HomeViestejäTaryn Crimi1.5.2017 - Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin?

1.5.2017 - Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin?

ONKO SINULLA VAIKEUKSIA LUOTTAA PROSESSIIN?

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
1.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin? Et ole yksin. Tänään haluaisimme keskittää huomionne haluamienne tavoitteiden ilmentymisprosessiin. Vuoden alussa nimitimme tämän "työntövoiman vuodeksi". Annoimme teille analogian jousesta ja nuolesta siitä energiasta, joka olisi yleisin tänä vuonna. Aivan kuten vetäisitte jousen taakse, katsoisitte maalitaulua ja sitten vapauttaisitte jousen, joka ampuisi nuolen haluttua päämäärää kohti, monet teistä ovat saman prosessin keskellä.

Kalenterivuotenne kolmen ensimmäisen kuukauden oli tarkoitus auttaa teitä tunnistamaan paremmin haluamanne lopputulokset ja saada selväksi tavoitteenne. Nyt kun tuo aika on mennyt, tätä voitaisiin verrata nuolen irtipäästämiseen. Epämukavuus jota monilla teistä on, kumpuaa siitä, ettei nuoli ole enää hallussanne eikä se ole vielä saavuttanut myöskään määränpäätään. Tällöin prosessiin luottaminen on välttämätöntä.

Haluaisimme käyttää tämän ajan helpottaaksemme noita vaivoja ja tuota ahdistusta muistuttamalla, että kaikki on juuri niin, kuin pitäisi. Jokainen teistä on tarkoituksella muokannut intohimojaan, kiinnostuksiaan, tavoitteitaan ja unelmiaan yksityiskohtaisemmin kuin koskaan ennen. Olette fokusoituneet lasermaisesti siihen, mihin haluatte tämän maankuulun nuolen osuvan. Nyt on tullut aika päästää irti nuolestanne ja luottaa, että kaikki toimitetaan teille. Olette tehneet paljon pohjatyötä ja olette käyttäneet erottelukykyä navigoidaksenne paremmin sitä kohti, mitä haluatte luoda – tässä vuodessa on kyse prosessiin luottamisesta. Muistutamme teille, että kulissien takana tapahtuu aina niin paljon – paljon enemmän kuin viisi fyysistä aistia voi havaita – että jos voitte luottaa vahvasti intuitiivisiin aisteihinne, tunnette liikkeelle pannun energian. Ja tästä syystä muistutamme teitä luottamaan tähän prosessiin.

Kun jousiampuja on vetänyt jousen taakse ja tähdännyt tarkasti, hänen täytyy antaa nuolen lentää ja luottaa, että hän on asettanut koordinaatit oikein ja nyt on gravitaation tehtävä vetää nuoli paikoilleen. Ja näin on teidän kaikkien kanssa. Kulunut vuosi on tuntunut rasittavalta, haastavalta, hermostuttavalta ja horjuttavalta useimmille teistä, mutta olette saavuttaneet hyvin paljon prosessin aikana. Nyt on aika päästää irti ja katsella, kun ihmeellinen universumi vetää unelmanne ja tavoitteenne fyysisyyteen, ja näin kannustamme teitä luottamaan tähän prosessiin.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >