HomeViestejäTaryn Crimi2.8.2016 - Alatte nyt nähdä kaiken loksahtavan siististi paikoilleen

2.8.2016 - Alatte nyt nähdä kaiken loksahtavan siististi paikoilleen

ALATTE NYT NÄHDÄ KAIKEN LOKSAHTAVAN SIISTISTI PAIKOILLEEN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
2.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittää huomionne ajankohtaisiin energioihin. Tämä päivä merkitsee monin tavoin alkua, ja mikä on parempi merkiksi uudesta alusta kuin uusi kuu. Kuten olemme sanoneet monta kertaa tänä vuonna, huomaatte kaikki itsenne pyyhkäistyn valtavaan määrään muutoksia. Tämä kesä pohjoisella pallonpuoliskolla ja talvi eteläisellä pallonpuoliskolla on ollut katalyytti monille muutoksille. Kuitenkin muutoksen myötä tulee epävarmuus, ja se voi saada monet tuntemaan, että kyyhöttää epävarmana kielekkeellä eikä ole varma, kääntyykö takaisin vai levittää siipensä ja lentää. Voitte nyt hengähtää helpotuksesta, kun asiat alkavat loksahtaa paikoilleen, kun monet teistä ovat tunteneet ahdistusta tuntemattomasta ja lähestyvästä tulevaisuudesta. Tästä haluamme puhua tänään.
 
Varmasti monista teistä on tuntunut, että merenaallot ovat jatkuvasti iskeneet teihin, ettekä ole oikein tienneet, kumpi puoli on ylöspäin. Olette löytäneet vain muutamia lyhyitä aikataskuja, joissa voitte tulla pintaan haukkaamaan ilmaa, ja sitten teidät on heitetty taas takaisin aaltoihin. No, totesimme viime kuussa, että teillä kaikilla olisi luultavasti vielä muutama viikko epävarmuutta, ennen kuin löytäisitte taas kerran jalansijanne. Tuo aika on nyt tullut monille teistä, kun huomaatte, että tämä vastalöydetty energia ei ole ainoastaan virkistävää, vaan myös uskomattoman tyydyttävää. Paljon näytti hajoavan, ja nyt nautitte katsellessanne, kun universumi palauttaa hajonneen joksikin paljon paremmaksi ja sopivammaksi uudelle "sinulle".
 
Emme sano "uusi sinä" hypoteettisesti, vaan tarkoitamme sitä hyvin kirjaimellisesti. Olette karistaneet paljon siitä, mikä pidätteli teitä, ja teitä on yllytetty ja kannustettu päästämään irti siitä, mikä ei enää palvellut teitä. Teitä on kannustettu kohtaamaan pelkonne, päästämään irti vanhoista ja vanhentuneista rajoittuneista uskomuksista, ja nyt olette valmis nousemaan kauas yli kaiken, mitä olette aiemmin pystyneet saavuttamaan.
 
Nämä ovat tosiaankin jännittäviä aikoja. Muutoksia on ilmentynyt monilla tavoilla jokaiselle teistä ja koette kukin ainutlaatuisesti tämän energian omalla tavallanne, mutta karistatte kaikki samanaikaisesti ihmisiä, paikkoja ja kokemuksia, jotka eivät enää palvele teitä. Vaikka perhosen muodonmuutos voi vaikuttaa hyvin traumaattiselta, sen tulos on vähintäänkin kunnioitusta herättävä. Ette ole enää kiinni maassa, vaan saatte nyt uuden perspektiivin siitä, mitä haluatte luoda elämäänne ja minkä haluatte jättää taakse. Saatte paremman ymmärryksen siitä luojasta, joka todella olette, ja miten käytätte tätä kykyä luodaksenne tarkoituksella unelmienne elämän.
 
Aivan kuten vauva joka opettelee kävelemään, kaatuu monta kertaa, vasta sitten kun se alkaa kaatua, tiedätte, että se on pääsemässä lähemmäs kävelemistä. Sen täytyy ensin olla valmis yrittämään, vaikka se saattaakin kaatua, voidakseen saada kävelemiseen vaadittavan tasapainon. Ja niin on teillä kaikilla. Joka kerta kun kaadutte, tietäkää, ettei se ole epäonnistuminen, vaan merkki, että olette pääsemässä paljon lähemmäs unelmienne ja toiveidenne saavuttamista. Pitäkää fokuksenne vakaasti lopputuloksessa, jota haluatte, älkääkä antako keskittymisenne horjua pelkästään siksi, että huomaatte kompuroivanne aina silloin tällöin.
 
Suuresti iloiten seisomme rinnallanne ja katselemme, kun tämä suurenmoinen muodonmuutos alkaa. Säteilkää kirkkaasti, kun tulitte tänne tekemään juuri sitä.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >