HomeViestejäTaryn Crimi8.7.2016 - Nopeaa muutosta, epävarmuutta ja kaaosta - voi hyvänen aika

8.7.2016 - Nopeaa muutosta, epävarmuutta ja kaaosta - voi hyvänen aika

NOPEAA MUUTOSTA, EPÄVARMUUTTA JA KAAOSTA – VOI HYVÄNEN AIKA
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
8.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun kaaos ympäri maailmaanne kiihtyy, niin tapahtuu myös henkilökohtaisessa elämässänne. Jokainen teistä kokee vaihtelemassa määrin sellaista, mikä vaikuttaa kaaokselta, mutta mitä me kutsuisimme sen dramaattiseksi puhdistamiseksi, mikä ei ole enää yhteensopivaa saavutetun värähtelyn kanssa. Olemme kutsuneet tätä "nopean muutoksen vuodeksi". Monet teistä ovat vähän ällistyneitä, kun muutosaallot lyövät jatkuvasti ylitsenne kuin myrskyävä meri. Tästä haluaisimme eniten puhua kanssanne tänään siinä toivossa, että autamme teitä saamaan takaisin tasapainon, kun tämä vaihe ei kestä kovin kauan enää.
 
Tämä ei tahdo sanoa, etteivät muutokset jatku suuren osan tämän vuoden loppuosaa. Pystytte kuitenkin saamaan taas tasapainon ja alatte nähdä selvemmin, mihin kaikki nämä muutokset alkavat mennä. Tietysti on odotettua, että tällainen vuosi jonka hyvin voimakas energia tuo tätä nopeaa muutosta, voi olla vähän hämmentävä.
 
Jokainen teistä kokee tämän nopean muutoksen monin tavoin – jollakin se on ammatissa tai suhteissa, toisilla asuinpaikassa tai kodissa. Kuitenkin yksi asia on varma: jokainen teistä ravistelee sitä perustaa, jolle vanha oli rakennettu, jotta voitte nyt tuoda sitä uutta, jota olette keränneet jonkin aikaa. Jokaisella teistä on luultavasti taas täysi kuukausi nopeita muutoksia ja epävarmuutta, ennen kuin asiat alkavat tulla selkeämmiksi. Tämä on kuitenkin upeaa aikaa jokaiselle teistä ohjata fokuksenne siihen, mitä haluatte ilmentää, antamatta paljon huomiota huoleen epävarmuudesta. Kuten usein sanomme, kaikki maailman huoli ei voi koskaan korjata ongelmaa – vasta sitten kun fokusoitte energianne positiiviseen, näette selvästi ratkaisun, joka on pysynyt piilossa.
 
Haluamme vakuuttaa, että olette täsmälleen siinä, missä teidän pitäisikin olla. Vaikka paljon tästä epävarmuudesta tuntuu kaoottiselta ja turhauttavalta tosinaan, muistutamme teille, että kaikki on hyvin. Ei ole tarvetta pelätä tulevaisuutta, koska te luotte sitä. Lähde huolehtii aina jokaisesta tarpeestanne, jokaisesta toiveestanne – ei ole rukouksia, joita ei kuulla. Mutta paljon siitä, mitä olette pyytäneet, vaatii dramaattista muutosta tien selvittämiseksi unelmienne toteutumiselle.
 
Voitte verrata tätä vaihetta toukkaan, jota kehotetaan vaistomaisesti kietoutumaan koteloon uskoen, että loppu on lähellä. Toukan on kestettävä valtava määrä muutosta, mutta tuloksena on, että se transformoituu sujuvasti perhoseksi, joka ei ole enää kiinni maassa, vaan pystyy kohoamaan korkealle puiden yläpuolelle. Tätä te jokainen teette. Transformoidutte ja teistä tulee se "sinä", joka tulitte tänne olemaan. On aika päästää irti, sillä vanha ei voi seurata polullanne eteenpäin. Teidän ei tarvitse enää kantaa näitä raskaita taakkoja.
 
Muistutamme teitä hengittämään, rentoutumaan ja lepäämään siinä tiedossa, että kaikki selviää teidän eduksenne, sillä olette siunattu ja jumalainen.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >