HomeViestejäTaryn Crimi23.10.2016 - Teidän täytyy oppia hylkäämään ongelmanne, jos ette halua luoda niitä uudelleen

23.10.2016 - Teidän täytyy oppia hylkäämään ongelmanne, jos ette halua luoda niitä uudelleen

TEIDÄN TÄYTYY OPPIA HYLKÄÄMÄÄN ONGELMANNE,  JOS ETTE HALUA LUODA NIITÄ UUDELLEEN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
23.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittyä asiaan, jota pidetään usein vaikeana tehtävänä – kuitenkin se on ehdottomasti tarpeellista, jos haluatte elämänne muuttuvan paremmaksi. Haluamme puhua lyhyesti siitä, miten opitaan sivuuttamaan tai hylkäämään asiat, jotka menevät pieleen elämässänne, jotta voitte tehdä tilaa asioille, joita haluatte luoda.
 
Nimittäin puhumme siitä suuresta huomiosta, jota usein annetaan ongelmille, jotka hahmotetaan suurimmiksi elämässänne. Monille opetetaan, että jos sivuutatte tuon ongelman, se vain suurenee. Jos ette korjaa tilannetta, kuka sen sitten tekee? Ja niinpä haluamme kovasti puhua tästä huolesta, koska se kiusaa jopa valaistuneimpia teistä.
 
Tapahtumat ja olosuhteet ympärillänne jotka kostautuvat tai näyttävät räjähtävän sisältä ulos, ovat olemassa hyödyksenne, eivät kuolemaksenne. Tiedämme, että tätä on vaikea ymmärtää, kun olette kaiken sen keskellä ja yritätte parhaanne mukaan nähdä tienne ulos siitä sokkelosta, joka on vanginnut teidät. Mutta juuri sitä jokainen ongelma oikeasti on – se on sokkelo, joka voi vangita teidät vain, jos jatkatte pelaamista. Tällä tarkoitamme jakamattoman huomionne antamista ongelmalle.
 
Usein meiltä kysytään: "No, miten ongelma voi ratketa itsestään, jos en aio korjata sitä?" Tähän vastaamme, että varmasti sitä ei voi ratkaista antamalla sille jakamattoman huomionne. Syy on hyvin yksinkertainen. Se laajenee aina, mihin keskitytte. Ette voi kokea sellaista, minkä kanssa ette resonoi. Ja tarkoitamme tällä sitä, että jos uppoudutte tai fiksoidutte ongelmaan, niin resonoitte vain värähtelyihin, jotka ovat harmoniassa ongelman kanssa. Jos kuitenkin ohjaatte ajatuksenne ja huomionne johonkin, joka on nautittavampaa, johonkin joka tuntuu rauhallisemmalta teistä, niin olette hyvin kirjaimellisesti vaihtaneet kanavaa – silloin resonoitte vain uuden harmonia-, ilo- tai autuusvärähtelynne kanssa.
 
Ehdottaisimme löytämään monenlaista muuta ajateltavaa, erityisesti silloin kun tämä harjoitus on uusi teille. Musiikki on upeaa tekemistä ja usein vetää teidät täysin erilaiseen mielentilaan, joillakin kuntoilu tai liikkuminen luonnossa tyynnyttää sielua, toiset meditoivat mieluummin tai lukevat hyvän kirjan tai ympäröivät itsensä huvittavilla ihmisillä. Sillä ei ole merkitystä, mikä reseptinne on täysin uuden värähtelyn keksimiseen. Nimittäin ironisesti ainoa tapa ns. palon sammuttamiseen on näännyttää tai tukahduttaa se. Ja näin on kaikkien ongelmienne kanssa – teidän täytyy näännyttää ne antamalla huomionne niin täysin niiden vastakohdalle, etteivät ne voi enää selviytyä.
 
Yksi kauneimmista asioista maailmassanne on, että fokuksenne lietsoo tai tukahduttaa minkä tahansa, mille annatte huomionne. Kun annatte huomiota jollekin tilanteelle, sillä ei ole merkitystä, havaitsetteko sen menneisyydessä, nykyisyydessä vai tulevaisuudessa. Kuitenkin yksi asia on varma – jos keskitytte siihen, siitä tulee nykyisyyttänne hyvin nopeasti. Mitä voimakkaampi fokus, sitä nopeampi ilmentyminen, ja tästä syystä kehotamme sivuuttamaan ongelmat, joita näyttää syntyvän ympärillänne, kun ne eivät voi jäädä pitkäksi aikaa, jos ette anna niille huomiotanne. Kohottakaa ajatuksenne, kohottakaa fokuksenne, kohottakaa elämänne ajatus kerrallaan.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä ja olette pitäneet tätä viestiä jollain tavalla hyödyllisenä itsellenne.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >