTUUS ON ... TOTUUS. Ja tässä niin monet teistä ymmärtävät itsenne. Aika jolloin TIEDÄTTE tarkoituksenne tavalla jota olette kaivanneet. Erilaisia asioita tulee tapahtumaan samaan aikaan ...

Suuri sulatusuuni!

Ja sen sisällä jokaisen tulee löytää Totuus itse sydämissään. Tulee olemaan monia, monia jotka hyppäävät mukaan palvelemaan tavalla jota he eivät ikinä ole kuvitelleet voivansa OLLA. Teitä kutsutaan palvelemaan johtajatovereitanne VALOON. Perustyö on tehty ... harjoitukset ovat päättyneet ... Olette sallineet itsenne tulla näin pitkälle syystä. Paras on vielä edessä.

Pyydämme ennen KAIKKEA, KAIKEN sen keskellä mitä on tulossa, että TIEDÄTTE ETTÄ OLETTE RAKKAUS. Olette RAKKAUDEN ylistys. RAKKAUS johtaa teidät läpi voitokkaasti, sillä MIKÄÄN ei voi voittaa sitä. Ei ole MITÄÄN mikä voi sitä lyödä. RAKKAUS tulee viemään teidät uuteen paikkaanne. Kun TIEDÄTTE tästä OLEMUKSENNE ytimessä, silloin todella on aika marssia eteenpäin. Aika OLLA se kuka tulitte tänne olemaan. RAKASTAKAA! TIETÄKÄÄ SE. RAKKAUS on vastaus jokaiseen kysymykseen mitä voitte kysyä. Sillä RAKKAUS on kaikki. Mitään ei voisi/pystyisi olemaan jos RAKKAUTTA ei olisi. Sillä Rakkaus on KAIKKI mitä on ja KAIKKI mitä koskaan tulee olemaan.

Mmm! Tuota varten täällä kannatti olla, sillä yhdessä vaiheessa ajattelin lopettaa jutun tältä päivältä. Minkä eron tunnistaminen ja asenteen muutos voikaan saada aikaan? Puhun taas kanssanne piakkoin jos sopii? Rakkaudessa ja kiitos.

< Prev